Τομίτο,
Μάθε επί τέλους να κάνεις παραθέσεις, γιατί με παιδεύεις πολύ με το σύστημα της αρίθμησης που εφαρμόζεις. Είμαστε εδώ για να περνάμε ευχάριστα, όχι για να λύνουμε γρίφους.
ΕΣΥ κάνεις πλάκα! Ή αυτά που υποστηρίζεις είναι της πλάκας! Ένα απ τα δυο πρέπει να συμβαίνει, δε βρίσκω άλλη εξήγηση.
Την έκφραση «τάζουν και απειλούν» εγώ ΠΟΤΕ δε χρησιμοποίησα. Και αν ρωτήσεις και άλλους, περισσότερο γνώστες του Ορθ. Χρ. δόγματος θα διαψεύσουν ότι συμβαίνει αυτό.
Κάποτε, το έκαναν. Τώρα όχι, γιατί δεν τους παίρνει. Και σου ξαναλέω, εγώ κρίνω το τι ΤΩΡΑ συμβαίνει, όχι τι γινόταν πριν απο 300 ή 3.000 χρόνια.
Δηλαδή αν σου πω ότι και το ΚΚΕ και ο Συριζα είναι κομμουνιστές (ομαδοποιήσω), είμαι φασίστας? Αυτό μας λές τώρα!
Κοίτα, αν δε θες να πείς, στ’ @@ μου. Νομίζεις ότι με κόφτει στην τελική?
Πάντως, ΒΡΗΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟ να τον κατηγορήσεις ότι είναι «χριστιανόπληκτος»! Εδώ γελάνε!
Εδώ κάτι λες... «Επιστρέφουμε στο Θείο...» Δηλαδή? Πως τρώει τα σφάγια ο θείος?
Αυτό το «πρώτος μεταξύ ίσων», ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, το έχω ξανακούσει. Είμαι σίγουρος, ότι και εσύ. Και ξέρεις που έ? Ο Χριστόδουλας ήταν «πρώτος μεταξύ ίσων», των άλλων μητροπολιτών δηλαδή!
Φταίω εγώ μετά που σας βάζω σε ένα καζάνι?
Όσο για το «οι θεοί υπάρχουν», εν τάξει, tomito. Μας έπεισες τώρα.
Φίλοι μπορούμε να είμαστε anyway. Αλλά ευχαριστώ, βιβλιογραφία δε θα πάρω. ΟΛΟΙ, (και ορθόδοξοι, και ιεχωβάδες, και βουδιστές) βιβλιογραφία πλασάρουν. Θες να πεις? Δε θες. Δεν πειράζει. Σου πάσαρα εγώ κανένα βιβλίο για να υποστηρίξω τις απόψεις μου?
«Φανατικοί σαν και μένα»?
Παρντόν?
Φανατικοί υπέρ ποιας ομάδας?
Έχεις χάσει κάθε μέτρο.
Να μην επεκταθώ, να επαναλάβω μόνο αυτό που σου έγραψα παλιότερα:
«...δε βλέπω λόγο να τσακωνόμαστε, να βριζόμαστε, ή να υποτιμάμε ο ένας τον άλλο.»