Τα εγραψα σε αλλο ποστ παραπανω αλλα απ'οτι βλεπω οτι προλαβαινεις διαβαζεις,λοιπον μια και καλη,ναι ακομα την εψηνα,οχι δεν ηταν πρωτο ραντεβου,ηταν ας πουμε 5ο,ΕΓΩ ηθελα να παω βολτα στην αραχωβα ουτε μου το ζητησε ουτε το υπονοησε με καποιον τροπο το να την παω και απλα την επελεξα για παρεα γιατι περναγα καλα μαζι της,επειδη ακομα την εψηνα δεν την πηγα κανα τριημερο αλλα μονο μια ημερησια οπως εγραψα παραπανω δεν ειμαι βλαμμενος,περασα τελεια χωρις να πηδηξω,το εκανα την επομενη φορα που βρεθηκαμε χωρις να χαλασω ευρω,βαριεμαι να γρψω τα υπολοιπα δες τα αλλα ποστ παραπανω.
Και οσο για τον κολλητο μου,πριν απο 2 χρονια που ηταν αφραγκος και κανονισαμε ολη η παρεα διακοπες και αυτος δεν ειχε μια του τις πληρωσα εγω(Τοτε ακομα ειχα πολλα δεν ειμουν απλα ανετος που ειμαι τωρα),βεβαια το παιδι μου τα εδωσε τα λεφτα μετα απο ενα χρονο απο μονος του χωρις να τα ζητησω ποτε,ο κολλητος μου φιλε ειναι πανω απο αδερφος γιάυτο ασ΄το.
Αυτο που βλεπω ειναι οτι στην προσπαθεια σου να υπερασπιστεις την τσιγκουνια σου η την αφραγκια σου(που το δευτερο δεν ειναι κατι κακο,και σε μενα μπορει να συμβαινει σε ενα χρονο απο τωρα,το πρωτο ειναι προβλημα γιατι δεν θα εισαι μονο με τις γυναικες ετσι...)πιανεις μονο οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις για να το κανεις αυτο.....