argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.156
- Πόντοι
- 9.297
Tυπε οπως το γραφεις ειναι σα να βαζεις μπολικο τυρι για να καλυψεις τη γευση απ τα χυσια...
Tυπε οπως το γραφεις ειναι σα να βαζεις μπολικο τυρι για να καλυψεις τη γευση απ τα χυσια...
Ακριβώς. Έχω γνωστούς τέτοιους. Αρκετούς.Παιδιά το χρήμα δεν έχει να λέει και πολλά πάντως
Ξέρω κόσμο που βγάζει αρκετά και πάλι σα γύφτοι ντύνονται, αηδίες τρώνε και το σπίτι τους είναι πιο μούφα κι απ τη καλύβα που κληρονόμησα από το προπαπού μου. Αν δεν έχεις γούστο, άποψη και αισθητική αστα βράστα
Καλά, δεν χρειάζεται να κάνουμε τέτοια ακραία σενάρια. Αυτή η σκέψη "πιρφοριζει" λίγο.Για τον άντρα το νόημα είναι η γυναίκα.
Απλά φανταστείτε ότι αύριο εξαφανιζονται όλες οι γυναίκες, θα θέλατε να συνεχίσετε ζείτε;
...εναλλακτικά μείνε μόνος.Ο εαυτός σου είναι ο μόνος που δεν θα σε προδώσει.Το πολύ πολύ να υποκύψεις στα πάθη του.Αλλα η προδοσία είναι κάτι που το κάνει πάντα κάποιος άλλος.Tελικά στο σήμερα θα σου πω ένα πράγμα μόνο
Να είσαι με καλούς ανθρώπους κάθε μέρα και όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες τη μέρα
Συμφωνώ...όμως κρατάω μια επιφύλαξη μήπως τυχόν έχουν ανοιχτά δάνεια και για αυτό δεν μπορούν να πάρουν κάτι της προκοπής από ρουχα ,έπιπλα κτλ...προσωπικά έχω ακούσει για τέτοιες περιπτώσεις.Παιδιά το χρήμα δεν έχει να λέει και πολλά πάντως
Ξέρω κόσμο που βγάζει αρκετά και πάλι σα γύφτοι ντύνονται, αηδίες τρώνε και το σπίτι τους είναι πιο μούφα κι απ τη καλύβα που κληρονόμησα από το προπαπού μου. Αν δεν έχεις γούστο, άποψη και αισθητική αστα βράστα
Τύπε, ως πολυδισεκατομμυριούχος να σου πω ότι συνήθως δεν κυκλοφορούμε καλά αμάξια γιατί είναι πεταμένα λεφτά αφού πρέπει να τα κυκλοφορούμε μαζί με την πλέμπα.Ξέρω άνθρωπο που βγάζει και έχει αρκετά και οδηγάει μία σόμπα με ρόδες!!! χαχαχα κι όμως
Ένα μηχανάκι τόσο άχρηστο και αντιαισθητικό που άμα τρακάρω με πατίνι θα έχω μεγαλύτερη αξιοπρέπεια
Θα βάλω φώτο αύριο
εγω παντως ως τρισεκατομμυριουχος κυκλοφορω γυμνος πιο ευκολο ειναι ! αμαξι δεν εχω καθολου , μονο ελικοπτερο και κοτερο !Τύπε, ως πολυδισεκατομμυριούχος να σου πω ότι συνήθως δεν κυκλοφορούμε καλά αμάξια γιατί είναι πεταμένα λεφτά αφού πρέπει να τα κυκλοφορούμε μαζί με την πλέμπα.
Επίσης αυτό με τα ρούχα δείχνει ότι γράφουμε στα @@ την κοινωνία της πλέμπας. Τα "καλά" ρούχα είναι για να επιδειχτείς ή να σε αποδεχτούν (πχ στη δουλειά) και δεν έχουμε ανάγκη, ενώ είναι και άβολα. Ενώ τα γύφτικα είναι τα πιο άνετα. Δες για παράδειγμα τον συνάδελφο πολυδισεκατομμυριούχο Μαρκ και τον συγχωρεμένο Στηβ, ή τον φίλο Τζακ που αποχώρησε από το τουίτερ πια, του είχαν πρήξει και αυτού τα @@ οι αδερφάρες
Τα υλικά αγαθά και το να δείχνεσαι είναι για πεινασμένους. Για όσους έχουμε άπειρα λεφτά πλέον η ύλη δεν έχει καμιά αξία και τα βλέπουμε όλα από άποψη λειτουργικότητας και προσωπικής άνεσης. Στο τέλος καταλήγουμε στα πολύ βασικά σαν τον Διογένη ή τον enduro
Η γνώμη είναι σαν την κωλοτρυπα...όλοι έχουν από μια." Η λειτουργία του ανθρώπου είναι να ζει, όχι να υπάρχει. Δε θα σπαταλήσω τις μέρες μου προσπαθώντας να τις παρατείνω. θα χρησιμοποιήσω τον χρόνο μου"
No time to die
J.B.
Ατουταλεγ τύποι ...