Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Αν ο κωλοτούμπας είχε κατουρήσει την Μέρκελ θα είχαμε βγει οριστικά από τα μνημόνια!Γενικα κατι παιζει με τους Γερμανους και το κατουρημα!
Αν ο κωλοτούμπας είχε κατουρήσει την Μέρκελ θα είχαμε βγει οριστικά από τα μνημόνια!Γενικα κατι παιζει με τους Γερμανους και το κατουρημα!
Αν διαβαζει ο Αλεξ εχει ηδη την ονειρωξη του....Από τα πιο δύσκολα γαμησια της ζωής μου!! Άντε να ανταπεξέλθεις όταν διαβάζεις για αγωγές και μηνύσεις !
Απ ‘ οτι θυμαμαι εγινε το αναποδο....Αν ο κωλοτούμπας είχε κατουρήσει την Μέρκελ θα είχαμε βγει οριστικά από τα μνημόνια!
Ρε φιλε ετσι απο περιεργια....που το βρηκατε το φερετρο??Sex σε φέρετρο με αγγλίδα blacko-γκοθού πριν 17 χρόνια (αυτή το πρότεινε).
Μήπως της είχες πει ότι ήσουν μαραγκός;Sex σε φέρετρο με αγγλίδα blacko-γκοθού πριν 17 χρόνια (αυτή το πρότεινε).
Σωστο....ενας ανθρωπος ερχεται σπιτι ...να μην εχεις κατι να τον κερασεις ...Έλα ρε πειραχτήριε, όλοι δεν έχουμε ένα στο σπίτι για το ξαφνικό, για την έκτακτη ανάγκη?
Καβλα φάση να έχεις χύσει αλλού καί να την ταιζεις με το δάχτυλο χύσια ... είσαι κινκυ και μ αρέσει αυτόΤι έκανε μετά,πες μας? Εγώ θα βουτούσα το δάκτυλο μου και θα το εγλειφα. Δε θα άφηνα στάλα
Αυτό σε ταινία θα χε τίτλο "Η δρακωλιάρα"Sex σε φέρετρο με αγγλίδα blacko-γκοθού πριν 17 χρόνια (αυτή το πρότεινε).
Είστε όλοι σας εντελώς συμβατικοί!
Εμένα η πρώτη μου σχέση (ας πούμε) μου είπε μια μέρα πως της αρέσει η ιδέα να στραπονάρει άντρες. Ήταν 18 και ήμουν 21. Μια βδομάδα έψαχνα να μάθω τι σημαίνει "στραπονάρω". Μετά, μου είπε ευθέως ότι θέλει να στραπονάρει εμένα. Της το έκοψα και μου είπε ότι εντάξει, το σέβεται. Ένα-δυο μήνες μετά, μου είπε πως της αρέσει πολύ να βλέπει άντρες να το κάνουν μεταξύ τους (αυτό, οι γκέι τσόντες δηλαδή, αρέσουν σε αρκετές γυναίκες). Στο καπάκι μου είπε ότι θέλει να με δει να κάνω σεξ με άλλον άντρα. Και στο καπάκι μου είπε ότι ο άντρας με τον οποίο θέλει να με δει να κάνω σεξ ήταν ο αδερφός μου! Η σχέση τελείωσε πολύ άδοξα εκείνη ακριβώς τη στιγμή.
Η ταινία με τον Νίκολας Κέιτζ?
Νομίζω από το νήμα λείπουν ακόμα 2-3 ιστορίες και από γερμανική τσόντα να γίνει 8MM
Ναι τύπε ... όλο και κάποιο μέλος έχει αντίστοιχη και το φυλάει για κερασάκι στην τούρταΗ ταινία με τον Νίκολας Κέιτζ?
Εσύ είσαι εκλεκτικός κέρασες μαρασκίνοφίλε εγώ κάτι κεράσια που είχα τα έβαλα
οταν λες χλεπες τυπε την εβαζες στόχο αλά μπεβις και μπατχεντ και αν τηνε πετύχαινες ειχε έπαθλο;Γουσταρε σκληρό γαμησι, βρισιδια, χλεπες
Και μετα του κανανε η γκομενα και ο ζητας τσιμπουκι μαζι....???και μετά και μετά
Παρατραβηγμένο, κάποιος να τον παίζει με σφαγές...αλλά εδώ μέσα όλα να τα περιμένεις.Ναι τύπε ... όλο και κάποιο μέλος έχει αντίστοιχη και το φυλάει για κερασάκι στην τούρτα