Νέα

Ποιοι δεν έχουν πάει ποτέ με πουτάνα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Spartan_Gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 237
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μαλακα σπανιοτατο ειναι να βρεθει λευκος καρχαριας εδω,δεν τους σηκωνει το κλιμα μας.Αν γινοταν οπως λες
επιθεσεις καρχαριων τοσο συχνα,δεν θα μπορουσαν να κρυψουν τιποτα,την εποχη των κινητων με καμερες,του ιντερνετ.πριν απο 40 χρονια μπορει.

Νομίζω τον αποπαίρνεις. 3 φορές ανέφερε επίθεση τα τελευταία 50 χρόνια...κι η τελευταία φορά που γράφει έτος είναι στα 80s...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εχω και μια αποροια..αυτους που λεσ οτι ξερεις οτι δεν..ποσο σιγουρη εισαι οτι σου ειπαν αληθεια?

οσο ειμαι σιγουρη για αυτους που μου ειπαν οτι πηγαν με πουτανες. Για κάποιους απο αυτους που δεν -ειμαι πιο σιγουρη οτι μου ειπαν αληθεια σε σχεση με καποιους που μου ειπαν οτι πηγαν να φανταστεις.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
οσο ειμαι σιγουρη για αυτους που μου ειπαν οτι πηγαν με πουτανες. Για κάποιους απο αυτους που δεν -ειμαι πιο σιγουρη οτι μου ειπαν αληθεια σε σχεση με καποιους που μου ειπαν οτι πηγαν να φανταστεις.
δηλαδη παπαρια μαντολες..

the_crafty

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
47
Πόντοι
1
:2funny:
2 από τα τελευταία ποστ του κυρίου(?) tolisv:

28 Sex / Τραβεστί/Transexual / Απ: Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς) στις: 03/11/13, 12:12
kalispera paidia. x8es to vradi perasa brosta apo ton opap kai itan mia me megalo sti8os melaxrini me sgoura malia. k m zitise 30 eurw. alla den ekatsa gt otan ksanaperasa mallon eixe fortw8ei apo allon . itan brosta ston opap. poia borei na tan . eimai kainourios sta kolpa g auto rwtaw

17 Sex / Τραβεστί/Transexual / Απ: Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς) στις: 28/11/13, 16:04
paidia peite m mia kali trans na paw. ti proigoumeni evdomada edwsa pipa stin laoura . 20 eurw.. skeftika na perimenw na anevei i ts_liberty! alla de to kovw gia sidwma. peite kati kalo.

Ναι όντως ο tolisv δεν πληρώνει για να πάει με πουτάνες, δεν το έχει ανάγκη... πληρώνει για να παίρνει πίπες σε τραβέλια! Welldone!  :sunglasses:

Φίλε αν κατάλαβες το θρεντ έχει να κάνει με το αν πληρώνουμε γενικώς για σεξ, όχι αν πληρώνουμε να γαμήσουμε γυναίκες ή άνδρες/τραβέλια ή αν πληρώνουμε να γαμήσουμε ή να μας γαμήσουνε...

:2funny:

the_crafty

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
47
Πόντοι
1
πςςςς...γμσετα..εχουμε χορτασει κι εχουμε βαρεθει απο κατι τετοια δηθεν σαν τον tolisv :hammer:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Για σιγά ρε.

Πάω στοίχημα ότι ο Έκτορας δεν έχει πάει ποτέ.

Ο Περσόνας επίσης. Αλλά πήγαιναν τζάμπα οι στρίπερ μαζί του.

Ξέρω ακόμη έναν από εδώ μέσα που τώρα είναι μιουταρισμένος που επίσης δεν έχει πάει.

Και εκτός bou ξέρω πάρα πολλούς.

Ο περσονας είχε πει ότι είχε πάει μια φορά και δεν του αρεσε

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Πάω στοίχημα ότι ο Έκτορας δεν έχει πάει ποτέ.

Ο Έκτορας πάει καμιά φορά αλλά για ανιδιοτελείς λόγους.
Θέλει να δώσει την ευκαιρία στις πουτάνες να πάνε μια φορά με τέτοιο άντρακλα.
Τα λεφτά που δίνει τα βλέπει σαν φιλανθρωπία.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

αχαχαχχχχαχαχααχαχα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και ο εριναλ δεν πρεπει να εχει παει

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ακομα θυναμαι το παρουσιαστικο της,,,γυρω στο 1,60, μικρο βυζακι και κωλαρακι,ξανθια..1995-96...την γαμαγα 20 λεπτα δυνατο πισωκολητο...μεχρι που κοκκινησαν τα γονατα μου...

αφου εκσπερματωσα, εβαλε στο ματι κατι κασετες τους μαικλ τσακσον που ειχα και ηθελε να τις ακουσει..μια ηθελε να την παρει...

εχασα ευκαιρια για δωρεαν πιπα...αλλα δεν ηξερα....

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Michael Jackson Θεος.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.127
Πόντοι
1.686

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λάθος ,τα δίνει για να αγοράσουν αντικαταθλιπτικά
που φεύγει και τις αφήνει !  :2funny:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
.......δεν έχουν πληρώσει ποτέ για σεξ ...

Συναλλαγη ειναι το σεξ ετσι και αλλιως . Αλλος πληρωνει σε χρημα , αλλος σε αξιοπρεπεια , αλλος σε χρονο .

Βεβαια μπορει να ξεφτιλστεις και να χάσεις την ωρα σου για να πηδηξεις μια του επαγγελματος .
:S

(επισης μπορει να κυκλοφορεις μια γκομενα σε εστιατόρια και κλαμπ και να φας τα μούτρα σου)
  κατα τα αλλα  εγω δεν πάω με πουτανες . Απλα πάω με κοριτσια που δουλευουν σε ναους της Αφροδίτης .  :crazy:

Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Eγω απο τα 17 μου που πρωτοπηγα σε πουτανα μονο τρεις γυναικες εχω πηδηξει χωρις
να πληρωσω. (Εκτος απο τη γυναικα μου που τη πληρωνω μια ζωη και χωρις να πηδαω κιολας :2funny:).
Ξερω ομως 3 ατομα απο το αμμεσο περιβαλον μου που δεν εχουν πηδηξει ποτε πουτανα.
Ο ενας ειναι ο μικρος μου ο αδελφος, που ηταν λιγο ευνοημενος απο τη φυση σε παρουσιαστικο
και απο 16 χρονων ειχε γκομενα μεχρι που πηγε φανταρος και η γκομενα του ανακαλυψε οτι
πηδαγε και τη κολλητη της και κοντευε να αυτοκτονησει (μιλαμε οτι ειναι πολυ κωλοπαιδαρας
στις σχεσεις του αλλα οι μαζοχες οι γκομενες γουσταρουν οπως φαινεται τους κωλοπαιδαραδες-
αυτο ισως πρεπει να γινει και θεμα για θρεντ).
Οι αλλοι δυο ειναι δυο κολλητοι μου που ενω πηγαν για πρωτη φορα σε μπουρδελο, δεν πηδηξαν
ομως, ο ενας γιατι του την εσπασε η πουτανα-αυτος ητανε αγαπουλιτσας και πηγε να βρει αγαπη
στο μπουρδελο, και ο αλλος γιατι δεν μπορουσε να φορεσει ποτε προφυλακτικο.
Μαλιστα για ενα μεγαλο διαστημα οταν ημουνα πιτσιρικας νομιζα οτι ισως να ειχα καποια ανωμαλια που πηγαινα μονο με πουτανες.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Eγω απο τα 17 μου που πρωτοπηγα σε πουτανα μονο τρεις γυναικες εχω πηδηξει χωρις
να πληρωσω. (Εκτος απο τη γυναικα μου που τη πληρωνω μια ζωη και χωρις να πηδαω κιολας :2funny:).
οι μεγαλυτερες βιζιτουδες ειναι αυτες που παντρευονται
mikegr 2013

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom