Νέα

Ποιό είναι το νόημα της ζωής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα άρρωστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 250
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό είναι το νόημα της ζωής;

• Η αναζήτηση της αλήθειας

Ψήφοι: 17 15,2%
  • Δόξα, υστεροφημία

Ψήφοι: 4 3,6%
  • Διεξαγωγή ενάρετου βίου

Ψήφοι: 23 20,5%
  • Ηδονή/υλικές απολαύσεις

Ψήφοι: 32 28,6%
  • Κανένα

Ψήφοι: 36 32,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    112

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.439
Πόντοι
206
" Η λειτουργία του ανθρώπου είναι να ζει, όχι να υπάρχει. Δε θα σπαταλήσω τις μέρες μου προσπαθώντας να τις παρατείνω. θα χρησιμοποιήσω τον χρόνο μου"
No time to die
J.B.

Ατουταλεγ τύποι ...
Δώσε ζωή στα χρόνια σου και όχι χρόνια στη ζωή σου :wink:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.076
Πόντοι
9.297
Τύπε, ως πολυδισεκατομμυριούχος να σου πω ότι συνήθως δεν κυκλοφορούμε καλά αμάξια γιατί είναι πεταμένα λεφτά αφού πρέπει να τα κυκλοφορούμε μαζί με την πλέμπα.

Επίσης αυτό με τα ρούχα δείχνει ότι γράφουμε στα @@ την κοινωνία της πλέμπας. Τα "καλά" ρούχα είναι για να επιδειχτείς ή να σε αποδεχτούν (πχ στη δουλειά) και δεν έχουμε ανάγκη, ενώ είναι και άβολα. Ενώ τα γύφτικα είναι τα πιο άνετα. Δες για παράδειγμα τον συνάδελφο πολυδισεκατομμυριούχο Μαρκ και τον συγχωρεμένο Στηβ, ή τον φίλο Τζακ που αποχώρησε από το τουίτερ πια, του είχαν πρήξει και αυτού τα @@ οι αδερφάρες :confused:

Τα υλικά αγαθά και το να δείχνεσαι είναι για πεινασμένους. Για όσους έχουμε άπειρα λεφτά πλέον η ύλη δεν έχει καμιά αξία και τα βλέπουμε όλα από άποψη λειτουργικότητας και προσωπικής άνεσης. Στο τέλος καταλήγουμε στα πολύ βασικά σαν τον Διογένη ή τον enduro :zombie:
Ο δισεκατομμυριούχος μπορεί να κυκλοφορει με ο,τι θέλει...όποιος κυκλοφορεί με βερμούδες και παντόφλες χωρίς να είναι δισεκατομμυριούχος απλά δεν μπορεί να έχει την απαίτηση να τον πάρουν πιο σοβαρά σε σχέση με ένα παιδάκι με την ίδια εμφάνιση.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.495
Πόντοι
8.846
Τύποι όσο μαλώνετε εγώ αγόρασα 2-3 κιλά νόημα ζωής πολλών γεύσεων

20221005_125229.jpg

• Αγάπη
Αντιδράσεις: sapaki

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.493
Πόντοι
206
Στην υπαρξιστική φιλοσοφία συχνά η ζωή είναι παράλογη και δεν έχει κανένα νόημα. Είναι ο αρχαίος Ελληνικός μύθος του Σίσυφου στον Άδη που έσπρωχνε μια τεράστια πέτρα σε έναν λόφο και πάντα λίγο πριν φτάσει στην κορυφή η πέτρα τον παρέσυρε ως κάτω στους πρόποδες και μετά ξεκίναγε πάλι από την αρχή και αυτό το υφίστατο ως τιμωρία στην αιωνιότητα.

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Τα ποιο σημαντικα πραγματα της ζωης μου, που ειναι η γεννηση και ο θανατος μου, γινονται χωρις να ερωτηθω.
Στο ενδιαμεσο, εχω την ψευδαισθηση οτι εγω αποφασιζω το πως θα ζησω.

Ολα ειναι μια παραισθηση, και οπως και να αποφασισεις να ζησεις την ζωη σου, θα εχεις παρει ταυτοχρονα την σωστη και την λανθασμενη αποφαση.
Όντως.

Όταν βλέπω τέτοια threads, θυμάμαι αυτό το τραγουδάκι.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.140
Πόντοι
3.506
Κατά την ταπεινή προσωπική μου άποψη το νόημα της ζωής είναι η εξέλιξη ! Αναλογίζομαι πως από τον άνθρωπο των σπηλαίων έως τον Αινιστάιν κάπου ενδιάμεσα θα βρίσκομαι ! Στόχος μου λοιπόν είναι κάθε ημέρα που ξημερώνει να γίνομαι μια καλύτερη έκδοση του εαυτού μου ! Και αυτό που έχω διαπιστώσει έως τώρα είναι πως με τις βελτιώσεις που κάνω λίγο λίγο η ζωή μου γίνεται όλο και πιο όμορφη ! :hi:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Καταρχην ειναι ολα σε αυτη την ζωη μάταια.Αντε και τα καταφερνεις σε ολους τους τομεις φτιαχνεις μια πολυ καλη αγαπημενη οικογενεια,πετυχαινεις στην δουλεια σου,εχεις μια ποιοτική ερωτικη ζωη και πολλα αλλα....
Στο τελος τι μενει? Ενα ΤΙΠΟΤΑ
Εγω δεν πολυσκάω για τις πικρες και τις δυσκολίες της ζωης μου(που θεωρώ οτι ολοι εχουμε)γιατι πολυ απλά η ζωη ειναι ανούσια.Ακομα κι αυτοι που περνανε πολυ ομορφα την ζωη τους ,οταν θα ερθει η ωρα που θα γεράσουν για τα καλά κατι το οποιο δεν το γλιτωνει κανεις οσο καλη ζωη και να κανει οπως και τον θάνατο επισης,τοτε θα νιωσουν τρομερη θλίψη σε αντιθεση με ανθρωπους σαν εμενα που στην τελική και να πεθάνω τι είχα τι έχασα??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom