Νέα

ποιος πληρωνει την εξοδο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΧΑχαχαχαχα εχω πεθανει με αυτα που διαβαζω εδω ,55 σελιδες thread απο χτες ,παλι καλα δεν εχω και πολυ δουλεια σημερα και βρηκα κατι να περασει η ωρα.....Ενα δεν καταλαβαινω,γιατι οι περισσοτεροι πρεπει να ειστε τοσο ακραιοι?Ουτε ο βλαχος που λεει "εγω ειμαι αντρας και πλερωνω την κοτα που εχω μαζι  αλλιως δεν ειμαι αντρας" ειναι σωστος ,ουτε οι "εγω σιγα μην πληρωνω την γκομενα,καλυτερα να παω στις πουτανες" αποψη δεν ειναι σωστη ,ουτε βεβαια το μοτο"εγω σε ραντεβου δεν πλερωνω ποτε" της εριναλ ειναι σωστο...
Καθε κατασταση και καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος,αν παρω τηλεφωνο μια γυναικα που μολις γνωρισα να βγουμε για φαγητο ας πουμε ναι θα πληρωσω,αλλα εχω την απαιτηση απο την ιδια να καααααανει οτι θελει να πληρωσει κι αυτη τουλαχιστον(αν ειναι αληθινη η προθεση η οχι μονο αυτη το ξερει),φυσικα δεν προκειται να την αφησω,ειναι θεμα τροπων ,ουτε αντρισμου ουτε τιποτα....
Αλλη περιπτωση ειναι οταν εψηνα μια κοπελα ειχαμε βγει κανα 2 φορες οι δυο μας,και κανα 2 φορες με παρεα,την πηρα μια μερα και της ειπα "το σαββατο εχεις κανονισει τιποτα,οχι αυτη,μην κανονισεις τιποτα ολη μερα εισαι ρεζερβε,που θα παμε ρωταει αυτη,δεν θα μαθεις αν δεν ερθεις ,ενταξει ,ενταξει, ε την εβαλα στο αμαξι και την πηγα στην αραχωβα στα χιονια μεσα στο αμαξι τις ειπα που παμε,επειδη ειχα εγω την διαθεση να παω και την ηθελα παρεα.
Σε αυτη την περιπτωση θα ειχα την απαιτηση να πληρωσει αυτη κατι?Τις δικες μου τις καυλες θα τις πληρωνε η κοπελα?εγω θα τα πληρωνα ολα,απλο και σωστο.Παρ'ολα αυτα οταν πηγαμε για καφε και πηγα καποια στιγμη στο μπανιο πηγε και τους πληρωσε τους καφεδες και μου εκανε πολυ καλη εντυπωση...Με αυτο θελω να πω οτι αν δεν χαλας τα λεφτα της ΔΕΗ για να πληρωνεις τις γυναικες δεν ειναι και κακο..Απο την αλλη μερια και αυτο παει στην Εριναλ ,εχεις δικιο ,μακρια απο τσιγκουνηδες αυτη η νοοτροπια δεν κανει καλο σε κανεναν,αλλα εχει διαφορα να δινω γιατι θελω να προσφερω απο μονος μου και αλλο να εχεις εσυ την ΑΠΑΙΤΗΣΗ να βαλει ο αλλος το χερι στην τσεπη σε μονιμη βαση για παρτη σου για να εισαι μαζι του και στην ουσια να εισαι με το χερι στην τσεπη του.Μην πηγαινουμε στα ακρα,εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Απο την αλλη μερια και αυτο παει στην Εριναλ ,εχεις δικιο ,μακρια απο τσιγκουνηδες αυτη η νοοτροπια δεν κανει καλο σε κανεναν,αλλα εχει διαφορα να δινω γιατι θελω να προσφερω απο μονος μου και αλλο να εχεις εσυ την ΑΠΑΙΤΗΣΗ να βαλει ο αλλος το χερι στην τσεπη σε μονιμη βαση για παρτη σου για να εισαι μαζι του και στην ουσια να εισαι με το χερι στην τσεπη του.Μην πηγαινουμε στα ακρα,εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου....
Ωραιος !!!!!!!

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Δεν καταλαβαινω τι μου λες. Ειπα εγω οτι εκβιαζω κανεναν να με κερασει  ; Αφου και συ κερνας οπως λες επειδη θες που βλεπεις να διαφωνουμε; :grin: καλημερα ρε ποντιε πιλατε  :rockon:

πάμε πάλι να στο εξηγήσω ,το κέρασμα δεν το απαιτεί μια Γυναικα ποτε όπως εσύ, πάντα θα κάνει την κίνηση να πληρώσει, τίποτα δεν είναι δεδομένο.
γυναικα που απαιτεί κέρασμα είναι κατά 99.5% μπάζο που θέλει να ανεβάσει την χαμηλή αξια της λέγοντας διαφορες βλακείες σαν και αυτές που είπες που παραπέμπουνε σε λίγο αγαμία. η γυναικα η όμορφη το κερδίζει το κέρασμα πράμα που δεν μπορείς να κανεις μάλλον γιατί απλά δεν είσαι όμορφη. εκτος αν σε κερνάνε οι άντρες άνω του ύψους 1,97 που μονο με αυτούς βγαίνεις και κανεις παρέα γιατί τους άλλους τους θεωρείς κοντούς(μέσος ορος έλληνα 1,75) αλλα η erinal βγαίνει μονο με 2 μέτρους που τις τα πληρώνουνε όλα(έτσι εγραφες) xexe κατι φίδια που πέφτουνε στο bourdelosite τι φίδια δηλαδή κροταλίες...  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τις γυναικες δεν τις βριζουμε ακομη και αν κανουν μαλακιες ...
ουτε τις προσβαλλεις...
κανα τηλε-φονικο κλασικο ή κανα χτυπημα πουτσου στο ακουστικο τους χρειαζεται ομως τυπε :grin:

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
πάμε πάλι να στο εξηγήσω ,το κέρασμα δεν το απαιτεί μια Γυναικα ποτε όπως εσύ, πάντα θα κάνει την κίνηση να πληρώσει, τίποτα δεν είναι δεδομένο.
γυναικα που απαιτεί κέρασμα είναι κατά 99.5% μπάζο που θέλει να ανεβάσει την χαμηλή αξια της λέγοντας διαφορες βλακείες σαν και αυτές που είπες που παραπέμπουνε σε λίγο αγαμία. η γυναικα η όμορφη το κερδίζει το κέρασμα πράμα που δεν μπορείς να κανεις μάλλον γιατί απλά δεν είσαι όμορφη. εκτος αν σε κερνάνε οι άντρες άνω του ύψους 1,97 που μονο με αυτούς βγαίνεις και κανεις παρέα γιατί τους άλλους τους θεωρείς κοντούς(μέσος ορος έλληνα 1,75) αλλα η erinal βγαίνει μονο με 2 μέτρους που τις τα πληρώνουνε όλα(έτσι εγραφες) xexe κατι φίδια που πέφτουνε στο bourdelosite τι φίδια δηλαδή κροταλίες...   :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

κατσε ρε τυπε, κι εγω που απαιτω η γυναικα να μην ειναι χοντροκολα με το χερι στο στομαχι της ειμαι? Ολοι εχουμε καποια στανταρ συμπεριφορας, ο ενας δε γουσταρει τους καπνιστες ο αλλος δε γουσταρει τους χοντρους ο αλλος δε γουσταρει τους τσιγκουνιδες. Δικαιωμα του ειναι

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
55 σελίδες για το κέρασμα :o.....γουστάρω!

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
κατσε ρε τυπε, κι εγω που απαιτω η γυναικα να μην ειναι χοντροκολα με το χερι στο στομαχι της ειμαι? Ολοι εχουμε καποια στανταρ συμπεριφορας, ο ενας δε γουσταρει τους καπνιστες ο αλλος δε γουσταρει τους χοντρους ο αλλος δε γουσταρει τους τσιγκουνιδες. Δικαιωμα του ειναι

αν η γυναικα σου δεν θες να τρώει συνεχεια και είσαι εσύ με ένα σουβλάκι στα χερια και είσαι κωλοχοντρος τότε είσαι παρανοϊκός με αυτό που ζητάς αν όχι λογικό να εχεις τις απαιτησεις σου οταν και ο ιδιος τς τηρεις. Η εριναλ ζητάει έναν να μην είναι τσιγκούνη αλλα η ίδια είναι, αν ήταν και ωραία εμφανισιακά θα το κέρδιζε τουλάχιστον το κέρασμα αλλα μάλλον δεν είναι, αν μια γυναικα ολη μερα ειναι εδώ σίγουρα κάτι δεν πάει και τόσο καλά!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ειναι θεμα καρμιριας. Αλλα απο την στιγμη που δουλευεις κανονικα δεν μπορεις να θεωρεις οτι ο αλλος ειναι υποχρεωμενος να σε πληρωνει. Αυτο λεγεται εκμεταλευση και πονηρια ποσο μαλλον σε καιρο κρισης. Τωρα ξεχασαμε τα κακα αφεντικα που εκμεταλευονται τον προλεταριο ε? και τις κακες τραπεζες .... ποσα ξερει ο κωλος των "αριστερων". Τεσπα για να μην λεμε πολλα... θα σε εφτιαχνα ευκολα αλλα δεν πεφτεις στους καταλληλους.
Ελα μωρε δεν ξερεις πως γινονται αυτα,αυτος εχει καποια δουλεια παιρνει καποια λεφτα,αυτη του λεει οτι ειναι ανεργη,το αφραγκη εννοειται φυσικα μονο που ανοιγει το στομα της το καταλαβαινεις,οποτε τι να κανει ο ανθρωπος θα τα πληρωσε αυτος.
Κλασσικες παλιοπουτανες,εμενα δεν μου ετυχε μια τετοια μια φορα και στην πορεια πηγε και κονσομασιον σε δουλεια, απο τις αφραγκιες και μου στειλε και μυνημα οτι για σεξ θελει και 50 ευρω.
Ειναι 2 τυποι αυτες οι γυναικες.
Οι πατσαβουρες που χαιρονται οταν τις πληρωνουν,και οι πουτανες που αν ειχαν γεννηθει σε αλλες συνθηκες θα δουλευαν βιζιτες στο δρομο μαζι με τις πακιστανες

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Ελα μωρε δεν ξερεις πως γινονται αυτα,αυτος εχει καποια δουλεια παιρνει καποια λεφτα,αυτη του λεει οτι ειναι ανεργη,το αφραγκη εννοειται φυσικα μονο που ανοιγει το στομα της το καταλαβαινεις,οποτε τι να κανει ο ανθρωπος θα τα πληρωσε αυτος.
Κλασσικες παλιοπουτανες,εμενα δεν μου ετυχε μια τετοια μια φορα και στην πορεια πηγε και κονσομασιον σε δουλεια, απο τις αφραγκιες και μου στειλε και μυνημα οτι για σεξ θελει και 50 ευρω.
Ειναι 2 τυποι αυτες οι γυναικες.
Οι πατσαβουρες που χαιρονται οταν τις πληρωνουν,και οι πουτανες που αν ειχαν γεννηθει σε αλλες συνθηκες θα δουλευαν βιζιτες στο δρομο μαζι με τις πακιστανες

αλλοδαπή η ελληνίδα ήταν?

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ακριβώς ο καθένας έχει ως δικαίωμα αυτό που του αρέσει, δεν σημαίνει όμως οτι μπορεί να το επιβάλλει σε άλλον ως "σωστό".
Αμα θέλει κι  άλλος κάνει αυτό που σε άλλον αποτελει "δικαίωμα".

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ΧΑχαχαχαχα εχω πεθανει με αυτα που διαβαζω εδω ,55 σελιδες thread απο χτες ,παλι καλα δεν εχω και πολυ δουλεια σημερα και βρηκα κατι να περασει η ωρα.....Ενα δεν καταλαβαινω,γιατι οι περισσοτεροι πρεπει να ειστε τοσο ακραιοι?Ουτε ο βλαχος που λεει "εγω ειμαι αντρας και πλερωνω την κοτα που εχω μαζι  αλλιως δεν ειμαι αντρας" ειναι σωστος ,ουτε οι "εγω σιγα μην πληρωνω την γκομενα,καλυτερα να παω στις πουτανες" αποψη δεν ειναι σωστη ,ουτε βεβαια το μοτο"εγω σε ραντεβου δεν πλερωνω ποτε" της εριναλ ειναι σωστο...
Καθε κατασταση και καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος,αν παρω τηλεφωνο μια γυναικα που μολις γνωρισα να βγουμε για φαγητο ας πουμε ναι θα πληρωσω,αλλα εχω την απαιτηση απο την ιδια να καααααανει οτι θελει να πληρωσει κι αυτη τουλαχιστον(αν ειναι αληθινη η προθεση η οχι μονο αυτη το ξερει),φυσικα δεν προκειται να την αφησω,ειναι θεμα τροπων ,ουτε αντρισμου ουτε τιποτα....
Αλλη περιπτωση ειναι οταν εψηνα μια κοπελα ειχαμε βγει κανα 2 φορες οι δυο μας,και κανα 2 φορες με παρεα,την πηρα μια μερα και της ειπα "το σαββατο εχεις κανονισει τιποτα,οχι αυτη,μην κανονισεις τιποτα ολη μερα εισαι ρεζερβε,που θα παμε ρωταει αυτη,δεν θα μαθεις αν δεν ερθεις ,ενταξει ,ενταξει, ε την εβαλα στο αμαξι και την πηγα στην αραχωβα στα χιονια μεσα στο αμαξι τις ειπα που παμε,επειδη ειχα εγω την διαθεση να παω και την ηθελα παρεα.
Σε αυτη την περιπτωση θα ειχα την απαιτηση να πληρωσει αυτη κατι?Τις δικες μου τις καυλες θα τις πληρωνε η κοπελα?εγω θα τα πληρωνα ολα,απλο και σωστο.Παρ'ολα αυτα οταν πηγαμε για καφε και πηγα καποια στιγμη στο μπανιο πηγε και τους πληρωσε τους καφεδες και μου εκανε πολυ καλη εντυπωση...Με αυτο θελω να πω οτι αν δεν χαλας τα λεφτα της ΔΕΗ για να πληρωνεις τις γυναικες δεν ειναι και κακο..Απο την αλλη μερια και αυτο παει στην Εριναλ ,εχεις δικιο ,μακρια απο τσιγκουνηδες αυτη η νοοτροπια δεν κανει καλο σε κανεναν,αλλα εχει διαφορα να δινω γιατι θελω να προσφερω απο μονος μου και αλλο να εχεις εσυ την ΑΠΑΙΤΗΣΗ να βαλει ο αλλος το χερι στην τσεπη σε μονιμη βαση για παρτη σου για να εισαι μαζι του και στην ουσια να εισαι με το χερι στην τσεπη του.Μην πηγαινουμε στα ακρα,εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου....
Γιατι ρε φιλε να την πας αραχωβα δηλαδη,επειδη εσυ πρωτο ραντεβου θες να κανεις μοστρα θα μας πεις οτι εκανες και καλα.
Να τη πας για ενα καφε μονο και αν βγειτε και δευτερο ραντεβου πατε οπου θελετε μετα.
Τι μας ειπες τωρα ειπες κατι ουσιας?
Αν ειναι τσιγκουνα η γυναικα δεν πειραζει φθανει να γαμησεις αλλα ο ανδρας δεν πρεπει να ναι τσιγκουνης.

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Ελληνιδα και μισοπατσαβουρα αν εξαιρεσεις οτι ηταν αδυνατη

ε ναι ακουω και εγω για κοριτσια απο καφε,club που ηταν υποδοχη ελληνιδες και απο β.π μαλιστα το εχουνε ριξει στην βιζιτα! κριμα! :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Γιατι ρε φιλε να την πας αραχωβα δηλαδη,επειδη εσυ πρωτο ραντεβου θες να κανεις μοστρα θα μας πεις οτι εκανες και καλα.
Να τη πας για ενα καφε μονο και αν βγειτε και δευτερο ραντεβου πατε οπου θελετε μετα.
Τι μας ειπες τωρα ειπες κατι ουσιας?
Αν ειναι τσιγκουνα η γυναικα δεν πειραζει φθανει να γαμησεις αλλα ο ανδρας δεν πρεπει να ναι τσιγκουνης.
Τυπε εδω εισαι πολυ λαθος εχει κατι ωραιες προσφορες για 3ημερα με 100-150 ευρω για πηλιο,αραχωβα και αλλα γαματα μερη.Ειναι ωραιο να πηγαινεις μια εκδρομη και να παρεις και ενα μουνακι μαζι μην εισαι καρμοιρης η ζωη ειναι λιγη.Μαζι σου θα τα παρεις;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σωστος τυπε !!!!!!!!

Κι εμείς δεν γουστάρουμε τις ηλιθιες που το παίζουν και δήθεν γκλαμουρια, γιατί έτσι έχουν μάθει απο τα σπιτια τους περιμενοντας τον ΜΑΛΑΚΑ να πιπιλανε το παραμύθι του γαλάζιου πρίγκιπα και της σταχτοπουτας :grin:

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Τυπε εδω εισαι πολυ λαθος εχει κατι ωραιες προσφορες για 3ημερα με 100-150 ευρω για πηλιο,αραχωβα και αλλα γαματα μερη.Ειναι ωραιο να πηγαινεις μια εκδρομη και να παρεις και ενα μουνακι μαζι μην εισαι καρμοιρης η ζωη ειναι λιγη.Μαζι σου θα τα παρεις;

σωστος! :thumbsup:  αν εισαι ομως πορνομεταναστης γαμας μουναρες και σε πληρωνουνε και ερχονται απο την αλλη ακρη της γης για να γαμηθουνε μαζι σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom