ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.299
- Πόντοι
- 5.595
φτου φτου... μακρια απο μας....!!!τυπε μερικοι ειναι κατα των προγαμιαιων σχεσεων :S
Και τι κανουνε δηλαδι...???
Τον παιζουνε μεχρι να παντρευτουνε???!!!
φτου φτου... μακρια απο μας....!!!τυπε μερικοι ειναι κατα των προγαμιαιων σχεσεων :S
η εκκλησια μονο τα λεει αυτα..τυπε μερικοι ειναι κατα των προγαμιαιων σχεσεων :S
η εκκλησια μονο τα λεει αυτα..
και εσυ σε ξενοδοχειο γαμαγεςπαντως η πρωην μου ηταν μεγαλη καραπουταναρα....
αραγε πιανονται και τετοιου ειδους πουτανες?????
δεν αντεληφθην...και εσυ σε ξενοδοχειο γαμαγες
δεν υπαρχει κανεις που να μην εχει παει ποτε του με πουτανα.
μην το κουβεντιαζουμε τζαμπα.
Για να καταλάβω κάτι. Πως ΔΕΝ υπάρχει κανείς δηλαδή;
Εγώ π.χ. τώρα (στα 58 μου) θα έχω πάει με 400 πουτάνες (πάνω-κάτω) και πιστεύω πως κάπου εδώ σταματάω.
Όμως πριν τα 35 μου δεν είχα πάει με καμία!
Δεν μου χρειαζόταν, έβρισκα να ξενοπηδάω και χωρίς να πληρώνω. Πέραν του ότι ήμουν "φρεσκοάντρεμένος" με ωραία σύζυγο 10 χρόνια μικρότερη...
Γιατι ρε τυπε, δεν σε πιανουν πια τα βιαγκρα;Για να καταλάβω κάτι. Πως ΔΕΝ υπάρχει κανείς δηλαδή;
Εγώ π.χ. τώρα (στα 58 μου) θα έχω πάει με 400 πουτάνες (πάνω-κάτω) και πιστεύω πως κάπου εδώ σταματάω.
Δεν μου χρειαζόταν, έβρισκα να ξενοπηδάω και χωρίς να πληρώνω. Πέραν του ότι ήμουν "φρεσκοάντρεμένος" με ωραία σύζυγο 10 χρόνια μικρότερη...
Για να καταλάβω κάτι. Πως ΔΕΝ υπάρχει κανείς δηλαδή;
και επειδη γεννηθηκες εσυ τουμπανο και με πολλα λεφτα παει να πει οτι ειμαστε ολοι ετσι ρε φιλε.ο μεσος αντρας πως θα τα βγαλει περαegw re paidia. k de katalabainw dld an sas dfenete periergo. thewritika pada eimai wraio paidi. k toubaniaris. gt na plirwsw na pidiksw? eimai 25 k exw pidiksei girw stis 11-12 kopeles. normal arithmos an skefteis oti kanw sxeseis. k einai k poli kales sto krevati. opote gt na paw me poutana? ti eimai kouasimodos? mono asximoi gamane se bourdela k alloethnis p de mporoun na ti pesoun pouthena.
οχι και ασχημοι ρε τυπεegw re paidia. k de katalabainw dld an sas dfenete periergo. thewritika pada eimai wraio paidi. k toubaniaris. gt na plirwsw na pidiksw? eimai 25 k exw pidiksei girw stis 11-12 kopeles. normal arithmos an skefteis oti kanw sxeseis. k einai k poli kales sto krevati. opote gt na paw me poutana? ti eimai kouasimodos? mono asximoi gamane se bourdela k alloethnis p de mporoun na ti pesoun pouthena.
οχι και ασχημοι ρε τυπε
εμεις ειμαστε ομορφοπαιδα
Γιατι ρε τυπε, δεν σε πιανουν πια τα βιαγκρα;
οχι και ασχημοι ρε τυπε
Η ιστορια της ζωης μου!ο σωστός μπουρδελιάρης έχει κοπέλα και ρίχνει μεταμεσονύχτιους πούτσους όταν τη βάζει για ύπνο και φεύγει για το σπίτι του
οχι και ασχημοι ρε τυπε