master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
και εσυ θα την βρεις με τον τραμουντανα.καλό βραδυ ο λαδακης θα σου βρει πεντε εξι ιδιες να χεις να πορευεσαι![]()
![]()
![]()
και εσυ θα την βρεις με τον τραμουντανα.καλό βραδυ ο λαδακης θα σου βρει πεντε εξι ιδιες να χεις να πορευεσαι![]()
![]()
![]()
δοκιμασε στα λατινικα ρε.το κακό είναι ότι βάζοντας ρώσικα στο fb στην αναζήτηση δε βγάζει τίποτα
ας έβγαζε έστω και 200 και θα την έβρισκα εγώ, στην εντέλει θα έστελνα σε όλες από ένα πμ
το κακό είναι ότι στην αναζήτηση μου βγάζει 0
έστω ένα link που να βγάζει κάτι
μάλλον θέλει ρύθμιση η γλώσσα
Ρωσιδες εχει στην Κρητη ,Ρόδο ,Χαλκιδική ,Ζακυνθο
Στη Ρόδο θα εχει πολλές φετος .
Αλλά πρέπει...να τους πληρωνεις την έξοδο![]()
Και στην σαντορινη πανε πολλεςΡωσιδες εχει στην Κρητη ,Ρόδο ,Χαλκιδική ,Ζακυνθο
Στη Ρόδο θα εχει πολλές φετος .
Αλλά πρέπει...να τους πληρωνεις την έξοδο![]()
τίποτα![]()
Πρεπει να ξερεις και προγραμματισμο ομως αν θες να εισαι σωστος πληροφορικαριος.
Αυτονητο ειναι ρε Κος οταν εισαι κοντα ηλικιακα,οταν εχετε και οι 2 δουλεια..Πες ας πουμε οτι βγαινεις με μια φοιτητρια που δεν δουλευει,εισαι 35 ειναι 22-23 και εχεις καλη δουλεια,με καλα λεφτα,θα εχεις την απαιτηση να σου πληρωνει τα μισα;Με τιποτα ρε φιλε.
Εγώ όταν βλέπω κοριτσάκια 20 χρονων ωραία μουνιά που δουλεύουνε σερβιτόρες σε καφετεριες τις κηφισιάς κάνουνε 5 μεροκάματα με 40 ευρώ από την καφετερια + 30 ευρώ τα tips 70 την ημερα επί 20 μεροκάματα το μηνα 1400 + ότι κάποιες από αυτές κάνουνε καμια χαζοφωτογραφιση σαν μοντελάκια γιατί όπως είπα είναι και ωραία κορίτσια η είναι δασκάλες χώρου σε κάποιο γυμναστήριο κάποια σχολη χωρου όπως και ξέρω και κορίτσια που το κάνουνε, βάλε από εκεί κάνα 500 αρι καθαρίζουνε 2.000 το μηνα και είναι 20,22 χρονων! εσύ ρε ΚΟΠΡΕ ΒΟLDEMORT στα 26 ποσα βγάζεις? ακόμα και τι σύνδεση στο internet που έχεις για να μπαίνεις στο bourdela.com η μάνα σου στην πληρώνει για να μπαίνεις και να μιξοκλεγεσε παπαρα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν νομίζω πως ο Μπιλ βάζει ένα χεράκι όταν κολλάνε οι developpers του...
Εγώ όταν βλέπω κοριτσάκια 20 χρονων ωραία μουνιά που δουλεύουνε σερβιτόρες σε καφετεριες τις κηφισιάς κάνουνε 5 μεροκάματα με 40 ευρώ από την καφετερια + 30 ευρώ τα tips 70 την ημερα επί 20 μεροκάματα το μηνα 1400 + ότι κάποιες από αυτές κάνουνε καμια χαζοφωτογραφιση σαν μοντελάκια γιατί όπως είπα είναι και ωραία κορίτσια η είναι δασκάλες χώρου σε κάποιο γυμναστήριο κάποια σχολη χωρου όπως και ξέρω και κορίτσια που το κάνουνε, βάλε από εκεί κάνα 500 αρι καθαρίζουνε 2.000 το μηνα και είναι 20,22 χρονων! εσύ ρε ΚΟΠΡΕ ΒΟLDEMORT στα 26 ποσα βγάζεις? ακόμα και τι σύνδεση στο internet που έχεις για να μπαίνεις στο bourdela.com η μάνα σου στην πληρώνει για να μπαίνεις και να μιξοκλεγεσε παπαρα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν υπάρχει καποια ασυνεπεια σε αυτα που εχω γραψει. Συνεργατες ηταν μιας και δουλευε στην εταιρεια του. Μετα ο Jobs ιδρυσε την NEXT.
δεν ακυρωνω κανεναν. επιλεγω αν μου ταιριαζει η οχι. Και μου ειναι αδιαφοροι οσοι ανθρωποι ειναι μιζεροι. Γιατι ο μιζερος ειναι ο μεγαλυτερος εκμεταλευτης.
καλα φτασε εσυ στα 35 και ελα πες μου αν θα γουσταρεις να βγαινεις με φοιτητριες η οχι.Στα 35 μου δεν θα βγαινω με φοιτητριες
Εισαι τοσο για τον πουτσο, ωστε φτανω να συμμαχησω με τον (μεχρι τωρα) πιο για τον πουτσο τυπο του Bourdela, τον Boltemort
Kαλα ρε μαλακα, εισαι σοβαρος? Κιεγω αμα ειχα μουνι μπορει να εβγαζα 5 χιλιαρικα το μηνα
Σοβαρη δουλεια κανουν οι γκαρσονες! Πρεπει να νιωθουμε και δεος απεναντι τους, επειδη πανε εκει περα τα λιμαρια και αφηνουν μπουρμπουαρ 2-3 ευρω απο τη συνταξη της μανας τους
Αει στο διαολο, βρωμιαρηδες ολοι σας
Βλαχαρα, αμορφωτη,τελευταια
Ουστ κι εσυ, ζωντοβολο.