Νέα

Ποιές είναι οι πιο μουνάρες μασατζούδες και που δουλεύουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Htimos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Συνάδελφε ένα πολύ καλό μωρό στη Φρατζή 4 είναι η Λίζα, από Καβάλα
και καλά, απ'ότι λέει, και πράγματι κάνει παπάδες..........!!!!!!!!!!

Ναι από την Καβάλα της Αλβανίας!!! :2funny: :2funny: :2funny: πάντως σύντροφοι εκτός από παπάδες κάνει και πολλα κολπα !!! :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
η αποψη μου ειναι οτι απο τις πιο μουναρες ασχετα συμπεριφορας ειναι η θοδωρα απο μαρνης φρατζη κλπ αληθεια  που πεζει μπαλλα τωρα ξερει κανεις?

Φραντζή μεριά την πέτυχα τελευταία φορά! όντως πολύ καβλιάρα milf!!! :rockon:

Επισκέπτης
Μήπως εννοεί Σπ. Μερκούρη 8 απέναντι από το άλσος Παγκρατίου? Υπήρχε μέχρι το 2000 αν θυμάμαι καλά.

Αυτό που λες ήταν στούντιο και υπήρχε μέχρι το 1998 που ο Μάκης τα έκανε όλα λαμπόγιαλο!
                    :rockon: :rockon: :rockon:

tweety

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Προ καιρου (>6 μηνες) στο Choco στο μαρουσι δουλευε η Χαρα.

Ελενα Ναθαναηλ με διπλο τουρμπο, διαθεση για παιχνιδι, ναζι απιστευτο, αλλα ως εκει!
Δεν εφαγα κυριως πιατο και μουμεινε το πιπι ανα χειρας.

Αναζητειται απο τους οπαδους της και αλλου στο φορουμ, ομως κανεις και τιποτα... λες και την καταπιε η γη.

Ελεηστε μας πατερ, ανθρωποι ειμαστε και μεις, καντε μια αναφορουλα στο εκκλησιασμα μπας και το βρουμε το κοριτσι.

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
Συνάδελφε ένα πολύ καλό μωρό στη Φρατζή 4 είναι η Λίζα, από Καβάλα
και καλά, απ'ότι λέει, και πράγματι κάνει παπάδες..........!!!!!!!!!!
εγω για ρωσακι την ειδα παντως!!

cortazar

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Ελενα Ναθαναηλ με διπλο τουρμπο, διαθεση για παιχνιδι, ναζι απιστευτο, αλλα ως εκει!

Αναζητειται απο τους οπαδους της και αλλου στο φορουμ, ομως κανεις και τιποτα... λες και την καταπιε η γη.

Ελεηστε μας πατερ, ανθρωποι ειμαστε και μεις, καντε μια αναφορουλα στο εκκλησιασμα μπας και το βρουμε το κοριτσι.

Χαρά πολύ super την είχα πετύχει και Μαρούσι το προηγούμενο καλοκαίρι αλλα και αυτή δεν τα δωσε όλα ποτέ.Ελληνίδα απο Πειραιά ήταν.Θα προσπαθήσω να βρώ ίχνη της απο ένα φίλο που έχει τηλέφωνο.
Επίσης η Κωνσταντινιά στο Elite (Kολωνάκι) ειναι πολύ ωραίο μωρό, ξανθιά ευγενικότατη με Super σώμα και πολύ καλό μασάζ.Δεν έχω παέι πολλές φορές, οπότε έχουμε μείνει μόνο στο μασαζ...

Φίλε NickTheGreek η Δεριγνύ είναι στο νούμερο 14, Δεριγνύ και Πατησίων και το μαγαζί λέγεται Hommespa.

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
πηγαινοερχόταν σε Θησέως 27α και choco spa. Μια ιδέα είναι να να ρωτησεις τους υπεύθυνους στα μαγαζιά αυτά

OP
OP
H

Htimos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ειχα καιρό να παω βολτίτσα και ειπα να παω στην Φραντζη . Παιδες επαθα πλάκα το μαγαζί έχει ανανεωθεί με πολλα καινούργια μωρά και απίθανες υπηρεσίες !!!
Μιλώ από προσωπική εμπιρια με όλες (βλέπεις έχω γίνει σχεδόν καθημερινός πελάτης )

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ειχα καιρό να παω βολτίτσα και ειπα να παω στην Φραντζη . Παιδες επαθα πλάκα το μαγαζί έχει ανανεωθεί με πολλα καινούργια μωρά και απίθανες υπηρεσίες !!!
Μιλώ από προσωπική εμπιρια με όλες (βλέπεις έχω γίνει σχεδόν καθημερινός πελάτης )

εγώ θέλω τον κώλο της theodoras,της βουλγάρας πριγγήπισσας της καύλας! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
H

Htimos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κι εγώ αυτή την κωλάρα θέλω αλλά όταν είπα να περάσω μαζί της μου είπε πως δεν δουλεύει !!!! Τέλοσπάντων εγώ πέρασα SUPER!!!!!! Κι αυτό μετράει

NORTHEASTERN

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Ελεηστε μας πατερ, ανθρωποι ειμαστε και μεις, καντε μια αναφορουλα στο εκκλησιασμα μπας και το βρουμε το
Δουλευει Θησεως 27α, ειναι θεα φτανει μεχρι σουπερ αισθησιακο φραπεδακι.

APOLLO

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Και χθες στο Μαρουσι ηταν.
Τι κωλος θεε μου!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αφου λεμε για ωραιο κωλο , σουπερ μουναρα ειναι η Μαρσι απο Καιτοσπιτο.
για μασαζ δεν ξερω , δεν το εχω επιχειρησει,
και δε βαθμολογω.
εχει fun - quality social time , καλα στησιματα ,
μικρους ενδοιασμους.
σωμα 8
προσωπο 6
υπηρεσιες 6
www.wj-nude-lesbians.com/galls-2/anal-pics/05/nice-ass-2.jpg] [/url]

tigerlol

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
μάρσι (Στουρνάρη 63 )αλλά μην την αδικείτε πρόσωπο 8, σώμα 8,5, υπηρεσίες 8,5 και αντζελίνα (σολωμού 54) πρόσωπο 7 , σώμα 8, υπηρεσίες 9,5

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Είχε τρία στη Μερκούρη. Το 1995 ήταν μία απίστευτη μελαχροινή μουνάρα στο 22. ΘΕΙΚΟ κοντά στα τριάντα. Το 18 με τη Μέμα είναι πολύ νεώτερο. Το 2003. Το άλλο στο * κοντά στην Πλατεία δίπλα από το Φροντιστήριο πάντα ήταν μέτριο κατά την ταπεινή μου άποψη, παρ' 'οτι είχαν περάσει πολλά καλά τεμάχια.
..και μια και κάνουμε καταγραφή ήταν και εκείνο στην Άκρωνος δίπλα από τα cafe...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
δεν ειναι θεμα αδικιας φιλε,
ο καθενας βαθμολογει συμφωνα με το γουστο και τις εμπειριες του.
αντι να κανεις το σχολιο σου για την κοπελα,
σχολιαζεις εμενα.
εχει καποιο νοημα αυτο?
οπως ειπα και πιο πανω,δε βαθμολογω το μασαζ , διοτι δε μου εχει κανει ,
την εχω συναντησει αρκετες φορες και περναμε απευθειας στο γευμα.

μάρσι (Στουρνάρη 63 )αλλά μην την αδικείτε πρόσωπο 8, σώμα 8,5, υπηρεσίες 8,5 και αντζελίνα (σολωμού 54) πρόσωπο 7 , σώμα 8, υπηρεσίες 9,5

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
παντως δεν γινεται η ατζελινα να περνει μεγαλυτερο βαθμο απο τη μαρση στο σωμα,...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom