Νέα

Ποιά ήταν η πιο άσχημη φάση που σας έτυχε πάνω στο σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα de21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Οι άστεγοι δεν είναι επικίνδυνοι καλέ. Ζουν κι αυτοί τη ζωή τους όπως όλοι οι άλλοι, απλώς όχι με τον ίδιο τρόπο με τους περισσότερους. Αν δεν ασχοληθείς εσύ μαζί τους δε θα ασχοληθούν και αυτοί μαζί σου. (Ούτε τα σκυλιά θεωρώ επικίνδυνα, μάλλον κάπως τα ενοχλήσαμε, τι να πω;) Πιο επικίνδυνα θεωρώ για βιασμό κάτι αγοράκια και κάτι αντράκια με απωθημένα παρά κάποιον που θέλει απλώς να ζήσει ήσυχος.

Αν δεν εχεις προβλημα εσυ τοτε ετερον εκατερον , βουρ στις πλατειες!!!

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Περσι το καλοκαιρι γνωρισα την Κατερινα μεσα απο το χωρο εργασιας μου,βγηκαμε για φαγητο,για ποτο και μετα καταληξαμε στο πρωην 3Χ(νυν μιδας) στον παραδρομο της εθνικης στην Βαρυπομπη.Μετα απο κανενα μισαωρο χαζοσυζητησης και ποτου ξαπλωσαμε στο κρεββατι γυμνοι και με γρηγορες κινησεις το κατερινακι τον εβαλε στο στομα της και ξεκινησε μια πολυ αγρια πιπα μεχρι που ξαφνικα θελησε να γυρισει για να την γλυψω,παραπατησε και βρισκομενη στην γωνια σχεδον του κρεββατιου επεσε στο πατωμα ....ουρλιαζοντας!!!!!
  Ενιωσα εναν πονο πολυ δυνατο και γω προς στιγμη...τοσο που νομιζα πως μου τον εκοψε μεχρι που ειδα το καυλι μου ματωμενο!!!!!!! ....τρελαθηκα....λεω...δεν ειναι δυνατον...Το κατερινακι τοτε μου ζητησε συγνωμη και....τα χασα...!!!
Της εφυγε το δοντι,το..οποιο κρατουσε μεσα στη χουφτα της,ενω το στομα της ειχε κατακοκκινησει!!!!!!!!!! Την περιποιηθηκα,την σκουπισα και μετα απο λιγο αποχωρισαμε.Αργοτερα,στο αυτοκινητο μου ειπε οτι ειχε πονοδοντο τις τελευταιες τρεις μερες......
Αχ ρε κατερινα..... και ειχα κατι καυλες εκεινο το βραδυ...!!!!!!!!!!!!!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Περσι το καλοκαιρι γνωρισα την Κατερινα μεσα απο το χωρο εργασιας μου,βγηκαμε για φαγητο,για ποτο και μετα καταληξαμε στο πρωην 3Χ(νυν μιδας) στον παραδρομο της εθνικης στην Βαρυπομπη.Μετα απο κανενα μισαωρο χαζοσυζητησης και ποτου ξαπλωσαμε στο κρεββατι γυμνοι και με γρηγορες κινησεις το κατερινακι τον εβαλε στο στομα της και ξεκινησε μια πολυ αγρια πιπα μεχρι που ξαφνικα θελησε να γυρισει για να την γλυψω,παραπατησε και βρισκομενη στην γωνια σχεδον του κρεββατιου επεσε στο πατωμα ....ουρλιαζοντας!!!!!
  Ενιωσα εναν πονο πολυ δυνατο και γω προς στιγμη...τοσο που νομιζα πως μου τον εκοψε μεχρι που ειδα το καυλι μου ματωμενο!!!!!!! ....τρελαθηκα....λεω...δεν ειναι δυνατον...Το κατερινακι τοτε μου ζητησε συγνωμη και....τα χασα...!!!
Της εφυγε το δοντι,το..οποιο κρατουσε μεσα στη χουφτα της,ενω το στομα της ειχε κατακοκκινησει!!!!!!!!!! Την περιποιηθηκα,την σκουπισα και μετα απο λιγο αποχωρισαμε.Αργοτερα,στο αυτοκινητο μου ειπε οτι ειχε πονοδοντο τις τελευταιες τρεις μερες......
Αχ ρε κατερινα..... και ειχα κατι καυλες εκεινο το βραδυ...!!!!!!!!!!!!!!!
σε καποια φαση με τρομαξες......φανταζεσαι να στον ειχε κοψει?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αληθεια ρε φιλε μου paixnidinaginete ο Τζον Τικης τι κανει? που βρισκετε? ακομη Αυστραλια ειναι. Σε παρακαλω απαντησε γιατι μια θεια μου του εχει καψουρα τρελλη

εδω ειμαι  :rockon:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ασε που μου μεινε και ..απωθημενο.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Μια μερα που ειχα ρεπο λοιπον περναω απο το σπιτι της πρωην μου.Η μανα της ελειπε στο χωριο και ο πατερας  της στη δουλεια.Να μην τα πολυλογω εχουμε γδυθει και οι δυο και απολαμβανουμε τον ερωτα μας..Ελα ομως που ακουμε κλειδια στην πορτα και διχως δευτερη σκεψη παιρνω ρουχα,παπουτσια και τα πεταω κατω απο το κρεβατι μαζι κ εμενα!!Ευτηχως που το κρεβατι ηταν ψηλο αλλιως την ειχα γαμησει..Προλαβε κ εκεινη κ πεταξε ενα νυχτικο πανω της.
Ηταν ο πατερας της ο οποιος ενιωσε μια δυσφορια στη δουλεια και γυρισε πισω ο αμοιρος..
Για καλη μου τυχη πηγε στην κρεβατοκαμαρα του κ ξαπλωσε αφου ειπε 2 κουβεντες με την κορη του,οποτε ντυθηκα σιγα σιγα και τον πουλο γρηγορα αφου μαζεψα κ τα σκατα που ειχαν σκορπιστει παντου απο την τρομαρα μου.
Συμπερασμα..Πριν γαμησετε παντα να κοιτατε πιθανους τροπους διαφυγης η κρυψωνας. :2funny:

bigsex

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Την ώρα που το εκάνα με μια γκόμενα την πήρε τηλεφώνο αδερφός της και τις ειπε οτι πέθανε ο πατέρας τους.Για κάμια βδομάδα ήμουν εντελώς φρικαρισμένος.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Την ώρα που το εκάνα με μια γκόμενα την πήρε τηλεφώνο αδερφός της και τις ειπε οτι πέθανε ο πατέρας τους.Για κάμια βδομάδα ήμουν εντελώς φρικαρισμένος.
φαντασου η κοπελα....

bigsex

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Με οποια πηγαινα έλεγα λες να την πάθω ξανά?είχα φάει κόλλημα μεγάλο.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.979
Πόντοι
6.925
Χρόνια πριν ήμουν με γκόμενα στο εξοχικό της όπου στην προθέρμανση είμασταν στο πλάι με το χερι μου απλωμένο όπου νιώθω κάτι ποδαράκια με μυτερά νυχάκια στα δάχτυλα καρπό και μπράτσο. Ενστικτωδώς τινάζω το χέρι ακούω ένα μπουπ στην ντουλάπα και προλαβαίνω να δω έναν μαλιαρό μελαχρινό ποντικό να τρέχει. Δεν μου έχει ξαναμαραθεί πιο γρήγορα ποτέ. Ευτυχώς η γκόμενα ψύχραιμη τον είδε κιολας να φέυγει και δεν είχα υστερίες και αλλα του τύπου να φύγουμε τώρα κλπ. οπότε συνχίσαμε.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλα ετσι και με ειχε αγγιξει το ποντικι εμενα θα ειχα παθει πολλαπλα εγκεφαλικα.......ουτε τα χαμστερ δε μπορω..... :P

εμενα μια φορα ο ετερος συμμετεχων προφανως εκανε υπομονη....εκανε εκανε εκανε......δε μιλαγε δε μιλαγε δε μιλαγε.......ουτε καν μουγκριζε......οποτε καποια στιγμη δεν αντεξε και μου πε "Ε σκασε πια μωρη!!!" :2funny: :2funny: :2funny:

καλα τετοιο ξενερωμα..........δεν εχω ξαναβιωσει......... :P
ευτυχως ητανε περιστασιακο σεξακι με ενα φιλο και οχι μονιμη σχεση γιατι θα ειχα πληγωθει....χαχαχαχαχαχα :P

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Γαμάω μια πρώην για πρώτη φορά και μόλις είμαι έτοιμος να χύσω, χτυπάει το κουδούνι...Είχαμε παραγγείλει σουβλάκια...Βάζω το κατω μερος της πιτζαμας και ανοίγω την πόρτα...Ελα που η πούτσα ήταν πύραυλος...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Γαμάω μια πρώην για πρώτη φορά και μόλις είμαι έτοιμος να χύσω, χτυπάει το κουδούνι...Είχαμε παραγγείλει σουβλάκια...Βάζω το κατω μερος της πιτζαμας και ανοίγω την πόρτα...Ελα που η πούτσα ήταν πύραυλος...

Ελεος, πρωτα γαμαμε και μετα παραγγελνουμε!!!!!!!!!!!!

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Εγώ πάλι θυμάμαι την πρώτη μου σχέση και ήταν η κοπέλα λίγο γεια σου..Είχε πολύ στήθος και όπως την φίλαγα στις ρώγες της λέω ο μαλάκας "Έτσι που με τρελένει το στήθος σου στο τέλος θα με ταισεις γάλα" και νου ρχεται η ατάκα "Όταν θα χουμε παιδιά θα λέει ο κόσμος ότι αυτός στερεί το γάλα των παιδιών του" και πάει να με πιάσει γέλιο και με αποτελειώνει το μουρλό λέγοντας "Ότι θέλει προσοχή όταν είναι εποχή θυλασμού γιατί βρέχεται" και έριξα εκεί ένα νευρικό γέλιο,μα τι γέλιο!!!!Με ακουσε η γειτονιά!!!!Και γέλαγα πιο έντονα που μου πε "Θα σταματήσω!!!" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom