Νέα

Ποιό είναι το καλύτερο CT που έχετε συναντήσει μέχρι τώρα!!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 361
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Aσε να παει στο Παρισακι το Vanessaki να περασει καλα δεν θα μας λειψει.
Παιδια ρωτηστε τον αρχηγο γιατι εμενα μου εχει κλεισει την πορτα, αν  και ρωταω κατευθειαν πια no problem.

Το Βανεσακι ειναι Παρισι και κανει χρυσες δουλειες. Εχει πελατη μεχρι τα μεσανυχτα, και την περιμενω να τελειωση για να παμε τσαρκα  :2funny:

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε προεδρε πεσ κατι για την μια.μας καβλωσες σημερα.που υπαρχει αυτο το μωρο?

Επισκέπτης
Υπαρχουν πολλες Σταδιου & Βασ. Σοφιας οποτε μην μπερδευομαστε. :think: ;)

[youtube=425,350]EgHSjNuJJms[/youtube]

neos.p

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλα αφου ειναι εκτος αθληματος θα παρουμε κατι αλλο . :think:
Εγω ομως δεν θα εβαζα και το χερι μου στην φωτια. :cheesy: :grin: ;)
Οσο για εσενα neos.p πρεπει να μαθεις οτι το πισω συστημα δεν εχει συνηθως καμμια σχεση με το μπροστα οποτε μην προσπαθεις να βγαλεις ακρη ετσι απλα απο μια φωτογραφια.
Ασε που μπορει και να εχεις δικιο τελικα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
συμφωνω  μαζι  σου οτι  πολλες φορες  το  εμπρος  συστημα  με  το  πισω  δεν εχουν  καμια  σχεση,ομως το  συγκεκριμενο  πισω  συστημα  μου  θυμιζει  κατι  πολυ γνωστο,που  το  γνωρισα  σε  ενα  βιζιτομπαρο τον ιουλιο  στην ροδο,και ειχα μια  θα  ελεγα μια  πολυ  καλη  4*4  συζητηση μαζι  του.μαλιστα  απο  οτι ξερω απο  τον  αυγουστο και  μετα  δουλευει αθηνα  σε  πολυ  γνωστο στριπτιτζαδικο...(πως με  βλεπεις???????)

Επισκέπτης
Παραμυθια νεος.π  Τρανς εχει ποσταρει το μωρο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

neos.p

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παραμυθια νεος.π  Τρανς εχει ποσταρει το μωρο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ειπα  οτι  δεν  ειμαι  σιγουρος,και γιαυτο  ρωτησα  τον  baby.ΠΑΝΤΩΣ  για  τα  αλλα  που  ειπα (τι  μου  θυμιζει) ειμαι  απολυτα  σιγουρος...

Επισκέπτης
συμφωνω  μαζι  σου οτι  πολλες φορες  το  εμπρος  συστημα  με  το  πισω  δεν εχουν  καμια  σχεση,ομως το  συγκεκριμενο  πισω  συστημα  μου  θυμιζει  κατι  πολυ γνωστο,που  το  γνωρισα  σε  ενα  βιζιτομπαρο τον ιουλιο  στην ροδο,και ειχα μια  θα  ελεγα μια  πολυ  καλη  4*4  συζητηση μαζι  του.μαλιστα  απο  οτι ξερω απο  τον  αυγουστο και  μετα  δουλευει αθηνα  σε  πολυ  γνωστο στριπτιτζαδικο...(πως με  βλεπεις???????)
Καλα ολα αυτα μονο που δεν εχει γενεθλια στις 7 Αυγουστου οποτε τζιφος.
Απλα δυο διδυμοι κωλοι. ;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Παιδες ανακαλυφθη η Νο 1. του Λου. Τρελλο μαμισι και προσπαθω να την ξανακλεισω. Επειδη ολα ειναι στο τελος υποκειμενικα, να σας βαλω μια λιστα τοπ 5 του Λου.

1. Stella_SE. (τρελλο Ρωσικο μωρο με καταπληκτικο μαμισι. Ειναι για πριβε καταστασεις, πολυωρα κλεισηματα)
2. Νoemi (Nataly). Για πιπινολατρεις, με αφανταστο μαμισι που ουτε η γνωστη L. δεν αντεχει να το κανη. Ειναι πραγματα που κανει που δεν λεγονται και δεν γραφονται πουθενα  :2funny:
3. Μelissa. Γενημενη πορνη, με το πορνιδιο στα γονιδια της.
4. Lolita. H αγαπημενη μου που της εχω αδυναμια. Οταν εχει κεφει δεν ξεχνας το μαμισι της.
5. Vanesa + Daniella. Ρωσικα μωρα με υπεροχο σερβις που τιμανε τα χρηματα τους.

Επισκέπτης
Οκ αλλο ενα Νο1

Συνημμένα

• Stella SE.jpg
    Stella SE.jpg
    36,9 KB · Εμφανίσεις: 61

Επισκέπτης
Και οι υπολοιπες . ;)

Συνημμένα

• stella1.jpg
    stella1.jpg
    182,5 KB · Εμφανίσεις: 53
  • stella4.jpg
    stella4.jpg
    245,9 KB · Εμφανίσεις: 46
  • Stella20-322.jpg
    Stella20-322.jpg
    136,7 KB · Εμφανίσεις: 56
  • Stella97459.jpg
    Stella97459.jpg
    193,5 KB · Εμφανίσεις: 56
  • stella_kopiya.jpg
    stella_kopiya.jpg
    186,9 KB · Εμφανίσεις: 36

Επισκέπτης
;)Για να κλεισει και η 5αδα . ;)
Η μελαχρινη κυριαρχησε αναμεσα στις ξανθομαλλουσες. :boobies: :2funny:

Συνημμένα

• NOEMI.jpg
    NOEMI.jpg
    43,3 KB · Εμφανίσεις: 50
  • MELISSA.jpg
    MELISSA.jpg
    31 KB · Εμφανίσεις: 44
  • Van.jpg
    Van.jpg
    18,6 KB · Εμφανίσεις: 32

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Με καυλωσες παλι ΒΑΒΥ  :headbang: Πρεπει να βρω καιρο να ξαναπερασω απο τα μωρα.

Thanos272

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2008
Κριτικές
9
Like
384
Πόντοι
281
Με καυλωσες παλι ΒΑΒΥ  :headbang: Πρεπει να βρω καιρο να ξαναπερασω απο τα μωρα.
Lucent μια που θαω Παρισι σε μερικες εβδομαδες θα μου δωσεις τα φωτα σου για ποια να διλεξω? Απο αυτα οπυ λες μαλλον για την Noemi λεω να δοκιμασω, αν ειναι φυσικα εκει. :rockon:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Lucent μια που θαω Παρισι σε μερικες εβδομαδες θα μου δωσεις τα φωτα σου για ποια να διλεξω? Απο αυτα οπυ λες μαλλον για την Noemi λεω να δοκιμασω, αν ειναι φυσικα εκει. :rockon:

Καλη επιλογη, και στο Παρισι παει σαν Ναταλυ με Citytoursinparis, ενα απο τα χειροτερα γραφεια στην Πραγα για επικοινωνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom