Νέα

Τί ήταν το πιο περίεργο που σας έχουν προτείνει να κάνετε στο σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mantw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KINKYCHRIS

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
1
Πασίγνωστη πουτάνα, που πριν κάποια χρόνια είχε εργαστεί στην Φυλής και σε στούντιο, μού είχε ζητήσει να της χώσω το χέρι μου στο μουνί της (fisting), κάτι που έκανα για πρώτη φορά στη ζωή μου! Για 5 λεπτά βογκούσε, κουνιόταν δεξιά-αριστερά, έχυνε ποτάμια και την άκουγε όλο το κτίριο του δυόροφου στούντιο.

Ίσως να το έκανε και με άλλους πελάτες.

Αν έχει τύχει αυτό και σε άλλον εδώ με κάποια πουτάνα ας μας το πει!
Ωραίος φίλε από τα δυνατά φετιχ .Δεν μου έχει τύχει αλλά το ψάχνω

tsoukou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
1.482
Πόντοι
206
Πασίγνωστη πουτάνα, που πριν κάποια χρόνια είχε εργαστεί στην Φυλής και σε στούντιο, μού είχε ζητήσει να της χώσω το χέρι μου στο μουνί της (fisting), κάτι που έκανα για πρώτη φορά στη ζωή μου! Για 5 λεπτά βογκούσε, κουνιόταν δεξιά-αριστερά, έχυνε ποτάμια και την άκουγε όλο το κτίριο του δυόροφου στούντιο.

Ίσως να το έκανε και με άλλους πελάτες.

Αν έχει τύχει αυτό και σε άλλον εδώ με κάποια πουτάνα ας μας το πει!
Karina για την παλαβη μιλαω https://www.bourdela.com/call-girls/karina-athina...Fisting ολο το χερι μεσα :rockon: :rockon: :rockon:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556
Πάντως τις το έτριβα στον αφαλό 20 λεπτά σερί και η γκόμενα από κάτω να είναι μούσκεμα και να καυλώνει.
Άλλες ξεπαρθενεύονται από κώλο το πολύ και η τύπισσα τερμάτησε όλες τις τρύπες :confused: ε δε μένει κάτι άλλο να κάνει ... μόνο ρώσικη ρουλέτα YOLO

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.396
Πόντοι
14.936
Πιτσιρικας πριν αρκετα χρονια με πλησιασε σε καλοκαιρινο κλαμπ ντουετακι απο ωριμες κυριες και μετα απο αρκετη καυλαντα μεταξυ σοβαρου κ αστειου (ηλικια 19 χρονων εγω τοτε οποτε δεν με παιρνανε και πολυ στα σοβαρα να υποθεσω) η μια απο τις δυο μου προτεινε να παμε σπιτι της και ενω θα την γαμαω η αλλη να μας βγαζει βιντεο.Σε λιγη ωρα ημουν καβαλα στο αλογακι κ ακομα ψαχνω να βρω σε καμια σελιδα το βιντεακι??Αγνοια κινδυνου λογω ηλικιας.
οταν ειμαστε μικρουληδες ερχονται ολες οι γριες κασομπρες και θελουν να μαλακιστουν και να παιξουν μαζι μας.
τωρα που εχουμε μεγαλωσει και ειμαστε κομαντο σκληροτραχηλοι και εκδικητες της σουφρας
δεν ερχονται οι καριολες να δουν τι εστι βερυκοκο..
να παει για συναρμολογηση εχθες οχι σημερα..

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
οταν ειμαστε μικρουληδες ερχονται ολες οι γριες κασομπρες και θελουν να μαλακιστουν και να παιξουν μαζι μας.
τωρα που εχουμε μεγαλωσει και ειμαστε κομαντο σκληροτραχηλοι και εκδικητες της σουφρας
δεν ερχονται οι καριολες να δουν τι εστι βερυκοκο..
να παει για συναρμολογηση εχθες οχι σημερα..
Όλα αυτά συμβαίνουν διότι οι γυναίκες μας βλέπουν σαν αξεσουάρ και μόνο!

Οι γυναίκες όποτε καυλώσουν επιλέγουν να γαμηθούν με όποιον άντρα μισούν λιγότερο και να παντρευτούν όποιον έχουν ανάγκη περισσότερο!

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556
Μερικά σκηνικά που διάβασα είναι αν όχι περίεργα, σίγουρα ασυνήθιστα.

Το δικό μου συνέβει πριν μια 10ετια.
Η τύπισσα είχε φτιάξει ωραία ατμόσφαιρα στο σπίτι της με κεριά, κρασί, μουσική.
Κατά την πράξη, σκάει το πρώτο ... θέλω να με χαστουκίζεις και να με πνίγεις στο λαιμό .... ώπα λέω δεν είναι πολύ καλά (για τότε).
Έλα μου όμως που σκάει και το δεύτερο ... θέλω να μου στάζεις το κερί στην πλάτη ... πολλά μαζεύτηκαν σε μια βραδιά !
Δεν ξαναειδωθήκαμε.

• Like
Αντιδράσεις: Mantw

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.396
Πόντοι
14.936
επικο σκηνικο με μουρλογκοθογκομενακι πριν καμια 15αρια χρονια στα 25 μου.
γνωριμια τρελη σε μαγαζι με μουσικουλα goth-dark wave και μετα τα ξυδια χορους
πανηγυρια σπιτι της νοτια προαστια για ερωτα.
πιστολιαζω την πρωτη φορα και ενω καπνιζουμε και ανταλλασουμε αποψεις
για το τι μας αρεσει στο σεξ και ετοιμαζομαστε για τουρνουα
μου ξεφουρνιζει το αμιμητο.
"θα ηθελα παρα μα παρα πολυ να προσποιηθεις οτι με βιαζεις" :confused:
προσπαθω να συνελθω και την ξαναρωταω "τι φαση κοριτσαρε?":confused:
μου λεει οπως το ακους μαναρι...
αφου προσπαθω να συγκεντρωθω για να της ικανοποιησω το γουστο
λογο του οτι θα εχυνε ποταμια οπως μου ειπε...δευτερο χαστουκι.:confused:
ανοιγει συρταρι απο το κομοδινο διπλα απο το κρεβατι και βγαζει ενα
ramboειδες μαχαιρι επιβιωσης το οποιο με προειδοποιησε οτι ειναι καλα
ακονισμενο και να προσεχω στο πως το κραταω γιατι ηθελε την ωρα που
γ@μιομασταν να της το ακουμπαω ελαφρα στο λαιμο..??:confused::confused:
με τα πολλα βρισιδι διχως αυριο γαμησι με ακουμπισμενη λαμα στον λαιμο
η γκομενα ποταμια τα υγρα και εγω φευγοντας απο το σπιτι της να θελω
να παω επειγοντως στον τρελοdoctor να μου πει το μυστικο συστατικο
που εχω και προσελκυω τετοια τρελογκομενακια..
για την ιστορια με το κορμι γ@μιομασταν κανα 3μηνο αλλα μετα γυρισε
στον πρωην της οπως μου ειπε και με εκανε περα..
μπορει και να γλυτωσα τα χειροτερα ποιος ξερει...:dunno:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Την Καλησπερα στους Φιλους.....

Συνημμένα

• 131097223_10223075304526963_4801379784983571343_n.jpg
    131097223_10223075304526963_4801379784983571343_n.jpg
    40,9 KB · Εμφανίσεις: 121

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Μερικά σκηνικά που διάβασα είναι αν όχι περίεργα, σίγουρα ασυνήθιστα.

Το δικό μου συνέβει πριν μια 10ετια.
Η τύπισσα είχε φτιάξει ωραία ατμόσφαιρα στο σπίτι της με κεριά, κρασί, μουσική.
Κατά την πράξη, σκάει το πρώτο ... θέλω να με χαστουκίζεις και να με πνίγεις στο λαιμό .... ώπα λέω δεν είναι πολύ καλά (για τότε).
Έλα μου όμως που σκάει και το δεύτερο ... θέλω να μου στάζεις το κερί στην πλάτη ... πολλά μαζεύτηκαν σε μια βραδιά !
Δεν ξαναειδωθήκαμε.
Μαζόχα η τύπισσα!
επικο σκηνικο με μουρλογκοθογκομενακι πριν καμια 15αρια χρονια στα 25 μου.
γνωριμια τρελη σε μαγαζι με μουσικουλα goth-dark wave και μετα τα ξυδια χορους
πανηγυρια σπιτι της νοτια προαστια για ερωτα.
πιστολιαζω την πρωτη φορα και ενω καπνιζουμε και ανταλλασουμε αποψεις
για το τι μας αρεσει στο σεξ και ετοιμαζομαστε για τουρνουα
μου ξεφουρνιζει το αμιμητο.
"θα ηθελα παρα μα παρα πολυ να προσποιηθεις οτι με βιαζεις" :confused:
προσπαθω να συνελθω και την ξαναρωταω "τι φαση κοριτσαρε?":confused:
μου λεει οπως το ακους μαναρι...
αφου προσπαθω να συγκεντρωθω για να της ικανοποιησω το γουστο
λογο του οτι θα εχυνε ποταμια οπως μου ειπε...δευτερο χαστουκι.:confused:
ανοιγει συρταρι απο το κομοδινο διπλα απο το κρεβατι και βγαζει ενα
ramboειδες μαχαιρι επιβιωσης το οποιο με προειδοποιησε οτι ειναι καλα
ακονισμενο και να προσεχω στο πως το κραταω γιατι ηθελε την ωρα που
γ@μιομασταν να της το ακουμπαω ελαφρα στο λαιμο..??:confused::confused:
με τα πολλα βρισιδι διχως αυριο γαμησι με ακουμπισμενη λαμα στον λαιμο
η γκομενα ποταμια τα υγρα και εγω φευγοντας απο το σπιτι της να θελω
να παω επειγοντως στον τρελοdoctor να μου πει το μυστικο συστατικο
που εχω και προσελκυω τετοια τρελογκομενακια..
για την ιστορια με το κορμι γ@μιομασταν κανα 3μηνο αλλα μετα γυρισε
στον πρωην της οπως μου ειπε και με εκανε περα..
μπορει και να γλυτωσα τα χειροτερα ποιος ξερει...:dunno:
Ο φόβος που προκαλεί κάποιος κίνδυνος καυλώνει τις περισσότερες γυναίκες.

Η διαφορά είναι στην πηγή του φόβου, στον κίνδυνο.

Κάποιες, όπως η παραπάνω, καυλώνουν στον φόβο του θανάτου, κάποιες στον φόβο της σωματικής βλάβης, της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, ενός αφροδίσιου νοσήματος (ακάποτο σεξ), του προσωπικού εξευτελισμού (βρώμικο σεξ, αγοραίος έρωτας, CIF, ουρολαγνία κ.λ.π), του κοινωνικού διασυρμού (απαγορευμένη σχέση, δημόσιες ερωτικές περιπτύξεις).

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Να το γραψω κι αυτο το ασχετο παντως.

Η Μαντώ πρεπει να ειναι ισως η μονη μη εκδιδομενη που ειναι μελος εδω μεσα και δεν εχει προκαλεσει φασαριες και εν τελει την διαγραφη της.
Πολλα τα προσφατα παραδειγματα.
Προς τιμην της αυτο. Συμπαθης σε ολους

θα σταματήσεις ρε το γλείψιμο;

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Τέτοιες μαζόχες γουστάρω, να ζητάνε ξύλο.

Φαντάσου την απογοήτευση μου όταν άκουσα πρώτη φορά για "αυταρχικό" στα μπουρδελα. Νόμιζα ότι θα έδενα, σφαλιάριζα και θα κοπάναγα την πουτάνα. Αλλά τζίφος.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.893
Πόντοι
9.297
Τι έκανε μετά,πες μας? Εγώ θα βουτούσα το δάκτυλο μου και θα το εγλειφα. Δε θα άφηνα στάλα
Τι γλυκουλα που εισαι?
Τις ξεπλυνε με τα χερακια της( σαν να εχυσα στα χερια της δια της τεθλασμενης...)και μου ειπε οτι θα τις κρατησει ενω ημουν σιγουρος οτι θα τις πετουσε.

• Λύπη
Αντιδράσεις: Mantw

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
προ 20ετίας...
με 30αρα παντρεμένη βγήκαμε 4-5 φορές για καφέδες, νέα σμύρνη.
μετά σπίτι της πάντα (και μόνο) έπαιρνε πίπα έχοντας σφήνα στον κώλο.
μόνη της την έβαζε (τη σφήνα), δεν ήθελε να πιάνω τίποτα άλλο παρά μόνο τα βυζιά της που ήταν πραγματικά πολύ μεγάλα. ούτε γαμούσα, μόνο πίπα. πριν τελειώσω της το έλεγα και καθιστή όπως ήταν στο κρεβάτι έκανε κινήσεις πάνω κάτω με τον κώλο (με τη σφήνα μέσα) και έχυνε κι αυτή (έτσι έλεγε τουλάχιστον). ότι έβγαζα το στράγγιζε/κατάπινε.
την τελευταία φορά μόνο τη γάμησα αφού πρώτα ζήτησε (θα έλεγα απαίτησε) να της βάλω κεράσια στον κώλο αργά αργά.
ναι κεράσια, μη με ρωτήσει κανείς "κεράσια?"...
(ούτε τι απέγιναν, είναι μάλλον ευνόητο).
της έβαλα 3-4 και είχε χύσει ήδη πριν το τελευταίο. μου ζήτησε και την πήρα στα τέσσερα (με αργες κινήσεις κατόπιν οδηγιών της). ήταν τόσο στενή και έσφιγγε τόσο πολύ που γάμησα-τέλειωσα σε λιγότερο από 5 λεπτά ενώ αυτή είχε χύσει άλλες δυο φορές λέγοντας σιγά, αν και έντονα, "χύνω πούστη".
(θέλω να πιστεύω ότι ή αναφερόταν σε άλλον ή ήταν εκφραση. δεν το έκανα θέμα...).
το κρεβάτι και το πάτωμα είχαν γίνει λίμνη από τα υγρά της, τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί.
η όλη φάση μου έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό σαν να έγινε χθες. ήταν αρκετά κρίπυ.
σκεφτόμουν αν έπρεπε να την ξαναδώ μέχρι που δυο μέρες μετά μου έστειλε μήνυμα ότι θα ήταν καλύτερα να μην τα ξαναπούμε.

γιατί έτσι; προσπαθούσε να δείξει αυτοσυγκράτηση για να καταφέρει να φτιάξει εκείνη την βυσσινάδα; ?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.893
Πόντοι
9.297
Μια φορά μια γκόμενα 25αρα αρπαχτή που είχα κάνει μου είχε πει να της γαμησω τον αφαλό,τωρα τι και πως προσπαθησα να χωσω πουτσο αλλα δεν έμπαινε ηταν μικρος ο αφαλος της
??

noiseramd

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
0
Εμένα γκόμενα γούσταρε ξύλο. Ξεκινάει πίπα και μου λέει ρίξε μου χαστούκι. Ρίχνω ένα (γουστάρω και εγώ αγριάδες) απαλά.

Μου λέει τι είναι αυτό; Ρίξε ένα κανονικό χαστούκι.

Ρίχνω ένα πιο δυνατό. Σταματάει με κοιτάει και μου λέει πιο δυνατά. Ξαναρίχνω ένα αρκετά δυνατό. Σταματάει με κοιτάει νευριασμένη και μου λέει «Τι μόνο τόση δύναμη έχει; Τι είναι αυτά τα χαστουκάκια. Βάλε δύναμη»….

Παιδιά της γύρισα ένα χαστούκι που τις έφυγε ο πούτσος από το στόμα και το κεφάλι της παίζει να γύρισε και 2 φορές. Τόσο δυνατό που λέω πάει… τη σκότωσα. Γυρνάει λοιπόν και βγάζει μια κραυγή ευχαρίστησης και μου λέει «Αχχχ έτσι μπράβο».

Έκοψα μαζί της γιατί ρε παιδιά πραγματικά… γούσταρε πολύ ξύλο και στο τέλος περισσότερο έδερνα παρά γαμούσα. Κατάντησε κουραστικό.

Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81
Τελευταίο και ακραίο. Με την κυρά μου είχαμε κλείσει πριν 3 χρόνια ξενοδοχείο σε άλλη πόλη με τζακούζι και φέραμε λίγο παραπάνω κόσμο για να το ζήσουμε πραγματικά. Κλείσαμε ένα τραβέλι, την άφησα αυτή να το διαλέξει, ξανθό τούμπανα βυζιά όπως μου αρέσουν και έναν σκλάβο που είχε την κακή τύχη να της στείλει μήνυμα. Το σκηνικό ήταν πως αυτός ήταν τρελά ποδολάγνος. Εμείς κάναμε τη φάση μας και η κυριά έπαιξε με το τραβέλακι μας κατ εντολή της στραπονιάζοντας το για να με καυλώσει. Σε όλη την ιστορία ο σκλάβος ήταν στο δωμάτιο γυμνός μόνο με βρακάκι και του είχαμε απαγορεύσει να κάνει οποιαδήποτε κίνηση. Εδώ να σημειωθεί πως είχα χαπακοθεί για να είμαι σκληρός για ώρες γιατί το όλο σκηνικό δωμάτιο συν τράβελος μας πήγε ένα 800αράκι. Στη συνέχεια λοιπόν μεταφερθήκαμε στο τζακούζι όπου τράβελος και κυρία άρχισαν μασάζ και πίπα εναλάξ, μέχρι που και οι δύο απασχοληθήκανε με το πουλί μου μέχρι να χύσω την πρώτη φορά. Μόλις έγινε αράξαμε λίγο, ενώ ο σκλάβος είχε έρθει πιο κοντά να παίρνει μάτι τα πόδια όλων, αλλά καμία κίνηση. Λίγο αργότερα η κυρία μου σηκώνεται δίνει εντολή στην τρανς να ανοίξει στόμα και ξεκινά να την κατουρά όσο εγώ είμαι μέσα στο τζακούζι. Στη συνέχεια η τρανς με κοιτάζει και μου λέει σειρά σου. Οκ λέω και εκεί παίζει ανταγωνισμός με την κυρία μου όπου τα φάγανε παρέα και αντάλλαξαν σαν άλλα ιπποποταμάκια τα λευκόχρυσα υγρά μου ενώ έπαιζαν με τα ημιλαδωμένα βυζάκια τους ενώ το τραβελάκι κατάπιε και μερικά για να δικαιολογήσει τα λεφτά. Μεταφορά κρεβάτι καπότα εγώ σκίσιμο της κυρίας μου και ο τράβελος να της γλείφει πόδια μπροστά στον ποδολάγνο σκλάβο. Μόλις τελειώνω ξανά στο στόμα της δικιάς μου πάει και τα πετάει στο στόμα του τραβελιού! Ο σκλάβος τώρα μετά από 1,5 ώρα κοίταζε. Το παιδί το λυπήθηκα, αλλά παίζει και να γούσταρε. Πριν τον τρίτο γύρο η δικιά μου που την είχε δει κολυμπάω και γαμάω λέει στο τραβέλι να προσφέρει πατούσες στο σκλαβάκι. Το κάνει και εδώ είναι το πιο ανώμαλο της υπόθεσης που έχω δει ποτέ στη ζωή μου και γι αυτό είμαι ήδη 15 χρόνια μαζί της. Η τύπισσα πάει στην τσάντα της βγάζει ένα νεσεσέρ, βγάζει ένα ψαλίδι και αρχίζει και κόβει τα νύχια της ένα ένα ενώ τα τάιζε στον σκλάβο και όταν τα κατάπινε του προσέφερε την πατούσα του τραβελιού! Μόλις τελείωσε ρώτησε αν θέλει και το τραβελάκι κάτι αντίστοιχο και είπε "Γιατί όχι! Μαλάκωσαν και από τη γλώσσα του!". Ξεκινά ξανά αλλά αυτή τη φορά η δικιά μου έχει έρθει μου έχει στήσει κώλο μου λέει γλείφε και έπαιζε με το μουνί της κοιτάζοντας τους. Μόλις έχει καταλάβει πως είμαι έτοιμος για 3ο γύρο και το τραβέλι δεν έχει άλλα ποδόνυχα να προσφέρει στον δύσμοιρο του πετάει μία φορεμένη μπότα και του λέει παίξε με αυτό εμείς οι μεγάλοι πάμε για σεξ. Ξεσκίζει ξανά το τραβέλι στο τζακούζι αυτή τη φορά ενώ εμένε με έγλειφε η τρανς και μόλις έχυσα στο στόμα του φώναξε τον σκλάβο του τα έριξε όλα μέσα. Τον πήγε στην ντουζιέρα τον ξεφτύλισε στο κάτουρο και μας ευχαρίστησε για τη συνεργασία. Μας είπε πως παίζει να ήταν πιο ανώμαλο ζευγάρι που είδε ποτέ και πως ποτέ δεν είχε κάνει αντίστοιχο φετίχ. Μετά τους ζητήσαμε να φύγουν, ενώ η γυναίκα μου μπλόκαρε με τη μία το σκλάβο και κάναμε γλυκό ξέσκισμα στο τζακούζι. Ύπνο και φιλάκια επιστροφή στην πόλη μας.

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Στα 19 μου, γυρίζω από Θεσσαλονίκη με τρένο Αθήνα, 1η θέση για να κοιμηθώ λιγάκι και είμαι στο βαγκον-λι με 2 μιλφάρες 35-40. Πριν φύγει το τρένο πιτσιρικάς κάγκουρας παρακαλάει την μία να μην φύγει, αλλά εις μάτην. Φεύγουμε και μετά από κανένα 2ωρο, λέμε να σβήσουμε φώτα να κοιμηθούμε. Ενώνουμε τα απέναντι καθίσματα και φτιάχουμε 3 κρεβάτια, εγώ στην μέση. Όπως ήμασταν ξαπλωμένοι, απλώνω χέρι σε αυτή με τον πιτσιρικά και αμέσως γυρνάει και αρχίζει το μπαλαμούτι. Κατεβάζουμε παντελόνια και της τον δίνω πισωκολλητά όσο πιο ήσυχα γίνεται, όπου γυρνάει και μου ψιθυρίζει στο αφτί: δεν ξυπνάμε και την άλλη; Της λέω: εσύ. Και περνάει από πάνω μου και αρχίζει να την χαϊδεύει ενώ τον έχω μέσα της, οπότε γυρνάει και η άλλη και της λέει: Τοσην ώρα σας ακούω και έχω κατακαυλώσει. Έγινε της κακομοίρας.

iakovos

αν έχει χαλάσει η απόχη, να κάνουμε μια ομαδική δωρεά :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom