montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.944
- Πόντοι
- 1.056
Τι τραβάει ο δύστυχοςΤην Καλησπερα στους Φιλους......
Την Καλησπερα μου....Τι τραβάει ο δύστυχος
τύπε πολυ ενδιαφερον να πουμε πρωτη φορα το ποσταρεισ σημερα. γραψε με δυο πινελιές να μάθουν τα νιαμου περι τινος προκειταιΤσεκ εδώ
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg
Κι Αντε τώρα αργότερα να χώριζε και να του εκανε καταγγελία ότι την έδερνε.. Πως ξεμπλεκεις μετά??Σχεδόν καρμπόν κατάσταση μου είχε τύχη αλλά με σκαμπιλια στον κωλο της. Το ευχαριστήθηκα.
Δωρεάν γυμναστική και αύξηση τεστοστερόνης.
Η γκόμενα...αλλά δε βαριέσαι...είμαι λαρτζ σε τετοια θεματα...ελπίζω όχι η γυναίκα ή η γκόμενα
Όχι βέβαια ... μια από το χωριό δεν την ξεςελπίζω όχι η γυναίκα ή η γκόμενα
Φέρνει λίγο σε "εγώ θα κάνω σεξ κάθε μέρα στις 8 .. είτε είσαι είτε δεν είσαι εδώ"Το πιο περίεργο πράγμα που μου πρότειναν στο σεξ είναι να είμαι απων όταν αυτό θα γίνει...
Η το να εισαι στο καφε με τη γκομενα να χεις ξενερωσει επειδη ειναι μη μου απτου και παραξενηΦέρνει λίγο σε "εγώ θα κάνω σεξ κάθε μέρα στις 8 .. είτε είσαι είτε δεν είσαι εδώ"
Μπα στο μουνί τους έτσι ... το λογαριασμό μόνο μην τους πεις να πληρώσουν ... ότι άλλο θες πεςΗ το να εισαι στο καφε με τη γκομενα να χεις ξενερωσει επειδη ειναι μη μου απτου και παραξενη
Και λιγο πριν φυγεις να της πεις
"Εγω θα κανω λιγο σεξ ακομη και μετα θα παω να γαμησω.Ερχεσαι;"
Χαχα πες το ψεμματα τυπε μουΜπα στο μουνί τους έτσι ... το λογαριασμό μόνο μην τους πεις να πληρώσουν ... ότι άλλο θες πες
Τύπε μου χει τύχει να πληρώσει και έκατσε κιόλας μετά ... πόσο ανώμαλη ?Χαχα πες το ψεμματα τυπε μου
Σπανια οι καριολες να κανουν κινηση να πληρωσουν...
Κι αν σπανια κανουν σημαινει οτι νοιωθουν τυψεις που δε θα ενδωσουν...
Τυχερος εισαι...και δεν σε ειπε τσιγγουνη που πληρωσε αυτη και εκατσε!Τύπε μου χει τύχει να πληρώσει και έκατσε κιόλας μετά ... πόσο ανώμαλη ?
Δεν είχε "μήλο" ρεμήπως ήταν τρανς?
Δεν μπορούσε να "μιλήσει" για να πειΤυχερος εισαι...και δεν σε ειπε τσιγγουνη που πληρωσε αυτη και εκατσε!
Ειναι θεμα αρχων.Μπραβο της θα πω εγωΤύπε μου χει τύχει να πληρώσει και έκατσε κιόλας μετά ... πόσο ανώμαλη ?
Να την πέσω στην κόρη του και αν καταφέρω να τη ρίξω να του στέλνω βίντεο όταν την πηδάω.
Να την πέσω στην κόρη του και αν καταφέρω να τη ρίξω να του στέλνω βίντεο όταν την πηδάω.