Νέα

Ποιοι δεν έχουν πάει ποτέ με πουτάνα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Spartan_Gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 237
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν ειπα οτι δεν θα πανε στην ζωη τους μπορει στο μελλον παρολα αυτα ξερω αρκετα ατομα που δεν εχουν παει ουτε μια φορα οπως ξερω και αρκετα που εχουν παει μερικες και αρκετα που εχουν παει πανε και θα πανε... :grin:

Κι εγω εχω εναν φιλο απο το χωριο που μεγαλωσαμε μαζι. Οταν με ειχε επισκευτει στην Αθηνα τελη δεκαετιας του '90 τον πηρα να τον παω στις πουτανες. Μεταξουργειο τον πηγα, Φυλης τον πηγα, Αθηνας τον πηγα, αλλα πουθενα δεν εμπαινε. Την αλλη μερα τα ιδια. Λιωσαμε απο ενα ζευγαρι παπουτσια σε 2 μερες και να μη θελει να γαμισει. Σκεφτηκα λες να εγινε πουστης :think: αλλα δεν ηταν πουστης. Τελικα μετα απο χρονια καταλαβα οτι εχει κομπλεξ και προβλημα επικοινωνιας. Ειναι τοσο αβουλος και συνεσταλμενος που ουτε σε πουτανα δεν μπορουσε να παει.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
αντρας που δεν εχει γαμησει πουτανα εχει προβλημα... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Χαλαρώστε.Πολλοί δεν πάνε σε πουτάνες για διάφορους λόγους.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κι εγω εχω εναν φιλο απο το χωριο που μεγαλωσαμε μαζι. Οταν με ειχε επισκευτει στην Αθηνα τελη δεκαετιας του '90 τον πηρα να τον παω στις πουτανες. Μεταξουργειο τον πηγα, Φυλης τον πηγα, Αθηνας τον πηγα, αλλα πουθενα δεν εμπαινε. Την αλλη μερα τα ιδια. Λιωσαμε απο ενα ζευγαρι παπουτσια σε 2 μερες και να μη θελει να γαμισει. Σκεφτηκα λες να εγινε πουστης :think: αλλα δεν ηταν πουστης. Τελικα μετα απο χρονια καταλαβα οτι εχει κομπλεξ και προβλημα επικοινωνιας. Ειναι τοσο αβουλος και συνεσταλμενος που ουτε σε πουτανα δεν μπορουσε να παει.

παιζουν πολλα. Εγω ως γυναικα μπορω να σου πω οτι αν ημουν αντρας θα πηγαινα ακομα και απο περιεργεια και επειδη ειναι καλτ

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Χαλαρώστε.Πολλοί δεν πάνε σε πουτάνες για διάφορους λόγους.
αν αυτοι οι λογοι ειναι σοβαροι, τοτε μιλαμε για ψυχολογικα προβληματα
αν δεν ειναι σοβαροι, καποιοι στιγμη ξεπερνιουνται

σσ καλυτερα να πας σε πουτανα στο μπουρδελο, παρα να πληρωσεις μια περιουσια ωσπου να γαμησεις τη μη δηλωμενη πουτανα..

Επισκέπτης
σσ καλυτερα να πας σε πουτανα στο μπουρδελο, παρα να πληρωσεις μια περιουσια ωσπου να γαμησεις τη μη δηλωμενη πουτανα..

Ε, δεν ειναι ακριβως ετσι, αλλα δεν εχω χρονο να σου εξηγω πρεπει να παω για τσιπουρα......

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Να μη νιώθει άνετα με την πίεση χρόνου,να μη του αρέσει το περιβάλλον,να πηδάει συνέχεια γκόμενες και να μην έχει ανάγκη το μπουρδέλο,να έχει χαμηλή όρεξη για σεξ και πάει λέγοντας.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Φιλε κι εγω δεν παω, την εχω σπιτωσει :2funny: :2funny: :2funny: ουτε ημουν ποτε fun του "αθληματος" αλλα αν πω οτι δεν εχω παει, θα πω ψεματα.
μαν ο σωστος ο χτιστης πρεπει πρωτα να μπαζωσει
κ οσο πιο καλα μπαζωσεις, τοσο πιο ψηλα θα φτασεις
ο αντρας πρεπει να γυριζει, να ξερει τι παιζει
αντρας που αρνειται τα παντα και περιμενει τη θεα, την εξυπνη, την ομορφη, την ιδανικη θα πρεπει να παει σε ψυχολογο να παρει κανα φαρμακακι..

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Να μη νιώθει άνετα με την πίεση χρόνου,να μη του αρέσει το περιβάλλον,να πηδάει συνέχεια γκόμενες και να μην έχει ανάγκη το μπουρδέλο,να έχει χαμηλή όρεξη για σεξ και πάει λέγοντας.
και αυτο εσυ το ονομαζεις αντρα?
γιατι εγω το λεω κομοδινο

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εεε.προβληματα ειναι ολα αυτα..εδω οταν ο αντρας εχει καυλες γαμαει και κατσικες... :2funny: :2funny: :2funny: ξερεις τι θα πει καυλα?

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
και αυτο εσυ το ονομαζεις αντρα?
γιατι εγω το λεω κομοδινο
Κατούρα και λίγο.Δεν πηδάνε όλοι μόνο πουτάνες ξέρεις.Κάποιοι μάγκες γαμάνε συνέχεια και διαφορετική γκόμενα οπότε τι να το κάνουν το μπουρδέλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom