Νέα

Στριπτηζάδικο με την κοπελιά σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnskg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ο Danny Trejo ειναι μεγαλη μορφη..Το 08 βγαινει δικια του ταινια με τιτλο MACHETE εκει τα σπαει ολα...Rondrigez-Tarantino μαζι του...
Danny Tejio κορυφαία μορφή άλτεκ  :thumbsup:.Απο το σούρουπο στην Αυγή τα σπάει και φαντάσου ήταν το σκηνικό σε στριπτιζάδικο με κοπελλιές βρυκόλακες  :grin: :rockon:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.878
Πόντοι
12.056
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Με αυτον πας κατω μεταξουργειο και γαμας ανετα τζαμπα...χαχαχαχαχαχα

Συνημμένα

• danny.jpg
    danny.jpg
    60 KB · Εμφανίσεις: 82

Επισκέπτης
αλτεκ κοιτα και μια μεξικανα για να δεσει το γλυκο  :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• katvond--large-msg-118825252779.jpg
    katvond--large-msg-118825252779.jpg
    58,3 KB · Εμφανίσεις: 48

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.878
Πόντοι
12.056
Μια ειναι η Μεξικανα.... :boobies: :boobies:

Συνημμένα

• from-dusk-till-dawn-snake-dance.jpg
    from-dusk-till-dawn-snake-dance.jpg
    40,4 KB · Εμφανίσεις: 105

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

limit

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι......
Είναι φυσιολογικό να κωλοχεριάζεις στριπτιζούδες και να μην το ξέρει η γκόμενά σου γιατί αν το μάθει θα πάρεις τον πούλο. Δεν είναι φυσιολογικό να πάρεις την κοπελιά σου να δει που μαλακίζεσαι όταν εκείνη κοιμάται.....

>>(μονο αν ειναι καμια σχεση του μηνα και εισαι στ αρχιδια σου....που και παλι δεν το λεσ σχεση ενα μηνα...!)
Ενώ εάν η σχέση είναι 2-3 χρόνια δεν είναι στ αρχίδια σου, αφού στ αρχίδια σου βάζεις στριπτιζούδες. ΟΚ πάσο.

φιλε μου καλε τι δε καταλαβα? :idiot:
>>Ενώ εάν η σχέση είναι 2-3 χρόνια δεν είναι στ αρχίδια σου, αφού στ αρχίδια σου βάζεις στριπτιζούδες. ΟΚ πάσο.
αφου λεσ οτι αν βαζεις σταρχιδια σου στριπτιτζουδες τοτε η σχεση σου ειναι σταρχιδια σου
τελος παντων ευχαριστω

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Είσαι λίγο μικρός ηλικιακά, ελαφρώς αθώος και στριποειδώς άβρεχτος

limit

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
δεκτες και σεβαστες ολες οι αποψεις φιλε DarkAngelOfStrips ειδικα των πεπειραμενων του forum  :rockon:
γειρασκω αει διδασκομενος δε λενε; κι εγω το ιδιο γι αυτο ρωτησα τη γνωμη σας
thanx

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο αγγελος σου απάντησε πολύ όμορφα. Εγώ απλά ερμηνεύω.....
Η απάντη΄ση μου αφορούσε μήνυμα άλλου που έλεγε ότι το να πηγαίνεις με την γκόμενά σου στα στριπτηζάδικα είναι καγκουριά και γω απάντησα ότι αν έχεις αρχίδια πας τη γκόμενά σου να δει που κωλοτρίβεσαι όταν αυτή κοιμάται. Δλδ ήθελα να πω ότι κάγκουρας είσαι όταν βαράς μαλακία με ρωσσίδες και το κρύβεις μπας και σε κάνει ντα η γκόμενά σου. Ο άντρας πρέπει να είναι άντρας και το πρωί και το βράδυ. Αλλιώς να μην το κάνει καθόλου. Ολη η φάση μου θυμίζει τα ζευγάρια που περπατούν στο δρόμο, ο κάγκουρας χύνει με τη γκόμενα απέναντι, αλλά σε ερώτηση της γκόμενάς του τι κοιτάει απαντά "το νέο μοντέλο της φορντ". Εγώ προσωπικά σε τέτοια ερώτηση έχω απαντήσει στεγνά "τα βυζόμπαλλα της απέναντι".

limit

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
οκ βρε παιδες
ας το ρωτησω αλλιως. πιστευεται οτι τις εχετε σταρχιδια σας τις γκομενες σας οταν πατε στο στριπτιζαδικο και σας χορευουν πανω σας οι στριπτιζουδες?
δεν το εκρινα απλη ερωτηση εκανα αυτο ειναι ολο
κι εγω συμφωνω οτι ειναι καλυτερο ο αντρας να ειναι παντα αντρας και οχι μονο οπου τον παιρνει και τι να κανουμε.. στον αντρα παντα αρεσει να του κολοτριβονται διαφορα μουνακια
δεν το επαιξα ηθικοσ εγω

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Mη γίνεσαι απολογητικός..... Διάλογο κάνουμε....
Γενικά θεωρώ ότι οι γυναίκες είναι καριόλες, είναι πολύ πιο βρώμικες από εμάς και πάντα μαςε βγάζουν τους ανώμαλους της υπόθεσης.
Εχεις ακούσει ποτέ κουβέντα γυναικών; Το τι ανωμαλία και πουτανιά μπορείς να ανακαλύψεις, ουτε στο στριπτηζάδικο.
Εγώ λοιπόν απλά λέω ότι αφού γουστάρω θα το κάνω και θα το πω.... Εάν η γκόμενά μου θέλει να είμαι σαν κι αυτήν και να γαμιέμαι σαν γατούλα χωρίς να το παίρνουν χαμπάρι οι άλλοι τότε να βρεί ένα μαλάκα που κρύβεται.-

limit

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εχεις δικιο σε οτι λες.
ομως μου απαντας σε αλλη ερωτηση οχι σε αυτη που εκανα:grin: δεν πειραζει
παντως πολλοι αντρες βλεπω κρυβονται απο τις γκμοενες τους οταν ειναι να πανε στριπτιζοτσαρκα
και παντως γκομενα που γαμιεται σα γατουλα μεγαλη ξενερα νομιζω
στριπτηζου και παλι στριπτιζου :rockon:  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
>στριπτηζου και παλι στριπτιζου
Μαθαίνει γρήγορα ο νέωψ :dancing: