ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Επείδη εγώ δε μπορώ να τους ρωτήσω, θα ήθελες να μοιραστείς αυτά που σου λένε...
α θελει κ ρωτημα ε
Επείδη εγώ δε μπορώ να τους ρωτήσω, θα ήθελες να μοιραστείς αυτά που σου λένε...
α θελει κ ρωτημα ε
δεν μπορώ να καταλάβω!
δηλαδή εσυ που μιλάς μαζί τους δεν μπορείς να μας πεις τι σου λένε και να μας δωσεις μια εικόνα
ρωτα τους συριους ρωτα τους αφγανους ρωτα τους ιρακινους αν υπαρχουν και χειροτερα ή η οικονομικη κατοχη και υποδουλωση ειναι το χειροτερο κακο που μπορει να σου συμβει.
εδώ δίνεις την εντύπωση οτι κάτι ξέρεις παραπάνω
και με το να προτείνεις να ρωτήσω, μου έδωσες την ενυπωση οτι έχεις ήδη ρωτήσει και έχεις μάθει αλλα μαλλον ...
ρητορικο το ερωτημα. εντυπωσιακη η απαντηση σου ομως. δεν παει ο νους σου καν ε
ρωτα τους συριους ρωτα τους αφγανους ρωτα τους ιρακινους αν υπαρχουν και χειροτερα ή η οικονομικη κατοχη και υποδουλωση ειναι το χειροτερο κακο που μπορει να σου συμβει.
Η ηθικη διαλυση της κοινωνιας, η διαβρωση της κοινωνικης ιεραρχιας και τελος η διασπαση της κοινωνικης συνοχης. Οδευουμε προς μεγαλη φυλετικη καταστροφη αν δεν παρεμβει ενας ισχυρος αυταρχικος Ελλην ηγετης που θα τραβηξει με δυναμη το αυτι του Ελληνα πολιτη.
φιλε κοψε τα ναρκωτικα
Η ηθικη διαλυση της κοινωνιας, η διαβρωση της κοινωνικης ιεραρχιας και τελος η διασπαση της κοινωνικης συνοχης. Οδευουμε προς μεγαλη φυλετικη καταστροφη αν δεν παρεμβει ενας ισχυρος αυταρχικος Ελλην ηγετης που θα τραβηξει με δυναμη το αυτι του Ελληνα πολιτη.
Μία αύθεντικὴ λαϊκὴ ἄποψη.
Aς γίνει μια ψηφοφορία στο φόρουμ ρε τύπε να δούμε ποιος είναι ο πιο κατάλληλος γι αυτόν τον ρόλο
Aς γίνει μια ψηφοφορία στο φόρουμ ρε τύπε να δούμε ποιος είναι ο πιο κατάλληλος γι αυτόν τον ρόλο
Μύστη την κόβω την ισπανίδα να την παρτουζώνουν άγρια μέσα στην φρεγάτα και να το είχε τεράστια ανάγκη το ταξίδι .Ευκαιρία σου λέει,τόσους μήνες ταξίδι θα δει άσπρη μέρα το σάπιο μουνί μου .Το παιδί το κόβω μπάσταρδο 100 0/0,λίγο του επ.οπ,λίγο του επικελευστή,λίγο του υπολόγου και καθόλου του αξιωματικού .Ο τύπος μου φαίνεται λίγο δροσερός,λογικά το δουλεύει καλά το στραπόν ο κώλος του .Πιστεύω και οι υπόλοιπες ισπανίδες να μην είναι σαν κι αυτή γιατί τέτοιες τύπισσες κυκλοφορούν και μέσα στην ελληνική φρεγάτα
Θα είσαι σε ψηφοφορία για MR MALAKAS 2016 kostaki