Νέα

ποιος πληρωνει την εξοδο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
το κακό είναι ότι βάζοντας ρώσικα στο fb στην αναζήτηση δε βγάζει τίποτα
ας έβγαζε έστω και 200 και θα την έβρισκα εγώ, στην εντέλει θα έστελνα σε όλες από ένα πμ
το κακό είναι ότι στην αναζήτηση μου βγάζει 0
έστω ένα link που να βγάζει κάτι
μάλλον θέλει ρύθμιση η γλώσσα
δοκιμασε στα λατινικα ρε.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.493
Πόντοι
2.886

Ρωσιδες εχει στην Κρητη ,Ρόδο ,Χαλκιδική ,Ζακυνθο

Στη Ρόδο θα εχει πολλές φετος .

Αλλά πρέπει...να τους πληρωνεις την έξοδο  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ρωσιδες εχει στην Κρητη ,Ρόδο ,Χαλκιδική ,Ζακυνθο

Στη Ρόδο θα εχει πολλές φετος .

Αλλά πρέπει...να τους πληρωνεις την έξοδο  :2funny:
Και στην σαντορινη πανε πολλες  :s&m_1:
Απο κρητη εγω τις πηγαινοφερνω ηρακλειο-σαντορινη για αυτο κατσε φρονιμα γιατι δεν θα σου στειλω καμια.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.493
Πόντοι
2.886

Οι Γερμανιδες πληρωνουν τα δικα τους ,όταν βγεις μαζί τους .

Οι Ελβετίδες επίσης .

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Αυτονητο ειναι ρε Κος οταν εισαι κοντα ηλικιακα,οταν εχετε και οι 2 δουλεια..Πες ας πουμε οτι βγαινεις με μια φοιτητρια που δεν δουλευει,εισαι 35 ειναι 22-23 και εχεις καλη δουλεια,με καλα λεφτα,θα εχεις την απαιτηση να σου πληρωνει τα μισα;Με τιποτα ρε φιλε.

Στα 35 μου δεν θα βγαινω με φοιτητριες

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Εγώ όταν βλέπω κοριτσάκια 20 χρονων ωραία μουνιά που δουλεύουνε σερβιτόρες σε καφετεριες τις κηφισιάς κάνουνε 5 μεροκάματα με 40 ευρώ από την καφετερια + 30 ευρώ τα tips 70 την ημερα επί 20 μεροκάματα το μηνα 1400 + ότι κάποιες από αυτές κάνουνε καμια χαζοφωτογραφιση σαν μοντελάκια γιατί όπως είπα είναι και ωραία κορίτσια η είναι δασκάλες χώρου σε κάποιο γυμναστήριο κάποια σχολη χωρου όπως και ξέρω και κορίτσια που το κάνουνε, βάλε από εκεί κάνα 500 αρι καθαρίζουνε 2.000 το μηνα και είναι 20,22 χρονων! εσύ ρε ΚΟΠΡΕ ΒΟLDEMORT στα 26 ποσα βγάζεις? ακόμα και τι σύνδεση στο internet που έχεις για να μπαίνεις στο bourdela.com η μάνα σου στην πληρώνει για να μπαίνεις και να μιξοκλεγεσε παπαρα...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

τι κοριτσάκια είναι αυτά ρε συ;;;

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Εγώ όταν βλέπω κοριτσάκια 20 χρονων ωραία μουνιά που δουλεύουνε σερβιτόρες σε καφετεριες τις κηφισιάς κάνουνε 5 μεροκάματα με 40 ευρώ από την καφετερια + 30 ευρώ τα tips 70 την ημερα επί 20 μεροκάματα το μηνα 1400 + ότι κάποιες από αυτές κάνουνε καμια χαζοφωτογραφιση σαν μοντελάκια γιατί όπως είπα είναι και ωραία κορίτσια η είναι δασκάλες χώρου σε κάποιο γυμναστήριο κάποια σχολη χωρου όπως και ξέρω και κορίτσια που το κάνουνε, βάλε από εκεί κάνα 500 αρι καθαρίζουνε 2.000 το μηνα και είναι 20,22 χρονων! εσύ ρε ΚΟΠΡΕ ΒΟLDEMORT στα 26 ποσα βγάζεις? ακόμα και τι σύνδεση στο internet που έχεις για να μπαίνεις στο bourdela.com η μάνα σου στην πληρώνει για να μπαίνεις και να μιξοκλεγεσε παπαρα...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εισαι τοσο για τον πουτσο, ωστε φτανω να συμμαχησω με τον (μεχρι τωρα) πιο για τον πουτσο τυπο του Bourdela, τον Boltemort
Kαλα ρε μαλακα, εισαι σοβαρος? Κιεγω αμα ειχα μουνι μπορει να εβγαζα 5 χιλιαρικα το μηνα
Σοβαρη δουλεια κανουν οι γκαρσονες! Πρεπει να νιωθουμε και δεος απεναντι τους, επειδη πανε εκει περα τα λιμαρια και αφηνουν μπουρμπουαρ 2-3 ευρω απο τη συνταξη της μανας τους
Αει στο διαολο, βρωμιαρηδες ολοι σας

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Δεν υπάρχει καποια ασυνεπεια σε αυτα που εχω γραψει. Συνεργατες ηταν μιας και δουλευε στην εταιρεια του. Μετα ο Jobs ιδρυσε την NEXT.

Μόνο που εσύ εννοούσες τον Βοζ.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
δεν ακυρωνω κανεναν. επιλεγω αν μου ταιριαζει η οχι. Και μου ειναι αδιαφοροι οσοι ανθρωποι ειναι μιζεροι. Γιατι ο μιζερος ειναι ο μεγαλυτερος εκμεταλευτης.  

Εγω νομιζω οτι εσυ εισαι εκμεταλευτρια, που δεν δινεις το μεριδιο σου στο λογαριασμο
Βλαχαρα, αμορφωτη,τελευταια
Ουστ κι εσυ, ζωντοβολο.

Κατα διαολου παμε σ' αυτη τη ρημαδοχωρα, επειδη ΑΥΤΗ ειναι η παιδεια που πηραμε απο τους πατεραδες μας, την ψοφοδεη και γλοιωδη "γενια του Πολυτεχνειου", και τις θεουσες μαναδες μας
Ναι, ναι Boltemort, οι δικοι σου ειναι αλλη κατηγορια, μην αρχισεις τωρα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εισαι τοσο για τον πουτσο, ωστε φτανω να συμμαχησω με τον (μεχρι τωρα) πιο για τον πουτσο τυπο του Bourdela, τον Boltemort
Kαλα ρε μαλακα, εισαι σοβαρος? Κιεγω αμα ειχα μουνι μπορει να εβγαζα 5 χιλιαρικα το μηνα
Σοβαρη δουλεια κανουν οι γκαρσονες! Πρεπει να νιωθουμε και δεος απεναντι τους, επειδη πανε εκει περα τα λιμαρια και αφηνουν μπουρμπουαρ 2-3 ευρω απο τη συνταξη της μανας τους
Αει στο διαολο, βρωμιαρηδες ολοι σας

kosamf αργησες αλλα καταλαβες πως εχω δικιο  :P

@voltaire δεν ηταν μονο ο Βοζνιακ συνεργατης του καθως η εταιρεια μεγαλωνε.... δεν εγραψα ονομα οπως ειδες  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom