Νέα

Τί ήταν το πιο περίεργο που σας έχουν προτείνει να κάνετε στο σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mantw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.234
Πόντοι
12.756
Να το γραψω κι αυτο το ασχετο παντως.

Η Μαντώ πρεπει να ειναι ισως η μονη μη εκδιδομενη που ειναι μελος εδω μεσα και δεν εχει προκαλεσει φασαριες και εν τελει την διαγραφη της.
Πολλα τα προσφατα παραδειγματα.
Προς τιμην της αυτο. Συμπαθης σε ολους
οτι και να γραψεις δεν σε κόβω να παιρνεις μέρος στο τριο που κανονίζει

OP
OP
Mantw

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
OP
OP
Mantw

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
Ειχα προτεινει σε μια σχεση μου, να φερουμε και μια κοπελα για τριο.
Και να κανουν και λεσβιακο για πρωτη φορα στη ζωη της.
Καθολου περιεργο δεν της φανηκε, μολονοτι η κοπελα που της προτεινα ειχε την ηλικια του παιδιου της.
Δυστυχως ομως τα χαλασαμε και το σχεδιο εμεινε στα χαρτια.
Γενικως δεν ειμαι πολυ του "περιεργου".
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το κυριοτερο δεν μας ειπες. Δεχθηκες?
τα χαλασατε στα λεφτα η στα κιλα? :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
οτι και να γραψεις δεν σε κόβω να παιρνεις μέρος στο τριο που κανονίζει
Οχι ρε τύπε, την καλοπιανω για να μου κατσει, δεν ειναι εμφανες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τα χαλασατε στα λεφτα η στα κιλα? :think:
Ολα τα λεφτα, ολα τα κιλα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.895
Πόντοι
9.297
Εσύ έχεις προτείνει κάτι που να φάνηκε περίεργο στην ερωτική σου σύντροφο? Βασικά συνήθως εσείς μας προτείνετε
Φανηκε περιεργο αλλα το δεχθηκε:να χυσω στις γοβες που μολις της ειχα αγορασει!

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Πιτσιρικας εν ετη 23 24 ...γαμουσα μια μιλφαρα τοτε 35+ χρονων...
Πανω στο γαμησι οπως ημουν απο πανω της και εμπαινα δυνατα μεσα της...
Μου ειπε φτυσε με μεσα στο στομα η και στο προσωπο.,..
Εκει ειχα κολλησει γιατι δεν μου ειχε ξανατυχει ως τοτε, και δεν το εκανα...να πω την αληθεια ακομα δεν το εχω κανει, γοατι μου φαινεται καπως...κωλο και μουνι ομως θα φτυσω κανονικα....

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Η ερώτηση είναι και ο τίτλος
Τι είναι το πιο περίεργο για σας στο σεξ που σας έχουν προτείνει και εσείς αρνηθήκατε/συμφωνήσατε;
Ένας συνάδελφος πρότεινε να με γλείψει. Μου είπε ότι θα κολλήσω μαζί του γιατί δεν είχε δόντια, φορούσε μασέλα. Δεν επιχείρησα να δοκιμάσω πάντως για να μάθω αν έχει διαφορά.
ηθελε να σου γλείψει το πουλάκι σου ? ,γινε ποιο συγκεκριμένος :sad2:

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.396
Πόντοι
14.936
Πιτσιρικας εν ετη 23 24 ...γαμουσα μια μιλφαρα τοτε 35+ χρονων...
Πανω στο γαμησι οπως ημουν απο πανω της και εμπαινα δυνατα μεσα της...
Μου ειπε φτυσε με μεσα στο στομα η και στο προσωπο.,..
Εκει ειχα κολλησει γιατι δεν μου ειχε ξανατυχει ως τοτε, και δεν το εκανα...να πω την αληθεια ακομα δεν το εχω κανει, γοατι μου φαινεται καπως...κωλο και μουνι ομως θα φτυσω κανονικα....
κακως αλανι δεν το εκανες.γουσταρουν ορισμενες ξεφτυλισμα πανω στα γαμησια.το εχω κανει παρα πολλες φορες
και με στανταρ σχεσεις και σε one-night-stand. ειδικα μια ηθελε και πολλα χαστουκια την ωρα της πιπας και πουτσοσκαμπιλα
σε βαθμο πολυ εντονο και ειχα τρελαθει με την ανωμαλια της αλλα γουσταρα και εδινα πονο.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
κακως αλανι δεν το εκανες.γουσταρουν ορισμενες ξεφτυλισμα πανω στα γαμησια.το εχω κανει παρα πολλες φορες
και με στανταρ σχεσεις και σε one-night-stand. ειδικα μια ηθελε και πολλα χαστουκια την ωρα της πιπας και πουτσοσκαμπιλα
σε βαθμο πολυ εντονο και ειχα τρελαθει με την ανωμαλια της αλλα γουσταρα και εδινα πονο.
Φιλε μου μιλαμε 16 χρονια πριν...δεν ηταν κατι προσφατο..τωρα εννοειται οτι θα το κανω...αλλα θα ρωτησω πριν τι δεχεται και τι οχι...μην γινει καμια παρεξηγηση...
Και μια αλλη μου ειχε ζητησει να της δινω χαστουκια στον κωλο με ολη μου την δυναμη....σε σημειο να γινει ο κωλος της μελανιασμενος με ολη την σημασια της λεξης, φαντασου οτι ειχε γινει πολυ μωβ, και φαινοταν οι φλεβες απο μεσα...
και εμενα τα χερια μου να γινονται τοσο κοκκινα και ετσουζαν, σε σημειο οταν ειχα φυγει απο το σπιτι της, να μην μπορω να ποιασω το τιμονι του αυτοκινητου....

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.396
Πόντοι
14.936
Φιλε μου μιλαμε 16 χρονια πριν...δεν ηταν κατι προσφατο..τωρα εννοειται οτι θα το κανω...αλλα θα ρωτησω πριν τι δεχεται και τι οχι...μην γινει καμια παρεξηγηση...
Και μια αλλη μου ειχε ζητησει να της δινω χαστουκια στον κωλο με ολη μου την δυναμη....σε σημειο να γινει ο κωλος της μελανιασμενος με ολη την σημασια της λεξης, φαντασου οτι ειχε γινει πολυ μωβ, και φαινοταν οι φλεβες απο μεσα...
και εμενα τα χερια μου να γινονται τοσο κοκκινα και ετσουζαν, σε σημειο οταν ειχα φυγει απο το σπιτι της, να μην μπορω να ποιασω το τιμονι του αυτοκινητου....
τσακαλι μου σορυ νομιζα οτι ελεγες τωρινα σκηνικα δεν προσεξα το γραφεις κιολας.
να εισαι καλα. :thumbsup:

• Like
Αντιδράσεις: lahm

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
τσακαλι μου σορυ νομιζα οτι ελεγες τωρινα σκηνικα δεν προσεξα το γραφεις κιολας.
να εισαι καλα. :thumbsup:
δεν εγραψα ποσα χρονια πριν εγινε στο 1ο ποστ, απλα σε τι ηλικια ημουν, αφου δεν εγραψα ποσο ειμαι τωρα, αν και το ψηλιαστηκες τωρα την ηλικια μου,
Λογικο να μην ηξερες αν ηταν τωρινο η παλιο :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom