Διαγραμμένο μέλος 240053
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2024
- Like
- 327
- Πόντοι
- 21
Omg stoppΤα θελε ο κώλος σου τύπισα
Omg stoppΤα θελε ο κώλος σου τύπισα
Θα βγει και στο NetflixΚαλό, το 'χω δει σε τσόντα
...πανοσιοτατε, το μεγαλο υψος δεν συνεπαγει και μεγαλο "μηκος"Τι 42 και παπαριές;;; Εδώ όλοι είμαστε πάνω από 1,90. Οπότε 45 και βάλε.
να το κοιτάξεις αυτό τύπε, ακούγεται σοβαρό...Επειδή δεν είμαστε όλοι κούκλοι, γαμιάδες με εικοσάποντα καυλιά που καρφώνουν για 40λεπτα, ceos με εκατομμύρια σε offshores, έχει βρει κάποιος εργαζόμενη που να τα δέχεται αυτά;
Πιστεύω οι επιλογές είναι μόνο σε πιάτσα ή σε call girl. Και θα είναι πολύ περιορισμένα τα πράγματα, εκτός του ότι θα σου κοστίσει ο κούκος αηδόνι.
Ένα από τα καλύτερα γαμήσια το είχα ρίξει στο Μεταξουργείο πριν 10+ χρόνια. Η πουτάνα σίγουρα είχε πάρει κάτι και είτε γούσταρε αγριάδες είτε δεν ένιωθε.
Τη γάμησα ακάποτα, της πίεζα το κεφάλι στο μαξιλάρι, την έβαλα να μου γλείψει τον κώλο κτλπ. Μετάνιωσα που δεν την έφτυσα στη μάπα και δεν της άφησα μελανιές σε όλο το σώμα.
Δυστυχώς έκτοτε δεν έχω ξαναζήσει κάτι αντίστοιχο και ψάχνω απεγνωσμένα να το βιώσω πάλι.
μην κοιμάσαι παρουσία του φίλου σουΕχω ένα φίλο πηδγξε κάποτε μια Βουλγάρα τραγουδίστρια σε ένα χοτελ κάπου την δράμα
Λουλούδια κακό συν λεφτά του ζήτησε αλλά μουνος αυτή, μουνοδουλο αυτός ταχω σε
Κατά τις 4 το πρωί ήταν η φαση σε χοτελ ημιπαραμονη
Κοιμόταν αυτή κοιτάει αυτός την τσάντα ανοιχτή και κάνα 300ρικο μέσα από τα διάφορα
Τοσσ είχε χαλάσει
Τα περνάει ντύθηκε γρήγορα και Λουίς
Το αμάξι εταιρικό από Αθήνα αλλά κ πάλι σιγά μην είχε πινακίδα αυτή σημειώσει.
Την έκανε με τα 300
Μετά όμως φοβόταν έκανε να ξαναπεί πάνω καμία 3ετια
Κάτι δεν πάει καλά, λογικά ο δικός σου είχε δώσει ταυτότητα, όχι η γκόμενα.Δεν το έχω κάνει εγώ και δε ξέρω αν θεωρείται ακριβώς ξεφτίλισμα, αλλά έχει πλάκα: πίσω στη δεκαετία του 2000, παλιός φίλος έχει πάει με γκόμενα που έχει γνωρίσει πρόσφατα διακοπές σε νησί για καμιά βδομάδα. Πηγαίνουν σε εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ κλπ. και η γκόμενα όλες τις μέρες δεν έχει κάνει κίνηση να πληρώσει ούτε ένα καφέ για ξεκάρφωμα. Πληρώνει συνέχεια εκείνος. Εκείνη την εποχή στα ξενοδοχεία οι κρατήσεις γίνονταν ακόμα τηλεφωνικά, έδινες προκαταβολή 10-20% και το υπόλοιπο στο τέλος επί τόπου φεύγοντας. Ο τύπος έχοντας πλέον καταλάβει τι πάστα είναι η γκόμενα και σκοπεύοντας να μην τη ξαναδεί, τη γαμάει δίχως αύριο όλη τη βδομάδα. Μια μέρα πριν να έφευγαν, βρίσκει πρόφαση να γυρίσει στο δωμάτιο ενώ έχουν πάει για μπάνιο, φτιάχνει την τσάντα του και φεύγει και αφήνει τη γκόμενα να πληρώσει το ξενοδοχείο μόνη της.
Άγιε, σύμφωνα με το Φρόιντ θάπρεπε να τηλεφωνάει στον πατέρα της, όχι στη μητέρα της.Γιατί το βρίσκετε περίεργο που η γκόμενα μιλούσε στην μητέρα της με τον όρχι του κυρίου στο στόμα;
Μπορεί να ήταν εγγαστρίμυθος η κοπέλα!
Χωρισμένη με παιδι?? Εψαχνε τν μαλακα που θα μεγαλώσει τ παιδι τηςΠαίζει όμως και πιο ψαγμένο σενάριο, να του τα είπε ακριβώς γιατί και αυτή ήθελε να τον στείλει και ήξερε ότι θα γινόταν Λούης.
"Θυληκα"Τα πιο μεγαλα "φιδια" τα ξεστομιζουν θυληκα account εδω
α ρε παλιόπουστα τι ξεφτύλισμα της έκανες.την έβαλα να μου γλείψει τον κώλο
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΤελικά απ ότι κατάλαβα το μεγαλύτερο ξεφτίλισμα που τους έχετε κάνει ορισμένοι , είναι ότι τις πηδήξατε
Είχε φροντίσει να κάνει το κλύσμα της πριν φίλε. Είχε όλα τα παιχνίδια που χρειαζόταν. Δονητές, πρωκτικές μπάλες και πολλά άλλα. Απλά ήταν λίγο παλαβή. Εναλλακτικά πολύ καλή στο κρεβάτι, εξαιρετικά υποτακτική και είχε δουλέψει το σκουίρτ της. Γούσταρε και το ξεφτίλισμα σε σημείο να ψάχνεσαι να βρεις που έχει όριο. Προσωπικά δε συνάντησα κάτι, όσο καιρό την πήδαγα έκανα ό,τι ανωμαλία μπορείς να φανταστείς.ΑΝ έγιναν όλα αυτά τύπε, η γκόμενα παίζει να σε κέρασε απλόχερα καλή ποσότητα μερέντας
ΚαλημέραΠάω σπίτι ενός γαμιά που προσπαθούσε καιρό να με πείσει να με πηδήξει , είχα καιρό να κάνω κάτι κ είχα κλεισει αρκετά πίσω
Μόλις φτάσαμε στο σημείο μετά από πολύωρο τσιμπούκι φτάνοντας το καυλι του μέχρι λαρύγγι με δάκρυα να με στήσει στα 4 πάνω στο γραφείο του , έφαγα τόσο ξύλο πίσω που δεν ένιωθα τα κωλομερια μου κ πηδώντας με πονούσε τόσο πολύ κ ο τύπος είχε στο δωμάτιο τον κολλητό του που έφτασαν χωρίς να καταλάβω πως ,σε σημείο να με πηδάνε εναλλάξ μέχρι να με κάνουν μούσκεμα