You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιές είναι οι πιο μουνάρες μασατζούδες και που δουλεύουν;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Htimos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 147
- Εμφανίσεις 48K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Νομίζω πως την Προεδρία του κόμματος μας μπορούν να διεκδικήσουν επάξια η Μαρίνα ( Κ) και η Αλεξάνδρα από την Οδύσσεια.
Eγκρίνω και επαυξάνω
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
.....ψαξε και λίγο..έτσι έχει περισσότερο αξία...Ποιο είναι το (Κ); Αρχίστε να γράφετε πλήρεις διευθύνσεις όπως λέει και Παπαγιώργης.
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Το ροσσακι η Μαρια ,η τρελη λαρα ,το ξανθο μωρο ,Σολωμου 54 6κτο οροφο
στα body to body massage, στο γνωστο κρατος
Όταν το έχεις δοκιμάσει ... η σύγκριση με όλα τα υπόλοιπα σταματά να υφίσταται...
Τέλος!!!!!
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
που την θυμήθηκες;;;;Παουληνα και παλι Παουληνα........................
ποια λες φίλε? μήπως αυτή που δούλευε Ιλιάδα μέχρι πριν ένα χρόνο?Παουληνα και παλι Παουληνα........................
Δ
Διαγραμμένο μέλος 36464
Επισκέπτης
εκ παραδρομης εκανα καταθεση σε αλλο post ελπιζω στην κατανοηση σας λογω του οτι καινουργιος εδω.
χαιρετω τις ενωμενες συμμαχικες δυναμεις.
λοιπον κυριοι.
καλλιθεα πισω απο την πλατεια δαβακη μονοκατοικια, πολυ καθαρο περιβαλλον, 5 κοπελλες αρκετα ομορφες, αλλα αυτη που μου τραβηξε την προσοχη και εδω θελω να δωσετε ιδιαιτεερη εμφαση, ελληνιδα ψηλη καταπληκτικο προσωπο γατισια ματια ξανθια, καταπληκτικος κωλος και γενικοτερα μια παρουσια που μου εκανε εντυπωση, οτι ομορφοτερο εχω δει τα τελευταια 2 χρονια.θα μπορουσε καποιος να τελειωσει απλα κοιταζοντας την ντυμενη, χωρις υπερβολες.δεν ειχα την χαρα να την παρω γιατι την ωρα που εμπαινα με αλλη κοπελλα εκεινη εβγαινε απο το δωματιο. απο οτι ρωτησα μετα δουλευει μονο τριτη και πεμπτη.Και κατι αλλο προσεγγιστε με διακριτηκοτητα. οποιος επισκεφτει το συγκεκριμενο μαγαζι και παρει την κοπελλα που ανεφερα ας μας πει εντυπωσεις.
Με αγωνιστικους χαιρετισμους
λοιπον κυριοι.
καλλιθεα πισω απο την πλατεια δαβακη μονοκατοικια, πολυ καθαρο περιβαλλον, 5 κοπελλες αρκετα ομορφες, αλλα αυτη που μου τραβηξε την προσοχη και εδω θελω να δωσετε ιδιαιτεερη εμφαση, ελληνιδα ψηλη καταπληκτικο προσωπο γατισια ματια ξανθια, καταπληκτικος κωλος και γενικοτερα μια παρουσια που μου εκανε εντυπωση, οτι ομορφοτερο εχω δει τα τελευταια 2 χρονια.θα μπορουσε καποιος να τελειωσει απλα κοιταζοντας την ντυμενη, χωρις υπερβολες.δεν ειχα την χαρα να την παρω γιατι την ωρα που εμπαινα με αλλη κοπελλα εκεινη εβγαινε απο το δωματιο. απο οτι ρωτησα μετα δουλευει μονο τριτη και πεμπτη.Και κατι αλλο προσεγγιστε με διακριτηκοτητα. οποιος επισκεφτει το συγκεκριμενο μαγαζι και παρει την κοπελλα που ανεφερα ας μας πει εντυπωσεις.
εκ παραδρομης εκανα καταθεση σε αλλο post ελπιζω στην κατανοηση σας λογω του οτι καινουργιος εδω.
λοιπον κυριοι.
ματζαγριωτακη 56 καλλιθεα πισω απο την πλατεια δαβακη μονοκατοικια, πολυ καθαρο περιβαλλον, 5 κοπελλες αρκετα ομορφες, αλλα αυτη που μου τραβηξε την προσοχη και εδω θελω να δωσετε ιδιαιτεερη εμφαση, ελληνιδα ψηλη καταπληκτικο προσωπο γατισια ματια ξανθια, καταπληκτικος κωλος και γενικοτερα μια παρουσια που μου εκανε εντυπωση, οτι ομορφοτερο εχω δει τα τελευταια 2 χρονια.θα μπορουσε καποιος να τελειωσει απλα κοιταζοντας την ντυμενη, χωρις υπερβολες.δεν ειχα την χαρα να την παρω γιατι την ωρα που εμπαινα με αλλη κοπελλα εκεινη εβγαινε απο το δωματιο. απο οτι ρωτησα μετα δουλευει μονο τριτη και πεμπτη.Και κατι αλλο προσεγγιστε με διακριτηκοτητα. οποιος επισκεφτει το συγκεκριμενο μαγαζι και παρει την κοπελλα που ανεφερα ας μας πει εντυπωσεις.
Ti εννοεις προσεγγιστε με διακριτικοτητα?
Αν κανουν κατι τετοιο θα φυγουν μονο με "φραπε".
Δ
Διαγραμμένο μέλος 36464
Επισκέπτης
Μα το καταστημα προσφερει πολυ καλο φραπε, τουλαχιστον απο οτι εχω δοκιμασει απο την αλλη ελληνιδα, αλλα πραγματικα εκεινη την ξανθια θα την παρω την επομενη φορα εστω και για απλο μασαζ. τα λογια ειναι λιγα...
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.100
- Πόντοι
- 17.085
astaris την ακριβή διεύθυνση την έσβησα. Μην την ξαναγράψεις.
Μα το καταστημα προσφερει πολυ καλο φραπε, τουλαχιστον απο οτι εχω δοκιμασει απο την αλλη ελληνιδα, αλλα πραγματικα εκεινη την ξανθια θα την παρω την επομενη φορα εστω και για απλο μασαζ. τα λογια ειναι λιγα...
Δηλαδη αν πεις οτι θελεις μπριζολα και οχι φραπε με εκεινη την ξανθια απο την αρχη
δεν θα σου δωσουν? ;)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 36464
Επισκέπτης
συγνωμμη για την καταγραφη της διευθυνσης, σας ειπα νεος εδω και λιγο αγαρμπος.
δεν ξερω τι παιζει με την ξανθια, αλλα ακομη και εαν δεν προσφερει τιποτα περισσοτερο αξιζει απλα να την δει καποιος για να καταλαβει τι λεω.
δεν ξερω τι παιζει με την ξανθια, αλλα ακομη και εαν δεν προσφερει τιποτα περισσοτερο αξιζει απλα να την δει καποιος για να καταλαβει τι λεω.
συγνωμμη για την καταγραφη της διευθυνσης, σας ειπα νεος εδω και λιγο αγαρμπος.
εισαι οντως νεος..
Δεν πιστευω vα τα εννοεις αυτα που γραφεις..
Οταν σου λεει μπριζολα οχι,να περνεις τα μπογαλακια σου και να πας αλλου ;)
εισαι οντως νεος..
Δεν πιστευω vα τα εννοεις αυτα που γραφεις..
Οταν σου λεει μπριζολα οχι,να περνεις τα μπογαλακια σου και να πας αλλου ;)
Με όλο το σεβασμό στον συναγωνιστή μάλλον διαφήμηση κάνει
Δ
Διαγραμμένο μέλος 36464
Επισκέπτης
καλησπερα σας. το να διαμορφωνει καποιος εικονα ακουγοντας απλα την αποψη καποιου φιλου θεωρω οτι ειναι λαθος. δεν ειμαι ουτε συναιτερος ουτε ιδιοκτητης ουτε μανατζαρω καποια κοπελλα, για να πει ο φιλος οτι κανω διαφημηση. εαν το οτι μου εκανε εντυπωση μια γυναικα και σας το καταθετω ειναι εκ του πονηρου, τοτε θα πρεπει να βαλουμε ορια λογοκρισιας στο τι θα γραφουμε, για να προστατευτουμε απο εκεινους που ευκολα θα κανουν την αρνητικη τους κριτικη. γνωριζω τον χωρο πανω απο 15 χρονια απο την εποχη που το χειρομασαζ ειχε 5000 και εδινες για τοπικο 500 δρχ.ετσι λοιπον φιλε μου θεωρω οτι ηταν αστοχη η τοποθετηση σου περι διαφημησης. φιλικα.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
σωστος, περιμενουμε και τις ενημερωσεις σου κι απο αλλα μαγαζια..καλησπερα σας. το να διαμορφωνει καποιος εικονα ακουγοντας απλα την αποψη καποιου φιλου θεωρω οτι ειναι λαθος. δεν ειμαι ουτε συναιτερος ουτε ιδιοκτητης ουτε μανατζαρω καποια κοπελλα, για να πει ο φιλος οτι κανω διαφημηση. εαν το οτι μου εκανε εντυπωση μια γυναικα και σας το καταθετω ειναι εκ του πονηρου, τοτε θα πρεπει να βαλουμε ορια λογοκρισιας στο τι θα γραφουμε, για να προστατευτουμε απο εκεινους που ευκολα θα κανουν την αρνητικη τους κριτικη. γνωριζω τον χωρο πανω απο 15 χρονια απο την εποχη που το χειρομασαζ ειχε 5000 και εδινες για τοπικο 500 δρχ.ετσι λοιπον φιλε μου θεωρω οτι ηταν αστοχη η τοποθετηση σου περι διαφημησης. φιλικα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 662
- Εμφανίσεις