Νέα

ποιος πληρωνει την εξοδο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Στα αρχιδια μου. Σε εκμεταλευτες δεν ειμαι ανθρωπιστης αλλα αμειλικτος
τα χουμε ξαναπει.
ΧΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ετσι να τις σκιζεις αλυπητα ........  :fuck1:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
νομιζα οτι δεν ησουν αριστερος.. :think:

Δεν ειμαι αριστερος φυσικα γιατι το θεωρω ουτοπικο αλλα αμα καποιος ή καποια δεν εχουν να φανε και μπορω θα τους βοηθησω.

Αλλα οχι σε γκομενιτσες που νομιζουν οτι ειμαστε υποχρεωμενοι για κατι και οτι τις εχουμε αναγκη... κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος για τιποτα... τα κερασματα κερδιζονται δεν επιβαλλονται. Αυτο ειναι καθαρη εκμεταλευση το ειπα εξαρχης καλυτερα βγες με πουτανα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
δεν ξερω τι κανεις εσυ..τα δικα μου ειναι απο κιμα κοντρας φιλετου γαλακτος.... :P
εμενα ειναι αλεσμενο κοτοπουλο μαλλον (δεν ξερω πως τα φτιαχνει αλλα ειναι πεντανοστιμα σου λεωωωωωωωωωωωω)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αγαπη το κλασσικο. αμα μετρας ενα τεταρτο τα ψιλα για να συμπληρωσεις για σουβλακι, τη βλεπεις φιλοσοφος απο αποψη και στα κερασματα για να δικαιολογειται πιο ωραια η αφραγκια.
αμα τοχεις το ευρουλακι ψαχνεσαι με πιο πεζα πραματα, οπως ποια να γαμησεις σημερα την κικη ή την κοκο  :grin:

:thumbsup:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν ειμαι αριστερος φυσικα γιατι το θεωρω ουτοπικο αλλα αμα καποιος ή καποια δεν εχουν να φανε και μπορω θα τους βοηθησω.

Αλλα οχι σε γκομενιτσες που νομιζουν οτι ειμαστε υποχρεωμενοι για κατι και οτι τις εχουμε αναγκη... κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος για τιποτα... τα κερασματα κερδιζονται δεν επιβαλλονται. Αυτο ειναι καθαρη εκμεταλευση το ειπα εξαρχης καλυτερα βγες με πουτανα.
Γιαυτο σε παω ρε Μπολντη !!!!!!

Εισαι ψυχαρα ρε και μπραβο σου !!!!!!!!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ξανακάνω την ερώτηση, κατουράτε όρθιοι ή καθιστοί;  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γιαυτο σε παω ρε Μπολντη !!!!!!

Εισαι ψυχαρα ρε και μπραβο σου !!!!!!!!!!

Ειμαι ανοικτος σε καθε ειδους παρεα με την οποιαδηποτε... που αντεχει τον αντιλογο αν ειναι αναρχικια ή αριστερη ή δεν ξερω και εγω τι... αλλα οταν η αλλη παει να προχωρησει σε εκμεταλευση θα υπάρξει ζητημα.

Για αυτο ειπα να εχετε πολλες παρεες... για να βρειτε και καλα κοριτσια μεσα σε αυτες... που δεν θα σε εκμεταλευτουν και δεν θα εχουν υπερμετρες απαιτησεις. Μην ειστε κοροιδα

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

μα το λεει το σαβουαρ βιβρ...οταν συνοδευεις κυρια πρεπει ο ανδρας να καθαρησει τον λογαριασμο.....ειναι θεμα σαβουαρ βιβρ..δεν εισαι υποχρεωμενος..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μα το λεει το σαβουαρ βιβρ...οταν συνοδευεις κυρια πρεπει ο ανδρας να καθαρησει τον λογαριασμο.....ειναι θεμα σαβουαρ βιβρ..δεν εισαι υποχρεωμενος..

Δεν εχω διαβασει σαβουαρ βιβρ  :P

του Ζαμπουνη λες? ειχε βγαλει παλια ενα βιβλιαρακι αλλα καπου το έχω χαμενο
θυμαμαι ειχα διαβασει λιγο μεσα που ελεγε αμα κτυπησει το τηλεφωνο σας εν ωρα παρεας ζητατε 100000 συγγνωμη και βγαινετε εξω χωρις να γυρισετε την πλατη στους καλεσμενους σας  :2funny: :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Δεν εχω διαβασει σαβουαρ βιβρ  :P

θυμαμαι ειχα διαβασει λιγο μεσα που ελεγε αμα κτυπησει το τηλεφωνο σας εν ωρα παρεας ζητατε 100000 συγγνωμη και βγαινετε εξω χωρις να γυρισετε την πλατη στους καλεσμενους σας  :2funny: :2funny:
ναι του ζαμπουνη ειναι 2 βιβλιαρακια... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δεν εχω διαβασει σαβουαρ βιβρ  :P

θυμαμαι ειχα διαβασει λιγο μεσα που ελεγε αμα κτυπησει το τηλεφωνο σας εν ωρα παρεας ζητατε 100000 συγγνωμη και βγαινετε εξω χωρις να γυρισετε την πλατη στους καλεσμενους σας  :2funny: :2funny:

εγώ τον είχα ακούσει να λέει ότι ένας σωστός τζέντλεμαν δεν θα πρέπει να πίνει τον φραπέ του με το καλαμάκι γιατί παραμορφώνονται τα χείλη και κάνει γκριμάτσα, θα πρέπει να τον πίνει από το ποτήρι :2funny:
δεν ξέρω αν είχε σκεφτεί την πιθανότητα να κάνει ο άλλος "μουστάκι" από τον αφρό και να γλείφεται για να το καθαρίσει :think:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αυτα ειναι για τα κοροιδα λεμε ρε......

Πρεπει να ξεκαθαρισει και η αλλη πως θα συμπεριφερθει ....
Σαν κοπελα η σαν γκομενα ..... εχει διαφορα  ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εγώ τον είχα ακούσει να λέει ότι ένας σωστός τζέντλεμαν δεν θα πρέπει να πίνει τον φραπέ του με το καλαμάκι γιατί παραμορφώνονται τα χείλη και κάνει γκριμάτσα, θα πρέπει να τον πίνει από το ποτήρι :2funny:
δεν ξέρω αν είχε σκεφτεί την πιθανότητα να κάνει ο άλλος "μουστάκι" από τον αφρό και να γλείφεται για να το καθαρίσει :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ακομη χειροτερα δε οταν εχει και μουστακι η μουσι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
AXAXXAA τελοςπαντων ωραια ολα αυτα... αλλα δεν θα κινηθουμε ετσι γιατι οι γκομενες που δεν ξερουν απο σαβουαρ βιβρ θα μας περασουν για φλωρους. Θελει και λιγο αλητεια το κολπο .... αμα πηδας καλα και εισαι σωστος σε ολα τα αλλα το κερασμα ειναι optional τωρα αν η αλλη σε χωρισει για αυτο σημαινει οτι σε ηθελε μονο για αυτο απλα τα πραγματα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
η ερώτηση ειναι καίρια  :rolleyes:  μαζί με αυτην ας απαντησουν και στο ερωτημα τραγουδατε στο μπανιο; :2funny:
δεν ξερω οι αλλοι τι κανουν αλλα εγω τραγουδαω.... βεβαια τριζουν κοκκαλα απο την παραφωνια αλλα αυτο ειναι λεπτομεριες  :grin:

Σαν τον βαρδο κακοφωνιξ ενα πραγμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν ξερω οι αλλοι τι κανουν αλλα εγω τραγουδαω.... βεβαια τριζουν κοκκαλα απο την παραφωνια αλλα αυτο ειναι λεπτομεριες  :grin:

Σαν τον βαρδο κακοφωνιξ ενα πραγμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δε πειραζει εχεις μουσικο αυτι

σκασε ηλιθιε

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

το νυχτερίδες κι αράχνες λες μαν; :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom