El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.767
- Πόντοι
- 1.056
Αυτό θα ήταν ωραίο να το φωτογράφιζες και να το ανέβαζες εδώ.Εγώ κ εχω δείξει τη γυναικα μου και εχουν στειλει χυμένες τις φωτο και τις εχει δει εκείνη κ μετα ποζαρε τον πατο της διπλα στις χυμενες φωτο της
Πω πω τι καριόλα είναι αυτή, ρε τύποι;
Ακριβώς έτσι. Αν δεις τα βίντεο της είναι αχόρταγη. Και κάνει και double barrelΠω πω τι καριόλα είναι αυτή, ρε τύποι;
Αυτή πρέπει να έχει ξετσιμπουκώσει όλο το San Diego, ξερω γω.![]()
![]()
Καλησπέρα και από εδώκαλησπερα
έχει τύχει να χυσω φωτο από γκομενα φιλου, γκαυλαΈχετε κάνει ποτέ?
Σας καυλώνει να κάνουν για την γυναίκα - κοπέλα σας?
Στην έστειλε ο ίδιος?έχει τύχει να χυσω φωτο από γκομενα φιλου, γκαυλα
μου τις εδειχνε σε φλασακι στη Tv και ειχε εκτυπωσει και 2-3 εγχωμες για να τις χυσωΣτην έστειλε ο ίδιος?
Εις γνώση της γκόμενας?μου τις εδειχνε σε φλασακι στη Tv και ειχε εκτυπωσει και 2-3 εγχωμες για να τις χυσω
όχι αυτή δεν ειχε ιδεα, δεν τολμουσε να της το προτεινει (να τη γαμησω μπροστα του), οποτε ήταν μια λυση η μαλακια με τη φωτο τηςΕις γνώση της γκόμενας?
Ήθελε να την γαμησεις?όχι αυτή δεν ειχε ιδεα, δεν τολμουσε να της το προτεινει (να τη γαμησω μπροστα του), οποτε ήταν μια λυση η μαλακια με τη φωτο της
ε ναι, ηταν η φαντασιωση του, να τον κανω κερατα. και μενα μ αρεσε πολυ η γκομενα τουΉθελε να την γαμησεις?
Ετών?ε ναι, ηταν η φαντασιωση του, να τον κανω κερατα. και μενα μ αρεσε πολυ η γκομενα του
τοτε ηταν 30αρα, ξανθια με ωραια βυζια και κωλο, τον ειχα λιωσει για παρτη της
Ολοήμερη μαλακία,ε?τοτε ηταν 30αρα, ξανθια με ωραια βυζια και κωλο, τον ειχα λιωσει για παρτη της
γαμησε τα φιλε. πολυ πριν τυχει η φαση τη γουσταρα τη γκομενα και τον επαιξα γα παρτη της, με φαντασια χωρις υλικοΟλοήμερη μαλακία,ε?