Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 352K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν μπορώ να καταλάβω!
δηλαδή εσυ που μιλάς μαζί τους δεν μπορείς να μας πεις τι σου λένε και να μας δωσεις μια εικόνα 

γιατι μιλαω μαζι τους? εχω δηλωσει οτι μιλαω και δεν το θυμαμαι? ειμαι καλα παιδια να ανησυχω?

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ρωτα τους συριους ρωτα τους αφγανους ρωτα τους ιρακινους αν υπαρχουν και χειροτερα ή η οικονομικη κατοχη και υποδουλωση ειναι το χειροτερο κακο που μπορει να σου συμβει.

εδώ δίνεις την εντύπωση οτι κάτι ξέρεις παραπάνω
και με το να προτείνεις να ρωτήσω, μου έδωσες την ενυπωση οτι έχεις ήδη ρωτήσει και έχεις μάθει αλλα μαλλον ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εδώ δίνεις την εντύπωση οτι κάτι ξέρεις παραπάνω
και με το να προτείνεις να ρωτήσω, μου έδωσες την ενυπωση οτι έχεις ήδη ρωτήσει και έχεις μάθει αλλα μαλλον ...

ρητορικο το ερωτημα. εντυπωσιακη η απαντηση σου ομως. δεν παει ο νους σου καν ε

Επισκέπτης
με τον τατουατζη τι εγινε?

τιποτα παλι? καμια τιμωρια?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
ρωτα τους συριους ρωτα τους αφγανους ρωτα τους ιρακινους αν υπαρχουν και χειροτερα ή η οικονομικη κατοχη και υποδουλωση ειναι το χειροτερο κακο που μπορει να σου συμβει.

Η ηθικη διαλυση της κοινωνιας, η διαβρωση της κοινωνικης ιεραρχιας και τελος η διασπαση της κοινωνικης συνοχης. Οδευουμε προς μεγαλη φυλετικη καταστροφη αν δεν παρεμβει ενας ισχυρος αυταρχικος Ελλην ηγετης που θα τραβηξει με δυναμη το αυτι του Ελληνα πολιτη.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Η ηθικη διαλυση της κοινωνιας, η διαβρωση της κοινωνικης ιεραρχιας και τελος η διασπαση της κοινωνικης συνοχης. Οδευουμε προς μεγαλη φυλετικη καταστροφη αν δεν παρεμβει ενας ισχυρος αυταρχικος Ελλην ηγετης που θα τραβηξει με δυναμη το αυτι του Ελληνα πολιτη.

φιλε κοψε τα ναρκωτικα

Επισκέπτης

Μία αύθεντικὴ λαϊκὴ ἄποψη.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Μία αύθεντικὴ λαϊκὴ ἄποψη.

:tired: :jerking:

μια μαλακια και μιση απο ενα 15χρονο που δεν ξερει που του πανε τα 4
το μουνο αυτι που θα τραβειχτει ειναι απο τον δασκαλο του που θα του δωσει μια ωραια αποβολη μπας και ξενιασταρει λιγο

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.306
Πόντοι
7.885

Aς γίνει μια ψηφοφορία στο φόρουμ ρε τύπε να δούμε ποιος είναι ο πιο κατάλληλος γι αυτόν τον ρόλο  :rockon: :rockon: :grin: :grin:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Aς γίνει μια ψηφοφορία στο φόρουμ ρε τύπε να δούμε ποιος είναι ο πιο κατάλληλος γι αυτόν τον ρόλο

Η ψηφοφορία (όπως γίνονται εδώ στο site) έχουν το μειονέκτημα ότι περιορίζουν τους ψηφίζοντες στις επιλογές που έχει προκαθορίσει ο καλποθέτης. Ο οποίος δεν πρόκειται (κι ούτε μπορεί) να βάλει στις επιλογές του ΟΛΕΣ τις πιθανές επιλογές των ψηφιζόντων.
Επομένως θα είναι καλύτερα να λέει ο καθένας μας τον μακρύ του και τον κοντό του, γράφοντας το όνομα που προτιμάει σε ένα ποστ.
Όπως θα κάνω κι εγώ τώρα:

[size=20pt]Αλέφαντος[/size]

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.913
Πόντοι
41.129
Κασσιδιαρης

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.306
Πόντοι
7.885

Μύστη την κόβω την  ισπανίδα να την παρτουζώνουν άγρια μέσα στην φρεγάτα  :zfuck: :fuck2: και να το είχε τεράστια ανάγκη το ταξίδι  :rockon: :rockon: :grin: :grin:.Ευκαιρία σου λέει,τόσους μήνες ταξίδι θα δει άσπρη μέρα το σάπιο μουνί μου  :2funny: :2funny:.Το παιδί το κόβω μπάσταρδο 100 0/0,λίγο του επ.οπ,λίγο του επικελευστή,λίγο του υπολόγου και καθόλου του αξιωματικού  :rockon: :rockon: :grin: :grin:.Ο τύπος μου φαίνεται λίγο δροσερός,λογικά το δουλεύει καλά το στραπόν ο κώλος του  :orchestra:.Πιστεύω και οι υπόλοιπες ισπανίδες να μην είναι σαν κι αυτή γιατί τέτοιες τύπισσες κυκλοφορούν και μέσα στην ελληνική φρεγάτα  :vomit: :vomit:

Επισκέπτης
:wanker: :wanker: :wanke :wanker:
Μύστη την κόβω την  ισπανίδα να την παρτουζώνουν άγρια μέσα στην φρεγάτα  :zfuck: :fuck2: και να το είχε τεράστια ανάγκη το ταξίδι  :rockon: :rockon: :grin: :grin:.Ευκαιρία σου λέει,τόσους μήνες ταξίδι θα δει άσπρη μέρα το σάπιο μουνί μου  :2funny: :2funny:.Το παιδί το κόβω μπάσταρδο 100 0/0,λίγο του επ.οπ,λίγο του επικελευστή,λίγο του υπολόγου και καθόλου του αξιωματικού  :rockon: :rockon: :grin: :grin:.Ο τύπος μου φαίνεται λίγο δροσερός,λογικά το δουλεύει καλά το στραπόν ο κώλος του  :orchestra:.Πιστεύω και οι υπόλοιπες ισπανίδες να μην είναι σαν κι αυτή γιατί τέτοιες τύπισσες κυκλοφορούν και μέσα στην ελληνική φρεγάτα  :vomit: :vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom