Νέα

ποιος πληρωνει την εξοδο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
δεν ηξερα τυπε οτι δουλευει δονητη.. :new_shocked:
Αν σου ελεγε κανεις τιποτα για δονητες εσενα σαν ανδρας που εισαι, θα του κατεβαζες οτι ειχε και δεν ειχε .....

Αυτος πουστη τον λες και δεν αντιδραει....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
K

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
αχαχουχα εσυ δεν εισαι απο επαρχισ???

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
και μονο στην σκεψη οτι θα τολμησει να με κοιταξει καποιος με εισοδημα κατω των 2000 ευρω το μηνα ανατριχιαζω πραγματικα.μπιθουλας αγαπη μου....
Αν εισαι σαν την μανταμ σουσου δεν χρειαζεται να φοβασαι καθολου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
erinal εδω ο boldemort σε έκανε αλοιφή για τους καλους είσαι από τις γκόμενες που απαιτούνε κέρασμα πιστεύοντας στη νοσηρή φαντασία σου ότι αυτό είναι δοτικότητα(το δήλωσες) αλλα εσύ ,σαν δοτική γκόμενα να μην βάλεις ποτε το χέρι στην τσέπη! με συγχωρείς αλλα ψάχνεις για μια oικονομικη συναλλαγή και όχι για σχέση η ερωτα , είσαι ακόμα από τις γκόμενες που νομίζουνε ότι ο άντρας θα κάτσει να παρακαλάει μια να την κερνάει και θα τους κάνει καντάδα! πάνε αυτές οι εποχές! και η μεγάλη εμπειρία μου ξέρεις τι λέει? ότι γκόμενα που θα απαιτήσει κέρασμα και δεν θα κάνει την κίνηση να πληρώσει άσχετα αν ξέρει ότι θα κεράσω είναι 100% μπαζολα εμφανισιακά που προσπαθεί να ανεβάσει λίγο παραπάνω την είδη χαμηλή αξια της! πάντα μα πάντα όταν κυκλοφορώ η βγω με μια μουνάρα πάντα θα κάνει την κίνηση να πληρώσει ΝΟΜΟΣ άσχετα που δεν θα την αφήσω ,γιατί και εγώ είμαι υπέρ τς άποψης ότι αφού ο άντρας έχει το πάνω χέρι αυτός θα πληρώσει.
συνοψίζοντας χωρίς καμια κακια πιστεύω ότι είσαι μια πολύ μέτρια η κάτω του μετριου εμφανισιακά κατά βάθος καλο κορίτσι που βγάζεις τα απωθημένα σου στο bourdela.com με 20.000 post και θες να αποδείξεις ποσο 'ακριβή' γκόμενα είσαι κλασική αποτυχηενη μέθοδος τν άσχημων εμφανισιακά γυναικών! καληνυχτα ΕRINAL...

Κοιτα σκεψου το λογικα... αυτος που την κερναει συνεχεια και την πηγαινει βολτες εχει σιγουρα ανεση οικονομικη... αρα δεν πηγε σε οποιον και οποιον ηξερε που κτυπουσε ... και ειναι και δικηγορος και δεν σου λεει και που δουλευει κατα τα αλλα θελει λεφτα για ολο τον κοσμο αυτη αλλα τον γκομενο της τον αφηνει να ξοδευεται , βρε τον ανθρωπο τον κρινεις απο τις πραξεις του οχι απο τα λογια που λεει για να τις καλυπτει  :P

Και η Νασιουτζικ κατα του συστηματος ειναι με επιχειρηματια μπαμπακα.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
στα 2-3 πρωτα ραντεβου θεωρω οτι πρεπει να οπλοφορεις εσυ για να τον πεισεις να κατσει. για να εξελιχθει σε σχεση πρεπει να τον πυροβολησες γιατι δεν πιστεψε την απειλη

:2funny:  :2funny:  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Θα στελνω και εγω τα παιδια μου στο Αρσακειο και το Κολλεγιο Αθηνων να συναναστρεφονται με τα παιδια ολων των πλουσιων και μετα θα λεω οτι ειμαι κατα του σαπιου συστηματος χαχαχαχα ελεος ποιος ηλιθιος πειθεται απο τετοια?

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Κοιτα σκεψου το λογικα... αυτος που την κερναει συνεχεια και την πηγαινει βολτες εχει σιγουρα ανεση οικονομικη... αρα δεν πηγε σε οποιον και οποιον ηξερε που κτυπουσε ... και ειναι και δικηγορος και δεν σου λεει και που δουλευει κατα τα αλλα θελει λεφτα για ολο τον κοσμο αυτη αλλα τον γκομενο της τον αφηνει να ξοδευεται , βρε τον ανθρωπο τον κρινεις απο τις πραξεις του οχι απο τα λογια που λεει για να τις καλυπτει  :P

Και η Νασιουτζικ κατα του συστηματος ειναι με επιχειρηματια μπαμπακα.

Καλα, ενταξει, η Νασιουτζικ ειναι ΓΤΠ σαν ατομο και σαν μητερα, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ΔΕΝ ειναι και κατα του συστηματος.
Συνηθως οι πλουσιοι (απο κουνια) εχουν την ταση να ειναι πιο επαναστατες απο τους φτωχους βιοπαλαιστες
Και δεν το λεω για πλακα, ουτε το λεω απο τη φαντασια μου. Οποιος πιασει ενα βιβλιο παγκοσμιας ιστοριας των τελευταιων 3 χιλιετιων θα το δει ξεκαθαρα να συμβαινει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καλα, ενταξει, η Νασιουτζικ ειναι ΓΤΠ σαν ατομο και σαν μητερα, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ΔΕΝ ειναι και κατα του συστηματος.
Συνηθως οι πλουσιοι (απο κουνια) εχουν την ταση να ειναι πιο επαναστατες απο τους φτωχους βιοπαλαιστες
Και δεν το λεω για πλακα, ουτε το λεω απο τη φαντασια μου. Οποιος πιασει ενα βιβλιο παγκοσμιας ιστοριας των τελευταιων 3 χιλιετιων θα το δει ξεκαθαρα να συμβαινει

Συνηθως αυτοι που τα βρηκαν ετοιμα καλυτερα να λες... γιατι οποιος εγινε απο μονος του
δεν ηταν τοσο ανισορροπος ωστε να γινει και επαναστατης μετα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Κοιτα εγω αν ημουν στην θεση της δεν θα εβγαινα καν να μιλησω στις καμερες... να πω τι?

ειμαι περηφανος σαν πατερας που χαρισα στην κοινωνια εναν τρομοκρατη ο οποιος θα θρεφεται στις φυλακες απο τους ελληνες φορολογουμενους για να βγαινει εξω και να βανδαλιζει περιουσιες? Θα καθομουν να σκεφτω τι σκατα πηγε στραβα και θα τελειωνε εκει το θεμα. Οταν εχεις αδικο πρεπει να το βουλωνεις.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Παω να ψησω κοτομπιφτεκα και οχι δεν ειμαι ο βοθρος κοτομπιφτεκος κτλ κτλ κτλ  :grin:

Μην σας μπει καμια τρελη ιδεα παλι και ψαχνωσαστε για κλωνους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τον νου σας αλανια σας βλεπω ......

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Συνηθως αυτοι που τα βρηκαν ετοιμα καλυτερα να λες... γιατι οποιος εγινε απο μονος του
δεν ηταν τοσο ανισορροπος ωστε να γινει και επαναστατης μετα.

Μα ΑΥΤΟ ειπα. Οταν εσυ διαβαζεις "απο κουνια", τι καταλαβαινεις? Αυτοδημιουργητος?
Προφανως, ή μπιζνεσμαν θα εισαι, ή τρομοκρατης. Δεν συμβαδιζουν αυτα τα χομπι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
... αυτος που την κερναει συνεχεια και την πηγαινει βολτες εχει σιγουρα ανεση οικονομικη... αρα δεν πηγε σε οποιον και οποιον ηξερε που κτυπουσε ...

ε τι κανα γατακι ειμαι σαν και σενα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom