Νέα

Απολύεται ο καθηγητής που χτύπησε μαθήτρια σε ΕΠΑΛ στην Αττική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 178
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Νομίζω ότι για τον νόμο είναι το ίδιο...αν σε χτυπήσει κάποια μπορείς να της κάνεις μύνηση...τώρα για τα παιδιά είναι άλλο θέμα..αλλά ρε τύπε...αλήθεια φοβάσαι για την σωματική σου ακεραιώτητα από μια κοπέλα?

Δε μιλάω για σοβαρές περιπτώσεις εγκλημάτων και τραυματισμών κτλπ εκεί είναι άλλο θέμα. Αλλά δέστο έτσι...αν σε χαστουκίσει η γκόμενα σου σε ένα καυγά...και πονέσεις λίγο...πρέπει να της γυρίσεις μια μπάτσα και να της κάνεις τη μούρη κόκκινη επειδή μπορείς?

Στα παιδιά πρέπει (και νομίζω ότι έτσι ειναι) ο νομος να σου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ να σηκωνεις χερι στο παιδί σου εστω και για ενα χαστουκι. Οποιος χτυπαει τα παιδια του είναι εγκληματιας και πρεπει να του τα παιρνουν αμεσα.

Τα μπαρμπαδικα και εμεις που φαγαμε κυλο γιναμε ανθρωποι δεν υπαρχουν...και οσοι το λενε αυτο δεν εγιναν ανθρωποι
Μαλώνεις με μια στο δρόμο πχ για παράβαση αυτοκινήτου, εάν πέσεις σε τρελή μπορεί να σου κατεβάσει καντήλια για τη μάνα σου, για τα παιδιά σου κτλ, αν φωνάξεις αστυνομία και κάνεις μήνυση όταν κλαυτει θα σου πούνε έλα μωρέ άστη γυναίκα είναι, αν σε αντίθετη περίπτωση βρίσεις εσύ αν περνάει κανένας μάγκας από εκεί και ψάχνεται μπορεί και να πλακώσει, η δε αστυνομία αμέσως θα τα βαλει μαζί σου, θα σε τρέχουν και αντε να ξεμπλέξεις, τώρα για τα παιδιά δεν έχω να πω και πολλά βλέπω πως είναι η σημερινή νεολαία και πραγματικά λυπάμαι....

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Τύπε για όλες τις περιπτώσεις υπάρχει ο σχετικός νόμος. Τι εννοείς έχουν δόσει το δικαίωμα? Δηλαδή τι θα κάνεις? αν πάει να σε χτυπήσει η γυναίκα ή το παιδί σου εσύ ως πιο δυνατός και μεγαλόσωμος θα τους σαπίσεις στο ξύλο?

Κανένας δεν πρέπει να ασκεί βία σωματική ή ψυχολογική...αλλά ιδιαίτερα σε γυναίκες που δεν μπορούν να αμυνθούν (ενώ εσύ μπορείς) και ακόμα πιο ιδιαίτερα σε παιδια που και δε μπορούν να αμυνθούν αλλά ούτε και να διαχειριστούν στο μυαλό τους την βία που θα τους ασκήσεις.

Και αν δείρεις το παιδί σου μετά αυτό θα βγεί έξω και θα δείρει στο γήπεδο και θα γίνει το κωλόπαιδο του ΕΠΑΛ που τόσο σας νευριαζει.
Τύπε μπορείς να παριστάνεις το σάκο του μποξ όσο θέλεις... Σταμάτα όμως να το προβάλλεις ως το δέον για όλους τους άλλους.
Όταν μια γυναίκα τολμά να σηκώσει πρώτη χέρι σε άντρα, εκτός του ότι εκείνη (πρώτη και καλλίτερη) είναι που δεν σέβεται τη διαφορά δύναμης, εκεί ακριβώς πατάει. Στο φόβο δηλαδή του άντρα για τις συνέπειες (στο συστημικό πέσιμο που θα ακολουθήσει). Με απλά λόγια θα σκεφτεί: και θα ξεσπάσω άνετα πάνω του τα νεύρα μου και θα μου κλάσει τα @@ μετά, διότι αν με χτυπήσει κι εκείνος, θα βρει άσχημα το μπελά του.
Έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και χάθηκε η μπάλα, με γελοίες λογικές σαν τη δική σου, «έλα μωρέ και τι έγινε αν σου σκάσει ένα χαστούκι η άλλη, τι θα πάθεις, πρέπει να ανταποδώσεις;;» Γι’ αυτό καβάλησαν καλάμι και δεν χαμπαριάζουν τίποτα...

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.760
Πόντοι
7.195
οι κοτούλες οι συνάδελφοι του θάπρεπε να κάνουν απεργία διαμαρτυρίας

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Τον αριστερό καρπό τον έχω ανακατέψει,αρα θα ξεκινήσω με το καλό ρε συ,ξέρω τη σειρά καλά μην αγχώνεσαι Χαχαχαχα!!
Ανακατέψει;;;;; Αυγολέμονο έφτιαχνες;;; ?σακατέψει ήθελες να πεις

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
164.995
Έχω σπάσει αριστερό καρπό αρα διακοσμητικό το έχω το χέρι για κάνα ντιρεκτ του κωλου..?
Κάποιος πρέπει να τα πει επιτέλους!!! Άμα δε σπάσεις την απόσταση πώς θα περάσει το κροσέ;;

Τελευταία τροποποίηση:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.060
Πόντοι
3.556
Μαλώνεις με μια στο δρόμο πχ για παράβαση αυτοκινήτου, εάν πέσεις σε τρελή μπορεί να σου κατεβάσει καντήλια για τη μάνα σου, για τα παιδιά σου κτλ, αν φωνάξεις αστυνομία και κάνεις μήνυση όταν κλαυτει θα σου πούνε έλα μωρέ άστη γυναίκα είναι, αν σε αντίθετη περίπτωση βρίσεις εσύ αν περνάει κανένας μάγκας από εκεί και ψάχνεται μπορεί και να πλακώσει, η δε αστυνομία αμέσως θα τα βαλει μαζί σου, θα σε τρέχουν και αντε να ξεμπλέξεις, τώρα για τα παιδιά δεν έχω να πω και πολλά βλέπω πως είναι η σημερινή νεολαία και πραγματικά λυπάμαι....
τύπε που να καταλάβουν τα ναυαγια πως ξηγιουνται οι αλφα μειλ :wanker: :wanker: :wanker:

It's All Good Man

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
986
Πόντοι
86
Άγριο ξύλο σε ΕΠΑΛ στου Ζωγράφου: Ξυλοκόπησαν μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Η ανήλικη δεν είπε τίποτα σε κανέναν και επέστρεψε στο σπίτι της - Το βράδυ της ίδιας ημέρας διαμαρτυρήθηκε στη μητέρα της για ζαλάδες και της αποκάλυψε την επίθεση που δέχτηκε​

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε πριν από 10 ημέρες σε ΕΠΑΛ στου Ζωγράφου όταν μία ομάδα έξι μαθητριών επιτέθηκε σε μία κοπέλα έξω από τις τουαλέτες τους σχολείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr μία 16χρονη διαπληκτίστηκε με μία συμμαθήτριά της για τη θέση μέσα στη σχολική αίθουσα. Μετά από λίγη ώρα πήγε στην τουαλέτα και όταν βγήκε είδε πως την περίμεναν έξι συμμαθήτριές της. Ανάμεσά τους ήταν και το άτομο με το οποίο είχε τσακωθεί νωρίτερα. Οι νεαρές πέταξαν ένα ποτήρι με καφέ στο κεφάλι της 16χρονης και στη συνέχεια άρχισαν να την χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές σε όλο της το σώμα.

Η ανήλικη δεν είπε τίποτα σε κανέναν και επέστρεψε στο σπίτι της. Όμως το βράδυ της ίδιας ημέρας που έγινε η επίθεση διαμαρτυρήθηκε στη μητέρα της για ζαλάδες και της αποκάλυψε την επίθεση που δέχτηκε.

Η άτυχη μαθήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου και νοσηλεύτηκε στην Οφθαλμολογική κλινική. Η κοπέλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του protothema.gr, έχει καταθέσει στο τμήμα Ασφαλείας Ζωγράφου.

----------------------------------------------------------------

copy-paste με μερικές αλλαγές.... αντί για κοριτσι vs κορίτσι έχουμε κορίτσι vs κορίτσια...

Στο παραπάνω περιστατικό έχουμε ''κορίτσι'' vs ''κορίτσια'' οπότε που είναι ο τοξικός άντρας που φταίει by default και γιατί δεν έχει συλληφθεί ακόμα ?

Καλύτερα θα ήταν ο καθηγητής του θέματος σε φυλακή σαν υπάλληλος παρά σε ''σχολείο'' ΕΠΑΛ. Εκεί θα μπορούσε και να αμυνθεί.

Πάλι καλά που δεν είμαστε οπισθοδρομικοί...

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.795
Πόντοι
1.446
Θυμήθηκα τι τράβαγε ο σχολικός επίστάτης - φύλακας στο γυμνάσιο...
Ένα γεροντάκι με μια καπαρντίνα που το είχαν βάλει να εποπτεύει το σχολείο και το προαύλιο...
Ήταν στις αρχές τις δεκαετίας του ΄80 (που με κάποιο μέσον βέβαια), έβαζαν συνταξιούχους ή ηλικιωμένα άτομα που τους υπολείπονταν ένσημα για την σύνταξη...
Ο συγκεκριμένος (και φυσικά δεν ήταν ο μόνος) έπρεπε να τα βγάλει πέρα με ένα μάτσο αλητάμπουρες που θα έμπαιναν μέσα στο προαύλιο με τα μηχανάκια, εξωσχολικούς και μη, όπως και με το κάθε τσογλάνι μαθητή...

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
164.995
Τι σπάει ,καρύδια??ΜΕΤΡΑ και ΚΡΑΤΆ απόσταση ωστε ν ακολουθήσουν τα γερα χτύπηματα, άχρηστο σε δυναμική το αριστερό ντιρεκτ,και ειδικά για δεξιοχειρες αγαπημένο μου αρκουδάκι..?
Σαν το δεξί κροσέ ,δεν πιάνει μια ??
Κάποιος πρέπει να τα πει επιτέλους!!! Άμα δε σπάσεις την απόσταση πώς θα περάσει το κροσέ;;;

Τελευταία τροποποίηση:

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
164.995
εεε το κροσέ πάει τελευταίο
Ασε,έχω μπει( πολύ παλιά) σε αγώνα με δεξί κροσέ κατευθείαν ,η άλλη αιφνιδιάστηκε,ζαλιστηκε για κανα λεπτό,εννοείται ότι ο διαιτητής μου έκανε παρατήρηση, εγώ όμως το ευχαριστήθηκα γιατί ήταν ξινή..Νομίζω κάπου έχω και το DVD του θεϊκού αγώνα ???

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.510
Πόντοι
9.931
Θυμήθηκα τι τράβαγε ο σχολικός επίστάτης - φύλακας στο γυμνάσιο...
Ένα γεροντάκι με μια καπαρντίνα που το είχαν βάλει να εποπτεύει το σχολείο και το προαύλιο...
Ήταν στις αρχές τις δεκαετίας του ΄80 (που με κάποιο μέσον βέβαια), έβαζαν συνταξιούχους ή ηλικιωμένα άτομα που τους υπολείπονταν ένσημα για την σύνταξη...
Ο συγκεκριμένος (και φυσικά δεν ήταν ο μόνος) έπρεπε να τα βγάλει πέρα με ένα μάτσο αλητάμπουρες που θα έμπαιναν μέσα στο προαύλιο με τα μηχανάκια, εξωσχολικούς και μη, όπως και με το κάθε τσογλάνι μαθητή...
Το θέμα ειναι οτι την δεκαετία του ΄80 ακόμα και οι αληταμπουρες πολυ δύσκολα θα πλακώνονταν με ενα ηλικιωμένο, υπήρχε ακόμα σεβασμός στους μεγαλυτερους, σήμερα θα το πλακώσουν στο ξυλο για πλακά μην σου πω μπορει να φαει και καμιά μαχαιριά.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Τύπε έχω την εντύπωση ότι στο δικαστήριο αν αποδειχθεί ότι σε έβρυσε μπορείς να προχωρήσεις με την μύνηση για εξύβριση κανονικά και δεν έχει σημασία αν είναι γυναίκα. Δε πα να σου πουν άστη μωρέ γυναίκα είναι? Εσύ μπορείς να κάνεις μύνηση.

Η αστυνομία θα τα βάλει μαζί σου αν δείρεις τον άλλον είτε είναι άντρας είτε γυναίκα γιατί το να ασκείς βία είναι παρανομο. Δεν καταλαβαίνω το επιχείρημα σου.

Όσο για τα παιδιά....ότι και να είναι η λύση δεν είναι ποτέ το ξύλο...αν λυπαίσαι πρέπει πρώτα να λυπάσαι τους γονείς...γιατί εκείνοι διαμόρφωσαν τις προσωπικότητες των παιδιών τους. Άσε που μη λοιπάσαι καθόλου τους νέους...έχουν 1 μύριο περισσότερη πληροφόρηση...άποψη και ανυσηχίες από ότι είχε ο νέος πριν 40 χρόνια.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Τύπε μπορείς να παριστάνεις το σάκο του μποξ όσο θέλεις... Σταμάτα όμως να το προβάλλεις ως το δέον για όλους τους άλλους.
Όταν μια γυναίκα τολμά να σηκώσει πρώτη χέρι σε άντρα, εκτός του ότι εκείνη (πρώτη και καλλίτερη) είναι που δεν σέβεται τη διαφορά δύναμης, εκεί ακριβώς πατάει. Στο φόβο δηλαδή του άντρα για τις συνέπειες (στο συστημικό πέσιμο που θα ακολουθήσει). Με απλά λόγια θα σκεφτεί: και θα ξεσπάσω άνετα πάνω του τα νεύρα μου και θα μου κλάσει τα @@ μετά, διότι αν με χτυπήσει κι εκείνος, θα βρει άσχημα το μπελά του.
Έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και χάθηκε η μπάλα, με γελοίες λογικές σαν τη δική σου, «έλα μωρέ και τι έγινε αν σου σκάσει ένα χαστούκι η άλλη, τι θα πάθεις, πρέπει να ανταποδώσεις;;» Γι’ αυτό καβάλησαν καλάμι και δεν χαμπαριάζουν τίποτα...
Όχι τύπε κάνεις λάθος κατά τη γνώμη μου. Όταν σχετιζεσαι με τύπησες οι οποίες συστυματικά βιδώνουν και σου σκάνε χαστούκια...στην περίπτωση που δεν φταις...απλά αποχωρείς...δεν κάθεσαι να παίζεις ξύλο..βρίσκεις άλλη γκόμενα.

Δεν υπάρχει μεγεαλύτερη πράξη ανάρχιδου από αυτόν που χτυπάει τα παιδιά και τους πιο αδύναμους. Αν είσαι μάγκας πηγαινε να δείρεις τον φουσκοτό που σε μούτζωσε στο φανάρι ενώ δεν έκανες τίποτα.

Την διαφορά δύναμης πρέπει να την σέβεται αυτός που την έχει...αλλιώς και εγώ επειδή μπορώ και έχω τη δύναμη να πάω να δείρω τη γιαγιά από απέναντι που φωνάζει και μου τα ζαλίζει κάθε μερα επειδή έχει άννοια.

Εν τέλει...όταν η άλλη πάει να σε χτυπήσει απλά μπορείς να της πιάσεις τα χέρια και να την καθίσεις στη θέση της...δεν έχει δύναμη να σε αντιμετωπίσει...δεν χρειάζεται να την δείρεις. Δηλαδή τώρα συζητάμε για το αν έχεις δικαίωμα εσύ ή η γυναίκα σου να παίζετε ξύλο μεταξύ σας σοβαρά?

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.795
Πόντοι
1.446
τύπε που να καταλάβουν τα ναυαγια πως ξηγιουνται οι αλφα μειλ :wanker: :wanker: :wanker:

Στις παραδοσιακές κοινωνίες (και όχι μόνο) πέφτει συχνά η σφαλιάρα στην γυναίκα, ακόμα και όταν δεν φταίει και προσπαθεί να λειτουργήσει πυροσβεστικά (όχι ότι συμφωνώ φυσικά), σαν από προπατορικό ένστικτο, ότι για όλα φταίει η γυναίκα, πυρ, γυνή και θάλασσα...

Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.581
Πόντοι
206
Με πολύ αγάπη πάντως τους τον έβαλα.. φημίζομαι για την τρυφερότητα μου.. ?
Εσύ τώρα λέγεσαι επαγγελματίας; Γιατί διακρίνω μια ειρωνία για τον τρόπο που μιλάς για τους συγκεκριμένους πελάτες σου! Ντροπή σου!

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Ασε,έχω μπει( πολύ παλιά) σε αγώνα με δεξί κροσέ κατευθείαν ,η άλλη αιφνιδιάστηκε,ζαλιστηκε για κανα λεπτό,εννοείται ότι ο διαιτητής μου έκανε παρατήρηση, εγώ όμως το ευχαριστήθηκα γιατί ήταν ξινή..Νομίζω κάπου έχω και το DVD του θεϊκού αγώνα ???
Και γω το χω κανει με δεξι κροσε κιολας τον αιφνιδιασα . Το τι ξυλο εφαγα μετα δε περιγραφεται , φημες οτι ακομα με δερνει τις διαψευδω ως ανυποστατες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom