Stevedrake22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 9
- Like
- 660
- Πόντοι
- 301
Αυτή άμα δεν την πάρεις από κωλο παρεξηγείται , πως έγινε αυτό ;Μαριάννα όντως? Σε σχετική νύξη μου είχε απαντήσει αρνητικά...
Αυτή άμα δεν την πάρεις από κωλο παρεξηγείται , πως έγινε αυτό ;Μαριάννα όντως? Σε σχετική νύξη μου είχε απαντήσει αρνητικά...
Και σε εμένα ίσως να είναι θέμα μεγέθους. Μόνο η Μαρίνα είχε δεχτεί αλλά μου είχε πει ότι θα το ξανασκεφτεί.Μαριάννα όντως? Σε σχετική νύξη μου είχε απαντήσει αρνητικά...
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΜαριάννα όντως? Σε σχετική νύξη μου είχε απαντήσει αρνητικά...
Μπορεί να άλλαξε " συνήθειες " και έτσι δίνει αρνητικές απαντήσειςαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Που είναι η Ιουλια;ιουλια,πολυ καλο πρωκτογαμισι,χωρις μα και μου.μου τον εξαφανισε μεσα στο κωλαντερο.και με πολυ καλο στησιμο της κωλαρας της!!!!!!!!!!!!!!!!
H Nινα η κοκκινομαλλα με την ανοιχτη περιφερεια εφυγε απο Μαρνης?ιουλια,πολυ καλο πρωκτογαμισι,χωρις μα και μου.μου τον εξαφανισε μεσα στο κωλαντερο.και με πολυ καλο στησιμο της κωλαρας της!!!!!!!!!!!!!!!!
Που είναι η Ιουλια;
δεν ξερω παιδες περισοτερα.δεν ειμαι αθηνα.H Nινα η κοκκινομαλλα με την ανοιχτη περιφερεια εφυγε απο Μαρνης?
Που είναι η Ιουλια;
δεν ξερω παιδες περισοτερα.δεν ειμαι αθηνα.H Nινα η κοκκινομαλλα με την ανοιχτη περιφερεια εφυγε απο Μαρνης?
διαβαζονταςΠως βρίσκουμε περισσότερα για τις κοπέλες με πρωκτικό;
Δεν κάνεις καμιά ερώτηση, προς Μάρνη 28, Καλλιρόης 48 κ Συγγρού 40 - 42 μεριά,Πως βρίσκουμε περισσότερα για τις κοπέλες με πρωκτικό;
Λείπει "διακοπές", μέχρι Οκτώβρη-Νοέμβρη απ' ό,τι λένε οι συναδέλφισές της.Που είναι η Ιουλια;
Σε κάποιο νησί θα κάνει σεζόν λογικσΛείπει "διακοπές", μέχρι Οκτώβρη-Νοέμβρη απ' ό,τι λένε οι συναδέλφισές της.
Έπρεπε να την είχα τιμήσει όταν την είχα πετύχει διαθέσιμη...
δηλαδή φίλος εσύ πηγαίνεις μόνο με παρθένες??Δηλαδή εσύ γουστάρεις γλωσσοφιλα με μια που έχει βάλει πουτσα αλλουνου στο στόμα της πριν λίγο ? Ακόμα ούτε η γεύση του δεν θα έχει φύγει .... Μην μου πεις ότι έπλυνε δόντια και είναι οκ. Ακόμα και να το έκανε δεν είναι μόνο και στην ιδέα θα πέσει φίλε
Ναι φίλε . Μόνο παρθένες.δηλαδή φίλος εσύ πηγαίνεις μόνο με παρθένες??
να σε ενημερώσω φιλαράκι , σε λάθος νήμα βρίσκεσαι. εδώ παθενες είναι μόνο οι ......χτένεςΝαι φίλε . Μόνο παρθένες.
Έχεις καμία χτένα φιλαράκι?να σε ενημερώσω φιλαράκι , σε λάθος νήμα βρίσκεσαι. εδώ παθενες είναι μόνο οι ......χτένες
εγώ προσωπικά όχι ..ακόμα. Άλλα ως γνωστόν..(είναι παρθενα του Ελληνιαδη η χτένα)Έχεις καμία χτένα φιλαράκι?