Νταλαρας-Πανουσης....
Ειναι αστειο! Θα ηθελα για καποιους λογους να ειμαι και ο ενας, και ο αλλος, παρα την αντιδιαμετρικοτητά τους ως ατομα και καλλιτεχνες
Ο Πανουσης θα ηθελα να ειμαι, γιατι προκειται για ενα εξαιρετικα ταλαντουχο και ευφυες ατομο, με μεγαλη απηχηση των ιδεων του στο κοινο, και μαλλον ψυχικη ισορροπια/ αισθηση πληροτητας για αυτα που κανει/εχει κανει. Επισης, επειδη θεωρω πως βγαζει ευκολα λεφτα με μια μισαωρη εκπομπουλα οπου τα 20+ λεπτα ειναι τραγουδια, ενω οι παραστασεις που κανει σαφως και ειναι πολυ απαιτητικες, αλλα απ΄την αλλη θα μπορουσε να ζει μια ανετη ζωη και χωρις αυτες. (εχει και δικαιωματα απο βιβλια- θυμιζω)
Ο Νταλαρας τωρα, στην πολυ προσωπικη του ζωη μαλλον ειναι σκατα, και οχι παραδειγμα προς μιμηση. Ωστοσο, κι αυτον τον ζηλευω γιατι εχει καταφερει να βιοποριζεται απο κατι που αγαπαει οσο τιποτα στον κοσμο, και μαλιστα να ειναι και διακεκριμενος. Επισης, πρεπει να νιωθει πολυ μεγαλη πληροτητα γιατι εχει στο ενεργητικο του τοσο μεγαλες συνεργασιες-ακομη και διεθνεις.
Αλλοι λογοι που θα ηθελα να ειμαι στη θεση του:
Γαμουσε Αλεξιου και Βισση στα ντουζενια τους! Μεσα '70! Αυτο κι αν ειναι κατορθωμα. Δυο μουναρες (και ταλενταρες) τον εφαγαν απο τον Νταλαρα. Και μαλιστα ειχαν φαει και κολλημα μαζι του-οχι αστεια
Επισης, δεν μπορω να πω πως δεν ζηλευω τα φραγκα και τις διασυνδεσεις του συγκεκριμενου τυπου. Ειναι εδω και 3 δεκαετειες στο απολυτο ρετιρε της κοινωνιας
Αλλοι δυο που θα ηθελα να ειμαι, για ευνοητους λογους: Mπριατορε και Χεφνερ. Ω,ναι!