Νέα

Ποιές είναι οι πιο μουνάρες μασατζούδες και που δουλεύουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Htimos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
...προσθεσε στο (κ) και την φωτεινή....

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Ποιο είναι το (Κ); Αρχίστε να γράφετε πλήρεις διευθύνσεις όπως λέει και Παπαγιώργης.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
...για όσους γνωρίζουν ....the best ever..JULIA..φορμίωνος..προ 20 ετίας περίπου....

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Το ροσσακι η Μαρια ,η τρελη λαρα ,το ξανθο μωρο ,Σολωμου 54 6κτο οροφο :rockon:

Alecrazy

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παουληνα και παλι Παουληνα........................

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36464

Επισκέπτης
εκ παραδρομης εκανα καταθεση σε αλλο post ελπιζω στην κατανοηση σας λογω του οτι καινουργιος εδω.
χαιρετω τις ενωμενες συμμαχικες δυναμεις.
λοιπον κυριοι.
καλλιθεα πισω απο την πλατεια δαβακη μονοκατοικια, πολυ καθαρο περιβαλλον, 5 κοπελλες αρκετα ομορφες, αλλα αυτη που μου τραβηξε την προσοχη και εδω θελω να δωσετε ιδιαιτεερη εμφαση, ελληνιδα ψηλη καταπληκτικο προσωπο γατισια ματια ξανθια, καταπληκτικος κωλος και γενικοτερα μια παρουσια που μου εκανε εντυπωση, οτι ομορφοτερο εχω δει τα τελευταια 2 χρονια.θα μπορουσε καποιος να τελειωσει απλα κοιταζοντας την ντυμενη, χωρις υπερβολες.δεν ειχα την χαρα να την παρω γιατι την ωρα που εμπαινα με αλλη κοπελλα εκεινη εβγαινε απο το δωματιο. απο οτι ρωτησα μετα δουλευει μονο τριτη και πεμπτη.Και κατι αλλο προσεγγιστε με διακριτηκοτητα. οποιος επισκεφτει το συγκεκριμενο μαγαζι και παρει την κοπελλα που ανεφερα ας μας πει εντυπωσεις.
Με αγωνιστικους χαιρετισμους

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
εκ παραδρομης εκανα καταθεση σε αλλο post ελπιζω στην κατανοηση σας λογω του οτι καινουργιος εδω.
χαιρετω τις ενωμενες συμμαχικες δυναμεις.
λοιπον κυριοι.
ματζαγριωτακη 56 καλλιθεα πισω απο την πλατεια δαβακη μονοκατοικια, πολυ καθαρο περιβαλλον, 5 κοπελλες αρκετα ομορφες, αλλα αυτη που μου τραβηξε την προσοχη και εδω θελω να δωσετε ιδιαιτεερη εμφαση, ελληνιδα ψηλη καταπληκτικο προσωπο γατισια ματια ξανθια, καταπληκτικος κωλος και γενικοτερα μια παρουσια που μου εκανε εντυπωση, οτι ομορφοτερο εχω δει τα τελευταια 2 χρονια.θα μπορουσε καποιος να τελειωσει απλα κοιταζοντας την ντυμενη, χωρις υπερβολες.δεν ειχα την χαρα να την παρω γιατι την ωρα που εμπαινα με αλλη κοπελλα εκεινη εβγαινε απο το δωματιο. απο οτι ρωτησα μετα δουλευει μονο τριτη και πεμπτη.Και κατι αλλο προσεγγιστε με διακριτηκοτητα. οποιος επισκεφτει το συγκεκριμενο μαγαζι και παρει την κοπελλα που ανεφερα ας μας πει εντυπωσεις.
Με αγωνιστικους χαιρετισμους

Ti εννοεις προσεγγιστε με διακριτικοτητα? :huh:

Αν κανουν κατι τετοιο θα φυγουν μονο με "φραπε".

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36464

Επισκέπτης
Μα το καταστημα προσφερει πολυ καλο φραπε, τουλαχιστον απο οτι εχω δοκιμασει απο την αλλη ελληνιδα, αλλα πραγματικα εκεινη την ξανθια θα την παρω την επομενη φορα εστω και για απλο μασαζ. τα λογια ειναι λιγα...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.100
Πόντοι
17.085
astaris την ακριβή διεύθυνση την έσβησα. Μην την ξαναγράψεις.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Μα το καταστημα προσφερει πολυ καλο φραπε, τουλαχιστον απο οτι εχω δοκιμασει απο την αλλη ελληνιδα, αλλα πραγματικα εκεινη την ξανθια θα την παρω την επομενη φορα εστω και για απλο μασαζ. τα λογια ειναι λιγα...

Δηλαδη αν πεις οτι θελεις μπριζολα και οχι φραπε με εκεινη την ξανθια απο την αρχη

δεν θα σου δωσουν? ;)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36464

Επισκέπτης
συγνωμμη για την καταγραφη της διευθυνσης, σας ειπα νεος εδω και λιγο αγαρμπος.
δεν ξερω τι παιζει με την ξανθια, αλλα ακομη και εαν δεν προσφερει τιποτα περισσοτερο αξιζει απλα να την δει καποιος για να καταλαβει τι λεω.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
συγνωμμη για την καταγραφη της διευθυνσης, σας ειπα νεος εδω και λιγο αγαρμπος.
δεν ξερω τι παιζει με την ξανθια, αλλα ακομη και εαν δεν προσφερει τιποτα περισσοτερο αξιζει απλα να την δει καποιος για να καταλαβει τι λεω.

εισαι οντως νεος.. :)

Δεν  πιστευω vα τα εννοεις αυτα που γραφεις..

Οταν σου λεει μπριζολα οχι,να περνεις τα μπογαλακια σου και να πας αλλου ;)

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
εισαι οντως νεος.. :)

Δεν  πιστευω vα τα εννοεις αυτα που γραφεις..

Οταν σου λεει μπριζολα οχι,να περνεις τα μπογαλακια σου και να πας αλλου ;)

Με όλο το σεβασμό στον συναγωνιστή μάλλον διαφήμηση κάνει

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36464

Επισκέπτης
καλησπερα σας. το να διαμορφωνει καποιος εικονα ακουγοντας απλα την αποψη καποιου φιλου θεωρω οτι ειναι λαθος. δεν ειμαι ουτε συναιτερος ουτε ιδιοκτητης ουτε μανατζαρω καποια κοπελλα, για να πει ο φιλος οτι κανω διαφημηση. εαν το οτι μου εκανε εντυπωση μια γυναικα και σας το καταθετω ειναι εκ του πονηρου, τοτε θα πρεπει να βαλουμε ορια λογοκρισιας στο τι θα γραφουμε, για να προστατευτουμε απο εκεινους που ευκολα θα κανουν την αρνητικη τους κριτικη. γνωριζω τον χωρο πανω απο 15 χρονια απο την εποχη που το χειρομασαζ ειχε 5000 και εδινες για τοπικο 500 δρχ.ετσι λοιπον φιλε μου θεωρω οτι ηταν αστοχη η τοποθετηση σου περι διαφημησης. φιλικα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
καλησπερα σας. το να διαμορφωνει καποιος εικονα ακουγοντας απλα την αποψη καποιου φιλου θεωρω οτι ειναι λαθος. δεν ειμαι ουτε συναιτερος ουτε ιδιοκτητης ουτε μανατζαρω καποια κοπελλα, για να πει ο φιλος οτι κανω διαφημηση. εαν το οτι μου εκανε εντυπωση μια γυναικα και σας το καταθετω ειναι εκ του πονηρου, τοτε θα πρεπει να βαλουμε ορια λογοκρισιας στο τι θα γραφουμε, για να προστατευτουμε απο εκεινους που ευκολα θα κανουν την αρνητικη τους κριτικη. γνωριζω τον χωρο πανω απο 15 χρονια απο την εποχη που το χειρομασαζ ειχε 5000 και εδινες για τοπικο 500 δρχ.ετσι λοιπον φιλε μου θεωρω οτι ηταν αστοχη η τοποθετηση σου περι διαφημησης. φιλικα.
σωστος, περιμενουμε και τις ενημερωσεις σου κι απο αλλα μαγαζια..  :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom