Νέα

Ποιοι δεν έχουν πάει ποτέ με πουτάνα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Spartan_Gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 237
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Δεν ειπα οτι δεν θα πανε στην ζωη τους μπορει στο μελλον παρολα αυτα ξερω αρκετα ατομα που δεν εχουν παει ουτε μια φορα οπως ξερω και αρκετα που εχουν παει μερικες και αρκετα που εχουν παει πανε και θα πανε... :grin:

ας πουμε πως ειναι ετσι (που δεν ειναι). αυτο το thread ανοιχτηκε στο συγκεκριμενο σαιτ.
πιστευεις λοιπον πως υπαρχει εστω κι ενας εδω μεσα που δεν εχει παει με πουτανα;

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ας πουμε πως ειναι ετσι (που δεν ειναι). αυτο το thread ανοιχτηκε στο συγκεκριμενο σαιτ.
πιστευεις λοιπον πως υπαρχει εστω κι ενας εδω μεσα που δεν εχει παει με πουτανα;
ελα ντε τι στο διαολο αφου δεν γαμανε πουτανες τι κανουν εδω? :think:

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.381
Πόντοι
206
  Το αστείο είναι ότι περιμένετε ειλικρίνεια...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
το 1964 εχει καταγραφει κ επιθεση σε αυστριακη δημοσιογραφο στον βολο που αποδιδεται σε λευκο

και εχουν αλιευθει διαφοροι μεγαλοι λευκοι..οπως το 1985 ενας στην χαλκιδικη

οπως επισης λευκο λενε οτι ειδαν στην παραλια βουλιαγμενης ο οποιος επιτεθηκε και σε σερφερ στα 2 μετρα...

βεβαια τ ερωτημα που τιθεται ειναι πως ''πνιγονται'' ολοι αυτοι καθε καλοκαιρι...σκεφτειτε να εβγαινε προς τα εξω επιθεση καρχαριων  σε μερος που ζει απο τουρισμο και στα βαθυγαλανα νερα των ελληνικων νησιων..οπως το αμιτυ

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
δεν υπαρχει κανεις που να μην εχει παει ποτε του με πουτανα.
μην το κουβεντιαζουμε τζαμπα.

Μας κούφανες. Πρίν από 30 χρόνια η μισή πελατεία ήταν φαντάροι και ναύτες, και η άλλη μισή όλα τα άλλα. Ξαφνικά έχουν πάει όλοι. Οι παντρεμένοι από το 80, όλοι ρισκάρανε να χαλάσουν τα σπίτια τους, και κανένας δεν σιχαινόταν και δεν σιχαίνεται. Άσχετα αν είχε γυναίκα δίπλα του από τα 19 για όλη του τη ζωή με διαλείμματα 2 μηνών ανάμεσα σε σχέσεις.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
βεβαια τ ερωτημα που τιθεται ειναι πως ''πνιγονται'' ολοι αυτοι καθε καλοκαιρι...σκεφτειτε να εβγαινε προς τα εξω επιθεση καρχαριων  σε μερος που ζει απο τουρισμο και στα βαθυγαλανα νερα των ελληνικων νησιων..οπως το αμιτυ
εδω υπερβαλεις...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
εγώ πάω μόνο με...ιερόδουλες..... :grin: :grin: :grin:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Για σιγά ρε.

Πάω στοίχημα ότι ο Έκτορας δεν έχει πάει ποτέ.

Ο Περσόνας επίσης. Αλλά πήγαιναν τζάμπα οι στρίπερ μαζί του.

Ξέρω ακόμη έναν από εδώ μέσα που τώρα είναι μιουταρισμένος που επίσης δεν έχει πάει.

Και εκτός bou ξέρω πάρα πολλούς.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.115
Πόντοι
19.795
Eγω απο τα 17 μου που πρωτοπηγα σε πουτανα μονο τρεις γυναικες εχω πηδηξει χωρις
να πληρωσω. (Εκτος απο τη γυναικα μου που τη πληρωνω μια ζωη και χωρις να πηδαω κιολας :2funny:).
Ξερω ομως 3 ατομα απο το αμμεσο περιβαλον μου που δεν εχουν πηδηξει ποτε πουτανα.
Ο ενας ειναι ο μικρος μου ο αδελφος, που ηταν λιγο ευνοημενος απο τη φυση σε παρουσιαστικο
και απο 16 χρονων ειχε γκομενα μεχρι που πηγε φανταρος και η γκομενα του ανακαλυψε οτι
πηδαγε και τη κολλητη της και κοντευε να αυτοκτονησει (μιλαμε οτι ειναι πολυ κωλοπαιδαρας
στις σχεσεις του αλλα οι μαζοχες οι γκομενες γουσταρουν οπως φαινεται τους κωλοπαιδαραδες-
αυτο ισως πρεπει να γινει και θεμα για θρεντ).
Οι αλλοι δυο ειναι δυο κολλητοι μου που ενω πηγαν για πρωτη φορα σε μπουρδελο, δεν πηδηξαν
ομως, ο ενας γιατι του την εσπασε η πουτανα-αυτος ητανε αγαπουλιτσας και πηγε να βρει αγαπη
στο μπουρδελο, και ο αλλος γιατι δεν μπορουσε να φορεσει ποτε προφυλακτικο.
Μαλιστα για ενα μεγαλο διαστημα οταν ημουνα πιτσιρικας νομιζα οτι ισως να ειχα καποια ανωμαλια που πηγαινα μονο με πουτανες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
το 1964 εχει καταγραφει κ επιθεση σε αυστριακη δημοσιογραφο στον βολο που αποδιδεται σε λευκο

και εχουν αλιευθει διαφοροι μεγαλοι λευκοι..οπως το 1985 ενας στην χαλκιδικη

οπως επισης λευκο λενε οτι ειδαν στην παραλια βουλιαγμενης ο οποιος επιτεθηκε και σε σερφερ στα 2 μετρα...

Ρε μαλακα σπανιοτατο ειναι να βρεθει λευκος καρχαριας εδω,δεν τους σηκωνει το κλιμα μας.Αν γινοταν οπως λες
επιθεσεις καρχαριων τοσο συχνα,δεν θα μπορουσαν να κρυψουν τιποτα,την εποχη των κινητων με καμερες,του ιντερνετ.πριν απο 40 χρονια μπορει.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom