erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
βεβαια ενα σωρο πουσταρια εχει το σαιτ μας...
χαχαχαχχαχααχαχα αν και δεν μιλησα για αυτα, καλο
βεβαια ενα σωρο πουσταρια εχει το σαιτ μας...
Ρε μαλακα σπανιοτατο ειναι να βρεθει λευκος καρχαριας εδω,δεν τους σηκωνει το κλιμα μας.Αν γινοταν οπως λες
επιθεσεις καρχαριων τοσο συχνα,δεν θα μπορουσαν να κρυψουν τιποτα,την εποχη των κινητων με καμερες,του ιντερνετ.πριν απο 40 χρονια μπορει.
Εσυ εχεις παει με πουτανο;
εχω και μια αποροια..αυτους που λεσ οτι ξερεις οτι δεν..ποσο σιγουρη εισαι οτι σου ειπαν αληθεια?χαχαχαχχαχααχαχα αν και δεν μιλησα για αυτα, καλο
εχω και μια αποροια..αυτους που λεσ οτι ξερεις οτι δεν..ποσο σιγουρη εισαι οτι σου ειπαν αληθεια?
δηλαδη παπαρια μαντολες..οσο ειμαι σιγουρη για αυτους που μου ειπαν οτι πηγαν με πουτανες. Για κάποιους απο αυτους που δεν -ειμαι πιο σιγουρη οτι μου ειπαν αληθεια σε σχεση με καποιους που μου ειπαν οτι πηγαν να φανταστεις.
2 από τα τελευταία ποστ του κυρίου(?) tolisv:
28 Sex / Τραβεστί/Transexual / Απ: Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς) στις: 03/11/13, 12:12
kalispera paidia. x8es to vradi perasa brosta apo ton opap kai itan mia me megalo sti8os melaxrini me sgoura malia. k m zitise 30 eurw. alla den ekatsa gt otan ksanaperasa mallon eixe fortw8ei apo allon . itan brosta ston opap. poia borei na tan . eimai kainourios sta kolpa g auto rwtaw
17 Sex / Τραβεστί/Transexual / Απ: Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς) στις: 28/11/13, 16:04
paidia peite m mia kali trans na paw. ti proigoumeni evdomada edwsa pipa stin laoura . 20 eurw.. skeftika na perimenw na anevei i ts_liberty! alla de to kovw gia sidwma. peite kati kalo.
Ναι όντως ο tolisv δεν πληρώνει για να πάει με πουτάνες, δεν το έχει ανάγκη... πληρώνει για να παίρνει πίπες σε τραβέλια! Welldone!
Φίλε αν κατάλαβες το θρεντ έχει να κάνει με το αν πληρώνουμε γενικώς για σεξ, όχι αν πληρώνουμε να γαμήσουμε γυναίκες ή άνδρες/τραβέλια ή αν πληρώνουμε να γαμήσουμε ή να μας γαμήσουνε...
Για σιγά ρε.
Πάω στοίχημα ότι ο Έκτορας δεν έχει πάει ποτέ.
Ο Περσόνας επίσης. Αλλά πήγαιναν τζάμπα οι στρίπερ μαζί του.
Ξέρω ακόμη έναν από εδώ μέσα που τώρα είναι μιουταρισμένος που επίσης δεν έχει πάει.
Και εκτός bou ξέρω πάρα πολλούς.
Πάω στοίχημα ότι ο Έκτορας δεν έχει πάει ποτέ.
Ο Έκτορας πάει καμιά φορά αλλά για ανιδιοτελείς λόγους.
Θέλει να δώσει την ευκαιρία στις πουτάνες να πάνε μια φορά με τέτοιο άντρακλα.
Τα λεφτά που δίνει τα βλέπει σαν φιλανθρωπία.
και ο εριναλ δεν πρεπει να εχει παειΟ Έκτορας πάει καμιά φορά αλλά για ανιδιοτελείς λόγους.
Ο Έκτορας πάει καμιά φορά αλλά για ανιδιοτελείς λόγους.
.......δεν έχουν πληρώσει ποτέ για σεξ ...
Eγω απο τα 17 μου που πρωτοπηγα σε πουτανα μονο τρεις γυναικες εχω πηδηξει χωρις
να πληρωσω. (Εκτος απο τη γυναικα μου που τη πληρωνω μια ζωη και χωρις να πηδαω κιολας ).
Ξερω ομως 3 ατομα απο το αμμεσο περιβαλον μου που δεν εχουν πηδηξει ποτε πουτανα.
Ο ενας ειναι ο μικρος μου ο αδελφος, που ηταν λιγο ευνοημενος απο τη φυση σε παρουσιαστικο
και απο 16 χρονων ειχε γκομενα μεχρι που πηγε φανταρος και η γκομενα του ανακαλυψε οτι
πηδαγε και τη κολλητη της και κοντευε να αυτοκτονησει (μιλαμε οτι ειναι πολυ κωλοπαιδαρας
στις σχεσεις του αλλα οι μαζοχες οι γκομενες γουσταρουν οπως φαινεται τους κωλοπαιδαραδες-
αυτο ισως πρεπει να γινει και θεμα για θρεντ).
Οι αλλοι δυο ειναι δυο κολλητοι μου που ενω πηγαν για πρωτη φορα σε μπουρδελο, δεν πηδηξαν
ομως, ο ενας γιατι του την εσπασε η πουτανα-αυτος ητανε αγαπουλιτσας και πηγε να βρει αγαπη
στο μπουρδελο, και ο αλλος γιατι δεν μπορουσε να φορεσει ποτε προφυλακτικο.
Μαλιστα για ενα μεγαλο διαστημα οταν ημουνα πιτσιρικας νομιζα οτι ισως να ειχα καποια ανωμαλια που πηγαινα μονο με πουτανες.
οι μεγαλυτερες βιζιτουδες ειναι αυτες που παντρευονταιEγω απο τα 17 μου που πρωτοπηγα σε πουτανα μονο τρεις γυναικες εχω πηδηξει χωρις
να πληρωσω. (Εκτος απο τη γυναικα μου που τη πληρωνω μια ζωη και χωρις να πηδαω κιολας ).