poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 4.765
Ναι αλλά την έπεφτε σε απροστάτευτα πλασματάκια όχι σε παλαιστές σούμο...Και ο Αντρέϊ Τσοκατίλο καθηγητής σε ΕΠΑΛ της Ουκρανίας ήταν...
Ναι αλλά την έπεφτε σε απροστάτευτα πλασματάκια όχι σε παλαιστές σούμο...Και ο Αντρέϊ Τσοκατίλο καθηγητής σε ΕΠΑΛ της Ουκρανίας ήταν...
Χαχαχα... Γιατί εκεί στην Ουκρανία δεν έχουν παλαιστές σούμο νομίζεις;Ναι αλλά την έπεφτε σε απροστάτευτα πλασματάκια όχι σε παλαιστές σούμο...
Μαζί σου δεν ασχολήθηκα..ανέδειξα στα υπόλοιπα μέλη μια συμπεριφορά αντιδεοντολογικηΚαλά που δεν ασχολήθηκες δλδ.. ?
Από τον λόγο και τα γραφόμενά σας αντιλαμβάνομαι δύο πράγματα:ελάτε, υπερβάλλετε πάνω στο θυμικό σας
(όπως υπερέβαλε και η κα. Τζοάννα στο επίμαχο ποστ της)
πώς ακριβώς στοιχειοθετείται η αντιδεολογική αποκάλυψη της; ότι πηδάει κόσμο είπε, όχι ότι πήδηξε τις προάλλες τον Αουντλόρε και τον περασμένο μήνα τον ξάδελφο του τον Βρασίδα. Εκτός και αν δεν ξέρετε γενικά ότι κόσμος πηδάει κόσμο, είτε για λεφτά, είτε για στοργή, είτε για το ποιος θα μαζέψει τα πιάτα, και πέσατε από τα σύννεφα.
Εμένα δεν με ξένισε η μητρική υπερπροστατευτικότητα της κα. Τζοάννας, είναι βιολογικά ρυθμισμένη επ' αυτού, αντίστοιχα με ίδια άμεσα αντανακλαστικά θα έπρεπε να ήταν οι νομοθέτες για αποφυγή κοινωνικής ασυδοσίας και οι γονείς για επιβολή κανόνων στα παιδιά τους. Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τους δικαστές αν δεν έχουμε όλη την εικόνα (και αν την έχουμε, μπορούμε αλλά και πάλι κανείς δεν νοιάζεται για το συμπέρασμα μας) και ότι η ψυχραιμία έχει εκλείψει από ενήλικες, παιδιά, και ημιπιτσιρικάδες. Το ότι η έλλειψη ψυχραιμίας των δύο τελευταίων είναι απότοκο της διαπαιδαγώγησης από ενήλικες είναι δεδομένο αλλά δυστυχώς δεν δίνει συγχωροχάρτι: και το πίτμπουλ κάποιος άλλος δεν το εκπαίδευσε, αλλά την στιγμή που σου επιτίθεται, λίγη σημασία έχει. Μου αρκεί η κα. Τζοάννα να κάνει όντως αυτό με το οποίο κλείνει κάθε σχετική ομιλία πολιτικού: να καταδικάζει την βία από όπου, όπου και αν προέρχεται και η δική της βία να είναι νοητή. Εάν ναι, το πώς θα τιμωρούσε κάποιον βίαιο, το τι κάνει με τους πελάτες της και το τι λέει ότι κάνει με τους πελάτες της και σας σοκάρισε τόσο, λίγη σημασία έχει
Από τα γραφόμενα σου.. Με τόσο μένος και κακία που φανερώνουν, σίγουρα κάτι κρύβεται από πίσω,κατι άσχημο εχεις βιώσει..Δείχνουν έναν άντρα που ακόμα και μια πουτανα ουτε με πληρωμη δεν θα τον ανεχόταν εύκολα .. κατά πόσο να μην είναι και πουτανα ..Οσο για τ αλλά δεν θα τα σχολιάσω, θ απαντήσει ο κύριος που τον αφορούν όσα έγραψες ..Λύπηση μου προκαλείς τελικά..Μαζί σου δεν ασχολήθηκα..ανέδειξα στα υπόλοιπα μέλη μια συμπεριφορά αντιδεοντολογικη
Από τον λόγο και τα γραφόμενά σας αντιλαμβάνομαι δύο πράγματα:
Πρώτο και θετικό, είστε μορφωμένος και προσπαθείτε να περνάτε όλα τα νοήματά σας με ορθή και πονηρή χρήση του λόγου.
Δεύτερο και θλιβερό: αν και μορφωμένος και πιθανόν και πλούσιος, είστε τόσο δέσμιος του πληρωμένου μουνιού που σπεύδετε να υπερασπιστείτε μια πουτάνα που εκθέτει την πελατεία της.
Σημειωτέον ότι μπορείτε να γαμήσετε την πουτάνα και μόνο με τα λεφτά σας. Οι λοιπές μαλακολογίες απλά εκθέτουν την ανεπάρκεια σας να σταθείτε σαν σωστό αρσενικό και να επαναφέρετε στη θέση της μια "επαγγελματία" που το παράκανε.
Πρέπει να είναι τρομερά θλιβερό να γνωριζεις ότι η ανδρική σου ανεπάρκεια δε σου επιτρέπει να πηδήξεις παρά μόνο με χρήματα. Σας εύχομαι καλό κουράγιο με αυτό!
Πόσο έξω πέφτεις Τζοάνα μου... Μάθε ποια είναι η θέση σου, έστω και αργά. Σαν γυναίκα, σαν επαγγελματίας, σαν άνθρωπος. Και άσε τα υπεράνω και τα δήθεν.Από τα γραφόμενα σου.. Με τόσο μένος και κακία που φανερώνουν, σίγουρα κάτι κρύβεται από πίσω,κατι άσχημο εχεις βιώσει..Δείχνουν έναν άντρα που ακόμα και μια πουτανα ουτε με πληρωμη δεν θα τον ανεχόταν εύκολα .. κατά πόσο να μην είναι και πουτανα ..Οσο για τ αλλά δεν θα τα σχολιάσω, θ απαντήσει ο κύριος που τον αφορούν όσα έγραψες ..Λύπηση μου προκαλείς τελικά..
Είμαι σίγουρη ότι πολλοί εδώ μέσα.. κατάλαβαν πολλά.. την καλημέρα μου!!Πόσο έξω πέφτεις Τζοάνα μου... Μάθε ποια είναι η θέση σου, έστω και αργά. Σαν γυναίκα, σαν επαγγελματίας, σαν άνθρωπος. Και άσε τα υπεράνω και τα δήθεν.
ΑΝΟΙΧΤΕ ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ?
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Μαζί σου δεν ασχολήθηκα..ανέδειξα στα υπόλοιπα μέλη μια συμπεριφορά αντιδεοντολογικη
Από τον λόγο και τα γραφόμενά σας αντιλαμβάνομαι δύο πράγματα:
Πρώτο και θετικό, είστε μορφωμένος και προσπαθείτε να περνάτε όλα τα νοήματά σας με ορθή και πονηρή χρήση του λόγου.
Δεύτερο και θλιβερό: αν και μορφωμένος και πιθανόν και πλούσιος, είστε τόσο δέσμιος του πληρωμένου μουνιού που σπεύδετε να υπερασπιστείτε μια πουτάνα που εκθέτει την πελατεία της.
Σημειωτέον ότι μπορείτε να γαμήσετε την πουτάνα και μόνο με τα λεφτά σας. Οι λοιπές μαλακολογίες απλά εκθέτουν την ανεπάρκεια σας να σταθείτε σαν σωστό αρσενικό και να επαναφέρετε στη θέση της μια "επαγγελματία" που το παράκανε.
Πρέπει να είναι τρομερά θλιβερό να γνωριζεις ότι η ανδρική σου ανεπάρκεια δε σου επιτρέπει να πηδήξεις παρά μόνο με χρήματα. Σας εύχομαι καλό κουράγιο με αυτό!
Εξυπακουεται αυτομονο αυτοι μπορουν να επιβαλλουν την ταξη στα επαλ :
Πιστεύεις ότι απάντησε μεροληπτικάπουτάνες είναι όλες οι γυναίκες την στιγμή που σου λένε σκίσε με, όπως και όλοι οι άντρες&γυναίκες κάθε φορά που ξεχνάνε μια υπόσχεση που δώσανε
δεν κατανοώ την ζέση σας να αποκαλείτε μια συνομιλήτρια εδώ, πουτάνα
μπορεί να είναι ένας όρος της πιάτσας, ένα από τα πολλά ονόματα, για την επαγγελματική της σταδιοδρομία αλλά στο παρόν θρεντ, δεν συμμετέχει ως ιερόδουλη, για να την φωνάζετε έτσι. Εκτός αν όταν συζητάτε με έναν ντελιβερά, τον προσφωνείτε ως το παιδί για τους καφέδες ή πακετά, με στελέχη πολυεθνικών ως χαρτογιακάδες και με εργαζόμενους σε γραφείο τελετών ή σερβιτόρους στα Καλύβια, ως κοράκια
Θα μου πείτε (διότι είστε και λάτρης των λεκτικών ακροβασιών καθώς προδίδει η εκτίμησή σας για την οικονομική μου επιφάνεια)
"μα η ίδια ανέφερε μια πτυχή του επαγγέλματος"
οπότε αν έλεγε θα τον βαρούσα σαν πυγμάχος όπως κάνω πάνω στο ρινγκ, θα στεκόσασταν εκεί στην μετέπειτα στιχομυθία σας ή θα επικεντρωνόσασταν στο γιατί θέλει να τον χτυπήσει;
η αλήθεια είναι ότι θεωρώ μεροληπτική την απάντηση που έδωσε γιατί (σκόπιμα ή όχι) αγνοεί ότι ο καθηγητής δέχεται πρώτος χειροδικία.Επίσης δεν θεωρώ καθόλου ευνόητη τιμωρία το αναποδογύρισμα του αυτοκινήτου από τον όχλο, ούτε καθόλου τυχαίο γεγονός την εξ' αρχής βιντεοσκόπηση. Όμως:
κάποιος ο οποίος σε μία κουβέντα με αφορμή ένα βίαιο συμβάν, όταν το βίαιο συμβάν δεν αφορά οπαδιλίκια και σχετικά, ξεκινά την πρόταση "εγώ θα τον βαρούσα αν τολμούσε να" συνήθως δεν διαλαλεί επίπεδα μαγκιάς αλλά ενόχληση για το αίσθημα γαλήνης και ειρήνης του μέσου πολίτη που μόλις διαταράχτηκε από μία ακόμα είδηση
δείτε τα σχόλια σε ειδήσεις που αφορούν δολοφονίες: αν όλοι αυτοί οι σχολιαστές ήταν τόσο ετοιμοπόλεμοι, θα είμασταν ήδη ένα έθνος τιμωρών Ζορό. Δεν είμαστε. Είναι απλά φοβισμένοι από την ζούγκλα πολίτες.
Τώρα, κάθε γυναίκα (και άντρας) υποτιμάει τους άντρες που τον τρώνε υποσυνείδητα. Μπορεί να το απολαμβάνει και η ίδια, αλλά το DNA της αυτό λέει. Όχι γιατί είναι κακό να τον τρως, ξέρουνε οι ίδιες από πρώτο χέρι, πόσο ωραίο είναι, αλλά επειδή το σεξ σπανίως είναι για το σεξ και συνήθως είναι παιχνίδι υποταγής. Το ίδιο σκέφτονται και οι άντρες, οκ ωραία τα λέμε, αλλά εγώ σε γαμάω στο τέλος. Αυτό είναι που σας ξένισε τόσο, η αίσθηση ότι αυτό που πληρώνετε μπορεί να σας γαμάει, οκ, είναι εντάξει στα σκοτεινά και μακρυά από βλέμματα, αλλά όχι να το αναφέρει κιόλας δημόσια σε άσχετη συζήτηση. Εγώ θα είμαι πάντα ο αποπάνω. Αν ανέφερε πόσο ωραίες πεολειχίες κάνει, θα σας ξένιζε το ίδιο;
Αν αφήσουμε τα υποσυνείδητα και έρθουμε στα γραπτά, δεν ανέφερε πουθενά αυτό που φοβάστε να ειπωθεί. Ανέφερε αρχικώς μία βίαιη απειλή με την οποία διαφωνώ. Και όταν εδέχθη τον χλευασμό, υπεραμύνθηκε του δικαιώματος του φύλου της να γαμάει. Με τον τρόπο που ένας κοντορεβυθούλης αν γελούσαν στο άκουσμα ότι θα μας γαμήσει όλους, θα έλεγε και όμως, στο ρινγκ ψηλώνω και σας γαμάω. Δεν υπάρχει κάποιο όριο το οποίο υπερέβη για να την βάλουμε στην θέση της. Υπάρχει μόνο η ερώτηση: τι σας κάνει να πιστεύετε τόσο ακράδαντα ότι εσείς καθορίζετε τα όρια των άλλων;
Το κείμενο δεν το έγραψε για εσάς αλλα εσείς απάντησατε, σαν την πο@τσα ένα πράμα πεταχτηκατε..?είστε μάλλον το παραπαίδι του κου Μουχτικου ?Πιστεύεις ότι απάντησε μεροληπτικά
Διαφωνείς με την απειλή της
(Έσπευσε να δικάσει τον καθηγητή, τη στιγμή που είναι άσχετη με το τι συμβαίνει στα ΕΠΑΛ)
Και παρόλαυτα κάθεσαι και της κάνεις πλάτες εδώ μέσα με διάφορες πομπώδεις ασυναρτησίες («υπεραμύνθηκε του δικαιώματος του φύλου της να γαμάει» , ρε τι άλλο θ ακούσουμε) επειδή την γελοιοποίησαν για τις φαιδρές απόψεις της και το ακόμα πιο φαιδρό φλεξάρισμα της (ότι θα του γαμούσε του καθηγητή αν την άφηναν μόνη της μαζί του σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο κατά τον ίδιο τρόπο που όπως λέει έχει γαμήσει έναν σωρό άλλους)
Τώρα εντωμεταξύ παρατήρησα ότι είσαι βασικός αυλοκόλακας στο νήμα της.
Μα καλά, δεν ντρέπεσαι λιγάκι ρε φουκαρά πυρφόρε;
Σταμάτα να βγάζεις συμπερασματάκια από την ορθάνοιχτη (λογικά) ροδέλα σου. Ούτε που τον έχω δει το τύπο σε άλλο νήμα, ούτε βέβαια έχουμε αλληλοπαραθέσει ποτέ ποστς, που θα με πεις και παραπαίδι του.Το κείμενο δεν το έγραψε για εσάς αλλα εσείς απάντησατε, σαν την πο@τσα ένα πράμα πεταχτηκατε..είστε μάλλον το παραπαίδι του κου Μουχτικου ?
Θα απαντήσει ο κύριος περί αυτού.. εγώ έτσι κι αλλιώς απαξιώ για άντρες του στυλ σου οπως και του κου Μουχτικου..και πολύ ασχολήθηκα. Ειμαι επιλεκτική πόρνη/ πουτανα όπως πολύ ευγενικά με αποκαλείτε..Καλό απόγευμα..?Σταμάτα να βγάζεις συμπερασματάκια από την ορθάνοιχτη (λογικά) ροδέλα σου. Ούτε που τον έχω δει το τύπο σε άλλο νήμα, ούτε βέβαια έχουμε αλληλοπαραθέσει ποτέ ποστς, που θα με πεις και παραπαίδι του.
Τη γλοιώδη στάση του υποτακτικού σφουγγοκωλάριου σου καυτηρίασα!
Είναι πολύ θλιβερό να βλέπεις υποτακτικούς μουνόδουλους ελλεηνίδων, αλλά όχι και πορνών, το θεωρώ σκέτη κατάντια!! Ορθώς του τα έσουρε κι ο άλλος!
Πιστεύεις ότι απάντησε μεροληπτικά
Διαφωνείς με την απειλή της
(Έσπευσε να δικάσει τον καθηγητή, τη στιγμή που είναι άσχετη με το τι συμβαίνει στα ΕΠΑΛ)
Και παρόλαυτα κάθεσαι και της κάνεις πλάτες εδώ μέσα με διάφορες πομπώδεις ασυναρτησίες («υπεραμύνθηκε του δικαιώματος του φύλου της να γαμάει» , ρε τι άλλο θ ακούσουμε) επειδή την γελοιοποίησαν για τις φαιδρές απόψεις της και το ακόμα πιο φαιδρό φλεξάρισμα της (ότι θα του γαμούσε του καθηγητή αν την άφηναν μόνη της μαζί του σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο κατά τον ίδιο τρόπο που όπως λέει έχει γαμήσει έναν σωρό άλλους)
Τώρα εντωμεταξύ παρατήρησα ότι είσαι βασικός αυλοκόλακας στο νήμα της.
Μα καλά, δεν ντρέπεσαι λιγάκι ρε φουκαρά πυρφόρε;