Νέα

ποιος πληρωνει την εξοδο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εγω νομιζω οτι εσυ εισαι εκμεταλευτρια, που δεν δινεις το μεριδιο σου στο λογαριασμο
Βλαχαρα, αμορφωτη,τελευταια
Ουστ κι εσυ, ζωντοβολο.

Κατα διαολου παμε σ' αυτη τη ρημαδοχωρα, επειδη ΑΥΤΗ ειναι η παιδεια που πηραμε απο τους πατεραδες μας, την ψοφοδεη και γλοιωδη "γενια του Πολυτεχνειου", και τις θεουσες μαναδες μας
Ναι, ναι Boltemort, οι δικοι σου ειναι αλλη κατηγορια, μην αρχισεις τωρα

Αυτο ειναι ποστ. περιεχει πολιτικη, παιδεία θρησκεια, οικογενεια, "δυσκολες λεξεις", ψυχογραφει αναφερεται σε δυο διαφορετικα νικ , (εμενα και  τον μπολ) απανταει στο ερωτημα τι ειναι τελικα η εριναλ και ριχνει και ενα κλισε βρισιδι εφ ολης της υλης να γουσταρουμε.κι ολα αυτα σε εξι επτα γραμμες!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ενας νεο αστερι γεννιεται.  :boobies:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:2funny: εγώ  ...θα αρχίσω να μαζεύω ότι χαρτζιλίκι μου δίνει η γυναίκα μου  ...kaνε υπομονή ! ...."εri ,κάποια μέρα θα βγούμε  :rolleyes: :2funny: :dancing:

yg  :rolleyes:  θα αρχίσω να διαβάζω συστηματικά Bοδιμόρτιο.... για να διαχειριστώ .....αποτελεσματικά τη σχέση  :rolleyes: :lheel:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ακόμα μαλώνετε ρε τσίπηδες?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ακόμα μαλώνετε ρε τσίπηδες?

αγαπη το κλασσικο. αμα μετρας ενα τεταρτο τα ψιλα για να συμπληρωσεις για σουβλακι, τη βλεπεις φιλοσοφος απο αποψη και στα κερασματα για να δικαιολογειται πιο ωραια η αφραγκια.
αμα τοχεις το ευρουλακι ψαχνεσαι με πιο πεζα πραματα, οπως ποια να γαμησεις σημερα την κικη ή την κοκο  :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τελικα ποιος θα κερασει ?  :grin:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Δεν καταλαβαινω τι μου λες. Ειπα εγω οτι εκβιαζω κανεναν να με κερασει  ; Αφου και συ κερνας οπως λες επειδη θες που βλεπεις να διαφωνουμε; :grin: καλημερα ρε ποντιε πιλατε  :rockon:
με τι ασχολησε ρε ερι...σε παρακαλω..μην μου χαλας την εικονα μου που εχω για εσενα... :grin: :s&m_3:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αγαπη το κλασσικο. αμα μετρας ενα τεταρτο τα ψιλα για να συμπληρωσεις για σουβλακι, τη βλεπεις φιλοσοφος απο αποψη και στα κερασματα για να δικαιολογειται πιο ωραια η αφραγκια.
αμα τοχεις το ευρουλακι ψαχνεσαι με πιο πεζα πραματα, οπως ποια να γαμησεις σημερα την κικη ή την κοκο  :grin:
αγάπη η μεγαλοσύνη και η άπλα στην αφραγκιά φαίνεται

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
στα 2-3 πρωτα ραντεβου και εφοσον ο αλλος δε πειναει θεωρω οτι πρεπει να κερασει.
εαν πειναει προφανως μισα μισα η αν ειμαι εγω καλυτερα οικονομικα κερναω.
αν κερασει αυτος τελικα θα κερασω εγω το ποτο αργοτερα η το σινεμα και μπλα μπλα....

αν τελικα εξελιχθει σε σχεση ολο αυτο ,το "μισα μισα"το θεωρω πολυ κακογουστο σαν θεαμα.μια εγω μια αυτος.
οποιος εχει εκινη την ωρα τελος παντων!

το μισα μισα εφαρμοζεται μονο στο αν μενεις με τον αλλον και πληρωνετε τα εξοδα του σπιτιου.
που κ εκει την εχουμε βρει αλλιως.πχ εσυ δεη εγω τηλεφωο και κοινοχρηστα...κλπ......

γτ δυσκολευετε τοσο πολυ τοσο απλα πραγματακια;!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
και συμφωνω με ερι απειρα στα περι "μιζεριας".

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
στα 2-3 πρωτα ραντεβου και εφοσον ο αλλος δε πειναει θεωρω οτι πρεπει να κερασει.
εαν πειναει προφανως μισα μισα η αν ειμαι εγω καλυτερα οικονομικα κερναω.
αν κερασει αυτος τελικα θα κερασω εγω το ποτο αργοτερα η το σινεμα και μπλα μπλα....

αν τελικα εξελιχθει σε σχεση ολο αυτο ,το "μισα μισα"το θεωρω πολυ κακογουστο σαν θεαμα.μια εγω μια αυτος.
οποιος εχει εκινη την ωρα τελος παντων!

το μισα μισα εφαρμοζεται μονο στο αν μενεις με τον αλλον και πληρωνετε τα εξοδα του σπιτιου.
που κ εκει την εχουμε βρει αλλιως.πχ εσυ δεη εγω τηλεφωο και κοινοχρηστα...κλπ......

στα 2-3 πρωτα ραντεβου θεωρω οτι πρεπει να οπλοφορεις εσυ για να τον πεισεις να κατσει. για να εξελιχθει σε σχεση πρεπει να τον πυροβολησες γιατι δεν πιστεψε την απειλη

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
στα 2-3 πρωτα ραντεβου θεωρω οτι πρεπει να οπλοφορεις εσυ για να τον πεισεις να κατσει. για να εξελιχθει σε σχεση πρεπει να τον πυροβολησες γιατι δεν πιστεψε την απειλη
χαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ηλίθιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Γιατι αυτα τα απλα πραγματακια ειναι το "μαμισι" που τρωμε ολο τον μηνα στην δουλεια, με τοσες δυσκολιες να τα βγαλουμε ισως ?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τωρα παει... :2funny:

Γιατι αυτα τα απλα πραγματακια ειναι το "μαμισι" που τρωμε ολο τον μηνα στην δουλεια, με τοσες δυσκολιες να τα βγαλουμε ισως ?
σιγα σιγα...ολοι αυτοι που γαμιοσαστε πια στην δουλεια και δεν εχετε να κερασετε εναν καφε στην κοπελα που καλεσατε γ καφε να πουλησετε τα αιφοουν και τα αι παντ σας και αει στο καλο.
αυτο εννοουσε μαλλον η ερι...

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
πάντως μέχρι στιγμής πολύ bla bla ..κανείς δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη  :rolleyes: :cool2: :dunno: :tooth: :tooth: :tooth:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
σιγα σιγα...ολοι αυτοι που γαμιοσαστε πια στην δουλεια και δεν εχετε να κερασετε εναν καφε στην κοπελα που καλεσατε γ καφε να πουλησετε τα αιφοουν και τα αι παντ σας και αει στο καλο.
αυτο εννοουσε μαλλον η ερι...
Καλα ..... Οτι πειτε Δις Λουκ
respect-051.gif

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom