Γυναικα που απαιτει μεσα στο μυαλο της και με την συμπεριφορα της εξοδα για παρτη της απο τον αντρα ισον μεγαλη ψωνιοκαργιολα,τελος.Πληρωνω και ειμαι ανοιχτοχερης οταν θελω και οταν το αξιζει η γυναικα ολα για παρτη της(οτι καλυτερο μπορει ο καθενας δηλαδη),μεχρι να δω οτι το αξιζει ολα με μετρο.
Οσο για τον φιλο παραπανω που ειπε ο καθενας εχει τις απαιτησεις του και δικαιωμα του ,μεγα λαθος και θα σας πω ενα παραδειγματακι για να καταλαβεις φιλε μου.
Εχω εναν φιλο ο οποιος τα ειχε πριν απο κανα 2 χρονια με μια γκομενα που ηταν μοντελο στον πρωινο καφε ,οχι τιποτα τοπ μοντελο αλλα πολυ ωραια γκομενα,και δουλευε και πορτα στο κολωνακι σε πολυ γνωστο μαγαζι,καλο παιδι ο φιλος μου,μαγκακι,με χιουμορ,με την δουλεια του που επερνε καλα λεφτακια και την συγκεκριμενη την ειχε γκομενα πριν εμφανιστει πουθενα.Τελος παντων κανονιζει διακοπες καλοκαιρι ο φιλος στην Κρητη και τις λεει θα βαλω εγω τα εξοδα αλλα θα πληρωσουμε μισο μισο το ξενοδοχειο γιατι δεν εχω λεφτα αλλα τωρα και πανε με αυτο τον σχεδιασμο οικονομικα,δηλαδη ο δικος μου εβαλε 700-900 ευρω και η αλλη καμια 250αρια.
Ο φιλος δεν ειχε λεφτα γιατι ειχε κανονισει μετα απο τις 7 μερες που πηγανε παρεα να ερθει και μαζι μας 4 μερες στην Παρο,αυτο ομως η αλλη δεν το ηξερε ακομα.Λοιπον γυρνανε απο τις διακοπες και μολις της το λεει η απαντηση της ποια ηταν?του ειπε "καλα εχεις λεφτα να πας με τους φιλους σου στην Παρο και δεν ειχες λεφτα να μου πληρωσεις το ξενοδοχειο??"!!!!!Τωρα τι τις λες αυτης της γκομενας που σημειωτεον τα ειχαν 3 χρονια,ειχε κανει εξοδα και εξοδα για παρτη της!!! Της απαντησε ενα "τι λες μωρη,η πουτανα μου εισαι για να σε πληρωνω?" και την εστειλε....
Την βρηκαμε λοιπον μετα απο λιγο καιρο καπου χωρις τον φιλο μας μαζι και της μιλησαμε,και μας λεει εγω εχω απαιτησεις και τετοιες παπαριες και της λεμε ωραια να τα βαλουμε κατω ο φιλος μας εχει την δουλεια του ,το σπιτι του ,τα λεφτα του,ειναι εξυπνος,εχει χιουμορ,ειναι ωραιο παιδι σε γενικες γραμμες,ηταν καλος μαζι σου, αυτα απο την μια μερια της ζυγαριας,εσυ τι βαζεις απο την αλλη μερια κοπελια??μετα την εμφανιση της κολλησε και δεν ειχε τι αλλο να πει η ιδια για τον εαυτο της!!!!
Εχεις απαιτησεις οταν εχεις να δωσεις πισω,αμα το μονο που εχεις να δωσεις ειναι ενας ωραιος κωλος η οτι κανεις καλες πιπες,απο τετοιες υπαρχουν πολλες.Και το εμφανησιακο ειναι παρε δωσε,αν εγω εχω πατσοκοιλια και ειμαι μπαζο δεν μπορω να θελω την γκομενα μου μοντελο και μουναρα,αν ομως ειμαι εμφανισημος και γυμνασμενος μπορω να εχω τετοιου ειδους απαιτησεις που δεν εχουν να κανουν με λεφτα!