Νέα

ποιος πληρωνει την εξοδο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.493
Πόντοι
2.886
Λαδάκη περιμένω εναγωνίως την απάντησή σου

από σένα εξαρτάται η εφεξής διπλωματική μου σχέση με το κρεμλίνο   :grin:

гайваровская

Γκαϊμπαροβσκαγια στα Κυριλλικα

Επισκέπτης
Ρε παιχτη αν ο αντρας ειναι δουλευταρας και πιανουν τα χερια του θα την βρει την λυση,και αν ειναι ωριμη και εξυπνη μια γυναικα δεν θα τον αφησει.Τωρα αν καποιος ειναι βλακας και εχει δημιουργησει χρεη γιατι εβαλε δοσεις να παρει το τελευταιο μοντελο iphone,ipad,και να βαλει την τελευταια καγκουρια στο αμαξι του,και εκτος τον αλλων ειναι και τεμπελαρος εσυ τι λες θα κατσει καποια μαζι του;

ρε τύπε μικρός είσαι;
έχει κόσμο που είχε γαμάτες ιδέες και μπήκε μέσα από ατυχίες
η γενικά εργατικό κόσμο που δεν πήγε καλά
έχει κόσμο που πήρε στεγαστικό 200.000 επειδή πίστεψε ότι οι τιμές στην Ηλιούπολη δε θα πέσουν
και έφαγε και μείωση μισθού και τώρα είναι ίσα βάρκα

που ζείτε ρε πούστη;
ποια iphone και bmw;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Έλα που δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα παρόλο που λες ότι έχεις διαβάσει για την ιστορία της πληροφορικής.

Τον Τζομπς τον απέλυσε από την Άππλ ο Σκάλι που τον είχε φέρει ο ίδιος ο Τζομπς από την Πέπσι για να γίνει Διεύθυνων Σύμβουλος στην Αππλ.

Εξ ου και η περίφημη αττάκα του Τζομπς στην πασίγνωστη ομιλία του στο Στάνφορντ: "Πως γίνεται να σε απολύσουν από μία εταιρεία που εσύ ο ίδιος ίδρυσες;".

Και για να το θέσουμε σε κάποια κλίμακα αυτό έγινε όταν ο Τζομπς ήταν 30 χρονών.

Δεν υπάρχει καποια ασυνεπεια σε αυτα που εχω γραψει. Συνεργατες ηταν μιας και δουλευε στην εταιρεια του. Μετα ο Jobs ιδρυσε την NEXT.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.493
Πόντοι
2.886
гайьоровская  ( κυριλλικα )

Γκαϊμπορόβσκαγια

Αγνόησε το προηγούμενο

Στα αγγλικα ( διαβατηριο ) gayborovskaya

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ρε τύπε μικρός είσαι;
έχει κόσμο που πήρε στεγαστικό 200.000 επειδή πίστεψε ότι οι τιμές στην Ηλιούπολη δε θα πέσουν

που ζείτε ρε πούστη;
ποια iphone και bmw;
Το ξερω ρε φιλε αυτοι οι ανθρωποι ρισκαραν αλλα δουλευουν,δεν καθονται,εγω σου λεω για τυπους που θελουν να το παιξουν καποιοι και αγοραζουν οτι πιο ακριβο υπαρχει,χωρις να εχουν την δυνατοτητα πολες φορες να το πληρωσουν.
Εσυ τι νομιζεις μια σοβαρη γυναικα με ποιον θα καθοταν;Με αυτον που στενευτηκε για να κανει μια επιχειρηση,ενα σπιτι,η με τον καγκουρα που πηρε το πορσε καγιεν χωρις να μπορει να ανταπεξελθει;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
O Jobs δεν ηταν προγραμματιστης. Απλα ηταν ενας δαιμονιος επιχειρηματιας της πληροφορικης.

Προγραμματιστης και hacker ηταν ο Ritchie μαζι με τον Kernighan  ο δημιουργος της γλωσσας στην οποια έχει γραφτει το λειτουργικο συστημα Unix. Η γλωσσα αυτη ειναι η πρωην B τωρινη C. Πανω στην C βασιζεται και η C++ και η Java και κατ επεκταση και η C#

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.493
Πόντοι
2.886

наталйа  = Ναταλία

Περίμενε όμως το καλοακαιρι ,θα ερθουν άλλες  :2funny:

Επισκέπτης
Το ξερω ρε φιλε αυτοι οι ανθρωποι ρισκαραν αλλα δουλευουν,δεν καθονται,εγω σου λεω για τυπους που θελουν να το παιξουν καποιοι και αγοραζουν οτι πιο ακριβο υπαρχει,χωρις να εχουν την δυνατοτητα πολες φορες να το πληρωσουν.
Εσυ τι νομιζεις μια σοβαρη γυναικα με ποιον θα καθοταν;Με αυτον που στενευτηκε για να κανει μια επιχειρηση,ενα σπιτι,η με τον καγκουρα που πηρε το πορσε καγιεν χωρις να μπορει να ανταπεξελθει;

δε θα ξεχάσω περίπτωση σε επαρχιακή πόλη, που είχε ανοίξει μια γυναίκα σε κεντρικότατο σημείο της πόλης, ένα από τα καλύτερα μαγαζιά (καφετέρια), ίσως το καλύτερο που έχω δει στη ζωή μου, με απίστευτη διακόσμηση, πολυθρόνες σε όλα τα τραπεζάκια, και γενικά λες και ήσουνα σε άλλη εποχή-κόσμο

λοιπόν πίστεψέ το:
δεν πατούσε ψυχή
λες και ο Έλληνας έψαχνε να βρει καντίνα να πιει φραπόγαλο με τη σαγιονάρα και τη βερμούδα, και το κυριλλάτο μαγαζί τον τρόμαζε

όταν το είδα να κλείνει, ειλικρινά σφίχτηκε η καρδιά μου

εκείνο το μαγαζί άμα ήταν Αθήνα θα είχε αφήσει εποχή, το jackson στο Κολωνάκι είναι καντίνα μπροστά του

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
O Jobs δεν ηταν προγραμματιστης. Απλα ηταν ενας δαιμονιος επιχειρηματιας της πληροφορικης.

Προγραμματιστης και hacker ηταν ο Ritchie μαζι με τον Kernighan  ο δημιουργος της γλωσσας στην οποια έχει γραφτει το λειτουργικο συστημα Unix. Η γλωσσα αυτη ειναι η πρωην B τωρινη C. Πανω στην C βασιζεται και η C++ και η Java και κατ επεκταση και η C#
Λες να τρωγανε παστιστιο και αυτοι στα παρκινγκ των σουπερ μαρκετ και να εγιναν παμπλουτοι;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ρε τύπε μικρός είσαι;

που ζείτε ρε πούστη;
ποια iphone και bmw;

απο ολα εχει ο μπαξες και αυτους που λεει ο μαστερ και αυτους που λες εσυ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
δε θα ξεχάσω περίπτωση σε επαρχιακή πόλη, που είχε ανοίξει μια γυναίκα σε κεντρικότατο σημείο της πόλης, ένα από τα καλύτερα μαγαζιά (καφετέρια), ίσως το καλύτερο που έχω δει στη ζωή μου, με απίστευτη διακόσμηση, πολυθρόνες σε όλα τα τραπεζάκια, και γενικά λες και ήσουνα σε άλλη εποχή-κόσμο

λοιπόν πίστεψέ το:
δεν πατούσε ψυχή
λες και ο Έλληνας έψαχνε να βρει καντίνα να πιει φραπόγαλο με τη σαγιονάρα και τη βερμούδα, και το κυριλλάτο μαγαζί τον τρόμαζε

όταν το είδα να κλείνει, ειλικρινά σφίχτηκε η καρδιά μου

εκείνο το μαγαζί άμα ήταν Αθήνα θα είχε αφήσει εποχή, το jackson στο Κολωνάκι είναι καντίνα μπροστά του
Φιλε η επαρχια ειναι απιστευτα παραξενη αγορα,θελει πολυ επιμονη για να καταφερεις τον επαρχιωτη να παει σε κατι καινουργιο,ειναι θεμα συνηθειας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Λες να τρωγανε παστιστιο και αυτοι στα παρκινγκ των σουπερ μαρκετ και να εγιναν παμπλουτοι;

O Jobs κοιμοταν σε πατωματα και μαζευε αδεια κουτακια , κοιτα ολοι αυτοι δεν καθοντουσαν... ξερεις τι σημαινει να φτιαξεις μονος σου ενα καινουργιο λειτουργικο συστημα?(Bill Gates) Μερικες φορες ξεχνουσαν ακομη και να φανε ποσο μαλλον να σερφαρουν στο ιντερνετ για διασκεδαση και πουτσιλικι.

Επισκέπτης
Λοιπόν, eri και Λαδάκη
σας είπα ονοματεπώνυμο, το επάγγελμά της τώρα είναι μάλλον οδοντίατρος
αναλαμβάνετε να μου τη βρείτε στο fb και να μου στείλετε το link με πμ

σε περίπτωση επιτυχίας θα προσπαθήσω να ανταποδώσω αναλόγως

good night από μένα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δΕΝ βγαινουν ετσι τα λεφτα....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Λοιπόν, eri και Λαδάκη

good night από μένα
θα σε στενοχωρησω αλλα λογικα με αυτο το ονομα θα υπαρχουν χιλιαδες γυναικες εκει..
θα πρεπε να το ψαξεις μονος σου στο φεις,να δεις και προσωπο αν θυμασαι.
αυτοι πως θα στην βρουν δεν ξερουν καν πως ειναι η κοπελα που ψαχνεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Λοιπόν, eri και Λαδάκη

good night από μένα

καλό βραδυ ο λαδακης θα σου βρει πεντε εξι ιδιες να χεις να πορευεσαι  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
θα σε στενοχωρησω αλλα λογικα με αυτο το ονομα θα υπαρχουν χιλιαδες γυναικες εκει..
θα πρεπε να το ψαξεις μονος σου στο φεις,να δεις και προσωπο αν θυμασαι.
αυτοι πως θα στην βρουν δεν ξερουν καν πως ειναι η κοπελα που ψαχνεις.

το κακό είναι ότι βάζοντας ρώσικα στο fb στην αναζήτηση δε βγάζει τίποτα
ας έβγαζε έστω και 200 και θα την έβρισκα εγώ, στην εντέλει θα έστελνα σε όλες από ένα πμ
το κακό είναι ότι στην αναζήτηση μου βγάζει 0
έστω ένα link που να βγάζει κάτι
μάλλον θέλει ρύθμιση η γλώσσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom