Νέα

ποιος πληρωνει την εξοδο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Υπερβολες ειναι αυτα ρε ελεος.... ακους εκει τις κερνας ολες.

Εμενα δεν μ αρεσει να κερναω πλεον παντως μου φαινεται σαν δωροδοκια... αλλο να την πας σπιτι της
να κανεις μια εξυπηρετηση αμα μενει κοντα μετα. Αυτο οκ

ή να την φωναξεις μια μερα σπιτι να της μαγειρεψεις να φατε.... ή να κανεις κανα δωρακι.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Η αληθεια ειναι οτι θες απλα να σε θαυμαζουν επειδη εισαι ανοικτοχερης βεβαια αμα κανεις σε ολους δωρα γιατι ενας συγκεκριμενος αποδεκτης που θες πραγματικα να νιωσει οντως ξεχωριστος? αφου σε ολες τα ιδια πας και κανεις.

φιλε με τις γκομενες δε βλεπω να το εχεις και πολυ. θες σεμιναρια απο τον αλεκο. ειδες η εριναλα (θεος ο αλεκος) τσιμπισε η γκομενα. ετσι ειναι. οι γκομενες θελουν να εχεις λεφτα, να κανεις καλα ντησηματα και να εισαι κοινονικος τυπος. κατι σαν εμενα να πουμε. εμενα με ξερει ολη η κορινθια να πουμε και λογο της δουλειας μου. που να κυκλοφορισω και να μη με γνωριζουν. δερβενι, βελο, κιατο κορινθο λουτρακι, μεχρι και στα λουτρα της ωραιας ελενης σκαω μυτη και παντου με ξερουν. το θεμα ειναι να μην περνας απαρατηρητος. το πιασες ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φιλε με τις γκομενες δε βλεπω να το εχεις και πολυ. θες σεμιναρια απο τον αλεκο. ειδες η εριναλα (θεος ο αλεκος) τσιμπισε η γκομενα. ετσι ειναι. οι γκομενες θελουν να εχεις λεφτα, να κανεις καλα ντησηματα και να εισαι κοινονικος τυπος. κατι σαν εμενα να πουμε. εμενα με ξερει ολη η κορινθια να πουμε και λογο της δουλειας μου. που να κυκλοφορισω και να μη με γνωριζουν. δερβενι, βελο, κιατο κορινθο λουτρακι, μεχρι και στα λουτρα της ωραιας ελενης σκαω μυτη και παντου με ξερουν. το θεμα ειναι να μην περνας απαρατηρητος. το πιασες ;)

Ναι καλα αραξε αλεκο... που θελω και σεμιναρια.
Ανατριχιασα λεμε μην γαμας τοσο  :2funny: :2funny: :2funny:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Ναι καλα αραξε αλεκο... που θελω και σεμιναρια.
Ανατριχιασα λεμε μην γαμας τοσο  :2funny: :2funny: :2funny:

ετσι εισαστε εσεις οι νεοι. θρασης και νομιζετε οτι τα ξερετε ολα. ακου ρε πιτσιρικα τον παλιο που εχει φαει τη νυχτα με το κουταλι.
ξες τι θες εσυ? να σε παρει ο αλεκος ενα βραδι να σε κυκλοφορησει να δεις πως γινετε το παχνιδι με τις γκομενες. ως τοτε κανε τουμπεκι και παρακολουθα τα σεμιναρια μου. τελος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ετσι εισαστε εσεις οι νεοι. θρασης και νομιζετε οτι τα ξερετε ολα. ακου ρε πιτσιρικα τον παλιο που εχει φαει τη νυχτα με το κουταλι.
ξες τι θες εσυ? να σε παρει ο αλεκος ενα βραδι να σε κυκλοφορησει να δεις πως γινετε το παχνιδι με τις γκομενες. ως τοτε κανε τουμπεκι και παρακολουθα τα σεμιναρια μου. τελος.

Ρε σε μενα βρηκες να πεις αυτες τις φαμφάρες? εδω ιντερνετ ειναι ο καθενας λεει οτι θελει.
Εσυ ο ιδιος γραφεις οτι οι γκομενες θελουν να εχεις λεφτα αρα θελουν τα λεφτα σου και οχι εσενα και μου λες τωρα να με μαθεις.... ασε τα μαθηματα ξεχνα οσα ξερεις και ελα να σε μαθω εγω να βρισκεις γκομενες χωρις να ξεπαραδιαζεσαι. Με χρηματα ολοι ριχνουν γκομενες ακομη και ο λοπεζ.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Ρε σε μενα βρηκες να πεις αυτες τις φαμφάρες? εδω ιντερνετ ειναι ο καθενας λεει οτι θελει.
Εσυ ο ιδιος γραφεις οτι οι γκομενες θελουν να εχεις λεφτα αρα θελουν τα λεφτα σου και οχι εσενα και μου λες τωρα να με μαθεις.... ασε τα μαθηματα ξεχνα οσα ξερεις και ελα να σε μαθω εγω να βρισκεις γκομενες χωρις να ξεπαραδιαζεσαι. Με χρηματα ολοι ριχνουν γκομενες ακομη και ο λοπεζ.

να με μαθεις εσυ να βγαζω γκομενες :2funny: :2funny: μικρε σε παω γιατι εχεις πλακα.
ο λοπεζ και χρηματανα να ειχε που δεν εχει, μονο τη χουφτα του θα εβγαζε γκομενα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
να με μαθεις εσυ να βγαζω γκομενες :2funny: :2funny: μικρε σε παω γιατι εχεις πλακα.
ο λοπεζ και χρηματανα να ειχε που δεν εχει, μονο τη χουφτα του θα εβγαζε γκομενα

χαχαχα λοπεζ σε πηρανε χαμπαρι ολοι  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αλεκο σε ευχαριστω για τα μαθηματα φιλε αλλα δεν εχω προβλημα τα καταφερνω καλα και μονος μου
και χωρις να δωροδοκω  :P

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αλεκο σε ευχαριστω για τα μαθηματα φιλε αλλα δεν εχω προβλημα τα καταφερνω καλα και μονος μου
και χωρις να δωροδοκω  :P
τυπε εισαι μοιραιος αντρας ολοι το παραδεχομαστε αλοιμονο σε μας που δεν γαμαμε  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε εισαι μοιραιος αντρας ολοι το παραδεχομαστε αλοιμονο σε μας που δεν γαμαμε  :grin:

Σωστος ειμαι οχι μοιραιος. Κανω αυτο που πρεπει τη στιγμη που πρεπει
και αυτα οντως τα μαθαινεις... αλλα απο σωστους τυπους που ειχανε οντως επιτυχιες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το παν... και ο νουμερο ενα κανονας ειναι να θεσεις στην ακρη τον εγωισμο σου
και να δεις τι γινεται γυρω σου... πρεπει να ξερεις τι γινεται γυρω σου αν βαδιζεις στα τυφλα θα κανεις παρα πολλα λαθη επειδη βασιζεσαι στο ενστικτο και οχι σε χειροπιαστη γνωση

Πχ μια γκομενα που θελει χρηματα δεν κανει...  :P
υπαρχουν πολυ καλυτεροι χαρακτηρες απο τους απαιτητικους

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σωστος ειμαι οχι μοιραιος. Κανω αυτο που πρεπει τη στιγμη που πρεπει
και αυτα οντως τα μαθαινεις... αλλα απο σωστους τυπους που ειχανε οντως επιτυχιες
παντως μεσα σε ενα χρονο εγινες αστερι μπραβο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

που εισαι να ερθω να σε  :fuck1: πες γρηγορα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom