pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.286
- Πόντοι
- 3.556
Τι 42 και παπαριές;;; Εδώ όλοι είμαστε πάνω από 1,90. Οπότε 45 και βάλε.
Τότε δεν την ξεφτίλισε ... τη σούταρε κανονικότατα
Τι 42 και παπαριές;;; Εδώ όλοι είμαστε πάνω από 1,90. Οπότε 45 και βάλε.
Οταν εισαι πολυ σκληρος καριολης αφηνεις και τις παντοφλες σου στο χωλακι στην εισοδο.Το καλύτερο ξεφτιλισμα το αντρικό το σωστό είναι να εξακολουθείς να κατουράς τη λεκάνη κ να συνεχίζεις να γεμίζεις το σπίτι τρίμματα παρότι σου έχει πει χίλιες φορές να το κοψεις
Τι γίνεται ρε μαλακές, μόνο εμείς γαμαμε του κατηχητικου;;
Καλως την νεραϊδα , εφερες το νημα στα ισα τουειδες τι φωτογραφία έβαλα καριόλα verasub πέτρα μας τον έκανε βραδιάτικα η ξεκωλιαρα
Το καλύτερο ξεφτιλισμα το αντρικό το σωστό είναι να εξακολουθείς να κατουράς τη λεκάνη κ να συνεχίζεις να γεμίζεις το σπίτι τρίμματα παρότι σου έχει πει χίλιες φορές να το κοψεις
Τυπε έχουμε αλλάξει αιώνα δεν υπάρχουν σεμεδακια πιαΚαι το περιτύλιγμα από το πιτόγυρο με τα λάδια και τα τζατζίκια πάνω στο καλό σεμεδάκι.
Τυπε έχουμε αλλάξει αιώνα δεν υπάρχουν σεμεδακια πια
Τα είχαμε 8 μηνες και τους τελευταιους 6 δεν τον αφηνα να με αγγίζει τον είχα μόνο για να περναει η ώρα μου ..αφού τελειώσετε τις τρομερές σας μάτσο ιστορίες να μας πείτε και πόσες φορές σας έχουν ξεφτιλίσει οι γκόμενες
Αυτό πως είναι εξευτελιστικό μόνο για αυτόν και όχι και για σένα;Τα είχαμε 8 μηνες και τους τελευταιους 6 δεν τον αφηνα να με αγγίζει τον είχα μόνο για να περναει η ώρα μου ..
Τα είχαμε 8 μηνες και τους τελευταιους 6 δεν τον αφηνα να με αγγίζει τον είχα μόνο για να περναει η ώρα μου ..
Εμενα μαρεσειΜα γιατι μπαινεται σε νήμα για γκόμενες που γουστάρουν ξεφτιλισμα;
Αφού όλοι ξέρουμε πως δεν υπάρχουν . Είναι σαν τις νεράιδες και τα φαντάσματα.
Δε παίζει και το σενάριο να σου τα έκανε για να σε "τυλίξει" για γαμπρό?Βασικά από μόνες τους το θέλουν. Να ξεφτιλιζονται και να νιώθουν πουτανες. Ανάγκη της γυναικείας φύσης να δαμαζονται από το αρσενικό. Οπότε όταν έρθει η ώρα από μόνες τους το ζητούν.
Πρώην μου για παράδειγμα ήθελε να την γαμαω από κωλο και να την χυνω μέσα στον κωλο στο τέλος. Ένιωθε πουτανα έτσι έλεγε και λεγε κιόλας τα θέλει μέσα συνέχεια, να τα νιώθει. Και γούσταρε ότι μετά όταν βγαίναμε βόλτα, να περπατά στον δρόμο μέσα στον κόσμο ενώ την είχα χυσει πιο πριν στον κωλο.
Άλλη περίπτωση, εκεί είναι και
Το πιο ξεφτίλισμα που χω κάνει. Σε πρώτο ραντεβού, αφου είχαμε γνωριστεί πριν λίγο. Την πειθώ να πάμε ξενοδοχείο και καλά να ξεκουραστουμε αφού είχαμε φάει και περπατήσει και καλά. Δε είχα σπίτι ελεύθερο αυτή την περίοδο, εμένα με άλλους μαζι, πάμε ξενοδοχείο με τα πολλα,και αφου τα βγάζει όλα και στήνεται στα 4 εγώ άρχισα να της χτυπάω τον πουτσο μου στον κωλο της πριν μπω και τη είδα πολύ δεκτική σε αυτό. Χωρίς να το πολύ σκεφτώ αρχίζω να της το τρίβω πιο πολύ και με τα πολλά μπαίνω μέσα. Πρωκτικο κανονικότατα χωρίς καμία αντίρρηση.
Πρώτο ραντεβου, σε ξενοδοχείο, πρώκτικο πρώτη επαφή μαζί της, και στο τέλος τα ήπιε όλα. Χωρισμένη με παιδί, το είχε αφήσει στην μάνα της.
Για μένα ο ορισμός της ξεφτίλας και ξεφτιλισμενης όπως θέλετε πείτε το.Δε κράτησε όμως. Την έκανα με ελαφρά. Όταν ξεκίνησε σπόντες για σχέση, παιδί, γάμους. Έγινα γειά σας και αντίο σας.
Παίζει όμως και πιο ψαγμένο σενάριο, να του τα είπε ακριβώς γιατί και αυτή ήθελε να τον στείλει και ήξερε ότι θα γινόταν Λούης.Δε παίζει και το σενάριο να σου τα έκανε για να σε "τυλίξει" για γαμπρό?
και απο τοτε εχεις αυπνιεςΤο μεγαλυτερο ξεφτιλισμα που μου έχουν κάνει πρωτη φορα που βγηκαμε ( αν και τον ηξερα μερικα χρόνια ) το πρωτο πραγμα που μου ειπε ήταν κατσε πανω μου και ξεκινησε να με χουφτωνει, φιλάει.. μετά τα κλασσικά
Τα θελε ο κώλος σου τύπισαΤο μεγαλυτερο ξεφτιλισμα που μου έχουν κάνει πρωτη φορα που βγηκαμε ( αν και τον ηξερα μερικα χρόνια ) το πρωτο πραγμα που μου ειπε ήταν κατσε πανω μου και ξεκινησε να με χουφτωνει, φιλάει.. μετά τα κλασσικά