Νέα

Ποιό είναι το νόημα της ζωής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα άρρωστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 250
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό είναι το νόημα της ζωής;

• Η αναζήτηση της αλήθειας

Ψήφοι: 17 15,2%
  • Δόξα, υστεροφημία

Ψήφοι: 4 3,6%
  • Διεξαγωγή ενάρετου βίου

Ψήφοι: 23 20,5%
  • Ηδονή/υλικές απολαύσεις

Ψήφοι: 32 28,6%
  • Κανένα

Ψήφοι: 36 32,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    112

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.882
Πόντοι
19.795
Το νόημα της ζωής;
Στο τελικό απολογισμό, η οικογένεια σου, οι φίλοι σου και όσοι σε γνωρίσανε και ήρθες σε επαφή μαζί τους, να σου βάλουν θετικο πρόσημο.

Εγγρ.
26 Σεπ 2022
Like
55
Πόντοι
0
Το νόημα της ζωής είναι να αγαπήσεις και να αγαπηθείς πραγματικά, να βρεις το ταίρι σου και να μονιάσετε ευτυχισμένοι μέχρι τα γεράματα σας. Αμοιβαίος σεβασμός, αυτογνωσία και ταπεινοφροσύνη είναι τα μόνα που χρειάζονται. Το τρίτο είναι λυτρωτικό, έρχεται ως φυσικό επακόλουθο του δεύτερου, το οποίο με τη σειρά του συνάδει με το πρώτο. Γι' αυτό και η παιδεία σε έναν άνθρωπο είναι ο πυλώνας της μετέπειτα πορείας του.

Όλα τα υπόλοιπα, το βρώμικο σεξ, οι διαστροφές, τα ναρκωτικά, τα χάπια, τα όργια, τα δράματα, οι φασαρίες, η εκδίκηση, τα φλας, τα πλούτη, τα σόσιαλ, τα προφίλ, η υστεροφημία κτλ είναι ένα τεράστιο χάσιμο χρόνου, υγείας και αξιοπρέπειας, απόρροια της υπέρμετρης ματαιοδοξίας που δυστυχώς μας διακατέχει.

Άντε να το εξηγήσεις αυτό σε άνθρωπο θολωμένο από στερεότυπα που έχτισε και τραύματα που απέκτησε με τα χρόνια.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.921
Πόντοι
3.656
Το νόημα της ζωής;
Στο τελικό απολογισμό, η οικογένεια σου, οι φίλοι σου και όσοι σε γνωρίσανε και ήρθες σε επαφή μαζί τους, να σου βάλουν θετικο πρόσημο.

Για μένα το νόημα της ζωής είναι να ζήσεις όλες τις απολαύσεις στο έπακρο,να γαμήσεις μέχρι να βαρεθείς,να ταξιδέψεις,να μην σου μείνει ούτε ένα απωθημένο.

Στ'αρχίδια μου αν θα μου δώσουν θετικό πρόσημο οι γύρω μου,προτιμώ να λένε 'α αυτός ο καριόλης τα έζησε όλα κι έφυγε χορτάτος'

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.882
Πόντοι
19.795
Για μένα το νόημα της ζωής είναι να ζήσεις όλες τις απολαύσεις στο έπακρο,να γαμήσεις μέχρι να βαρεθείς,να ταξιδέψεις,να μην σου μείνει ούτε ένα απωθημένο.

Στ'αρχίδια μου αν θα μου δώσουν θετικό πρόσημο οι γύρω μου,προτιμώ να λένε 'α αυτός ο καριόλης τα έζησε όλα κι έφυγε χορτάτος'
Θετικό πρόσημο δεν είναι αυτό;;;

Mheugenikos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Like
15
Πόντοι
0
Πραγματικά δε μου βγάζει κανένα νόημα όλο αυτό. Το αναλύω και χάνομαι ακόμη πιο βαθιά με ακόμη περισσότερες σκέψεις και πάλι δεν με οδηγεί πουθενά. Μου φαίνονται όλα τόσο μάταια στο περιβάλλον τριγύρω. Όλοι κυνηγάμε να αποκτήσουμε χρήματα. Να αγοράσουμε αμάξια μηχανές. Να γαμαμε. Να ταξιδέψουμε; Να αποκτήσουμε εμπειρίες να μορφωθούμε να σπουδάσουμε να αγαπήσουμε να μας αγαπήσουν να αρέσουμε να μας αρέσουν να αποκτήσουμε το σώμα των ονείρων μας; Να κάνουμε περήφανους τη μαμά και τον μπαμπά; να λένε άλλοι για μας μπράβο στον τάδε έκανε εκείνο έκανε το άλλο το παράλλο και τόσο άλλα... Να φάμε μια σφαίρα για κάτι ιερό? Όπως πατρίδα, οικογένεια μια οποιαδήποτε ιδέα ? Να ονειρευόμαστε δίχως αύριο και να καλοπερνάμε? Τόσα πολλά να. Αλλά πάλι στο τέλος με ρωτάω. Ποιος είναι αυτός ο πουστης που ξεκίνησε αυτό το σχέδιο από την αρχή πριν από τους δεινόσαυρους ακόμη και από ολόκληρο τον γαλαξία το σύμπαν. Ποιός είναι αυτός που θεώρησε ότι αν τα δημιουργήσει όλα αυτά, άλογα ζώα λογικούς ανθρώπους κλπ. που θα μπορούν να σκεφτούν για τέτοια πράγματα και να τα περιεργάζονται, ποιος είναι αυτός λοιπόν και τελειώνω τη σκέψη μου που 10 100 1.000 1.000.000.000 χρόνια ... Άπειρα χρόνια ρε παιδί μου μετά θα βγει κερδισμένος από όλο αυτό. Γιατί αν είναι κάποιος(που αυτός θα είναι ο δημιουργός όλων αυτών των πραγμάτων) που κάπως κάπου κάποτε είπε θα κάνω τη γη πχ και θα πετάξω μέσα ανθρώπους έτσι να κάνουν τι ; Να παλέψουν. Μαζί σου. Αλλά να παλέψουν για τι ? Και γιατί να παλεύουμε πάντα για κάτι όταν μπορούμε να βρούμε μια αρμονία όλοι μαζί. Ποιο το νόημα ρε μάγκες σε όλο αυτό το μπουρδέλο(όχι το bourdela . com ). Στο τέλος όλα είναι όπως έλεγε ένα θρησκευτικός μου ένας φαύλος άυλος κύκλος. Κοπιάζουμε, μοχθούμε, δημιουργούμαι, φτιάχνουμε, κάνουμε, ράνουμε και μπαμ. Το τέλος ο θάνατος. Τι πήρες μαζί σου. Τίποτα. Φτου και από την αρχή. Καλή συνέχεια σας εύχομαι χυστες.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Πραγματικά δε μου βγάζει κανένα νόημα όλο αυτό. Το αναλύω και χάνομαι ακόμη πιο βαθιά με ακόμη περισσότερες σκέψεις και πάλι δεν με οδηγεί πουθενά. Μου φαίνονται όλα τόσο μάταια στο περιβάλλον τριγύρω. Όλοι κυνηγάμε να αποκτήσουμε χρήματα. Να αγοράσουμε αμάξια μηχανές. Να γαμαμε. Να ταξιδέψουμε; Να αποκτήσουμε εμπειρίες να μορφωθούμε να σπουδάσουμε να αγαπήσουμε να μας αγαπήσουν να αρέσουμε να μας αρέσουν να αποκτήσουμε το σώμα των ονείρων μας; Να κάνουμε περήφανους τη μαμά και τον μπαμπά; να λένε άλλοι για μας μπράβο στον τάδε έκανε εκείνο έκανε το άλλο το παράλλο και τόσο άλλα... Να φάμε μια σφαίρα για κάτι ιερό? Όπως πατρίδα, οικογένεια μια οποιαδήποτε ιδέα ? Να ονειρευόμαστε δίχως αύριο και να καλοπερνάμε? Τόσα πολλά να. Αλλά πάλι στο τέλος με ρωτάω. Ποιος είναι αυτός ο πουστης που ξεκίνησε αυτό το σχέδιο από την αρχή πριν από τους δεινόσαυρους ακόμη και από ολόκληρο τον γαλαξία το σύμπαν. Ποιός είναι αυτός που θεώρησε ότι αν τα δημιουργήσει όλα αυτά, άλογα ζώα λογικούς ανθρώπους κλπ. που θα μπορούν να σκεφτούν για τέτοια πράγματα και να τα περιεργάζονται, ποιος είναι αυτός λοιπόν και τελειώνω τη σκέψη μου που 10 100 1.000 1.000.000.000 χρόνια ... Άπειρα χρόνια ρε παιδί μου μετά θα βγει κερδισμένος από όλο αυτό. Γιατί αν είναι κάποιος(που αυτός θα είναι ο δημιουργός όλων αυτών των πραγμάτων) που κάπως κάπου κάποτε είπε θα κάνω τη γη πχ και θα πετάξω μέσα ανθρώπους έτσι να κάνουν τι ; Να παλέψουν. Μαζί σου. Αλλά να παλέψουν για τι ? Και γιατί να παλεύουμε πάντα για κάτι όταν μπορούμε να βρούμε μια αρμονία όλοι μαζί. Ποιο το νόημα ρε μάγκες σε όλο αυτό το μπουρδέλο(όχι το bourdela . com ). Στο τέλος όλα είναι όπως έλεγε ένα θρησκευτικός μου ένας φαύλος άυλος κύκλος. Κοπιάζουμε, μοχθούμε, δημιουργούμαι, φτιάχνουμε, κάνουμε, ράνουμε και μπαμ. Το τέλος ο θάνατος. Τι πήρες μαζί σου. Τίποτα. Φτου και από την αρχή. Καλή συνέχεια σας εύχομαι χυστες.
Το νόημα της ζωής είναι να έχεις internet, να μπαίνεις στο bou.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.491
Πόντοι
27.261
συνηθισμενες σκεψεις αν εισαι στο αναλογο μουδ, τις εκανα και εγω παλια, αλλα απλοποιησου λιγο γιατι σε βλεπω με λευκο πουκαμισακι να κοιτας τα δεντρακια με τα περιστερια σε λιγα χρονια, αν συνεχισεις ετσι.
ωραια η αναλυση, ειμαι φαν και εγω εννοειται, αλλα οχι τοσο εξτριμ, ανουσια και χωρις να καταληγει καπου.
βρες την ηρεμια και την ισορροπια μεσα σου το λοιπον και ολα θα στρωσουν.
φιλικα παντα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.921
Πόντοι
3.656

Τύπε η απάντηση σε όλα αυτά ξέρεις ποια είναι;Βρες γκόμενα...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.921
Πόντοι
3.656
Τώρα όσον αφορά τα άλλα....ΚΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΜΙΖΟΥΝ....ΠΕΡΝΑΣ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ....!!!!

Ειδάλλως στην έσχατη λύση....η Ελλάδα έχει από τους καλύτερους ψυχολόγους και ψυχιάτρους στον κόσμο....!!!!
Δεν είναι ντροπή η ταμπού μια επίσκεψη......................

Για το πρώτο,πολλά εξαρτώνται από το θέμα δουλειά.Αν κάνεις κάτι που σε γεμίζει,είναι σαν να μην δουλεύεις.Αν όχι,θα είσαι σε μια διαρκή φθορά

Για τους ψυχ,ταμπού δεν είναι,πεταμένα λεφτά είναι.Αν δεν κάτσεις μόνος σου να αυτοψυχαναλυθείς,κανεις δεν θα σε βοηθήσει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.079
Πόντοι
9.297
Nα βγάζεις λεφτά να τα τρως σε γούστα αλλά στα 59 να βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα όπως ο μακαρίτης ο Coolio ... :undecided-old: :priest:κριμας!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.079
Πόντοι
9.297
να βρεις το αλλο σου μισο και να πορευτεις στη ζωη μεχρι να ψοφησεις ηρεμος, μακρια απο σπασοκλαμπανιες πασης φυσεως.
Αυτά είναι τυχερά...το καλό το παλληκάρι πρέπει να ξέρει κι άλλο μονοπάτι.Ειναι λάθος να εξαρτάται η ποιότητα της ζωής μας από άλλους.Μονοι μας δίνουμε ποιότητα στην ζωή μας .

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.921
Πόντοι
3.656
Nα βγάζεις λεφτά να τα τρως σε γούστα αλλά στα 59 να βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα όπως ο μακαρίτης ο Coolio ... :undecided-old: :priest:κριμας!

Ναι αλλά να μην πίνεις κι ότι έχει πιει ο Coolio
:priest:

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.079
Πόντοι
9.297
Το νόημα της ζωής είναι να έχεις internet, να μπαίνεις στο bou.
Εκεί κερδίζουμε και δόξα και θετική υστεροφημία....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι αλλά να μην πίνεις κι ότι έχει πιει ο Coolio
:priest:
Για αυτό έφτασε μόλις τα 59...αν είχε μυαλό θα ζούσε περισσότερο.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.491
Πόντοι
27.261
Αυτά είναι τυχερά...το καλό το παλληκάρι πρέπει να ξέρει κι άλλο μονοπάτι.Ειναι λάθος να εξαρτάται η ποιότητα της ζωής μας από άλλους.Μονοι μας δίνουμε ποιότητα στην ζωή μας .
για πες ενα αλλο μονοπατι, σαν καλο ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ που εισαι, να δω κατι.
ωραια η μοναξια και η μοναχικοτητα μεχρι ενα σημειο, αλλα δυστυχως-ευτυχως ζουμε σε ενα περιβαλλον και με αλλες υπαρξεις μαζι, που ολοι μαζι αλληλοεπηρεαζομαστε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.079
Πόντοι
9.297
για πες ενα αλλο μονοπατι, σαν καλο ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ που εισαι, να δω κατι.
ωραια η μοναξια και η μοναχικοτητα μεχρι ενα σημειο, αλλα δυστυχως-ευτυχως ζουμε σε ενα περιβαλλον και με αλλες υπαρξεις μαζι, που ολοι μαζι αλληλοεπηρεαζομαστε.
Δεν είμαστε γκόμενες με ανασφάλειες και αδυναμίες ώστε να είμαστε εξαρτημένοι από άλλους .
Για αυτό μίλησα για τυχερά...μπορεί να γνωρίσεις μια που να αποδειχθεί χρυσός αλλά και να πέσεις σε άλλη που θα είναι τενεκές.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.491
Πόντοι
27.261
Δεν είμαστε γκόμενες με ανασφάλειες και αδυναμίες ώστε να είμαστε εξαρτημένοι από άλλους .
Για αυτό μίλησα για τυχερά...μπορεί να γνωρίσεις μια που να αποδειχθεί χρυσός αλλά και να πέσεις σε άλλη που θα είναι τενεκές.
αυτο συμβαινει ανεξαρτητως φυλου μαστορα.
με αυτα που λες, μαλλον για ανασφαλη σε κοβω παντως.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.079
Πόντοι
9.297
αυτο συμβαινει ανεξαρτητως φυλου μαστορα.
με αυτα που λες, μαλλον για ανασφαλη σε κοβω παντως.
Ανασφαλείς είναι όσοι έχουν 45 προφίλ στα σοσιαλ μύδια γιατί δεν έχουν αυτοεκτίμησης και αυτοσεβασμού...
Όχι εγώ που δεν ασχολούμαι με αυτες τις αηδιες....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.079
Πόντοι
9.297
..δεν έχουν ΙΧΝΟΣ αυτοεκτίμησης και αυτοσεβασμού.
Έχουν γλώσσα μόνο για να γλείφουν φωτογραφίες πιθανότατα παραποιημένες στα σοσιαλ μύδια.
Ναυάγια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom