Επισκέπτης
Θέλει και ρώτημα;
Για να τελειωνει αυτη η μαλακια σχετικα με ΑΜΕΑ....
Α.Μ.Ε.Α. εγω δεν ειμαι και δεν αποδεχομαι αυτον τον χαρακτηρισμο ουτε για αστειο.
Περασα το σταδιο των Α.Μ.Ε.Α. και εγινα καλα στον μεγγιστο βαθμο χαρη στην μητερα μου κατι που θα χρωσταω για ολη την υπολοιπη ζωη μου
Μου εκοψαν το επιδομα Α.Μ.Ε.Α. που επαιρνα απο την προνοια, καθως εγινα καλα και πολυ καλα εκαναν, γιατι δεν το εχω αναγκη εφοσον δεν ειμαι Α.Μ.Ε.Α. και τελος....
Ξερεις καλη μου βελβυ...
Το λαθος ειναι ολο δικο μου.... και το αναγνωριζω, που ανοιχτηκα παραπανω απο οσο θα επρεπε, σε καμμενους στην προσπαθεια μου για νεες γνωριμιες ......
και ετσι δικαιως λουζομαι τα κομπλεξ και τον ρατσισμο που κουβαλα ο καθε αρρωστος..... σαν του λογου σου !!!!!
(ευτυχως δεν ειναι ολοι ετσι)
Ενα αλλο λαθος μου ηταν που εδωσα σε καμμενους περισσοτερη αξια απο οση αξιζουν ...
Δεν θα συνεχιστει ομως αλλο αυτο....
Αν κοιταξεις σε οποιονδηποτε καθρεπτη του οικειου σου περιββαλοντος, θα δεις να περιφερεται ενα Α.Μ.Ε.Α. στο μυαλο και στην σκεψη ;)
Καλη σου μερα γλυκεια μου..... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2011/08/29/mariah-carey-picture.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:huh:
θα περίμενα να βάλεις έναν εκ των plant ή page πάντως
Εισαι μαλακας
θα περίμενα να βάλεις έναν εκ των plant ή page πάντως
https://[URL unfurl="true"]www.cia.gov/library/center-for-the-study-of-intelligence/csi-publications/csi-studies/studies/vol46no1/CountJohan.jpg/img] [/URL] :cool: ;D
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
[QUOTE="Heartbreaker83, post: 3176832"]
Θα ηταν βλασφημια :birdman:
[/quote]
για τον πρώτο θα ήταν μαλακία :birdman:
τον δεύτερο δεν τον έχω δει ποτέ να πατάει ολόκληρο μπαρέ :rolleyes: μάλλον θα τον δυσκόλευε :rolleyes:
οντως.... :SΔυσκολο ερωτημα.........
Ωραίο το θρεντ, αλλά κάντε κι ένα αντίστοιχο:
Ποιανού τη ζωή θα θέλατε να ζήσετε;
πιο νόημα... ;)
Ωραίο το θρεντ, αλλά κάντε κι ένα αντίστοιχο:
Ποιανού τη ζωή θα θέλατε να ζήσετε;
πιο νόημα... ;)
για τον πρώτο θα ήταν μαλακία
τον δεύτερο δεν τον έχω δει ποτέ να πατάει ολόκληρο μπαρέ μάλλον θα τον δυσκόλευε