Νέα

Ποιό είναι το καλύτερο CT που έχετε συναντήσει μέχρι τώρα!!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 361
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Kαι λιγο απο το πισω συστημα !!!!!!! :huh:

Συνημμένα

• Mia_1107.jpg
    Mia_1107.jpg
    27,3 KB · Εμφανίσεις: 24

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Απαράδεκτες γάμπες!  :2funny:

[size=8pt](καλά ντε...μην βαράτε....)[/size]

Επισκέπτης
Ουτε Πριγκιπέσα στο Λονδινο να ηταν ........

Επισκέπτης
Ασ βρουν και οι αλλοι κατι ....  ;) ;) ;)
Οκ παω για http://[URL unfurl="true"]www.pic4ever.com/images/bathtime.gif[/img[/URL]] και να βαλλω  [img]http://[URL unfurl="true"]www.pic4ever.com/images/128fs395770.gif[/img[/URL]].
Τα λεμε το βραδακι [img]http://[URL unfurl="true"]www.pic4ever.com/images/pillowfight.gif[/img[/URL]].

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ρε παιδια τι θα γινει???
Αυτες οι θεες: η Lolita, η Vanesa και η Nina εριξαν μαυρη πετρα???
Εχεις κανενας πληροφορηση ποτε θα ξαναρθουν???

Η Lolita ειναι εκτος αθληματος προσωρινα, για την Vanesa και Nina θα σας ενημερωσω αποψε  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Η Lolita ειναι εκτος αθληματος προσωρινα, για την Vanesa και Nina θα σας ενημερωσω αποψε  :2funny: :2funny:
Καλα αφου ειναι εκτος αθληματος θα παρουμε κατι αλλο . :think:
Εγω ομως δεν θα εβαζα και το χερι μου στην φωτια. :cheesy: :grin: ;)
Οσο για εσενα neos.p πρεπει να μαθεις οτι το πισω συστημα δεν εχει συνηθως καμμια σχεση με το μπροστα οποτε μην προσπαθεις να βγαλεις ακρη ετσι απλα απο μια φωτογραφια.
Ασε που μπορει και να εχεις δικιο τελικα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Καλα αφου ειναι εκτος αθληματος θα παρουμε κατι αλλο . :think:
Εγω ομως δεν θα εβαζα και το χερι μου στην φωτια. :cheesy: :grin: ;)
Οσο για εσενα neos.p πρεπει να μαθεις οτι το πισω συστημα δεν εχει συνηθως καμμια σχεση με το μπροστα οποτε μην προσπαθεις να βγαλεις ακρη ετσι απλα απο μια φωτογραφια.
Ασε που μπορει και να εχεις δικιο τελικα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΒΑΒΥ εχεις χαιρετισμους μαζι με ολα τα αλλα μελη του φορουμ απο την Νο 2. Ναι αυτην την γνωστη που της πηγες σουβλακια την τελαυταια φορα, και ο Ρεμπετης μελι  :2funny: :2funny: Λει οτι μπορει να ερθη Αθηνα τον Νοεμβριο, αλλα δεν την βρηκα ενθουσιασμενη με την ιδεα.

Οσο για την Lolita, απλως εχετε να ρωτησετε τον αρχηγο των διπλα τι κανει  :2funny: :2funny: Περισοτερα δεν λεω ουτε ονοματα ουτε οικογενειες θιγουμε.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Κουφαλα Lu προδιδεις τα μυστικα οπλα  :2funny: :2funny: :2funny:

Ρεμπετι, τα καλυτερα λογια ειχε για εσενα.  :2funny: :2funny: Τι αλλο να σου πω. Οταν τελειωσει αποψε θα την παω στο Μουλιν Ρουζε να ξεσκασει και λιγο.

Επισκέπτης
ΒΑΒΥ εχεις χαιρετισμους μαζι με ολα τα αλλα μελη του φορουμ απο την Νο 2. Ναι αυτην την γνωστη που της πηγες σουβλακια την τελαυταια φορα, και ο Ρεμπετης μελι  :2funny: :2funny: Λει οτι μπορει να ερθη Αθηνα τον Νοεμβριο, αλλα δεν την βρηκα ενθουσιασμενη με την ιδεα.

Οσο για την Lolita, απλως εχετε να ρωτησετε τον αρχηγο των διπλα τι κανει  :2funny: :2funny: Περισοτερα δεν λεω ουτε ονοματα ουτε οικογενειες θιγουμε.
Aσε να παει στο Παρισακι το Vanessaki να περασει καλα δεν θα μας λειψει.
Παιδια ρωτηστε τον αρχηγο γιατι εμενα μου εχει κλεισει την πορτα, αν  και ρωταω κατευθειαν πια no problem.

Επισκέπτης
Ρεμπετι, τα καλυτερα λογια ειχε για εσενα.  :2funny: :2funny: Τι αλλο να σου πω. Οταν τελειωσει αποψε θα την παω στο Μουλιν Ρουζε να ξεσκασει και λιγο.

Φιλακια ρε μορτη Lu στο κοριτσι και εγω εχω τις καλυτερες αναμνησεις!!!  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom