Νέα

Ποιοι δεν έχουν πάει ποτέ με πουτάνα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Spartan_Gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 237
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Spartan_Gr

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
οποιος λεει δεν εχει παει με πουτανα ειναι ψευτης μικροτσουτσουνος σαλιαρης που δεν το παραδεχεται γιατι αισθανεται ενοχες.
μπορει να ντρεπεται τους φιλους του, τη σχεση του, τις φιλες του, αλλα παντως ντρεπεται
ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ+ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Γιατί είστε τόσο προκατειλημμένοι?Δεν καταλαβαίνω!

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εγώ εδώ κ τρία χρόνια μόνο με πληρωμένες παω!
Αφού λέω καμια φορ θα βγω με καμία γκόμενά κ θα τη ρωτήσω πόσο το σπέσιαλ?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εγω που και που εχω και τα τυχερα μου "εκτος" αλλα μολις χυνω ασυναισθητα σηκωνομαι απ το κρεβατι και ντυνομαι.
Να δω ποτε θα ξεχαστω και θα αφησω κανα 10ρικο  :2funny:

:rockon: :rockon:

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
70
Πόντοι
11
Ο ορισμος την αποτυχιας και της καταντιας για εναν ανθρωπο ειναι ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΑΙΤ ΕΝΩ ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ  :2funny:
Και υπαρχουν πολλοι τετοιοι εδω μεσα  :S

Δεν λεω οτι το να γαμας σε μπουρδελα ειναι μαγκια η κατι τετοιο.. Αλλα το να μη γαμας σε μπουρδελα(η στουντιο η cg ct κλπ κλπ), αλλα να καιγεσαι ολη μερα εδω μεσα, ειναι σιγουρα ΚΑΤΑΝΤΙΑ. -
ναι ρε φιλε.για ποιο λογο να γραφτεις σε ενα σαϊτ που λεγεται bourdela αν δεν εχεις σχεση με τις πουτανες?εκτος αν εχεις σχεση με καποια αλλη μορφη αγοραιου ερωτα.παπαριες...υπαρχει ανθρωπος εδω μεσα που δεν εχει πληρωσει εστω μια φορα για σεξ?οχι βεβαια!εγω δεν νομιζω να γνωριζω καποιον που να μην εχει παει με πουτανα.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Δύσκολο να βρεις κάποιον που δεν έχει πάει, εκτός αν είναι κάποιος πολύ ειδική περίπτωση (της εκκλησίας κλπ)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν εχουμε παει βρε παιδια.........Απλα  στο τελοs, αφηνουμε ενα "δωρακι"  ετσι για το καλο ;)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Εγώ δεν έχω πάει με πουτάνα. Απλά, αυτές πηγαίνουν με μένα!! :2funny: :2funny:

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Ευτυχώς που υπάρχουν και οι πουτάνες

OP
OP
Spartan_Gr

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
ναι ρε φιλε.για ποιο λογο να γραφτεις σε ενα σαϊτ που λεγεται bourdela αν δεν εχεις σχεση με τις πουτανες?εκτος αν εχεις σχεση με καποια αλλη μορφη αγοραιου ερωτα.παπαριες...υπαρχει ανθρωπος εδω μεσα που δεν εχει πληρωσει εστω μια φορα για σεξ?οχι βεβαια!εγω δεν νομιζω να γνωριζω καποιον που να μην εχει παει με πουτανα.

Προσωπικά δεν έχω πάει ποτέ σε μπουρδέλο ούτε έχω πληρώσει ποτέ για σεξ και γνωρίζω και πολλούς οι οποίοι δεν έχουν πάει ποτέ!Και στο κάτω κάτω της γραφής μαγκιά μου,έχω περάσει και περίοδο αγαμίας αλλά δε γούσταρα να πάω σε μπουρδέλο.Κακό είναι?
Και σίγουρα υπάρχουν και άλλα μέλη τα οποία δεν έχουν πάει.Και ο λόγος που έχω γραφτεί στο σάιτ και γράφω που και που είναι επειδή θέλω να ενημερωθώ για διάφορα θέματα που αφορούν το γαμήσι γενικότερα,διάφορα φετίχ,ξενοδοχεία διαμονής που γουστάρω να πηγαίνω με τη δικιά μου και διάφορα τέτοια.
Γι αυτό κιόλας άνοιξα αυτό το thread!

the_crafty

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
47
Πόντοι
1
"οποιος λεει δεν εχει παει με πουτανα ειναι ψευτης μικροτσουτσουνος σαλιαρης που δεν το παραδεχεται γιατι αισθανεται ενοχες.
μπορει να ντρεπεται τους φιλους του, τη σχεση του, τις φιλες του, αλλα παντως ντρεπεται
ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ+ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ ΑΝΤΡΑΣ.

πες τα τυπε :sunglasses:

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
70
Πόντοι
11
Προσωπικά δεν έχω πάει ποτέ σε μπουρδέλο ούτε έχω πληρώσει ποτέ για σεξ και γνωρίζω και πολλούς οι οποίοι δεν έχουν πάει ποτέ!Και στο κάτω κάτω της γραφής μαγκιά μου,έχω περάσει και περίοδο αγαμίας αλλά δε γούσταρα να πάω σε μπουρδέλο.Κακό είναι?
Και σίγουρα υπάρχουν και άλλα μέλη τα οποία δεν έχουν πάει.Και ο λόγος που έχω γραφτεί στο σάιτ και γράφω που και που είναι επειδή θέλω να ενημερωθώ για διάφορα θέματα που αφορούν το γαμήσι γενικότερα,διάφορα φετίχ,ξενοδοχεία διαμονής που γουστάρω να πηγαίνω με τη δικιά μου και διάφορα τέτοια.
Γι αυτό κιόλας άνοιξα αυτό το thread!
εννοειται οτι δεν ειναι κακο,αλλα δεν μπορεις να νοιωσεις 100%οσα λεμε εμεις οι μπουρδελιαρηδες.ειναι σπορ,βιτσιο,φετιχ και απολαυση οτι πας μονο γι ασεξ και τιποτα αλλο,επισης η μπουρδελοτσαρκα αν γινει με τη σωστη παρεα μπορει να μεινει αξεχαστη για μια ζωη,ολα τα γαμισια ξεχνιονται αργα η γρηγορα!!!

OP
OP
Spartan_Gr

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
εννοειται οτι δεν ειναι κακο,αλλα δεν μπορεις να νοιωσεις 100%οσα λεμε εμεις οι μπουρδελιαρηδες.ειναι σπορ,βιτσιο,φετιχ και απολαυση οτι πας μονο γι ασεξ και τιποτα αλλο,επισης η μπουρδελοτσαρκα αν γινει με τη σωστη παρεα μπορει να μεινει αξεχαστη για μια ζωη,ολα τα γαμισια ξεχνιονται αργα η γρηγορα!!!

Μην είσαι τόσο απόλυτος  ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom