Νέα

Τί ήταν το πιο περίεργο που σας έχουν προτείνει να κάνετε στο σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mantw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Δεν έχω λόγο να δηλώνω κάτι το οποίο δεν είμαι. Τι θα κερδίσω εξάλλου;
Βρίσκομαι τακτικά με ένα μέλος του σάιτ, έχει ανεβάσει και τις φώτο μου. Στο παρελθόν είχα συναντηθεί με ένα άλλο μέλος.
Αποκαλύψεις :coffee:

bookie

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Like
828
Πόντοι
86
Μαντώ με συγχωρείς κιόλας, άλλα τι είναι αυτό που σε τράβηξε να κάνεις εγγραφή σε site για γυναίκες ελεύθερων ηθών ;

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Να το γραψω κι αυτο το ασχετο παντως.

Η Μαντώ πρεπει να ειναι ισως η μονη μη εκδιδομενη που ειναι μελος εδω μεσα και δεν εχει προκαλεσει φασαριες και εν τελει την διαγραφη της.
Πολλα τα προσφατα παραδειγματα.
Προς τιμην της αυτο. Συμπαθης σε ολους
εύγε!
Μπράβο της!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
εσυ και να σιγονταρεις τον δικηγόρο ....
κατι δεν μου παει καλα ..
δεν την ξέρω την Μαντώ, μου είχε διαφύγει!
Άρα καλό κορίτσι, χωρίς να προκαλεί!
Θα ήθελα να της πως ένα "γεια"
Ο δικηγόρος είναι ψυχούλα και αγαπησιάρης μωρέ!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
δεν την ξέρω την Μαντώ, μου είχε διαφύγει!
Άρα καλό κορίτσι, χωρίς να προκαλεί!
Θα ήθελα να της πως ένα "γεια"
Ο δικηγόρος είναι ψυχούλα και αγαπησιάρης μωρέ!
μάλιστα , μαλιστα

• Αγάπη
Αντιδράσεις: alpula

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δεν έχω λόγο να δηλώνω κάτι το οποίο δεν είμαι. Τι θα κερδίσω εξάλλου;
Βρίσκομαι τακτικά με ένα μέλος του σάιτ, έχει ανεβάσει και τις φώτο μου. Στο παρελθόν είχα συναντηθεί με ένα άλλο μέλος.
Ωχ εχει γουστο...
"Μαντώ" ειπαμε ε??? Ωχ...

OP
OP
Mantw

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
  • Like
Αντιδράσεις: bookie

bookie

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Like
828
Πόντοι
86
  • Like
Αντιδράσεις: Mantw

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Ώριμη γυναίκα είμαι που ξέρει πια τι θέλει.
Κάποια πρόσφατη φωτογραφία σου με μπικίνι θα μας βοηθούσε πολύ να διαπιστώσουμε πόσο ταιριάζουμε μαζί σου.

Περιμένουμε!

Υ.Γ Αν δεν θέλεις την δημοσιότητα, μπορείς να την στείλεις και με p.m.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.846
Πόντοι
9.931
Θυμάμαι σκηνικο που είχε παραθέσει παλαιοτερα μελος του Bou που χωρισμένη τυπισσα ήθελε να γαμηθει στο κρεβατι του γιου της!! :confused:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.839
Πόντοι
6.236
προ 20ετίας...
με 30αρα παντρεμένη βγήκαμε 4-5 φορές για καφέδες, νέα σμύρνη.
μετά σπίτι της πάντα (και μόνο) έπαιρνε πίπα έχοντας σφήνα στον κώλο.
μόνη της την έβαζε (τη σφήνα), δεν ήθελε να πιάνω τίποτα άλλο παρά μόνο τα βυζιά της που ήταν πραγματικά πολύ μεγάλα. ούτε γαμούσα, μόνο πίπα. πριν τελειώσω της το έλεγα και καθιστή όπως ήταν στο κρεβάτι έκανε κινήσεις πάνω κάτω με τον κώλο (με τη σφήνα μέσα) και έχυνε κι αυτή (έτσι έλεγε τουλάχιστον). ότι έβγαζα το στράγγιζε/κατάπινε.
την τελευταία φορά μόνο τη γάμησα αφού πρώτα ζήτησε (θα έλεγα απαίτησε) να της βάλω κεράσια στον κώλο αργά αργά.
ναι κεράσια, μη με ρωτήσει κανείς "κεράσια?"...
(ούτε τι απέγιναν, είναι μάλλον ευνόητο).
της έβαλα 3-4 και είχε χύσει ήδη πριν το τελευταίο. μου ζήτησε και την πήρα στα τέσσερα (με αργες κινήσεις κατόπιν οδηγιών της). ήταν τόσο στενή και έσφιγγε τόσο πολύ που γάμησα-τέλειωσα σε λιγότερο από 5 λεπτά ενώ αυτή είχε χύσει άλλες δυο φορές λέγοντας σιγά, αν και έντονα, "χύνω πούστη".
(θέλω να πιστεύω ότι ή αναφερόταν σε άλλον ή ήταν εκφραση. δεν το έκανα θέμα...).
το κρεβάτι και το πάτωμα είχαν γίνει λίμνη από τα υγρά της, τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί.
η όλη φάση μου έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό σαν να έγινε χθες. ήταν αρκετά κρίπυ.
σκεφτόμουν αν έπρεπε να την ξαναδώ μέχρι που δυο μέρες μετά μου έστειλε μήνυμα ότι θα ήταν καλύτερα να μην τα ξαναπούμε.
θα έλεγα "ανακουφίστικα".
(ελπίζω κι αυτή ομοίως από τα κεράσια)
χαχα
Πάντως ήταν της υγιεινής διαστροφής!

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Βραδιά Champions League ξεκίνησε να με γλύφει ενώ έβλεπα αγώνα, το παράξενο είναι ότι το πρότεινε αυτή αντί να το προτείνω εγώ. Στη συνέχεια της ζήτησα να την πάρω στα 4 και να βλέπω το ματς. Η αλήθεια είναι πως ήταν τέλεια

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Πάντως σε σύγκριση με αγγλόφωνα φόρουμ ότι έχει γράφει εδώ είναι ψιλοπραματα. Εκεί γίνετε τις κακομοίρας.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
όταν ήμουν νέος και δούλευα σερβιτόρος, με πλησίασε ενας άντρας και μου είπε να γαμήσω την κοπέλα του και εκείνος να βλέπει.. φυσικά και αρνήθηκα και φυσικά το μετάνιωσα..
Το κακό σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ότι θα θέλει και ο άντρας να ρουφήξει την τσουτσου σου.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Εμένα γκόμενα γούσταρε ξύλο. Ξεκινάει πίπα και μου λέει ρίξε μου χαστούκι. Ρίχνω ένα (γουστάρω και εγώ αγριάδες) απαλά.

Μου λέει τι είναι αυτό; Ρίξε ένα κανονικό χαστούκι.

Ρίχνω ένα πιο δυνατό. Σταματάει με κοιτάει και μου λέει πιο δυνατά. Ξαναρίχνω ένα αρκετά δυνατό. Σταματάει με κοιτάει νευριασμένη και μου λέει «Τι μόνο τόση δύναμη έχει; Τι είναι αυτά τα χαστουκάκια. Βάλε δύναμη»….

Παιδιά της γύρισα ένα χαστούκι που τις έφυγε ο πούτσος από το στόμα και το κεφάλι της παίζει να γύρισε και 2 φορές. Τόσο δυνατό που λέω πάει… τη σκότωσα. Γυρνάει λοιπόν και βγάζει μια κραυγή ευχαρίστησης και μου λέει «Αχχχ έτσι μπράβο».

Έκοψα μαζί της γιατί ρε παιδιά πραγματικά… γούσταρε πολύ ξύλο και στο τέλος περισσότερο έδερνα παρά γαμούσα. Κατάντησε κουραστικό.
Σχεδόν καρμπόν κατάσταση μου είχε τύχη αλλά με σκαμπιλια στον κωλο της. Το ευχαριστήθηκα.

Δωρεάν γυμναστική και αύξηση τεστοστερόνης.

bookie

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Like
828
Πόντοι
86
Το κακό σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ότι θα θέλει και ο άντρας να ρουφήξει την τσουτσου σου.
Όντως μου το είχε πει και αυτό φυσικά αρνήθηκα επειδή δεν είμαι gay κλπ, και αμέσως μετά μου είπε να γαμήσω μόνο την γυναικά του και αυτός να βλέπει, μου έλεγε και κάτι άλλα πως πρέπει να μου δόση αυτός άδεια και μετά να κανό το οτιδήποτε... πολύ περίεργη φάση το ζευγάρι πρέπει να ήτανε εκεί 3-4 ώρες, και όλες αυτές τις ώρες με πίεζε για να κάνω κάτι μαζί τους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom