Επισκέπτης
Συνάδελφε ένα πολύ καλό μωρό στη Φρατζή 4 είναι η Λίζα, από Καβάλα
και καλά, απ'ότι λέει, και πράγματι κάνει παπάδες..........!!!!!!!!!!
Ναι από την Καβάλα της Αλβανίας!!! πάντως σύντροφοι εκτός από παπάδες κάνει και πολλα κολπα !!!
Συνάδελφε ένα πολύ καλό μωρό στη Φρατζή 4 είναι η Λίζα, από Καβάλα
η αποψη μου ειναι οτι απο τις πιο μουναρες ασχετα συμπεριφορας ειναι η θοδωρα απο μαρνης φρατζη κλπ αληθεια που πεζει μπαλλα τωρα ξερει κανεις?
Μήπως εννοεί Σπ. Μερκούρη 8 απέναντι από το άλσος Παγκρατίου? Υπήρχε μέχρι το 2000 αν θυμάμαι καλά.
εγω για ρωσακι την ειδα παντως!!Συνάδελφε ένα πολύ καλό μωρό στη Φρατζή 4 είναι η Λίζα, από Καβάλα
Προ καιρου (>6 μηνες) στο Choco στο μαρουσι δουλευε η Χαρα.
Ελενα Ναθαναηλ με διπλο τουρμπο, διαθεση για παιχνιδι, ναζι απιστευτο, αλλα ως εκει!
Δεν εφαγα κυριως πιατο και μουμεινε το πιπι ανα χειρας.
Αναζητειται απο τους οπαδους της και αλλου στο φορουμ, ομως κανεις και τιποτα... λες και την καταπιε η γη.
Ελεηστε μας πατερ, ανθρωποι ειμαστε και μεις, καντε μια αναφορουλα στο εκκλησιασμα μπας και το βρουμε το κοριτσι.
δεν υπαρχει περιπτωση. καρα-αλβανη ειναι και θελει και προσοχη καθως αποφευγει τα λαστιχα..εγω για ρωσακι την ειδα παντως!!
Ειχα καιρό να παω βολτίτσα και ειπα να παω στην Φραντζη . Παιδες επαθα πλάκα το μαγαζί έχει ανανεωθεί με πολλα καινούργια μωρά και απίθανες υπηρεσίες !!!
Μιλώ από προσωπική εμπιρια με όλες (βλέπεις έχω γίνει σχεδόν καθημερινός πελάτης )
Προ καιρου (>6 μηνες) στο Choco στο μαρουσι δουλευε η Χαρα.
Ελενα Ναθαναηλ με διπλο τουρμπο, διαθεση για παιχνιδι, ναζι απιστευτο, αλλα ως εκει!
Δεν εφαγα κυριως πιατο και μουμεινε το πιπι ανα χειρας.
Αναζητειται απο τους οπαδους της και αλλου στο φορουμ, ομως κανεις και τιποτα... λες και την καταπιε η γη.
Ελεηστε μας πατερ, ανθρωποι ειμαστε και μεις, καντε μια αναφορουλα στο εκκλησιασμα μπας και το βρουμε το
Δουλευει Θησεως 27α, ειναι θεα φτανει μεχρι σουπερ αισθησιακο φραπεδακι.
Μαρούσι, ενοείς Θησεως ή choco?Και χθες στο Μαρουσι ηταν.
Τι κωλος θεε μου!!
Μαρούσι, ενοείς Θησεως ή choco?
..και μια και κάνουμε καταγραφή ήταν και εκείνο στην Άκρωνος δίπλα από τα cafe...Είχε τρία στη Μερκούρη. Το 1995 ήταν μία απίστευτη μελαχροινή μουνάρα στο 22. ΘΕΙΚΟ κοντά στα τριάντα. Το 18 με τη Μέμα είναι πολύ νεώτερο. Το 2003. Το άλλο στο * κοντά στην Πλατεία δίπλα από το Φροντιστήριο πάντα ήταν μέτριο κατά την ταπεινή μου άποψη, παρ' 'οτι είχαν περάσει πολλά καλά τεμάχια.
μάρσι (Στουρνάρη 63 )αλλά μην την αδικείτε πρόσωπο 8, σώμα 8,5, υπηρεσίες 8,5 και αντζελίνα (σολωμού 54) πρόσωπο 7 , σώμα 8, υπηρεσίες 9,5