Νέα

Ποιός θα ήθελες να είσαι αν δεν εισαι αυτος που εισαι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gobr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 323
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οταν λες ολυμπιακο εννωεις σαν αυτα που επαιρνε ο γαυρος στην μπαλα,η κανονικο; :grin:
κανονικοτατο τυπε

As a young man, Crown Prince Constantine was a keen sportsman. In 1960, at the age of 20, he competed in the 1960 Summer Olympics in Rome, winning a gold medal in sailing (Dragon Class). He was also a strong swimmer and has a black belt in karate, with interests in squash, track events and riding.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ντροπή ρε τυπε..ολυμπιακο μεταλλιο ειχε παρει ο μεγαλειοτατος!!!
5024019263_0a931de6b2.jpg

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny:

Σκεφτομαι τι καψιμο εχεις να πηδας γριες επι πληρωμη κιολας ......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έτσι, βγάλε την κατινιά σου και την κουτοπονηριά σου. Και μετά στείλε κλαψομούνικα πμ ότι δεν το εννοούσες και τα διάφορα τραγελαφικά που γράφεις κάθε φορά. Και τέλος υπενθύμισέ μας ότι είσαι ΑΜΕΑ μήπως και ψαρώσει κανείς και προσπεράσει το πόσο μουνόπανο είσαι.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Θα ήθελα να έχω ζήσει σαν αυτόν τον τύπο

:)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μα φυσικα ο απιστευτα απιθανος εαυτος μου !!!!!
Ειμαι απιστευτα δυναμικος, τρελιαρης οσο και αδυναμος, αφελης .....
Με απιστευτα μεγαλη καρδια και ψυχη ....
ΔΕΝ με αλλαζω με τιποτα και για κανεναν. ΜΟΥ ΑΡΕΣΩ :sunglasses:

ολο μαλακιες λες. ακομα και σαν αγγελικη εριξες χυλοπιτα στον εαυτο σου και ελεγες οτι δε τα ξαναφτιαχνεις με τα μουτρα σου

μογγολε  :birdman:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Έτσι, βγάλε την κατινιά σου και την κουτοπονηριά σου. Και μετά στείλε κλαψομούνικα πμ ότι δεν το εννοούσες και τα διάφορα τραγελαφικά που γράφεις κάθε φορά. Και τέλος υπενθύμισέ μας ότι είσαι ΑΜΕΑ μήπως και ψαρώσει κανείς και προσπεράσει το πόσο μουνόπανο είσαι.
Εεεεεεεετσι ....
Ριξε το προσωπειο που εχεις, μπας και ψαρωσει κανενας αγαπουλης να σου δωσει λιγη προσοχη.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πραγματικα δεν πας καθολου καλα εσυ κατι μου με θλιβει και με απογοητευει συνναμα.....
Κανε την χαρη στον εαυτο σου και κοιταξε το πριν ειναι πολυ αργα αν δεν ειναι ηδη  :(

Υγ. 1 Μπορεις να μου πεις τι τρεχει και ασχολησαι με την παρτη μου ?

Υγ. 2 Εφυγε η μια τρελη και μου κατσικωθηκε η αλλη τωρα .... τρεις χειροτερη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εκτος κι αν εισαστε το ιδιο.... κατι που δεν θα μου εκανε καμια εκπληξη.....

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ολο μαλακιες λες. ακομα και σαν αγγελικη εριξες χυλοπιτα στον εαυτο σου και ελεγες οτι δε τα ξαναφτιαχνεις με τα μουτρα σου

μογγολε  :birdman:
Τσιμπα ενα Μυδι Μογγολικο  :birdman:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εχεις φαει φλασια με την παρτη μου ετσι ? Παραδεξου το δεν ειναι κακο....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Και τέλος υπενθύμισέ μας ότι είσαι ΑΜΕΑ μήπως και ψαρώσει κανείς και προσπεράσει το πόσο μουνόπανο είσαι.
Για να τελειωνει αυτη η μαλακια σχετικα με ΑΜΕΑ....

Α.Μ.Ε.Α. εγω δεν ειμαι και δεν αποδεχομαι αυτον τον χαρακτηρισμο ουτε για αστειο.

Περασα το σταδιο των Α.Μ.Ε.Α. και εγινα καλα στον μεγγιστο βαθμο χαρη στην μητερα μου κατι που θα χρωσταω για ολη την υπολοιπη ζωη μου
Μου εκοψαν το επιδομα Α.Μ.Ε.Α. που επαιρνα απο την προνοια, καθως εγινα καλα και πολυ καλα εκαναν, γιατι δεν το εχω αναγκη εφοσον δεν ειμαι Α.Μ.Ε.Α. και τελος....

Ξερεις καλη μου βελβυ...
Το λαθος ειναι ολο δικο μου.... και το αναγνωριζω, που ανοιχτηκα παραπανω απο οσο θα επρεπε, σε καμμενους στην προσπαθεια μου για νεες γνωριμιες ......
και ετσι δικαιως λουζομαι τα κομπλεξ και τον ρατσισμο που κουβαλα ο καθε αρρωστος..... σαν του λογου σου !!!!!
(ευτυχως δεν ειναι ολοι ετσι)

Ενα αλλο λαθος μου ηταν που εδωσα σε καμμενους περισσοτερη αξια απο οση αξιζουν ...

Δεν θα συνεχιστει ομως αλλο αυτο....

Αν κοιταξεις σε οποιονδηποτε καθρεπτη του οικειου σου περιββαλοντος, θα δεις να περιφερεται ενα Α.Μ.Ε.Α. στο μυαλο και στην σκεψη ;)

Καλη σου μερα γλυκεια μου.....  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Σβησε σε παρακαλω το ποστ σου τρικαρδε
δεν χρειαζομαι υποστηριξη ....
κατι τετοια μουνακια σαν την βελβυ εκτορ και αλλους που δεν αξιζει να αναφερω τους βαζω μια χαρα στην φυσικη τους θεση

Ευχαριστω παντως .

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Σβησε σε παρακαλω το ποστ σου τρικαρδε
δεν χρειαζομαι υποστηριξη ....
κατι τετοια μουνακια σαν την βελβυ εκτορ και αλλους που δεν αξιζει να αναφερω τους βαζω μια χαρα στην φυσικη τους θεση

Ευχαριστω παντως .

Σεβαστή η επιθυμία σου Πρόεδρε, σόρρυ αν σε πρόσβαλα.

Αλλά κακό, κατεμε, να πλέκεσε με τα πίτουρα - γιατί θα σε φανε οι κότες.

Υστερα από τις ενδοξες νίκες μας απέναντι στους εργολάβους ειναι κρίμα να συνομιλεις με καμένους

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Για να τελειωνει αυτη η μαλακια σχετικα με ΑΜΕΑ....

Α.Μ.Ε.Α. εγω δεν ειμαι και δεν αποδεχομαι αυτον τον χαρακτηρισμο ουτε για αστειο.

Περασα το σταδιο των Α.Μ.Ε.Α. και εγινα καλα στον μεγγιστο βαθμο χαρη στην μητερα μου κατι που θα χρωσταω για ολη την υπολοιπη ζωη μου
Μου εκοψαν το επιδομα Α.Μ.Ε.Α. που επαιρνα απο την προνοια, καθως εγινα καλα και πολυ καλα εκαναν, γιατι δεν το εχω αναγκη εφοσον δεν ειμαι Α.Μ.Ε.Α. και τελος....
Καλά ρε άλλα πιο προσωπικά δεν έχετε να βγάλετε στο Internet? :uglystupid: :uglystupid:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470

pistolero

Ενεργό Μέλος