Νέα

Ποιά ήταν η πιο άσχημη φάση που σας έτυχε πάνω στο σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα de21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Γαμάω μια πρώην για πρώτη φορά και μόλις είμαι έτοιμος να χύσω, χτυπάει το κουδούνι...Είχαμε παραγγείλει σουβλάκια...Βάζω το κατω μερος της πιτζαμας και ανοίγω την πόρτα...Ελα που η πούτσα ήταν πύραυλος...
φιλε εγω γαμουσα τη γκομενα μου...και απο κατω εμενε ενας φοιτητης...και φωναζε η δικια μου και μας χτυπησε με σκουπα το ταβανι και καλα οτι κανουμε θορυβο...και κατεβηκα κατω με πιτζαμα και πουτσα οπως λες και του χτυπαγα το  κουδουνι για να τον γαμησω...αλλα δεν ανοιξε το αρχιδι :2on1:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Μια  φορα που ημουν με  μια κοπελα,την ωρα της πραξεις εσπρωξε τη πορτα του δωματιου ο σκυλος της και μας ορμησε :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
φιλε εγω γαμουσα τη γκομενα μου...και απο κατω εμενε ενας φοιτητης...και φωναζε η δικια μου και μας χτυπησε με σκουπα το ταβανι και καλα οτι κανουμε θορυβο...και κατεβηκα κατω με πιτζαμα και πουτσα οπως λες και του χτυπαγα το  κουδουνι για να τον γαμησω...αλλα δεν ανοιξε το αρχιδι :2on1:

Πόσο ξενερωτος μπορει να ηταν το ζωο?
Εγω οταν τυχαινουν κατι τετοια, βαζω ποτηρι στον τοιχο για να ακουω καλυτερα.
Τι ζωο.

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Πόσο ξενερωτος μπορει να ηταν το ζωο?
Εγω οταν τυχαινουν κατι τετοια, βαζω ποτηρι στον τοιχο για να ακουω καλυτερα.
Τι ζωο.
διάβαζε βρε ο άνθρωπος...θα είχε εξετάσεις...κατευθείαν ζώον το παιδί... :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μια μερα που ειχα ρεπο λοιπον περναω απο το σπιτι της πρωην μου.Η μανα της ελειπε στο χωριο και ο πατερας  της στη δουλεια.Να μην τα πολυλογω εχουμε γδυθει και οι δυο και απολαμβανουμε τον ερωτα μας..Ελα ομως που ακουμε κλειδια στην πορτα και διχως δευτερη σκεψη παιρνω ρουχα,παπουτσια και τα πεταω κατω απο το κρεβατι μαζι κ εμενα!!Ευτηχως που το κρεβατι ηταν ψηλο αλλιως την ειχα γαμησει..Προλαβε κ εκεινη κ πεταξε ενα νυχτικο πανω της.
Ηταν ο πατερας της ο οποιος ενιωσε μια δυσφορια στη δουλεια και γυρισε πισω ο αμοιρος..
Για καλη μου τυχη πηγε στην κρεβατοκαμαρα του κ ξαπλωσε αφου ειπε 2 κουβεντες με την κορη του,οποτε ντυθηκα σιγα σιγα και τον πουλο γρηγορα αφου μαζεψα κ τα σκατα που ειχαν σκορπιστει παντου απο την τρομαρα μου.
Συμπερασμα..Πριν γαμησετε παντα να κοιτατε πιθανους τροπους διαφυγης η κρυψωνας. :2funny:

τυπε αστο.... σε αυτα ηταν μαεστρος ενας φιλος του ξαδερφου μου απο το στρατο.... μεγαλη μουρη ο τυπος
του λεει ενα απογευμα (καθως μου τα ελεγε ο ξαδερφος) παμε του λεει βολτα.... θεσσαλονικη νομιζω ειχανε βγει αδειουχοι... εχουν περασει και χρονια απο τοτε....ξεκινανε περνουν ενα ταξι και φθανουν στο σπιτι μιας πιτσιρικας.... 16αρα πρεπει να ηταν αυτη μαζι και ο ξαδερφος μου ειχε μια φιλη της αυτη στο σαλονι αλλα το κακομοιρο ητανε 12-13 χρονων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οποτε μου λεγε ο ξαδερφος μου τι να την εκανα ουτε καν την αγγιξα! Ο τυπος φιλος του δεν προλαβε να παει στο δωματιο με την 16χρονη και αρχισαν να ακουνε το κρεβατι...-την γαμουσε!!!!!! Ξαφνικα κτυπαει το κουδουνι... και πριν προλαβει να τελειωσει ο τονος τον βλεπει να βγαινει αλαφιασμενος απο το δωματιο.... κουμπωνεται αμεσως (ο μαγκας δεν ειχε βγαλει τα ρουχα του οσο την πηδουσε) φτιαχνει λιγο το καπελο το στρατιωτικο και του λεει παμε... και φυγανε απο την πισω πορτα!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

πολυ μουρη ο τυπος... ξυπνιος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom