Επισκέπτης
που γλυφεις πουτσους?χαιρομαι για σενα λατρεια!λατρεία, ζηλεύεις;..... ;)
που γλυφεις πουτσους?χαιρομαι για σενα λατρεια!λατρεία, ζηλεύεις;..... ;)
που γλυφεις πουτσους?χαιρομαι για σενα λατρεια!
εσυ ζηλευεις γιατι οτι και να σου ευχονται πουτσο δεν προκειται να δεις...
τωρα που το πες αυτο λατρεια ειλικρινα δε θα κοιμηθω ;)που εσυ πλερώνεις λατρεία για να στον γλύψουν ... ;)
χεχεχεχ... με αυτο το πλευρό να κοιμάσαι... :-*
που εσυ πλερώνεις λατρεία για να στον γλύψουν ... ;)
ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ:Έχω κάποιες άσχημες φάσεις να θυμάμαι. Η χειρότερη νομίζω ότι είναι η θαμνοειδής μασχάλη μιας βυζαρούς () και κατά τα άλλα συμπαθεστάτης MILF...
(σημ. είχε τρίχες και στις θηλές ... για να μην μιλήσουμε για το αιδοίο...)
σου ειπε κανεις οτι ειμαστε ον τοπικ???ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ:Έχω κάποιες άσχημες φάσεις να θυμάμαι. Η χειρότερη νομίζω ότι είναι η θαμνοειδής μασχάλη μιας βυζαρούς () και κατά τα άλλα συμπαθεστάτης MILF...
τωρα που το πες αυτο λατρεια ειλικρινα δε θα κοιμηθω ;)
ειλικρινα με τα ποστ που γραφεις εχεις δικιο κοιμαμαι σε λαθος πλευρο,
ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!!!
αχ λατρεια...λαθος ανθρωπο πας να ''ψαρεψεις''οπως λες... :-* :-*ελα τώρα υπερβολές και μάλιστα κοινότυπες.. αν θες λατρεία να μου την πεις η κάτι σε ενοχλεί να το εκφράζεις ελεύθερα να το βγάζεις απο μέσα σου όσο κι αν αυτό φανερώνει το ζόρι σου. εκδηλώσου.. Οπως καλά γνωρίζεις η τακτική μου συνήθως εξωθεί τέτοια σκιρτήματα .. αν ..και παντα λατρεία...μα πάντα.. βρίσκονται τα ψαράκια που γραπώνουν αργά η γρήγορα το καμάκι .. :-*
ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ:Έχω κάποιες άσχημες φάσεις να θυμάμαι. Η χειρότερη νομίζω ότι είναι η θαμνοειδής μασχάλη μιας βυζαρούς () και κατά τα άλλα συμπαθεστάτης MILF...
για σκέψου λιγάκι πιο καλά μάξιμε ... πριν γελάσεις.. ;) ;) ;) ;)
αχ λατρεια...λαθος ανθρωπο πας να ''ψαρεψεις''οπως λες... :-* :-*
για κατσε να σκεφτω καλυτερα για να γελασω...
εγω μπαινω εδω μεσα για να ασχοληθω με ποια βιζιτα θα παω να γαμισω οποτε γουσταρω,
εσυ εισαι εδω ολη μερα σε ενα σαιτ με πουτανες και χαριεντιζεται με το καθε νικ ναιμ..
ποιος ειναι για τον πουτσο????
αχαχαχαχαχαχαχα,κα(ι)μμενο κοριτσακι!!!
βρε μωρο μου τοσα θαυμαστικα εβαλα,τοσα φιλια εστειλα,μαλλον δεν αντιλαμβανεσαι τις αντιδρασεις!εξαλλου μαλλον εσυ πειραχτηκες με το αρχικο μου σχολιο κι αμεσως απαντησες με τον πλεον κοινοτυπο τροπο περι πληρωμης... ;) ;) ;) ;) ;) :-* :-* :-* :-* :-*ναι ε; δες λιγάκι την αντιδρασή σου και μετά μίλα μου για ψάρια..
εμ γι΄αυτο σου λεω δεν ξέρεις.. και όταν δεν ξέρουμε..και δεν είμαστε σίγουροι για κάτι αν είναι έτσι όπως φαίνεται τότε... αγαπητέ μάξιμε αν είμεθα έξυπνοι.. όπως διατείνεστε.. κρατάμε και μιά πισινη, αλλοιώς χαζολογάμε και περιφερόμαστε με έπαρση.. μέσα στην άγνοια μας γελώντας κουτα... ;)
βρε μωρο μου τοσα θαυμαστικα εβαλα,τοσα φιλια εστειλα,μαλλον δεν αντιλαμβανεσαι τις αντιδρασεις!εξαλλου μαλλον εσυ πειραχτηκες με το αρχικο μου σχολιο κι αμεσως απαντησες με τον πλεον κοινοτυπο τροπο περι πληρωμης... ;) ;) ;) ;) ;) :-* :-* :-* :-* :-*
αχ αχ... :-*μη το λες ομως αυτο περι πληρωμης γιατι δεν ειναι και πολυ εξυπνο λατρεια μου... :-*αχ λατρεία παρεξήγησα... ;)