Νέα

ποιος πληρωνει την εξοδο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Πρωτα απο ολα εγω δεν θα παω πρωτο ραντεβου γκομενα σε εστιατοριο να πληρωσω 200 ευρω γιατι δεν ειμαι ανασφαλης σαν και σενα να δειχτω.
Απο κει και περα οπως πρωτοειπα πες μας πρωτα τι λεφτα εχεις και μετα συνεχισε γιατι πετας ανουσιες παπαριες μονο

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Με τίποτα δε θα δεχόμουν να πληρώσω εγώ όλο το λογαριασμό. Τι είμαι, κανένας μαλάκας σπόνσορας δηλαδή; Το βρίσκω υποτιμητικό για την προσωπικότητά μου και δε μου εξασφαλίζει σώνει και καλά ότι θα γαμήσω, γιατί η άλλη μπορεί από μέσα της να γελάει, ενω βάζω το χέρι στην τσέπη. Ισότητα δε θέλατε; Φάτε λοιπόν ισότητα! Όχι και επειδή έχουν ένα νουνί ανάμεσα στα πόδια τους να νομίζουν ότι πρέπει να τους συμπεριφερόμαστε σαν θεές.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.073
Πόντοι
1.686

Σου έχω ΤΖΑΜΠΑ μερος ! Στο Μουσείο της Ακρόπολης λες ότι πας
στη καφετέρια και δεν πληρώνεις είσοδο ,και μετά στον 2ο όροφο που είναι η καφετέρια
δεν μπαίνεις σε αυτή ,αλλά σε ένα άλλο δίπλα χώρο που έχει τραπέζια και καθίσματα
και βιβλία σχετικά με την Αθήνα .Εκεί είναι πολύ ωραία και τζάμπα !
Κλείνει 8 το βράδυ .Η σοκολάτα ρόφημα στη καφετέρια κοστίζει 2 ευρώ.
Επίσης μπορείς να πας στο Starbucks και να μην παρεις τίποτα !  :2funny:

Δεν ξερω αν θα σου κάτσει ,αλλά θα την έχεις βγάλει τζάμπα και
τα μέρη αυτά είναι ωραία !  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Με τίποτα δε θα δεχόμουν να πληρώσω εγώ όλο το λογαριασμό. Τι είμαι, κανένας μαλάκας σπόνσορας δηλαδή; Το βρίσκω υποτιμητικό για την προσωπικότητά μου και δε μου εξασφαλίζει σώνει και καλά ότι θα γαμήσω,...

κριμα γιατι ολες θελουν να βγουν σαν τρελες μαζι σου, θα πεσουν πολλες αυτοκτονιες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
εγω ποτε δεν αφηνω γκομενα να πληρωσει. κι ετσι πρεπει να συμπεριφερετε ενας τζεντλεμαν. κι οχι μονο αυτο, αλλα αμα ειμαι εξω και δω καμια παρεα απο γκομενιτσες τις κερναω κι ας μην τις ξερω.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
εγω ποτε δεν αφηνω γκομενα να πληρωσει. κι ετσι πρεπει να συμπεριφερετε ενας τζεντλεμαν. κι οχι μονο αυτο, αλλα αμα ειμαι εξω και δω καμια παρεα απο γκομενιτσες τις κερναω κι ας μην τις ξερω.

ελα ρε αλεκο δωσε τελος σε καθε πεταμενο καρμιρη  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
ελα ρε αλεκο δωσε τελος σε καθε πεταμενο καρμιρη  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

βασικα επεστρεψα στο σαιτ για να κατατρωποσω τους αναρχοκομμουνιστας. αλλα αφου ειμαι εδω ειπα να δωσω και καμια συμβουλη στους νεοτερους :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

Αφού μόλις σε βλέπουν τα γκομενάκια της περιοχής μόλις σε βλέπουν πιάνουν στασίδι γύρω σου..

Α και που' σαι.
Στο Μητσομάπα που συχνάζεις, οι γκομενίτσες δε βγαίνουν για καφέ.
Δουλεύουν εκεί..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εναι ετσι οπως εισαι που να σου μιλησουν αν δεν τις κερασεις :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν υπαρχουν στανταρντs......Μπορει αυτοs ναναι ανεργοs(πρωτοτυπο ε??) κι εκεινη ναχει.... η  εκεινοs ναχει δουλεια κι αυτη ναναι φοιτητρια...Λιγεs ειναι οι Κ.Σ. (σσ  Κανονικεs Συνθηκεs) για να κανουμε συγκριση
Αρκει και ο ..."αδυναμοs/η"   να μην ζηταει πραγματα , που ο ιδιοs/α  δεν μπορει να προσφερει...Με λιγη καλη θεληση, ολα γινονται...

Επισκέπτης

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
σκας ακομα με τα ντυσιματα σου κ τις ιστοριες σου

ενοειτε μαγκα. πηρα τωρα στις εκπτωσης ενα κουστουμακι λαδι που παει γαντι με το κιτρινο πουκαμισο και το χρυσο ρολοι ;)
με βλεπουν τα γκομενακια και χυνουν

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
σκιστον ακου εκει να σε αμφισβητει ο καθε τυχαρπαστος :huh:
Εγω παντως βγαινω με την εριναλ εφοσον πληρωσει τον καφε της,αν και για καμια σουρωτη την βλεπω να παιρνει να της βγει πιο φθηνα :grin:,αλλα αν εχει τα χαλια της θα πληρωσει και τα δικα μου που εχασα την ωρα μου τσαμπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom