Νέα

ποιος πληρωνει την εξοδο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μη τα ξαναλεμε,ολα ειναι θεμα που θα πεσεις.

εδω απο αυτα που γραφουν βεβαια ολες ειναι πουτανες,ασχημες,βλαμμενες κτλ

Κι εσυ λες μαλακιες τωρα φιλε μου,αν διαβασες το thread δεν λενε ολοι αυτο,υπαρχουν αυτοι που το λενε,υπαρχουν οι αγαπουληδες και οι εγω ειμαι αντρουτσος και πληρωνω απο την αλλη μερια και καποιοι απο μας στην μεση που βλεπουμε τον καθε ανθρωπο η μαλλον την καθε γυναικα στην προκειμενη περιπτωση σας μια διαφορετικη περιπτωση,σε καποιες αξιζουν αυτοι οι χαρακτηρισμοι σε καποιες αλλες παλι ουτε κατα διανοια οποτε μην τα τσουβαλιαζετε ολα και εσυ και η αλλη απο πανω....

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
οι γκομενες που ειναι νορμαλ στο μυαλο θα κανουν κινηση μονες τους να πληρωσουν.απο ευγενεια και μονο. τωρα τα υπολοιπα ειναι μαλακιες να περναει η ωρα.

αμα ειστε φοιτητες αλλαζει το πραγμα,εκει το μισα μισα εχει καποια λογικη αφου αμα δε δουλευει κανεις απ τους 2 ε ειναι βλακεια να πληρωνει μονο ο ενας.

τωρα για ανθρωπους που δουλευουμε οπως ξανεγραψα θεωρω μεγαλη γυφτια να σκεφτεσαι να κερασει η γκομενα πρωτη για να βγεις εσυ ταχα μου μαγκας  :jerking:

αμα σε περναει για αγαθιαρη θα το καταλαβεις μετα απο 1-2 φορες που θα βγειτε  :2funny:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Κι εσυ λες μαλακιες τωρα φιλε μου,αν διαβασες το thread δεν λενε ολοι αυτο,υπαρχουν αυτοι που το λενε,υπαρχουν οι αγαπουληδες και οι εγω ειμαι αντρουτσος και πληρωνω απο την αλλη μερια και καποιοι απο μας στην μεση που βλεπουμε τον καθε ανθρωπο η μαλλον την καθε γυναικα στην προκειμενη περιπτωση σας μια διαφορετικη περιπτωση,σε καποιες αξιζουν αυτοι οι χαρακτηρισμοι σε καποιες αλλες παλι ουτε κατα διανοια οποτε μην τα τσουβαλιαζετε ολα και εσυ και η αλλη απο πανω....
φιλε 10 σελιδες διαβασα και οι πιο πολλοι (οχι ολοι) λενε μαλακιες...απλο?τιποτα δε τσουβαλιασα οπως λες,ειπα ακριβως το αντιθετο.οτι ειναι ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οι γκομενες που ειναι νορμαλ στο μυαλο θα κανουν κινηση μονες τους να πληρωσουν.απο ευγενεια και μονο. τωρα τα υπολοιπα ειναι μαλακιες να περναει η ωρα.

αμα ειστε φοιτητες αλλαζει το πραγμα,εκει το μισα μισα εχει καποια λογικη αφου αμα δε δουλευει κανεις απ τους 2 ε ειναι βλακεια να πληρωνει μονο ο ενας.

τωρα για ανθρωπους που δουλευουμε οπως ξανεγραψα θεωρω μεγαλη γυφτια να σκεφτεσαι να κερασει η γκομενα πρωτη για να βγεις εσυ ταχα μου μαγκας  :jerking:

αμα σε περναει για αγαθιαρη θα το καταλαβεις μετα απο 1-2 φορες που θα βγειτε  :2funny:
Eτσι ειναι,τοσο απλα.Αμα σε περασει για αγαθο,θα κοιταξει να σε εκμεταλευτει.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Eτσι ειναι,τοσο απλα.Αμα σε περασει για αγαθο,θα κοιταξει να σε εκμεταλευτει.
εμ τοσο απλο ειναι  :2funny: δεν ειπα οτι ΟΛΕΣ ειναι ετσι,αυτα ειναι επιχειρηματα του κωλου...αλλα αμα εισαι κι εσυ μπουλης ε θα μπει στον πειρασμο  :2funny:

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ειπες ξεκαθαρα,μια γυναικα που εψηνες,αρα ακομα ηταν αβεβαιο το αν εχετε κατι.

ΑΜΑ ΕΠΑΙΡΝΕς ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕς ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΥ?

Τα εγραψα σε αλλο ποστ παραπανω αλλα απ'οτι βλεπω οτι προλαβαινεις διαβαζεις,λοιπον μια και καλη,ναι ακομα την εψηνα,οχι δεν ηταν πρωτο ραντεβου,ηταν ας πουμε 5ο,ΕΓΩ ηθελα να παω βολτα στην αραχωβα ουτε μου το ζητησε ουτε το υπονοησε με καποιον τροπο το να την παω και απλα την επελεξα για παρεα γιατι περναγα καλα μαζι της,επειδη ακομα την εψηνα δεν την πηγα κανα τριημερο αλλα μονο μια ημερησια οπως εγραψα παραπανω δεν ειμαι βλαμμενος,περασα τελεια χωρις να πηδηξω,το εκανα την επομενη φορα που βρεθηκαμε χωρις να χαλασω ευρω,βαριεμαι να γρψω τα υπολοιπα δες τα αλλα ποστ παραπανω.

Και οσο για τον κολλητο μου,πριν απο 2 χρονια που ηταν αφραγκος και κανονισαμε ολη η παρεα διακοπες και αυτος δεν ειχε μια του τις πληρωσα εγω(Τοτε ακομα ειχα πολλα δεν ειμουν απλα ανετος που ειμαι τωρα),βεβαια το παιδι μου τα εδωσε τα λεφτα μετα απο ενα χρονο απο μονος του χωρις να τα ζητησω ποτε,ο κολλητος μου φιλε ειναι πανω απο αδερφος γιάυτο ασ΄το.

Αυτο που βλεπω ειναι οτι στην προσπαθεια σου να υπερασπιστεις την τσιγκουνια σου η την αφραγκια σου(που το δευτερο δεν ειναι κατι κακο,και σε μενα μπορει να συμβαινει σε ενα χρονο απο τωρα,το πρωτο ειναι προβλημα γιατι δεν θα εισαι μονο με τις γυναικες ετσι...)πιανεις μονο οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις για να το κανεις αυτο.....

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αν σου εχουν τυχει απειρες οπως λες τετοιες καταστασεις τοτε μαλλον το προβλημα το εχεις εσυ.
Μηπως δινεις την εντυπωση του αγαθου;Δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.Η εισαι πολυ ευκολοπιστος.
Απειρες εννοω και απο φιλους τι ακουω που βαριεμαι να τις λω,που κουβαλησαν κατι ρωσσιδες βραδυατικα ενα φιλο μου απο το σπιτι να παει να τις παρει απο το κλαμπ για φαγητο,και μολις τις ειπε οτι δεν εχει λεφτα του λενε πανε με σπιτι κτλ.
Και το να μην βγαλει να πληρωσει ειναι και αυτο γιατι με προσβαλει σαν ανθρωπο,τωρα αν εσυ το δεχεσαι και το θεωρεις φυσιολογικο τοτε μαλλον εσυ το χεις το προβλημα

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Διαβαζεις οτι θες νομιζω,η διαβαζεις αλλα ποστ και δεν καταλαβαινεις προφανως,που λεει οτι σαν αντρας πρεπει να πληρωσω??δειξε το μου σε παρακαλω στα δικα μου ποστ...εκτος αν δεν μιλας για μενα οτι το ειπα αυτο ,αλλα εμενα παραθετεις
ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Την εισοδο σε ξενοδοχείο ημιπαραμονής παίζεται να πλήρωνα... όχι την έξοδο γενικά...  :dancing:

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Απειρες εννοω και απο φιλους τι ακουω που βαριεμαι να τις λω,που κουβαλησαν κατι ρωσσιδες βραδυατικα ενα φιλο μου απο το σπιτι να παει να τις παρει απο το κλαμπ για φαγητο,και μολις τις ειπε οτι δεν εχει λεφτα του λενε πανε με σπιτι κτλ.
Και το να μην βγαλει να πληρωσει ειναι και αυτο γιατι με προσβαλει σαν ανθρωπο,τωρα αν εσυ το δεχεσαι και το θεωρεις φυσιολογικο τοτε μαλλον εσυ το χεις το προβλημα

εδω ειναι που τα χεις μπερδεψει. Καραγκιοζης ειναι ο φιλος σου που κανει τον ταριφα σε ραντομ γκομενες. Οχι ο τυπος που θα βγει ραντεβου με γκομενα και θα πληρωσει ενα κατοστοευρο για φαγητο αντι να πει στη γκομενα ψιτ 50 εσυ 50 εγω και το τιπ στη μεση.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τα εγραψα σε αλλο ποστ παραπανω αλλα απ'οτι βλεπω οτι προλαβαινεις διαβαζεις,λοιπον μια και καλη,ναι ακομα την εψηνα,οχι δεν ηταν πρωτο ραντεβου,ηταν ας πουμε 5ο,ΕΓΩ ηθελα να παω βολτα στην αραχωβα ουτε μου το ζητησε ουτε το υπονοησε με καποιον τροπο το να την παω και απλα την επελεξα για παρεα γιατι περναγα καλα μαζι της,επειδη ακομα την εψηνα δεν την πηγα κανα τριημερο αλλα μονο μια ημερησια οπως εγραψα παραπανω δεν ειμαι βλαμμενος,περασα τελεια χωρις να πηδηξω,το εκανα την επομενη φορα που βρεθηκαμε χωρις να χαλασω ευρω,βαριεμαι να γρψω τα υπολοιπα δες τα αλλα ποστ παραπανω.

Και οσο για τον κολλητο μου,πριν απο 2 χρονια που ηταν αφραγκος και κανονισαμε ολη η παρεα διακοπες και αυτος δεν ειχε μια του τις πληρωσα εγω(Τοτε ακομα ειχα πολλα δεν ειμουν απλα ανετος που ειμαι τωρα),βεβαια το παιδι μου τα εδωσε τα λεφτα μετα απο ενα χρονο απο μονος του χωρις να τα ζητησω ποτε,ο κολλητος μου φιλε ειναι πανω απο αδερφος γιάυτο ασ΄το.

Αυτο που βλεπω ειναι οτι στην προσπαθεια σου να υπερασπιστεις την τσιγκουνια σου η την αφραγκια σου(που το δευτερο δεν ειναι κατι κακο,και σε μενα μπορει να συμβαινει σε ενα χρονο απο τωρα,το πρωτο ειναι προβλημα γιατι δεν θα εισαι μονο με τις γυναικες ετσι...)πιανεις μονο οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις για να το κανεις αυτο.....
Φιλαρακι η δουλεια που εχω επιλεξει δεν εχει σχεση με την κριση,ασε τις αφραγκιες και τις παπαριουλες 50000 εφαγα σε 1.5 χρονο δεν θα τσιγκουνευτω τα 3 ευρω.
Μονος σου ψαρευεσαι με αυτα που λες ''ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΕΨΗΝΑ''αν ησουν μαγκας ας την εβαζες να πληρωσει το φαγητο,ηξερε οτι θα βγειτε απο το πρωι.

Τα υπολοιπα που λες ειναι να ειχαμε να λεγαμε

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εδω ειναι που τα χεις μπερδεψει. Καραγκιοζης ειναι ο φιλος σου που κανει τον ταριφα σε ραντομ γκομενες. Οχι ο τυπος που θα βγει ραντεβου με γκομενα και θα πληρωσει ενα κατοστοευρο για φαγητο αντι να πει στη γκομενα ψιτ 50 εσυ 50 εγω και το τιπ στη μεση.
Αμα την πεις να πληρωσει θα φας κλασσιμο και φοβασαι ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.
Αναλογως ποσα λεφτα εχεις και ποσο μαλακας εισαι φιλε αυτα δεν μετριουνται σε ενα ποστ πρεπει να μας πεις και αλλα για σενα

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ξεκολλατε ρε με τις μαλακιες  :2funny: δε θελουν ολες να σας δουλεψουν ουτε να σας εχουν για χορηγους.φτανει με την καραμελα.

ενταξει εχει και μαλακισμενες ,γαμα τη και φυγε αμα μπορεις αλλιως μη ξαναβγαινεις.αιντε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Φιλαρακι η δουλεια που εχω επιλεξει δεν εχει σχεση με την κριση,ασε τις αφραγκιες και τις παπαριουλες 50000 εφαγα σε 1.5 χρονο δεν θα τσιγκουνευτω τα 3 ευρω.
Μονος σου ψαρευεσαι με αυτα που λες ''ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΕΨΗΝΑ''αν ησουν μαγκας ας την εβαζες να πληρωσει το φαγητο,ηξερε οτι θα βγειτε απο το πρωι.

Τα υπολοιπα που λες ειναι να ειχαμε να λεγαμε
Επιασες δουλεια τυπε;Ειχες πει οτι εισαι εισοδηματιας.

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Αμα την πεις να πληρωσει θα φας κλασσιμο και φοβασαι ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.
Αναλογως ποσα λεφτα εχεις και ποσο μαλακας εισαι φιλε αυτα δεν μετριουνται σε ενα ποστ πρεπει να μας πεις και αλλα για σενα

οχι καλε μου. Ο τυπος που φευγει απο το σπιτι του να παει να παρει γκομενες απο club να τους κανει τον ταριφα ειναι αγαμητος λιγουρης. Παντου στον πολιτισμενο κοσμο. Τωρα αμα εσενα το μετρο της μαγκιας του αντρα ειναι το ποιος θα πληρωσει το 50ρικο για το ποτο και το 100ρικο για το φαι τοτε σορρυ που στο λεω αλλα μαλλον εισαι τιγκα στην ανασφαλεια η σου λειπει το 2ευρω για να παρεις σουβλακι.

Το οικονομικο παιζει ρολο στη σχεση οχι στο ραντεβου. Και φυσικα οταν η γκομενα μου βγαζει 1000 ευρω το μηνα δε θα της πω να πληρωνει τα μισα απο το 200ρι σε εστιατοριο που επελεξα εγω να παω. Ομοιως και αν η γκομενα βγαζει 1000 ευρω το μηνα και απαιτει να τρωει σε εστιατοριο του 200ρικου θα φαει σουτ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom