Νέα

Τί ήταν το πιο περίεργο που σας έχουν προτείνει να κάνετε στο σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mantw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.396
Πόντοι
14.936
δεν εγραψα ποσα χρονια πριν εγινε στο 1ο ποστ, απλα σε τι ηλικια ημουν, αφου δεν εγραψα ποσο ειμαι τωρα, αν και το ψηλιαστηκες τωρα την ηλικια μου,
Λογικο να μην ηξερες αν ηταν τωρινο η παλιο :)
ναι απλα το ειδα μετα και συνηθως οταν ειμαστε 26 δεν λεμε π.χ. οταν ημουν 24 καταλαβες?ετσι ψιλοκαταλαβα κατι.
εγω ειμαι 40 δεν λεω οταν ημουν 39 εκανα αυτο εκεινο το αλλο.οπως και να εχει παντως πρεπει να τον χωνουμε συνεχεια
γιατι δεν πανε καλα τα πραγματα.
δυστυχως..

Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81
Πιτσιρικας εν ετη 23 24 ...γαμουσα μια μιλφαρα τοτε 35+ χρονων...
Πανω στο γαμησι οπως ημουν απο πανω της και εμπαινα δυνατα μεσα της...
Μου ειπε φτυσε με μεσα στο στομα η και στο προσωπο.,..
Εκει ειχα κολλησει γιατι δεν μου ειχε ξανατυχει ως τοτε, και δεν το εκανα...να πω την αληθεια ακομα δεν το εχω κανει, γοατι μου φαινεται καπως...κωλο και μουνι ομως θα φτυσω κανονικα....
Φίλε είχα αντίστοιχο σκηνικό. Όταν ήμουν 26 γαμουσα μια 40αρα και την πρώτη φορά που την γαμαω είχα πάρει κώλο μουνι και όπως την έχω ξαπλωμένη και την παίρνω ιεραποστολικά πάνω στο καπό, της λέω άνοιξε το στομα σου.
Μόλις την έφτυσα δεν φαντάζεσαι πόσο καβλωσε.
Βέβαια είχε παιχτεί πολύ σεξτινγκ πριν το γαμησι και ήξερα τι γουστάρει και τι όχι

petros_sketo

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
10.239
Πόντοι
1.336
Πιτσιρικας πριν αρκετα χρονια με πλησιασε σε καλοκαιρινο κλαμπ ντουετακι απο ωριμες κυριες και μετα απο αρκετη καυλαντα μεταξυ σοβαρου κ αστειου (ηλικια 19 χρονων εγω τοτε οποτε δεν με παιρνανε και πολυ στα σοβαρα να υποθεσω) η μια απο τις δυο μου προτεινε να παμε σπιτι της και ενω θα την γαμαω η αλλη να μας βγαζει βιντεο.Σε λιγη ωρα ημουν καβαλα στο αλογακι κ ακομα ψαχνω να βρω σε καμια σελιδα το βιντεακι??Αγνοια κινδυνου λογω ηλικιας.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
Αμα δεν παει νοσοκομειο κανενας απο τους δυο (ή τρεις ή τεσσερις), τιποτα δεν ειναι "περιεργο" :grin:

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Ωραίο θέμα, καλημέρα στην παρέα.

Το πιο περίεργο μου το έχει ζητήσει κοπέλα συνοδός, που τώρα πια δεν δουλεύει γιατί το γραφείο της το μπαγλάρωσαν και το έχουν τραβηγμένο στα διακστήρια, τελευταία έγραφαν στις ειδήσεις. Να μου γλείψει πατούσες και δάκτυλα ποδιών, χωρίς να τα έχω καθαρίσει. «Όσο πιο βρώμικα τόσο καλύτερα» θυμάμαι μου είχε πει.

Αηδίασα τότε και δεν την άφησα. Η εν λόγω κοπέλα γούσταρε γενικά πολύ να γλείφει παντού και με άφηνε μέσα στα σάλια, ένιωθα σαν να είχα σκυλάκι μαζί μου. Ίσως κάποιοι την αναγνωρίσετε μόνο από αυτό, αν την έχετε πάρει. :grin:

• Like
Αντιδράσεις: Mantw
OP
OP
Mantw

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Φανηκε περιεργο αλλα το δεχθηκε:να χυσω στις γοβες που μολις της ειχα αγορασει!
Τι έκανε μετά,πες μας? Εγώ θα βουτούσα το δάκτυλο μου και θα το εγλειφα. Δε θα άφηνα στάλα

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Πιτσιρικας πριν αρκετα χρονια με πλησιασε σε καλοκαιρινο κλαμπ ντουετακι απο ωριμες κυριες και μετα απο αρκετη καυλαντα μεταξυ σοβαρου κ αστειου (ηλικια 19 χρονων εγω τοτε οποτε δεν με παιρνανε και πολυ στα σοβαρα να υποθεσω) η μια απο τις δυο μου προτεινε να παμε σπιτι της και ενω θα την γαμαω η αλλη να μας βγαζει βιντεο.Σε λιγη ωρα ημουν καβαλα στο αλογακι κ ακομα ψαχνω να βρω σε καμια σελιδα το βιντεακι??Αγνοια κινδυνου λογω ηλικιας.
Αφού ξέρεις που έμενε η μία, δεν σκέφτηκες ποτέ να την αναζητήσεις, να τις ζητήσεις το βιντεάκι για το «αρχείο» σου; Ίσως και μια «αναμνηστική δόση»; :cheesy:

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.311
Πόντοι
2.036
Όχι δεν ήταν κ πολύ εμφανίσιμη η κυρά του αν κ κρατιόταν καλά..Αν ήταν ωραία θα της έριχνα ένα..50 ετών είμαι
Ξέρω ένα ΚΑΠΗ που κυκλοφορούν γαμώ τα μουνιά, αν ενδιαφέρεσαι...

OP
OP
Mantw

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
οτι και να γραψεις δεν σε κόβω να παιρνεις μέρος στο τριο που κανονίζει
Με 2 γυναίκες θα είναι το τρίο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είσαι σίγουρα κοριτσάκι?
Πες με και καχύποπτο...
Λαγωνικο,δεν σου ξεφεύγει τίποτα

petros_sketo

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
10.239
Πόντοι
1.336
Αφού ξέρεις που έμενε η μία, δεν σκέφτηκες ποτέ να την αναζητήσεις, να τις ζητήσεις το βιντεάκι για το «αρχείο» σου; Ίσως και μια «αναμνηστική δόση»; :cheesy:
Σε κάτι κωλοστενά στο παγκράτι με είχαν πάει οι θείτσες!Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι η τύπισσα που γάμαγα είχε απίστευτο πάτο και καλοδουλεμένο σουφρί για την ηλικία της.Έλεγα μετά όλη τη φάση στους κολλητούς μου και με κοίταζαν σαν εξωγήινο.Αυτό το σκηνικό και μόνο με στιγμάτησε ως τον γαμιά της παρέας??

dedalos61

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
193
Πόντοι
0
Στα 19 μου, γυρίζω από Θεσσαλονίκη με τρένο Αθήνα, 1η θέση για να κοιμηθώ λιγάκι και είμαι στο βαγκον-λι με 2 μιλφάρες 35-40. Πριν φύγει το τρένο πιτσιρικάς κάγκουρας παρακαλάει την μία να μην φύγει, αλλά εις μάτην. Φεύγουμε και μετά από κανένα 2ωρο, λέμε να σβήσουμε φώτα να κοιμηθούμε. Ενώνουμε τα απέναντι καθίσματα και φτιάχουμε 3 κρεβάτια, εγώ στην μέση. Όπως ήμασταν ξαπλωμένοι, απλώνω χέρι σε αυτή με τον πιτσιρικά και αμέσως γυρνάει και αρχίζει το μπαλαμούτι. Κατεβάζουμε παντελόνια και της τον δίνω πισωκολλητά όσο πιο ήσυχα γίνεται, όπου γυρνάει και μου ψιθυρίζει στο αφτί: δεν ξυπνάμε και την άλλη; Της λέω: εσύ. Και περνάει από πάνω μου και αρχίζει να την χαϊδεύει ενώ τον έχω μέσα της, οπότε γυρνάει και η άλλη και της λέει: Τοσην ώρα σας ακούω και έχω κατακαυλώσει. Έγινε της κακομοίρας.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
να σου πω εγω που μας το ειπε ο Αλεξ προχθες, τις βαζει να πινουν νερο και δεν τις αφηνει να πανε τουαλετα για να καυλωνει οταν τις βλεπει να σφιγγονται για να κρατηθουν
Πολύ σαδιστής, δηλαδή επικίνδυνα ανώμαλος!

Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
13
Like
704
Πόντοι
311
FISTING....πριν απο 10-12 χρονακια...δεν ηξερα καν την εννοια του....αλλα καυλωσα μετα....γτ εχυνε κι εχυνε και εβγαζε οτι υγρα μπορει να βγαλει ενα μουνι....

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Πασίγνωστη πουτάνα, που πριν κάποια χρόνια είχε εργαστεί στην Φυλής και σε στούντιο, μού είχε ζητήσει να της χώσω το χέρι μου στο μουνί της (fisting), κάτι που έκανα για πρώτη φορά στη ζωή μου! Για 5 λεπτά βογκούσε, κουνιόταν δεξιά-αριστερά, έχυνε ποτάμια και την άκουγε όλο το κτίριο του δυόροφου στούντιο.

Ίσως να το έκανε και με άλλους πελάτες.

Αν έχει τύχει αυτό και σε άλλον εδώ με κάποια πουτάνα ας μας το πει!

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Εμένα πριν λίγο καιρό με πλησίασε μπάρμπας 70 ετών περίπου κ μου πρότεινε να πηδάω την κυρά τού όποτε θέλει αυτή 67 ετών κ μάλιστα χωρίς πληρωμή...
Το θεμα εδω ειναι τι εκανες εσυ

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.059
Πόντοι
3.556
Μια φορά μια γκόμενα 25αρα αρπαχτή που είχα κάνει μου είχε πει να της γαμησω τον αφαλό,τωρα τι και πως προσπαθησα να χωσω πουτσο αλλα δεν έμπαινε ηταν μικρος ο αφαλος της
τυπε λες να σε περασε για λαπαροσκοπο? :undecided: :undecided: :undecided:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom