Επισκέπτης
Λογικα σκεπτομενοι,πρεπει να ειχε ,αναλογικα παντα,τα ιδια εξοδα συντηρησης με σημερα...
Μπάααααααααα...
Η Αθήνα της Δημοκρατίας , είχε και δούλους ...
Τζάμπα τη βγάζανε ...
Λογικα σκεπτομενοι,πρεπει να ειχε ,αναλογικα παντα,τα ιδια εξοδα συντηρησης με σημερα...
Αλλιώς δεν θα λέγονταν πλούτη.
Τι ακριβώς απέδειξες με αυτό;
το θέμα μου δεν είναι το κόστος συντήρησης του Παρθενώνα. ας δεχτώ τη σκέψη σου ότι αναλογικά τα έξοδα μπορεί να είναι τα ίδια. έχεις καμία βεβαιότητα ότι δεν υπήρχαν και εκείνη την εποχή ανάλογα λαμόγια με τα σημερινά που να παίρνουν ανάλογες μίζες? δηλαδή οι πρόγονοί μας είχαν δημιουργήσει μια κοινωνία αγγέλων?
μα ότι κάποιοι καρπώνονταν αυτά τα πλούτη. ιδού η οικονομική εκμετάλλευση της θρησκείας
Μπάααααααααα...
Η Αθήνα της Δημοκρατίας , είχε και δούλους ...
Τζάμπα τη βγάζανε ...
Αγγελων σιγουρα οχι
Η παιδεια τους ομως σαν ατομα ηταν κλασεις ανωτερη απο την δικια μας..
Και η "λαμογια" ειναι θεμα παιδειας-καλλιεργειας,ουχι τιτλων σπουδων η επιπεδου μορφωσης..
Ναί οι εκλεγμένοι με ετήσια θητεία ιερείς απο τον Αθηναϊκό Δήμο.
Δηλαδή οι ίδιοι. Οι κάποιοι δεν θέλετε να διαβάσετε ή δεν ξέρετε.
Μάλλον άλλος παριστάνει τον τρελλό σήμερα ...
Η δημοσιοϋπαλληλική θέση των κληρικών είναι γνώρισμα μόνο της Ελληνικής Κοινωνίας.
Έχω να σε πληροφορήσω πως οι Αυτοκέφαλες Ορθοδοξες Εκκλησίες και τα Πατριαρχεία , είναι 14 τον αριθμό.
Έχεις να μας πείς κάτι για τις υπόλοιπες 13 Εκκλησίες ???
Γι αυτό υποστηρίζω το χωρισμό Εκκλησίας - Κράτους . Για να δώ τί καραμέλα θα πιπιλίζετε μετά ...
για να μάθω και κάτι. οι ιερείς του μαντείου των Δελφών εκλέγονταν από τον Αθηναϊκό Δήμο?
Την επόμενη φορά αφού υποστηρίζεις τον Διαχωρισμό, να ξεπεράσεις τις όποιες φοβίες σου και να ψηφίσεις ένα κόμμα που τον επικαλείται.
ΣΥΡΙΖΑ
Έλεγα ότι ο Δημήτριος είναι ο ψωνισμένος με τα θρησκευτικά, αλλά είχα πέσει έξω...
Σταματάω. Τέλος. Δεν παίζεται το πράμα.
Έστειλε το Γιό του , για να το σώσει απο την αμαρτία.
ΥΓ: Το Τσιπράκι άκουσες τι είπε ? Κάνουμε άνοιγμα στην Εκκλησία ...
Ευτυχώς κατάλαβε πως μόνο έτσι ενδεχομένως κάποτε και να κυβερνήσει...
Σταύρο μου , δεν είπες οτι σταματάς ?
Άντε καν το πράξη !
E, αυτά διαβάζω και μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο! Από όποια σκοπιά και να δεις αυτή την φράση, είναι για να βγάζεις αεροπορικό εισιτήριο χωρίς επιστροφή. Από όποια σκοπιά, ακόμη και αυτή του χιούμορ.
Είπα ότι σταματάω με τον tomito. Αυτός δεν παίζεται. Εσύ παίζεσαι (ακόμα).