Νέα

ποιος πληρωνει την εξοδο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εγω νομιζω οτι εσυ εισαι εκμεταλευτρια, που δεν δινεις το μεριδιο σου στο λογαριασμο
Βλαχαρα, αμορφωτη,τελευταια
Ουστ κι εσυ, ζωντοβολο.

Κατα διαολου παμε σ' αυτη τη ρημαδοχωρα, επειδη ΑΥΤΗ ειναι η παιδεια που πηραμε απο τους πατεραδες μας, την ψοφοδεη και γλοιωδη "γενια του Πολυτεχνειου", και τις θεουσες μαναδες μας
Ναι, ναι Boltemort, οι δικοι σου ειναι αλλη κατηγορια, μην αρχισεις τωρα
Ρε παιχτη τι ξεσπασμα ειναι αυτο  :2funny: :2funny: :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
στην προσωπικη μου δινω ανελεγκτα ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥΝΙ ΜΟΥ και οχι συμφωνα με το οτι μου δινει ο αλλος αλλα σιγουρα επιδιωκω σχεσεις με ανθρωπους ΠΟΡΦΥΡΟΥΣ δοτικους ΦΡΑΓΚΑΤΟΥΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΦΡΑΓΚΗ, οι αλλοι δεν με αφορουν ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις αυτο;  ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΗΠΩΣ

:thumbsup:

Ναι, αυτο εννοει. Το τσολι
Να φωναξουμε και την ΜαριαΚοσκ να μας πει τις αποψεις της, να πεσουμε βουρ στην πρεζα και τα κουμπια

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Ρε παιχτη τι ξεσπασμα ειναι αυτο  :2funny: :2funny: :2funny:

Οσο αδρανουμε, ή κραζουμε απο μεσα μας, αυτες οι γαμιολες το εκλαμβανουν ως αδυναμια, και επιβαλλουν ακομα πιο ολοκληρωτικα τη γαμιολιά τους στον κοινωνικο ιστο.
Ειπαμε, απο μανα σε κορη, απο φιλη σε φιλη και παει λεγοντας...
Πρεπει να αρχισουν να ακουνε μπινελικια για να συνελθουν, οι ελεεινες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Οσο αδρανουμε, ή κραζουμε απο μεσα μας, αυτες οι γαμιολες το εκλαμβανουν ως αδυναμια, και επιβαλλουν ακομα πιο ολοκληρωτικα τη γαμιολιά τους στον κοινωνικο ιστο.
Πρεπει να αρχισουν να ακουνε μπινελικια για να συνελθουν, οι ελεεινες
Για τι ηλικιες μιλαμε ρε συ;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
κοσαμφ τι θα ηθελες να πεις στην εριναλ αν την ειχες μπροστα σου?  :P

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Για τι ηλικιες μιλαμε ρε συ;

Εγω ειμαι 25. Δεν βγαινω με πολυ μικροτερες- πχ οι 18ρες μου φαινονται πλεον σαν μικρα παιδακια, και ουτε μου καθονται γτ ειμαι σοβαρος στα ματια τους.
Ε, δεν ειμαι στο κονσεπτ του "πιασμενου", που βγαινει με φτωχες, γιατι δεν εχω μία, δεν δουλευω, και ειμαι εντελως ρεμαλι γενικα.
Αλλα και το κονσεπτ οτι βγαζω εναμισι χιλιαρικο (πχ ενας 35αρης ή 40ρης), και γαμαω 20χρονα επειδη τα ταϊζω στα Fridays μου φαινεται λιγο γτπ. Οχι πως τα 20ρικα δεν ειναι βαλσαμο για εναν με τα διπλα τους χρνονια, αλλα απ' την αλλη πρεπει να εισαι πολυ ανωριμος ρε αδερφακι μου για να ανεχεσαι την καθε μαλακια που λεει ενα μικρο κοριτσακι, και να το παιζεις μπαμπας.
Υποτιθεται πως ενας 35ρης μπορει να βρει 30ρες με νιονιο και χειραφετηση. Οχι μυξιαρικα

ΥΓ Και στο φιναλε, γι' αυτο υπαρχουν και τα μπουρδελα. Για να πηγαινεις καινα χτυπας πιπινια, χωρις ολο το "κοινωνικο" κομματι

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
κοσαμφ τι θα ηθελες να πεις στην εριναλ αν την ειχες μπροστα σου?  :P

Εγω τους τα λεω στην ψυχρα (ΚΑΙ στην κανονικη ζωη). Δηλαδη τους λεω ο,τι λεω στην Εριναλ, αφαιρωντας μονο τα μπινελικια...
Αυτο με εχει κανει πολυ συμπαθη σε καποιες, και εξαιρετικα αντιπαθη σε καποιες αλλες.
Γενικα, δεν ενδεικνυται παντως, γτ οι δευτερες ειναι πολλαπλασιες απο τις πρωτες.
Και, γενικοτερα, αμα δεν εισαι γλοιωδης δυσκολα γαμας- ανεξαρτητως εμφανισης εννοω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εγω ειμαι 25. Δεν βγαινω με πολυ μικροτερες- πχ οι 18ρες μου φαινονται πλεον σαν μικρα παιδακια, και ουτε μου καθονται γτ ειμαι σοβαρος στα ματια τους.
Ε, δεν ειμαι στο κονσεπτ του "πιασμενου", που βγαινει με φτωχες, γιατι δεν εχω μία, δεν δουλευω, και ειμαι εντελως ρεμαλι γενικα.
Αλλα και το κονσεπτ οτι βγαζω εναμισι χιλιαρικο (πχ ενας 35αρης ή 40ρης), και γαμαω 20χρονα επειδη τα ταϊζω στα Fridays μου φαινεται λιγο γτπ. Οχι πως τα 20ρικα δεν ειναι βαλσαμο για εναν με τα διπλα τους χρνονια, αλλα απ' την αλλη πρεπει να εισαι πολυ ανωριμος ρε αδερφακι μου για να ανεχεσαι την καθε μαλακια που λεει ενα μικρο κοριτσακι, και να το παιζεις μπαμπας.
Υποτιθεται πως ενας 35ρης μπορει να βρει 30ρες με νιονιο και χειραφετηση. Οχι μυξιαρικα

ΥΓ Και στο φιναλε, γι' αυτο υπαρχουν και τα μπουρδελα. Για να πηγαινεις καινα χτυπας πιπινια, χωρις ολο το "κοινωνικο" κομματι

Εσυ παιζει να εισαι ο Κωστας Πρεκας του μελλοντος παντως θα χεις μεγαλη καριερα  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τις γυναικες δεν τις βριζουμε ακομη και αν κανουν μαλακιες ...
ουτε τις προσβαλλεις... αν θες να τις αλλαξεις υπαρχουν ενα καρο αλλοι τροποι
να τις κανεις να νιωσουν αυτο που θες. Σκεψου αμα καποια δεν αλλαξει ακομη και οταν την εκανες να νιωσει ποσο απαισια ειναι η συμπεριφορα της γυρευε ποσο στο μουνι της θα σε εγραφε με το να της ελεγες απλα λογια  :P

Κοσαμφ μονο οι αδυναμοι βριζουν και κτυπιουνται... ειναι παρομοιο με την αντιδραση ενος μικρου παιδιου που κλαιει και φωναζει επειδη δεν εγινε το δικο του. Φαινεται οτι δεν εχεις αρκετο αυτοελεγχο σαν ανθρωπος.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Τις γυναικες δεν τις βριζουμε ακομη και αν κανουν μαλακιες ...
ουτε τις προσβαλλεις... αν θες να τις αλλαξεις υπαρχουν ενα καρο αλλοι τροποι
να τις κανεις να νιωσουν αυτο που θες. Σκεψου αμα καποια δεν αλλαξει ακομη και οταν την εκανες να νιωσει ποσο απαισια ειναι η συμπεριφορα της γυρευε ποσο στο μουνι της θα σε εγραφε με το να της ελεγες απλα λογια  :P

Κοσαμφ μονο οι αδυναμοι βριζουν και κτυπιουνται... ειναι παρομοιο με την αντιδραση ενος μικρου παιδιου που κλαιει και φωναζει επειδη δεν εγινε το δικο του. Φαινεται οτι δεν εχεις αρκετο αυτοελεγχο σαν ανθρωπος.

Εγω σεβομαι τους νομους του κρατους- για να μην καταληξω στη στενη να μαζευω σαπουνια απο το πατωμα.
Οι ατυποι κανονες, του τυπου "δεν βριζουμε τις γυναικες",δεν ξερω απο πού προκυπτουν.
Εγω βριζω τις γυναικες, οπως και τους αντρες, οταν λενε μαλακιες (επειδη ακριβως ΔΕΝ ειμαι φαλλοκρατης, και δεν κανω διακρισεις)
Αυτοελεγχο, επαναλαμβανω πως εχω οσον αφορα το νομο. Ουτε θα σκοτωσω κανεναν, ουτε θα χτυπησω κανεναν.
ΑΛΛΑ
Το τι θα λεω και τι θα γραφω ειναι απολυτο δικαιωμά μου σε μια δημοκρατια. Κι αν θεωρειται ελλειψη αυτοελεγχου, τοτε ΟΚ.

Αδυναμος δεν νιωθω απεναντι σε κανεναν- με εξαιρεση 5-6 συγκεκριμενα ατομα σε ολη την Ελλαδα.
(Αν δεν θες μην το πιστευεις)
Εχω υπερβολικα μεγαλο εγωισμο

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
Εγώ όταν βλέπω κοριτσάκια 20 χρονων ωραία μουνιά που δουλεύουνε σερβιτόρες σε καφετεριες τις κηφισιάς κάνουνε 5 μεροκάματα με 40 ευρώ από την καφετερια + 30 ευρώ τα tips 70 την ημερα επί 20 μεροκάματα το μηνα 1400 + ότι κάποιες από αυτές κάνουνε καμια χαζοφωτογραφιση σαν μοντελάκια γιατί όπως είπα είναι και ωραία κορίτσια η είναι δασκάλες χώρου σε κάποιο γυμναστήριο κάποια σχολη χωρου όπως και ξέρω και κορίτσια που το κάνουνε, βάλε από εκεί κάνα 500 αρι καθαρίζουνε 2.000 το μηνα και είναι 20,22 χρονων! εσύ ρε ΚΟΠΡΕ ΒΟLDEMORT στα 26 ποσα βγάζεις? ακόμα και τι σύνδεση στο internet που έχεις για να μπαίνεις στο bourdela.com η μάνα σου στην πληρώνει για να μπαίνεις και να μιξοκλεγεσε παπαρα...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εισαι τοσο για τον πουτσο, ωστε φτανω να συμμαχησω με τον (μεχρι τωρα) πιο για τον πουτσο τυπο του Bourdela, τον Boltemort
Kαλα ρε μαλακα, εισαι σοβαρος? Κιεγω αμα ειχα μουνι μπορει να εβγαζα 5 χιλιαρικα το μηνα
Σοβαρη δουλεια κανουν οι γκαρσονες! Πρεπει να νιωθουμε και δεος απεναντι τους, επειδη πανε εκει περα τα λιμαρια και αφηνουν μπουρμπουαρ 2-3 ευρω απο τη συνταξη της μανας τους
Αει στο διαολο, βρωμιαρηδες ολοι σας

Αν όντως πιστεύετε ότι συνεχίζουν να δίνουν τόσα πουρμπουάρ σε σερβιτόρες, είστε τουλάχιστον εκτός πραγματικότητας.

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Εριναλ αμα δεν υπολογιζες το χρημα σαν μοναδικη προσφορα δεν θα ακυρωνες τον αλλον επειδη δεν θα σε κερνουσε συνεχεια ελεος... Εσυ εχεις κολλησει με το χρημα...

Κοιτα για να σε κερναει συνεχεια ο αλλος σημαινει οτι έχει παραδακι.... για να έχει παραδακι σημαινει οτι ειναι ματσωμενος.... αρα δεν τον γνωρισες σε φτηνα στεκια.... ουτε σε φτηνο εργασιακο περιβαλλον και καθεσαι μετα εδω μεσα και βγαζεις λογους για τους αριστερισμους και οτι θες ολοι να εχουν λεφτα... ρε συ μας κοροιδευεις τωρα?  :P

erinal εδω ο boldemort σε έκανε αλοιφή για τους καλους είσαι από τις γκόμενες που απαιτούνε κέρασμα πιστεύοντας στη νοσηρή φαντασία σου ότι αυτό είναι δοτικότητα(το δήλωσες) αλλα εσύ ,σαν δοτική γκόμενα να μην βάλεις ποτε το χέρι στην τσέπη! με συγχωρείς αλλα ψάχνεις για μια oικονομικη συναλλαγή και όχι για σχέση η ερωτα , είσαι ακόμα από τις γκόμενες που νομίζουνε ότι ο άντρας θα κάτσει να παρακαλάει μια να την κερνάει και θα τους κάνει καντάδα! πάνε αυτές οι εποχές! και η μεγάλη εμπειρία μου ξέρεις τι λέει? ότι γκόμενα που θα απαιτήσει κέρασμα και δεν θα κάνει την κίνηση να πληρώσει άσχετα αν ξέρει ότι θα κεράσω είναι 100% μπαζολα εμφανισιακά που προσπαθεί να ανεβάσει λίγο παραπάνω την είδη χαμηλή αξια της! πάντα μα πάντα όταν κυκλοφορώ η βγω με μια μουνάρα πάντα θα κάνει την κίνηση να πληρώσει ΝΟΜΟΣ άσχετα που δεν θα την αφήσω ,γιατί και εγώ είμαι υπέρ τς άποψης ότι αφού ο άντρας έχει το πάνω χέρι αυτός θα πληρώσει.
συνοψίζοντας χωρίς καμια κακια πιστεύω ότι είσαι μια πολύ μέτρια η κάτω του μετριου εμφανισιακά κατά βάθος καλο κορίτσι που βγάζεις τα απωθημένα σου στο bourdela.com με 20.000 post και θες να αποδείξεις ποσο 'ακριβή' γκόμενα είσαι κλασική αποτυχηενη μέθοδος τν άσχημων εμφανισιακά γυναικών! καληνυχτα ΕRINAL...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μαλλον πρεπει να αρχισουν να ακουνε μπινελικια για να συνελθουν, οι ελεεινες
Eεεεεετσι !!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λοιπον περα απο την πλακα, αν και τους χρειαζεται σε μερικες ενα γερο μπινελικι, μπας και κοιμηθει ο Διας και ξυπνησουν, το καλυτερο ειναι ενα ......

[size=50pt]ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ !!!!![/size]

Καθε εμποδιο για καλο φιλε μου....
Απλα πας παρακατω χωρις να σπαζοκεφαλιαζεις και να σκας να βαλεις μυαλο σε καθε αμυαλη ...... ;)

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Βρηκες και ατομο να το πεις,οπως εχω πει πολλες φορες δεν παω σε πουτανες,αλλα τι συζηταω μαζι σου αδιορθωτος εισαι τι σχεση εχει η πουτανα με την δηθεν σχεση που υποτιθεται οτι εχεις,πες οτι δεν βλεπεσαι και φοβασαι μην φας κλασσιμο τουλαχιστον,δεν θα σε κρινω εγω για την φυση που ...σε αδικησε :grin:
axaxaxax καλο. δηλαδη θες να τα μετρησουμε? κανενα προβλημα. Αλλα μαλλον πρεπει να ρωτησεις μια πουτανα-ή κανονικη γυναικα- αν της αρεσει να ειναι πολυ μεγαλο, ή ο ανδρας να ξερει να την πηδηξει τι θα απαντησει. ¨) ποσο παιδακια ειστε μερικοι μερικοι. Για αυτο οι περισσοτερες δεν εχουνε φτασει σε οργασμο ποτε. Πως να γινει αυτο οταν ο μαλακας νομιζει οτι με το ... μεγαλο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: πουτσο του  αμα της το χωσει θα χυσει η γκομενα?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ολοι βγαλαν τα συμπερασματα τους για σενα,τσαμπα εχασες 6 χρονια εδω μεσα σε πηρανε χαμπαρι μεχρι λκαι οι πυρφοροι :grin:
Μολις μου στειλε π.μ ο παρις34 οτι δεν θελει ουτε να σε δει,φαντασου ποσο ξεφτιλιστηκες στο μπου :2funny: :2funny:
Κοιταξε αληταμπουρα, εγω μυνημα δεν σου εστειλα. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Η ΕΡΙΝΑΛ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΨΟΦΗΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΜΑΜΑΚΙΑ, ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΕ... ΜΑΛΑΚΑ, ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ. ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝΕ ΑΛΛΟΥΣ. ΒΛΑΚΑΚΟ...  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
erinal εδω ο boldemort σε έκανε αλοιφή για τους καλους είσαι από τις γκόμενες που απαιτούνε κέρασμα πιστεύοντας στη νοσηρή φαντασία σου ότι αυτό είναι δοτικότητα(το δήλωσες) αλλα εσύ ,σαν δοτική γκόμενα να μην βάλεις ποτε το χέρι στην τσέπη! με συγχωρείς αλλα ψάχνεις για μια oικονομικη συναλλαγή και όχι για σχέση η ερωτα , είσαι ακόμα από τις γκόμενες που νομίζουνε ότι ο άντρας θα κάτσει να παρακαλάει μια να την κερνάει και θα τους κάνει καντάδα! πάνε αυτές οι εποχές! και η μεγάλη εμπειρία μου ξέρεις τι λέει? ότι γκόμενα που θα απαιτήσει κέρασμα και δεν θα κάνει την κίνηση να πληρώσει άσχετα αν ξέρει ότι θα κεράσω είναι 100% μπαζολα εμφανισιακά που προσπαθεί να ανεβάσει λίγο παραπάνω την είδη χαμηλή αξια της! πάντα μα πάντα όταν κυκλοφορώ η βγω με μια μουνάρα πάντα θα κάνει την κίνηση να πληρώσει ΝΟΜΟΣ άσχετα που δεν θα την αφήσω ,γιατί και εγώ είμαι υπέρ τς άποψης ότι αφού ο άντρας έχει το πάνω χέρι αυτός θα πληρώσει.
συνοψίζοντας χωρίς καμια κακια πιστεύω ότι είσαι μια πολύ μέτρια η κάτω του μετριου εμφανισιακά κατά βάθος καλο κορίτσι που βγάζεις τα απωθημένα σου στο bourdela.com με 20.000 post και θες να αποδείξεις ποσο 'ακριβή' γκόμενα είσαι κλασική αποτυχηενη μέθοδος τν άσχημων εμφανισιακά γυναικών! καληνυχτα ΕRINAL...

Δεν καταλαβαινω τι μου λες. Ειπα εγω οτι εκβιαζω κανεναν να με κερασει  ; Αφου και συ κερνας οπως λες επειδη θες που βλεπεις να διαφωνουμε; :grin: καλημερα ρε ποντιε πιλατε  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom