Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.432
- Πόντοι
- 4.496
Ανδρομαχη δημητροπουλουΗ Ευρυδίκη είναι;
Ανδρομαχη δημητροπουλουΗ Ευρυδίκη είναι;
Σιγουρα είχε την Ευρυδίκη αφισσα πάνω από το κρεβάτι της.Ανδρομαχη δημητροπουλου
Γαρμπη είναι χάλια εμφανησιακα με κενό στα δόντια,επίσης Ζήνα κάτω του μετρίου.Ομως θεωδοριδου,Ιουλία καλιμανη εγκρίνω,Λένα Παπαδοπούλου δε τη ξέρω.Προσωπικά οι αγαπημένες μου είναι: Γαρμπή, Ζήνα, Θεοδωρίδου, Λένα Παπαδοπούλου και Ιουλία Καλλιμανη
Έλα μωρέ που είναι για πολύ χύσιμο η γύφτισσα σιγά.Τριτοκοσμικη γκόμενα με δοσεις μοντέρνας υποκουλτούρας ότι χειρότερο για μένα τέτοιες γκόμενες.Και Αναστασία για πολύ χύσιμο
Πάμε και πιο πίσω στη Σοφία Βέμπο, σύντροφε!Η Νανα Μουσχουρη ηταν φωναρα και ωραια γυναικα.
Τη Λίλα λες σιγά τη γκόμενα άσχημη στη φάτσα μόνο σώμα αξίζει επίσης είναι μια χαζογκομενα μοντέρνας υποκουλτούρας χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας αυτή ούτε να μαγειρεύει θα ξέρει ούτε τίποτα και θα κάνει σχέση όλο με τραπομαλακες μακριά ρε από τέτοια καρακατσουλια.Η γαρμπή πρέπει να είναι πάνω από 60.εχει κάτι νέες ωραία μούνια δεν θυμαμαι ονόματα.. Πχ μια που λέει το τραγούδι σαν dejavu αλλά δεν ξέρω ονομα
Σύμφωνα πάντως με διηγήσεις του Φοίβου που την είχε συναντήσει, πρέπει να είναι σκρόφαδεν ειναι ελληνιδα αλλα γουσταρω... jennifer lopez 54 ετων
Για μένα δε είναι καλή είναι ένα μπαζο στη φάτσα με απλά καλά σώμα δε μαρέσει σα γκόμενα όχι και είναι και μια βρωμοντιβαΕδώ δε ξέρουν οι κανονικές ελλεινιδες να μαγειρεύουν.. Περιμένεις εσύ να ξέρουν οι τραγουδίστριες? Η λιλά πάντως καλή ειναι
Αντζυ Σαμίου είχε και φωτογράφηση ολόγυμνη στο penthouse εκεί η την εποχή.Αν ψάξεις στο ίντερνετ λογικά θα βρεις υλικόΠριν καμια 28-30 χρονια,στα "μπουζουκια" του ΦΙΛΑΘΛΟΥ δημοσιευτηκε(και μετα αναπαραχθηκε πολλές φορες απο αλλα μεσα) φωτογραφια της Αντζυς Σαμιου να καθεται σταυροπόδι με καυτό μινι σε νυχτςερινό μαγαζί και όλα τα μπουτια εξω.Πολύ κοντό μίνι εφτανε προς το βρακί.
Το κρατησα αυτό το φυλλο πολλά χρονια,διπλωμενο μεσα σε βιβλίο και κατα καιρούς το ανεσυρα..
Δυστυχως δεν μπορω να την βρω στο ιντερνετ τωρα.
Αυτό ηταν το υλικό μας τότε.Τοτε η Σαμίου ηταν μεγάλη..εμπνευστρια!
Εκείνη με τα μπούτια έξω ήταν καλύτερη και από την γυμνή φωτογράφιση.Αντζυ Σαμίου είχε και φωτογράφηση ολόγυμνη στο penthouse εκεί η την εποχή.Αν ψάξεις στο ίντερνετ λογικά θα βρεις υλικό
Τι μουνι ειναι αυτο Θεε μου!!!Ειρήνη τρόστ