Νέα

Ποιά ήταν η πιο άσχημη φάση που σας έτυχε πάνω στο σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα de21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ:Έχω κάποιες άσχημες φάσεις να θυμάμαι. Η χειρότερη νομίζω ότι είναι η θαμνοειδής μασχάλη μιας βυζαρούς (:boobies:) και κατά τα άλλα συμπαθεστάτης MILF...
(σημ. είχε τρίχες και στις θηλές  :headbang:... για να μην μιλήσουμε για το αιδοίο...)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ:Έχω κάποιες άσχημες φάσεις να θυμάμαι. Η χειρότερη νομίζω ότι είναι η θαμνοειδής μασχάλη μιας βυζαρούς (:boobies:) και κατά τα άλλα συμπαθεστάτης MILF...
(σημ. είχε τρίχες και στις θηλές  :headbang:... για να μην μιλήσουμε για το αιδοίο...)

που το πετυχες το φρικοπουρο ρε?βουλγαρα ηταν?

Επισκέπτης
σου ειπε κανεις οτι ειμαστε ον τοπικ??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τωρα που το πες αυτο λατρεια ειλικρινα δε θα κοιμηθω ;)

ελα τώρα υπερβολές και μάλιστα κοινότυπες.. αν θες λατρεία να μου την πεις η κάτι σε ενοχλεί να το εκφράζεις ελεύθερα να το βγάζεις απο μέσα σου όσο κι αν αυτό φανερώνει το ζόρι σου. εκδηλώσου.. Οπως καλά γνωρίζεις η τακτική μου συνήθως εξωθεί τέτοια σκιρτήματα .. :grin: αν ..και παντα λατρεία...μα πάντα.. βρίσκονται τα ψαράκια που γραπώνουν αργά η γρήγορα το καμάκι .. :-*

Επισκέπτης
ελα τώρα υπερβολές και μάλιστα κοινότυπες.. αν θες λατρεία να μου την πεις η κάτι σε ενοχλεί να το εκφράζεις ελεύθερα να το βγάζεις απο μέσα σου όσο κι αν αυτό φανερώνει το ζόρι σου. εκδηλώσου.. Οπως καλά γνωρίζεις η τακτική μου συνήθως εξωθεί τέτοια σκιρτήματα .. :grin: αν ..και παντα λατρεία...μα πάντα.. βρίσκονται τα ψαράκια που γραπώνουν αργά η γρήγορα το καμάκι .. :-*
αχ λατρεια...λαθος ανθρωπο πας να ''ψαρεψεις''οπως λες... :-* :-*

Επισκέπτης

:think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
για σκέψου λιγάκι πιο καλά μάξιμε ... πριν γελάσεις.. ;) ;) ;) ;)

για κατσε να σκεφτω καλυτερα για να γελασω...

εγω μπαινω εδω μεσα για να ασχοληθω με ποια βιζιτα θα παω να γαμισω οποτε γουσταρω,

εσυ εισαι εδω ολη μερα σε ενα σαιτ με πουτανες και χαριεντιζεται με το καθε νικ ναιμ..

ποιος ειναι για τον πουτσο????

αχαχαχαχαχαχαχα,κα(ι)μμενο κοριτσακι!!! :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
για κατσε να σκεφτω καλυτερα για να γελασω...

εγω μπαινω εδω μεσα για να ασχοληθω με ποια βιζιτα θα παω να γαμισω οποτε γουσταρω,

εσυ εισαι εδω ολη μερα σε ενα σαιτ με πουτανες και χαριεντιζεται με το καθε νικ ναιμ..

ποιος ειναι για τον πουτσο????

αχαχαχαχαχαχαχα,κα(ι)μμενο κοριτσακι!!! :2funny:

εμ γι΄αυτο σου λεω δεν ξέρεις.. και όταν δεν ξέρουμε..και δεν είμαστε σίγουροι για κάτι αν είναι έτσι όπως φαίνεται τότε... αγαπητέ μάξιμε αν είμεθα έξυπνοι.. όπως διατείνεστε.. κρατάμε και μιά πισινη, αλλοιώς χαζολογάμε και περιφερόμαστε με έπαρση.. μέσα στην άγνοια μας γελώντας κουτα...  ;)  

Επισκέπτης
ναι ε; δες λιγάκι την αντιδρασή σου και μετά μίλα μου για ψάρια..  :2funny:
βρε μωρο μου τοσα θαυμαστικα εβαλα,τοσα φιλια εστειλα,μαλλον δεν αντιλαμβανεσαι τις αντιδρασεις!εξαλλου μαλλον εσυ πειραχτηκες με το αρχικο μου σχολιο κι αμεσως απαντησες με τον πλεον κοινοτυπο τροπο περι πληρωμης... ;) ;) ;) ;) ;) :-* :-* :-* :-* :-*

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εμ γι΄αυτο σου λεω δεν ξέρεις.. και όταν δεν ξέρουμε..και δεν είμαστε σίγουροι για κάτι αν είναι έτσι όπως φαίνεται τότε... αγαπητέ μάξιμε αν είμεθα έξυπνοι.. όπως διατείνεστε.. κρατάμε και μιά πισινη, αλλοιώς χαζολογάμε και περιφερόμαστε με έπαρση.. μέσα στην άγνοια μας γελώντας κουτα...  ;)  

καλα τραγουδα,οσο και να προσπαθεις να το παιξεις μοιραια δεν πειθεις!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
βρε μωρο μου τοσα θαυμαστικα εβαλα,τοσα φιλια εστειλα,μαλλον δεν αντιλαμβανεσαι τις αντιδρασεις!εξαλλου μαλλον εσυ πειραχτηκες με το αρχικο μου σχολιο κι αμεσως απαντησες με τον πλεον κοινοτυπο τροπο περι πληρωμης... ;) ;) ;) ;) ;) :-* :-* :-* :-* :-*

αχ λατρεία παρεξήγησα... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom