erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
δεν υπαρχει κανεις που να μην εχει παει ποτε του με πουτανα.
μην το κουβεντιαζουμε τζαμπα.
μην βαζεις το χερι σου στην φωτια. υπάρχουν και μάλιστα αρκετοι
δεν υπαρχει κανεις που να μην εχει παει ποτε του με πουτανα.
μην το κουβεντιαζουμε τζαμπα.
εννοειταικαι με μεγαλες πουτσες
Εσύ έχεις πάει?μην βαζεις το χερι σου στην φωτια. υπάρχουν και μάλιστα αρκετοι
καλα. ετσι σου λενε για ναμην βαζεις το χερι σου στην φωτια. υπάρχουν και μάλιστα αρκετοι
Για να καταλάβω κάτι. Πως ΔΕΝ υπάρχει κανείς δηλαδή;
Εγώ π.χ. τώρα (στα 58 μου) θα έχω πάει με 400 πουτάνες (πάνω-κάτω) και πιστεύω πως κάπου εδώ σταματάω.
Όμως πριν τα 35 μου δεν είχα πάει με καμία!
Δεν μου χρειαζόταν, έβρισκα να ξενοπηδάω και χωρίς να πληρώνω. Πέραν του ότι ήμουν "φρεσκοπαντρεμένος" με ωραία σύζυγο 10 χρόνια μικρότερη...
Έστω για μια φορά το 99% έχει πάει, είτε από ανάγκη είτε από περιέργειαμην βαζεις το χερι σου στην φωτια. υπάρχουν και μάλιστα αρκετοι
μην βαζεις το χερι σου στην φωτια. υπάρχουν και μάλιστα αρκετοι
το 1% ειισαι εσυ λιονταρκι ετσι που σε κωβο...Έστω για μια φορά το 99% έχει πάει, είτε από ανάγκη είτε από περιέργεια
και μενα η μανα μου μαγειρευει αλλα τρωω κι εξω ρε μαν....δεν παει ετσιΓια να καταλάβω κάτι. Πως ΔΕΝ υπάρχει κανείς δηλαδή;
Εγώ π.χ. τώρα (στα 58 μου) θα έχω πάει με 400 πουτάνες (πάνω-κάτω) και πιστεύω πως κάπου εδώ σταματάω.
Όμως πριν τα 35 μου δεν είχα πάει με καμία!
Δεν μου χρειαζόταν, έβρισκα να ξενοπηδάω και χωρίς να πληρώνω. Πέραν του ότι ήμουν "φρεσκοπαντρεμένος" με ωραία σύζυγο 10 χρόνια μικρότερη...
το 1% ειισαι εσυ λιονταρκι ετσι που σε κωβο...
και μενα η μανα μου μαγειρευει αλλα τρωω κι εξω ρε μαν....δεν παει ετσι
σε καποιους αρεσει η ποικιλια και το σπορ.....
και μενα η μανα μου μαγειρευει αλλα τρωω κι εξω ρε μαν....δεν παει ετσι
σε καποιους αρεσει η ποικιλια και το σπορ.....
το σπορ ειναι η τσαρκαΤο "σπορ" είναι ξενοπηδάω, ή ξενοπηδάω απαραιτήτως πληρώνοντας;
Διότι αυτό ακριβώς λέω. Πως όταν ήμουν νέος δεν χρειαζόταν να πληρώσω.
Και μετά πάλι πλήρωνα διότι είχα μεγαλώσει και συνέχιζαν να μου αρέσουν οι μικρές. Αν ήθελα στην ηλικία μου και πάλι θα έβρισκα χωρίς λεφτά...
Εσύ έχεις πάει?
καλα. ετσι σου λενε για να
Ετσι.
Επισης, η μαλακια τυφλωνει και το χασις σκοτωνει
εννοειται
Δεν ειπα οτι δεν θα πανε στην ζωη τους μπορει στο μελλον παρολα αυτα ξερω αρκετα ατομα που δεν εχουν παει ουτε μια φορα οπως ξερω και αρκετα που εχουν παει μερικες και αρκετα που εχουν παει πανε και θα πανε...
Δεν ειπα οτι δεν θα πανε στην ζωη τους μπορει στο μελλον παρολα αυτα ξερω αρκετα ατομα που δεν εχουν παει ουτε μια φορα οπως ξερω και αρκετα που εχουν παει μερικες και αρκετα που εχουν παει πανε και θα πανε...
ειμαι καλη γνωστης για να μου την φερουν ετσι...χαχαχαχαχαχατα πρωτα που ρωτησες θα πηγαινουνε μονο με cg και ct για αυτο απαντησαν αρνητικα στο μπουρδελο