greeklovems
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.456
- Πόντοι
- 1.191
Ποιες Ελληνίδες τραγουδίστριες σας καυλώνουν ποίο πολύ.
Γιατι ετσι ρε φίλε, αυτες ειναι μονο για τον @argyrotoxosΠροσωπικά οι αγαπημένες μου είναι: Γαρμπή, Ζήνα, Θεοδωρίδου, Λένα Παπαδοπούλου και Ιουλία Καλλιμανη
Και όχι μόνο.Βάλε και Πίτσα Παπαδοπούλου,Ελένη Βιτάλη,Μαρινέλα.Μια χαρά ηλικία έχουν για τα γούστα τουΓιατι ετσι ρε φίλε, αυτες ειναι μονο για τον @argyrotoxos
Με συγκινεις αλλα εγώ αγνοω πλήρως αυτήν την τελευταία ..μονο "Θαλασσινά Καλλιμανης" έχω ακούσει.Γιατι ετσι ρε φίλε, αυτες ειναι μονο για τον @argyrotoxos
Ούτε εγώ την ήξερα,μάλλον γιατί ούτε εγώ ακούω "ελληνικά"Με συγκινεις αλλα εγώ αγνοω πλήρως αυτήν την τελευταία ..μονο "Θαλασσινά Καλλιμανης" έχω ακούσει.
Είμαστε στον σωστό δρόμο...όμως οι λα'ι'κες καθώς αρέσουν στις θλιβερές μάζες πρέπει να δείχνουν και δέρμα για να κρατήσουν πελατεία.Ούτε εγώ την ήξερα,μάλλον γιατί ούτε εγώ ακούω "ελληνικά"
Ελπίζω να μην τις ακούς κιόλας όλες αυτές....Ζόζεφιν, Λένα Ζευγαρά, Αγγελική Ηλιάδη, Σάσα Μπάστα, Θέλξη, Χριστίνα Κολέτσα, Έλενα Παπαρίζου
Προτιμας τσόκαρα του τικ τοκ;Πόσο πιο νέες;Τις ξέρει η μάνα τους αυτές;Αυτές είναι γριές, βαλτε καμία πιο νεα
...είναι άλλο να λες "γουστάρω την διμετρη Σαλονικια ( και καλή μαγείρισσα) Θελξη και άλλο να την ακούς ημίγυμνη σε πίστα με αρκουδιάρηδες και γυφτολα'ι'κατζες .
Με διαφορά η ωραιότερη από όλες αλλά καθόλου σέξι κατά τη γνώμη μου.Αποστολία Ζώη.