Νέα

Ποιές είναι οι πιο μουνάρες μασατζούδες και που δουλεύουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Htimos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Μήπως εννοεί Σπ. Μερκούρη 8 απέναντι από το άλσος Παγκρατίου? Υπήρχε μέχρι το 2000 αν θυμάμαι καλά.
και μαλιστα η μουναρα τυπισα που ητο εκει, ηταν η βασιλισα του ''δουλεματος''.

στα ετρωγε τα φραγκα χωρις να δινει τιποτε μεχρι να πεις κιμινο. με το που καταλαβαινε οτι κοντευεις να αρχισεις το πασπατεμα, εφευγε αμεσως απ το δωματιο και σου εστελνε ενα μπαζο να σου κανει ''και καλα'' το υπολοιπο μισο του μασαζ. παντως οντως ητο μουναρος..

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
και μαλιστα η μουναρα τυπισα που ητο εκει, ηταν η βασιλισα του ''δουλεματος''.

στα ετρωγε τα φραγκα χωρις να δινει τιποτε μεχρι να πεις κιμινο. με το που καταλαβαινε οτι κοντευεις να αρχισεις το πασπατεμα, εφευγε αμεσως απ το δωματιο και σου εστελνε ενα μπαζο να σου κανει ''και καλα'' το υπολοιπο μισο του μασαζ. παντως οντως ητο μουναρος..
Για να βεβαιωθώ ότι λέμε το ίδιο γράφω λίγα που θυμάμαι γι αυτό:¨οροφος δεύτερος ή τρίτος. Είχε 4-5 κοπέλλες, η οποιες έκαναν παρέλαση φορώντας μόνο εσώρουχα. Τιμή 20000 δρχ. Τώρα για μουνάρα ποια  λέτε δεν ξέρω
γιατί είχα πάει 5-6 φορές και είχα δεί αρκετές ωραίες. Δεν νομίζω ότι έχει σχέση με τα σημερινά μασατζίδικα, αλλά περισσότερο ε΄μοιαζε με στούντιο με πολλά τεμάχια.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Για να βεβαιωθώ ότι λέμε το ίδιο γράφω λίγα που θυμάμαι γι αυτό:¨οροφος δεύτερος ή τρίτος. Είχε 4-5 κοπέλλες, η οποιες έκαναν παρέλαση φορώντας μόνο εσώρουχα. Τιμή 20000 δρχ. Τώρα για μουνάρα ποια  λέτε δεν ξέρω
γιατί είχα πάει 5-6 φορές και είχα δεί αρκετές ωραίες. Δεν νομίζω ότι έχει σχέση με τα σημερινά μασατζίδικα, αλλά περισσότερο ε΄μοιαζε με στούντιο με πολλά τεμάχια.
ναι, στη νεοκλασικη πολυκατοικια τυπου ''κωνστανταρας'' με το παλαιου τυπου ασανσερ..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
οι μασαζεγί μας ενωνουν για αλλη μια φορα..  :smitten: :smitten: :grin:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
μιλαω για την πολυκατακια με το παλιο ασανσερ στον τριτο οροφο ειχε μεσα εναν μπρατσαρα και φοβοταν για κατι παραπανω μου ειχε πει και επηγαινα 10 πρωι που δεν αυτος εκει  και καναμε τα παντα κριμα που χαθηκε.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
1)νανσυ(θησεως 27α μαρουσι)

Ρε παιδιά εχει γαμίσει κανείς σε αυτό το κατάστημα; Δεν μου μοιάζει για μέρος που γαμάς

Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
166
Πόντοι
1
Χλωμό αν και ποτέ δε ξέρεις.
εχει κανενας να μου προτεινει κανενα καλο μωρο για να παω να καταθεσω σημερα μεχρι τις 18.00¨αναι και που.μην τα χωσω τσαμπα.

manosmanws

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
1)νανσυ(θησεως 27α μαρουσι)

Ρε παιδιά εχει γαμίσει κανείς σε αυτό το κατάστημα; Δεν μου μοιάζει για μέρος που γαμάς
μπορει κανεισ να κανει μια περιγραφη της νανσυ,να δω αν ειναι αυτη που νομιζω...
μικρη σε ηληκια,κοντουλα με μεγαλα :boobies: 

boobsman

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα , τι παιζει στην θησεως στο μαρουσι γενικα , τι ειναι εκει τι υπηρεσιεσ εχει και καλα ?

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
καποτε στη μερκουρη 17      συναγωνιστες υπηρχε μια μουναρα μοντελο τη γυναικα ηταν αυτη τη λεγανε μεμα τη θυματε κανεις χαθηκε ξαφνικα δεν εχει περαση τετοια μασατζου με τετοιο κορμι απο τα ιδρυματα αυτα βαλτε τη φαντασια σας να δουλεψη τα πολλα λογια ειναι φτωχεια  ξερει κανεις τιποτα να πει.
Λεσ τη Μεμα ? Απιστευτο μωρό και εξαιρετικά καλό παιδι

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Μήπως εννοεί Σπ. Μερκούρη 8 απέναντι από το άλσος Παγκρατίου? Υπήρχε μέχρι το 2000 αν θυμάμαι καλά.
Είχε τρία στη Μερκούρη. Το 1995 ήταν μία απίστευτη μελαχροινή μουνάρα στο 22. ΘΕΙΚΟ κοντά στα τριάντα. Το 18 με τη Μέμα είναι πολύ νεώτερο. Το 2003. Το άλλο στο * κοντά στην Πλατεία δίπλα από το Φροντιστήριο πάντα ήταν μέτριο κατά την ταπεινή μου άποψη, παρ' 'οτι είχαν περάσει πολλά καλά τεμάχια.

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
μια πολυ καλη ηταν φραντζη 4 αλλα δεν μπορω να θυμηθω το ονομα της δεν ηταν το τρελο μουνι αλλα εκανε παπαδες

cortazar

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αυτά ήταν last year, σήμερα τί κάνουμε;

Aυτή τη στιγμή υπάρχει η Νάνσυ στο Θησέως 27 Μαρούσι και η Μαίρη στο Δεριγνύ 14.Πέρυσι στο Μαρούσι είχα πετύχει μια Διώνη που ηταν top αλλα εξαφανίστηκε. Εγώ προτιμώ τις μουνάρες αλλα δυστυχώς δεν δίνουν πολλά...μεχρι  :jerking: 

Nick the Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Η Νάνσυ κερνάει φραπεδάκι δηλαδή; Η Δεριγνύ που είναι;

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
μια πολυ καλη ηταν φραντζη 4 αλλα δεν μπορω να θυμηθω το ονομα της δεν ηταν το τρελο μουνι αλλα εκανε παπαδες

Συνάδελφε ένα πολύ καλό μωρό στη Φρατζή 4 είναι η Λίζα, από Καβάλα
και καλά, απ'ότι λέει, και πράγματι κάνει παπάδες..........!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom