Νέα

Ποιές είναι οι πιο μουνάρες μασατζούδες και που δουλεύουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Htimos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papadiakos

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
εκ παραδρομης εκανα καταθεση σε αλλο post ελπιζω στην κατανοηση σας λογω του οτι καινουργιος εδω.
χαιρετω τις ενωμενες συμμαχικες δυναμεις.
λοιπον κυριοι.
καλλιθεα πισω απο την πλατεια δαβακη μονοκατοικια, πολυ καθαρο περιβαλλον, 5 κοπελλες αρκετα ομορφες, αλλα αυτη που μου τραβηξε την προσοχη και εδω θελω να δωσετε ιδιαιτεερη εμφαση, ελληνιδα ψηλη καταπληκτικο προσωπο γατισια ματια ξανθια, καταπληκτικος κωλος και γενικοτερα μια παρουσια που μου εκανε εντυπωση, οτι ομορφοτερο εχω δει τα τελευταια 2 χρονια.θα μπορουσε καποιος να τελειωσει απλα κοιταζοντας την ντυμενη, χωρις υπερβολες.δεν ειχα την χαρα να την παρω γιατι την ωρα που εμπαινα με αλλη κοπελλα εκεινη εβγαινε απο το δωματιο. απο οτι ρωτησα μετα δουλευει μονο τριτη και πεμπτη.Και κατι αλλο προσεγγιστε με διακριτηκοτητα. οποιος επισκεφτει το συγκεκριμενο μαγαζι και παρει την κοπελλα που ανεφερα ας μας πει εντυπωσεις.

Με αγωνιστικους χαιρετισμους

Θα μας πεις συναδελφε τι εκανες με την κοπελα που πηρες και τι πληρωσες , αν απο τις υπολοιπες παιζει μπριζολιτσα να το επισκεφτουμε το ιδρυμα αυτο.

papadiakos

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
συγνωμη πατερ ειμαι συγχυσμενος σημερα.

manosmanws

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εισαι οντως νεος.. :)

Δεν  πιστευω vα τα εννοεις αυτα που γραφεις..

Οταν σου λεει μπριζολα οχι,να περνεις τα μπογαλακια σου και να πας αλλου ;)
χαιρετω φιλε ξερεις μαγαζια του χωρου που παιζει μονο φραπεδια αλλα στανταρ...για μπριζολα και τετοια κολπα προσωπικα δεν τα συνδιαζω με μασαζ οποτε προτειμω καλο μασαζ και εξισου καλη εκτονωση γι αυτο ...θα προτιμουσα να μην προσφερονται γενικοτερα η να ειναι αρκετα δυσκολο...συμφωνω δηλαδη ερισσοτερο με τον προηγουμενο φιλο...

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
χαιρετω φιλε ξερεις μαγαζια του χωρου που παιζει μονο φραπεδια αλλα στανταρ...για μπριζολα και τετοια κολπα προσωπικα δεν τα συνδιαζω με μασαζ οποτε προτειμω καλο μασαζ και εξισου καλη εκτονωση γι αυτο ...θα προτιμουσα να μην προσφερονται γενικοτερα η να ειναι αρκετα δυσκολο...συμφωνω δηλαδη ερισσοτερο με τον προηγουμενο φιλο...

Φίλε μου γύρνα πίσω στα μασατζίδικα που γαμάς κι εκεί κάποιος συνάδελφος σου έχει δώσει πληροφορίες για ένα μασατζίδικο στην Ματζαγριωτάκη, δεν θυμάμαι αριθμό, στην Καλλιθέα,αν δεν κάνω λάθος έλεγε για καλό μασάζ και σίγουρη φραπεδιά ό,τι ακριβώς ζητάς!!!!!!!!!!!!

manosmanws

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου γύρνα πίσω στα μασατζίδικα που γαμάς κι εκεί κάποιος συνάδελφος σου έχει δώσει πληροφορίες για ένα μασατζίδικο στην Ματζαγριωτάκη, δεν θυμάμαι αριθμό, στην Καλλιθέα,αν δεν κάνω λάθος έλεγε για καλό μασάζ και σίγουρη φραπεδιά ό,τι ακριβώς ζητάς!!!!!!!!!!!!
  ευχαριστω σε βρισκω ενημερο...ελεγα να παρω και μια δευτερη γνωμη γιατι δεν εχω παει ποτε εκει ουτε για βολτα....και θελω να παω καπου που να μην ειναι εντελως στουντιο(π.χ. μαρνης η φρατζη) φαση αλλα πιο πολυ μασαζ φαση...μολις εχω προσωπικη αποψη για το μαγαζι παντως θα ενημερωσω με τη σειρα μου

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Πλάι στο άγαλμα της Βασίλισσας Αλεξάνδρας της Ιλιάδας να μην ξεχάσω να εγείρω και αυτό της Πριγκίπισσας Δέσποινας από την Σολωμού

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
η αποψη μου ειναι οτι απο τις πιο μουναρες ασχετα συμπεριφορας ειναι η θοδωρα απο μαρνης φρατζη κλπ αληθεια  που πεζει μπαλλα τωρα ξερει κανεις?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
η αποψη μου ειναι οτι απο τις πιο μουναρες ασχετα συμπεριφορας ειναι η θοδωρα απο μαρνης φρατζη κλπ αληθεια  που πεζει μπαλλα τωρα ξερει κανεις?

πρωην μασατζου πλεον δυστυχως......οι πιο μουναρες ειναι κατ'εμε οι κατωθι...

1)νανσυ(θησεως 27α μαρουσι)
2)αλεξανδρα(ιλιαδας 35)
3)αντζελα(ιλιαδας 44 πρωην φωκιωνος νεγρη 11 και θησεως 31 καλλιθεα)
4)ερρικα(πρωην ματζαγριωτακη 56 καλλιθεα)
5)δεσποινα(σολωμου 59)
6)ολγα(φωκιωνος 11,θησεως 31 τωρα)
7)αλινα(φωκιωνος 11)

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
ηπιομουναρα ειναι ηευη της ιλιαδας και μετα η υπολοιπες.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ζανα απο σολωμου 54 ολ δε μανευ!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
κ που ειναι αυτο ρε συναδελφε?

κοντα στην τροια(ιωλκος μερια)

υ.γ. συνορευει στα νοτιοανατολικα με το ξενοδοχειο "xxx priamos"!εκει γαμουσε ο πατροκλος τον αχιλλεα και ταναπαλιν! :grin:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
πρωην μασατζου πλεον δυστυχως......οι πιο μουναρες ειναι κατ'εμε οι κατωθι...

1)νανσυ(θησεως 27α μαρουσι)
2)αλεξανδρα(ιλιαδας 35)
3)αντζελα(ιλιαδας 44 πρωην φωκιωνος νεγρη 11 και θησεως 31 καλλιθεα)
4)ερρικα(πρωην ματζαγριωτακη 56 καλλιθεα)
5)δεσποινα(σολωμου 59)
6)ολγα(φωκιωνος 11,θησεως 31 τωρα)
7)αλινα(φωκιωνος 11)

8)ξεχασα και την μελιναρα στο σολωμου 59!

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
υπαρχει και αλλη μασατζου μικρη νεα στο επαγκελμα πολυ ωμορφη στην ξενοπουλου λεγετε εφηγαμω τα παιδια.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
καποτε στη μερκουρη 17      συναγωνιστες υπηρχε μια μουναρα μοντελο τη γυναικα ηταν αυτη τη λεγανε μεμα τη θυματε κανεις χαθηκε ξαφνικα δεν εχει περαση τετοια μασατζου με τετοιο κορμι απο τα ιδρυματα αυτα βαλτε τη φαντασια σας να δουλεψη τα πολλα λογια ειναι φτωχεια  ξερει κανεις τιποτα να πει.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
καποτε στη μερκουρη 17      συναγωνιστες υπηρχε μια μουναρα μοντελο τη γυναικα ηταν αυτη τη λεγανε μεμα τη θυματε κανεις χαθηκε ξαφνικα δεν εχει περαση τετοια μασατζου με τετοιο κορμι απο τα ιδρυματα αυτα βαλτε τη φαντασια σας να δουλεψη τα πολλα λογια ειναι φτωχεια  ξερει κανεις τιποτα να πει.
εννοεις στη μερκουρη στο παγκρατι ????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom