Νέα

Ποιοι δεν έχουν πάει ποτέ με πουτάνα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Spartan_Gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 237
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
παντως η πρωην μου ηταν μεγαλη καραπουταναρα....
αραγε πιανονται και τετοιου ειδους πουτανες?????

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
δεν υπαρχει κανεις που να μην εχει παει ποτε του με πουτανα.
μην το κουβεντιαζουμε τζαμπα.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Υπάρχει περίπτωση κάποιος να μην πάει ποτέ σε μπουρδέλο και να το θεωρεί απαξιωτικό, αλλά αυτό συμβαίνει αν ζει μία ζωή σε επαρχία, όπου τα μπουρδέλα άλλωστε δεν είναι και καλής ποιότητας και σαν χώρος και σε γυναίκες και γενικά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός μην σε πάρει κάνα μάτι γιατί πρόκειται για μικρή κοινωνία και θα γίνει ντόρος.
Όσοι δεν ζούμε επαρχία αγαπάμε και στηρίζουμε τις φιλότιμες επαγγελματίες πουτανίτσες και μαυρίζουμε τα "κομοδίνα"!  :rockon:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
δεν υπαρχει κανεις που να μην εχει παει ποτε του με πουτανα.
μην το κουβεντιαζουμε τζαμπα.

Για να καταλάβω κάτι. Πως ΔΕΝ υπάρχει κανείς δηλαδή;
Εγώ π.χ. τώρα (στα 58 μου) θα έχω πάει με 400 πουτάνες (πάνω-κάτω) και πιστεύω πως κάπου εδώ σταματάω.
Όμως πριν τα 35 μου δεν είχα πάει με καμία!
Δεν μου χρειαζόταν, έβρισκα να ξενοπηδάω και χωρίς να πληρώνω. Πέραν του ότι ήμουν "φρεσκοπαντρεμένος" με ωραία σύζυγο 10 χρόνια μικρότερη...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Εγώ π.χ. τώρα (στα 58 μου) θα έχω πάει με 400 πουτάνες (πάνω-κάτω) και πιστεύω πως κάπου εδώ σταματάω.
Δεν μου χρειαζόταν, έβρισκα να ξενοπηδάω και χωρίς να πληρώνω. Πέραν του ότι ήμουν "φρεσκοάντρεμένος" με ωραία σύζυγο 10 χρόνια μικρότερη...

Οί βιογραφίες γράφονται στό τέλος. Κάποτε όλοι θά πάνε. :rockon:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν μου χρειαζόταν, έβρισκα να ξενοπηδάω και χωρίς να πληρώνω. Πέραν του ότι ήμουν "φρεσκοάντρεμένος" με ωραία σύζυγο 10 χρόνια μικρότερη...
Γιατι ρε τυπε, δεν σε πιανουν πια τα βιαγκρα;

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

αγaπητέ ,επειδή όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια ,...να συνεχείσω ?..... :rockon: ;) :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
egw re paidia. k de katalabainw dld an sas dfenete periergo. thewritika pada eimai wraio paidi. k toubaniaris. gt na plirwsw na pidiksw? eimai 25 k exw pidiksei girw stis 11-12 kopeles. normal arithmos an skefteis oti kanw sxeseis. k einai k poli kales sto krevati. opote gt na paw me poutana? ti eimai kouasimodos? mono asximoi gamane se bourdela k alloethnis p de mporoun na ti pesoun pouthena.  :think:
και επειδη γεννηθηκες εσυ τουμπανο και με πολλα λεφτα παει να πει οτι ειμαστε ολοι ετσι ρε φιλε.ο μεσος αντρας πως θα τα βγαλει περα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
egw re paidia. k de katalabainw dld an sas dfenete periergo. thewritika pada eimai wraio paidi. k toubaniaris. gt na plirwsw na pidiksw? eimai 25 k exw pidiksei girw stis 11-12 kopeles. normal arithmos an skefteis oti kanw sxeseis. k einai k poli kales sto krevati. opote gt na paw me poutana? ti eimai kouasimodos? mono asximoi gamane se bourdela k alloethnis p de mporoun na ti pesoun pouthena.  :think:
οχι και ασχημοι ρε τυπε
εμεις ειμαστε ομορφοπαιδα :rockon:

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
ο σωστός μπουρδελιάρης έχει κοπέλα και ρίχνει μεταμεσονύχτιους πούτσους όταν τη βάζει για ύπνο και φεύγει για το σπίτι του  :grin:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
οχι και ασχημοι ρε τυπε
εμεις ειμαστε ομορφοπαιδα :rockon: